1 yılKadınlar özellikle hep ciddiyet düşünüyorlar. Her konuştuğu insanla evlenmek ister gibi bir düşünceleri var. Neden böyle yapıyorlar ben de tam anlamıyorum. Oysa evlendikleri zaman bütün özgürlük ellerinden gidiyor. Öncelikle hayatı yaşamayı düşünseler sonra ciddiyeti düşünseler bence daha güzel olur.
214 Yorumla- 1 yıl
Süper yorum kesinlikle öyle ✌️
- 1 yıl
@Jübitter yok öyle de değil.
- 1 yıl
@Jübitter olur mu canım herkes para yemek için değil birlikte hoş zaman geçirmek için de arkadaşlık kurabiliyor. Boş zaman derken cinsellik anlamında değil.
- 1 yıl
@Jübitter hayır değil valla.
- 1 yıl
Siz ilişkiniz olan her kadınla cinsiyyet konuşur musunuz? Daha doğru sorayım: Tüm ilişkilerinizin devamını cinsel ilişki yaşayarak mı düşünürsünüz? Cinsel yakınlaşma olmadan da ilişkinizin uzun devam ettiği bir kadınla tanışdınız mı ve oldusa ilişkiniz neden bitti? Bu sorulara tüm erkekler cevap versin öncelikle kendiliğinde sonra diğer şeylere geçelim
- 1 yıl
@Herkesböyle ben cinsellik demedim ki. Genel anlamda her şeyi gezmek eğlenmek beraber vakit geçirmekte olarak.
- 1 yıl
Siz demiyorsunuz zaten sizler öyle düşünüyorsunuz ve bu davranışlara illaki yansıyor. Bu ayrı mesele ama verdiğim sorulara cevap almak isterim.
- 1 yıl
@Herkesböyle o zaman soru olarak sorabilirsin sitede
- 1 yıl
yok canım, yazdığınız yoruma uygun olarak doğal şekilde konuya açıklık getirmek için soruyu size sordum ve cevabınıza uygun fikirlerim olacak bu yüzden cevabınız gerekli. Eğer cevap vermek istemiyorsanız konu burada kapanır olur biter. Yorum yazdıysanız yorumunuza yazılacak bütün fikirlere açık olmanız gerekli. Bu şekilde yazdığınız fikire karşılık bir diğeri bir şey yazar ya da sorar. Buna fikir tartışması deniyor, ki biliyorsunuzdur.
- 1 yıl
@Herkesböyle tamam akşam yaparım
- 1 yıl
elbette nasıl isterseniz
En İyi Cevaplar
1 yılMerhaba, şimdi şöyle ki, toplumda özellikle olduğunuz toplumda tüm kadınlar ciddi ilişki ister. Önce ciddi ilişki kelimesi derken ne anlaşılıyor onu bilmek gerekli. Evlilik ise her ilişki evlilikle sonuçlanmalı diye bir şey yok. Ama senin toplumun, senin erkeklerin, senin kadınların, benin büyüklerin bir kaç defa ilişki yaşamış bir kadını normal kabul ediyor mu? Bu soruyu sorun kendinize önce.
Erkeklere sorsan hangi kızla evlenirsin? ne diyecekler? işte aklı başında, sütten çıkmış ak kaşık, ilişkisi olmasın, hiç cinsel ilişkisi olmasın, mümkünse eli kimsenin eline deymesin, bilmem ne ne. Bunu karşı taraf, yani kadınlar biliyor. Öyle ise bunu bildiği halde evlenmek isteyen kadın sizce hangi yolu seçer. Mantıklı olarak mümkünse ilk görüşdüğü adamla evlenmek ister ki her iki taraf da kazançlı olsun.
