Sözlümden ayrıldım vicdan azabı çekiyorum bu daha ne kadar sürecek?

Ailemin istediği ve baskısı yüzünden sürdürmek zorunda kaldım bir süre sevmeye çalıştım oldurmaya çalıştım bitirmeyi hemen kafaya koymadim çünkü o kafa ile gidersem kessin bitiririm kendimi tanıyorum, ama çabalarım meyve vermeyince bende gitgide kafada bitirdim ailem yine karşı geldi bi kere daha dene sırf onlar ilerde yüzüme vurmasınlar kestirip attın demesinler diye yine çabaladım ama olmadı Allah sevdirmiyor o his icim gitmemekle kalmadı ben sevmeye çalıştıkça midem bulanıyordu bu resmen bi işaret nasibim olmadığına dair çünkü kadere inanıyorum Allah nasibini ilk gördüğünde içine o hissi veriyor bende olmadı o an. Anlamadım hiç olmayacağını ailem sevdi diye bende severim sandım yine düşünecektim ama çok aceleye geldi olaylar üst üste geldi bi anda sözlendik çok pişman oldum mutlu olamadım bir türlü bitirmek zorunda kaldım hayırlısı buymuş dedim ama çocuk çok üzgün çok zayıflamıştı ah etti bana vicdanim çok sızlıyor üzülüyorum ben kötü niyetli olsaydım neden bu yola çıkayım ki sevgili olur öyle kullanırdım onu mutlu olmak istedim olmadı nasip değilmiş demeyi red ediyor.
Sözlümden ayrıldım vicdan azabı çekiyorum bu daha ne kadar sürecek?