Aşk İlişkileri 23 gü Eski sevgilin seni tanıdığına memnun mudur, pişman mı? Askozade Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Maskarayı istediğim gibi süremediğim için güne puanım -5 Eski sevgilin seni tanıdığına memnun mudur, pişman mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
m Redamancy-4 Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 22 gü Aşk İlişkileri konusunda 26,6b cevap paylaştı. ister memnun olsun ister pişman artık eski sevgilim ile ilgili hiçbir şey beni alakadar etmiyor nötr 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 14,9b cevap paylaştı. Umurumda değil, ben pişmanım. Tanıdığım gibi kalabilseydi şaşardım zaten 😅 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 56,7b cevap paylaştı. Pişman değildir, onu güzel sevdim 0 0 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. hiç umrumda olmayan şeyler bunlar.. memnun da olsa pişman da olsa beni ilgilendirmiyor.. şunu biliyorum sadece, iş işten geçtikten sonra çok fazla pişmanlık duyacak yaptıklarına ve bundan dolayı ilişkimizin bittiğine.. 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 33% 22 gü Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Pişmanlık kelimesini asla ama asla konuşamaz benim hakkim da çünkü sevgilerin ve aşkların en guzelini yaşattım verdim ona 0 0 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 42% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayatında benden daha dürüst birini tanımayacağına eminim. Fazlasıyla memnundu hatta seni hakedecek biri olmak için çabalıyorum diyordu ama olmadı 0 0 Yorumla
nssaymn Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 22 gü memnun olmasi lazim değilse de umrumda degil ciksin annesinin karsisina escrtlarla 0 0 Yorumla
Kaptan_Cousteauu Takip Et Yoda Yaş: 42 22 gü Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hahaha hangi anlamda ama geçen biri seni gibi yapan çıkmadı. Ama ne yapan 0 0 Yorumla
UykusuzOrnitorenk Takip Et Xper 3 Yaş: 24 22 gü Üzgün, perişan, yorgun.. daha iyisini bulamıyor zavallı 0 0 Yorumla
Nellis92 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tanıdiğına memnun kaybettiğine pişmandır 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 22 gü Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Eski sevgilim hiç olmadı. 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 22 gü Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Eski sevgilim olmadı. 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 89% 22 gü Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Memnundur bence, araba bile aldım sonucta 0 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Belkide pişman bilemem 0 0 Yorumla
Bay__İBNE Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Memnun olduğunu düşünüyorum 💅🏻 0 0 Yorumla
leyla2100000 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. Beni kaybettigine pismandir 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 209,3b cevap paylaştı. eski sevgilim yok benim. 0 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı. Bence memnun değildir ya 😅 0 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Güzel soru ve bence değildir ya 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 40 , eic 82% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hepsi bana inat evlendi bin pişman 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 35 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Maalesef eski sevgilim yok 0 0 Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 90% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı. Memnundur 1 0 Yorumla
NisanBeyDiyeceksiniz Takip Et Xper 4 Yaş: 43 22 gü Pişman olmasa eski sevgili olmazdı. :): 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 22 gü Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olmadı hiç 0 0 Yorumla
Rua8138 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 22 gü Aşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı. Beni anmasın yeter 0 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 22 gü Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Memnundur 0 0 Yorumla
Sılabenn_ Takip Et Xper 2 Yaş: 18 22 gü Şimdi bişi desem ihlal yerim 0 2 Yorumla Cebeufuk 22 gü Ağır konuşurum ya da sinkaflı diyorsun Yorumla Sılabenn_ 22 gü Aynen Yorumla
nutella_01 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. eski sevgilim yok. 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 638 cevap paylaştı. Mmenundur kesinlikle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
ister memnun olsun ister pişman artık eski sevgilim ile ilgili hiçbir şey beni alakadar etmiyor nötr
Umurumda değil, ben pişmanım. Tanıdığım gibi kalabilseydi şaşardım zaten 😅
Pişman değildir, onu güzel sevdim
hiç umrumda olmayan şeyler bunlar.. memnun da olsa pişman da olsa beni ilgilendirmiyor.. şunu biliyorum sadece, iş işten geçtikten sonra çok fazla pişmanlık duyacak yaptıklarına ve bundan dolayı ilişkimizin bittiğine..
Pişmanlık kelimesini asla ama asla konuşamaz benim hakkim da çünkü sevgilerin ve aşkların en guzelini yaşattım verdim ona
Hayatında benden daha dürüst birini tanımayacağına eminim. Fazlasıyla memnundu hatta seni hakedecek biri olmak için çabalıyorum diyordu ama olmadı
memnun olmasi lazim değilse de umrumda degil ciksin annesinin karsisina escrtlarla
Hahaha hangi anlamda ama geçen biri seni gibi yapan çıkmadı. Ama ne yapan
Üzgün, perişan, yorgun.. daha iyisini bulamıyor zavallı
Tanıdiğına memnun kaybettiğine pişmandır
Eski sevgilim hiç olmadı.
Eski sevgilim olmadı.
Memnundur bence, araba bile aldım sonucta
Belkide pişman bilemem
Memnun olduğunu düşünüyorum 💅🏻
Beni kaybettigine pismandir
eski sevgilim yok benim.
Bence memnun değildir ya 😅
Güzel soru ve bence değildir ya