Normalde kadın da erkek de kendi haysiyyeti ve şerefi üzerine ilişki yaşamalı. Yani her kadının peşine düşen ya da her erkeğe giden kadın da normal değil. Eğer ciddi olmayan ilişkiden kastınız bu ise bu normal olmayan şeyleri normalleştirmek. Bir erkek ne kadar kadınla ilişki yaşamalı ki insanlıktan çıksın ve ya bir kadın ne kadar erkekle ilişki yaşamalı ki insanlıktan çıksın? Bu sorular aklıma geliyor
Diğer bir konu ne erkekler ne de kadınlar normal ilişki hakkında hiçbir fikire sahip değil zaten. Bütün ilişkiler, güven, sadakat, dostluk, sevgi, anlayış, samimiyyet, hak tanıma üzerine kuruludur. Peki toplumda ilişki derken ilk akla ne geliyor? aşk, sevgi, ilgi, cinsellik, bilmem ne. Hepsi alıcı şeyler. Verici olan bir şey yok. Her insan karşısında olan insandan almak istiyorsa verici bir şey düşünmüyorsa o zaman bu ilişki olmaktan çıkar. Hatta bu insanlık dışı bir şey.
Yani çok dehşetli bir konu, anlaşılmalı, düzeltilmeli tarafları çok. Yani senin ciddi olmayan ilişkiden kastın ne? karşı tarafdan ne bekliyorsun? onu bir söyle bakalım))
33 Yorumla- 1 yıl
@Herkesböyle çok haklısınız cidden takdir etmek gerekiyorum... Aslında ilişki konularını bunları anlatılmalı daha biliçli olunulur.. iki taraf için , bence soruyu soran kişi sadece amaçı farklı gibi geliyor...
- 1 yıl
@MastrClass ola bilir ben yinede kendi fikrimi söyledim teşekkür ederim
- 1 yıl
@Herkesböyle rica ederim :) bilgilendirici olmuş aslında ,
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Biraz yasada bağlı olsada Ciddiyet sadece evlilik değildir, ciddiyet kadına göre değer verilmek, saygı duyulmak, ciddiye alinmaktir kadına bunları hissetirebilmektir...
43 Yorumla- 1 yıl
Bencede öyle ve en önemliside kadına verilen değer maalesef günümüzde kadın cinsel bir obje ya da bir meta gibi görüüyor bu üzücü bir durum.
- 1 yıl
Günaydın
Rica ederim 🫡
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Haklı abi, neden olmasın.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence o kız kesinlikle haklı ama olay ne istediğinizle alakalı. Herkes ilişkiye farklı bakar. Kimisi anı yaşamak ister, kimisi geleceğe yatırım yapmak. Eğer biri ciddi düşünmüyorsa ama karşı taraf ciddi düşünüyorsa işler karışır. Anksiyeteye bile sürükler insanı. 😅 Yani herkes kendi beklentilerine net olmalı. Sen hangisisin onu bul bence. ❤️
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u 1 yılHaklı, hayat laylaylom muuu
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılhaklı tabi ki de
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Her ilişki elbette ciddi olmak zorunda değil ama ilişkinin başında ne istediğini bilerek ilerlemenin sonraki süreçte daha sağlıklı sonuçlanacağını düşünüyorum. Kısa vadeli ilişkilerle vakit kaybetmektense kendini duygusal anlamda yüksek verim sağlayacağı ilişkilerin peşinde olan kişilerin bunun üzerinde durmasını sorun olarak görmüyorum. Aksine ne istediğini bilen kesin tavrını takdir ederim.
30 Yorumla
1 yılHaklı tabi aslan onlar aslan bana ama her zaman denk gelmiyor kimisi ciddiyim diyor sonra tanıdıkça ciddi olmadığını farkediyorsun. Her iki tarafta da olan bir durum aslında ama ciddi olmak benim kriterim kesinlikle masaya yumruğu vuran kız benim kalbimi deler geçer
20 YorumlaHaklı, siz erkekler toplumda baskı görmüyorsunuz biriyle yatsanız eğlenseniz tek gecelik ilişki yapsanız aksine saygı görürsünüz fakat bunu kadın yaparsa hayatı bitiyor. Yemediği laflar kalmaz kadın eğlenemez, tek gecelik ilişki yaşayamaz toplumda kötü algısı var ama erkek öyle mi her istediğini yapsın anlayışından ciddi ilişki istiyoruz.
