- + Ne dersin? 🙃
Memnundur.
Pişmandır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski sevgililerim beni tanıdığına hem memnundur hem pişmandır.
Pişmandır çünkü benim gibisini bulamadıkları için bir türlü yeterli mutluluk seviyesine ulaşma şansları yok. Neden ayrıldım ya da terk edildim diye ömür boyu pişman ya da üzgün olmaya devam ederler.
Ona hayatında sadece iki kadın tahammül edebilir. Biri benden önceki 4 yıllık sevgilisi, diğeri ben. Bu açıdan bakınca pişman değildir ama en son çok pis ahımı aldı. Bu bakımdan bakınca olabilir. Hâlâ aklıma geldikçe bazen etmeye devam edip duruyorum. Yoksa onda canımı ne kadar yaktığını anlayacak bir beyin yok.
Mütevaziliğimi potadan geçirerek samimiyetimle söylüyorum ki beni tanıyan insanların pişman olacağını düşünmüyorum 😄 pişman olacağı şüphesine düşen varsa adam gibi de tanımıyordur
ben onu tanıdığıma çok pişmanım. onu tanıyacağım günü sokak hayvanlarını beslemeye ayırsam daha faydalı iş yapmış olurdum sanırım. hayatımın en gereksiz insanıydı
Affı olmayan birtakım yanlışlar yaptı
Cevap
22Cevap
Eski sevgilim yok
Memnun olduğunu sanmıyorum ama prensip gereği pişmanlık da duymuyordur. Beni bir ders niteliğinde hayatına işlediğini kabul etmiştir.
Her kim memnunsa eski sevgiliside memnundur insanın.
Hayatımdan bir mütesellî geçti diye her dâim beni hayırla yâd ediyordur. :)
Hiç bilmiyorum, eski sevdiklerim beni hiç özlemiyordur bence
Bir şey yaptığımdan değil de adam zaten doğduğuna bile pişman benim arkamdan yakınıyordur illaki
Bence pişmandır çünkü beni hiç tanımadı çünkü hiç sevgilin olmadı
Memnunlardır tahminimce. Fayda sağladım zarardan çok.
Pişmandır. Çünkü beni kaybetti. 😂😂Huzur bulamıyorum. Kaybeden ağlıyor arkamdan. Artık yeni taktik buldum. Takıntılı, saplantılı kız rolü oynuyorum ki bana huzur versinler peşimden gelmesinler kaybettikten sonra.
İnsanlar pişmanlığı gittiği yer kaldığı yerden daha kötü olduğun da, yalnız kaldığın da, hatalı bir karar verdiğin de yaşar.
Memnun olabilir aramızda hiçbir sorun yaşamadık.
Ona çok faydam dokundu eğer nankörlük yapıp unutmazsa memnundur hatta beni hâlâ düşünüyordur.. (M)
Eskim yok çöp oldular
Memnundur ama bırakıp gittiğine pişmandır
Bilmiyorum kimseye karşı bir yanlışım olmadı hiç
Memnundur ben onun için bi mucizeyim
Pişman olmuştur kaçırdım diye
Kendisine sormak lazım
Memnundur tabi köpek herif köpekk
Bin pisman. Keske hic girmeseydi hayatima genc yasimda kafami karistirdi hayatumu caldi.
Hah pismandir herhalde
Çokta tikimde
Konuştuğuna memnun bittiğine üzgündür abi
Eski sevgilim yok
Pişmandır
Bence kesin memnun.
Sormak lazım fjfj
Pişmandır.
Evet
Evliyiz
Meöumdurrrrr
Kesinlikle pişmandir