10 Yorumla
1 yılKesinlikle haklı. Kız demek ki karşısındaki erkeği ciddiye alacak önemseyecek değer verecek hayatında yer verecek. Eğer sen böyle davranmayacaksan benden uzak dur diyor işte ne güzel. İlişki illa evliliğe gitmek zorunda olan bi şey değil ama değer vermeyen erkeği hangi kadın ister ki? Ne istediğini bilen erkek de kadın da iyidir. Beklentiler uyuşmuyorsa en başta uzak durmak en iyisi değil mi zaten.
10 Yorumlaİnsanların yaşam tarzları aile yapısı kendine göre değişkenlik gösterir her insanın bir değildir ilişkiden beklentiler farklıdır.. bu tarz sorunlar yaşamak için ilişki yaşamadan uyum fikir alışverişi yapmak açık olmak en doğru karar olacaktır..
12 Yorumla- 1 yıl
Bencede ;her ilişkiye ciddi ve evlilik gözüyle bakmak yıkıcı sonuçlar doğurabilir zamana bırakılması daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
1 yılHaklı tabi. Kullanılmak istemiyordur.
Sana göre her ilişki ciddi olmak zorunda değil sende kendince haklı olabilirsin. O zaman burada fikir ayrılığı yasiyosunuz demektir. Bu durumda aynı fikirde olacağın birini bulman lazim
30 Yorumla Takılmalık düşünenle neden zaman harcayalım ki tabiki ciddi olucak 😂
36 Yorumla- 1 yıl
Ben lki adam sonradan ciddi olmayı seviyor 🙄
- 1 yıl
Evet bu bir kriter ama bir ilişkiye direk ciddiyetle başlamak ne bileyim bana göre değil ben sulu bir adamım sadece uyurken ciddi kalabiliyorum mesela 🤣
- 1 yıl
Nasıl ciddiyim bir görsen varya gıkım çıkmıyor 🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet, haklı olabilir. Eğer bir kişi, ilişki veya görüşmelerde ciddi ve net bir yaklaşım istiyorsa, bu onun duygusal ihtiyaçlarını ve beklentilerini yansıtıyordur. Ciddiyet, bir ilişkinin temel taşlarından biridir; eğer biri daha derin, sorumluluk taşıyan bir ilişki arıyorsa, karşısındaki kişiden aynı netlik ve kararlılığı beklemek oldukça doğal. Eğer sen de ciddiyet arıyorsan, bu beklentileri açıkça konuşmak her iki tarafın da hislerini daha iyi anlamasına yardımcı olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kız haklı. Mesela Bir erkek takılmalık seviyorsa ve bunu kıza önceden söylemişse kız bunu kabul etmeyip ciddiyete dökmek isterse orada suçlu kız olur. Herkesin tercihi, niyeti, farklıdır. Önemli olan bunu önceden belli etmektir.
20 YorumlaYani kızın amacı ciddi bir ilişki olabilir haklı bence
21 Yorumla- 1 yıl
Bir ilişkinin dirak ciddi başlaması sıkıntı olmazmı 🙄
Gizli Üye(18-24)1 yılErkek arkadaşıma ilk buluşmada, benimle ciddi olacaksan ol, yoksa da yorma beni. Ben evlilik isteyen biriyim demiştim. O da kuzum, tamam demişti.. şu an sözlüyüz.
Soruya gelecek olursak kız tamamen haklı. Kendini kullandırmak istemiyordur.52 Yorumla- 1 yıl
Aayy keşke benim öküzde böyle olsaydı. Evlenmemek için ağlıyor😅
Cevap sahibi1 yılEvlenmemek için ağlıyorsa eğlendirmeyeceksin ablacım, evlenmemek için direnmek nedir ya
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılPeki ya cok ciddiyim deyip sever gibi yapan erkek hakli mi?
13 Yorumla- 1 yıl
Bana böyle sorular sorma aşk acısı çekiyorum şuan😬
- 1 yıl
Oyy oyy incimmissin sen 😇🥰
- 1 yıl
Hemde çok🥹
- Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı.
1 yılCiddi diye bir ilişkiye başlanmaz çok saçma. Sonradan ciddiye gidebilir bu da iki insanın birbiriyle uyumu ya da uyumsuzluğu ile anlaşılır. Bakkaldan sakız alır gibi gel biz ciddiyiz olayı ergen kafası yani..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılHer ilişki ciddi olmak zorunda değil ancak kişilerin kararlarına da saygı duymak lazım. Kimsenin kendini kullandırıp yolun devamını tek başına ilerlemek zorunda kalmasını sevecenlikle karşılamasını bekleyemeyiz
10 Yorumla
1 yılCiddi olmak sadece evlenmek degil. Yani baskalariyla gorusup konusma olmayacak, birbirimize karsi sadik ve durust olacagiz demek oluyor ayni zamanda
21 Yorumla- 1 yıl
Sadık olabiliyormusun sen?
Ciddi olmayan ilişki genelde cinsellik için oluyor. Her ilişkinin sonu evlilikle bitmiyor tabiki ama kadın ciddiyet ister genel olarak. Bende sevmiyorum ciddi olmayan ilişki
20 Yorumla
1 yılCiddiyet yani kız kisacasi asik oldugun onunda sana asık olacagi ve birbirinze tamamen guvenecegi bir sey
Siz iliskide bi sey olsa ortaya ciksa suclanmiyorsunuz erkek oldugunuz icin. Ama bize or.. gozuyle bakiliyor cok rahatsiz edici.
Toplumsal konularla alakali yani
Bi yandanda kiz sizde sadece gecici bi heves aramamis demek ki size deger vermis degerini bosa cikarmayin
Kiz hakli iki taraftan biri istemiyorsa o sey olmaz zaten
Ve sizle uzun bi iliski yasamak istemis gelecegi olan10 Yorumla
1 yılBence haklı.. her ilişki ciddi olmak zorunda değil ama kişi ciddi olmadığında karşı tarafa söylemeli yoksa heveslenip hayal kırıklığına uğrayabilir. Ayrıca kızın bu cümleyi kurmasi da ben ciddi ilişki istiyorum üç beş günlük ilişkilerle isim yok diyerek bunu en başından sana göstermesi çok daha iyi olmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHaklı artık tahammül seviyesi azalmış milletin
23 Yorumla- 1 yıl
Zamanla olması daha iyi olmaz mı 🙄
Cevap sahibi1 yılYaşlarıniz kaç ki
- 1 yıl
Yok soru benlik değil genel 😬
- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
1 yılHerkesin ilişkide beklentisi, isteği aynı değildir. Ciddi olmayan bir ilişkiyi yürütmek istemeyen kızlara hak veriyorum.
10 Yorumla
1 yılYani tanıyip dedikten sonra hani nişanlanma felan olur ondan sonra dersin ama birini tanımadan direkt öyle demek saçma yani.
10 Yorumla
1 yılCiddiyetten kasıt dürüstlük mertliktir aslında. Ciddi düşünülmüyorsa kimse oyalanmamalı ümitlendirilmemeli.
10 Yorumla
1 yılTabi haklı, daha ne için sevgili olunucak? İyice azıtmışsınız ne diyeceğinizi bilmiyosunuz hee.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılHaklı illa yarın evlenelim demek değil bu belki 1 yıl ya da 2 yıl sonrası da olabilir boşa oyalayacaksanız niye sevgili olursunuz ki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılKız demek ki ciddi birisi. İlişkiler insanı yıpratıyor kötü bittiği takdirde. Her insan bir değil, etkileniyor demek.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kız haklı takılmalık ilişki serserilik den başka bir şey değil seviyorsan adam gibi imkan olunca isteyip evlenirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunu kaçıncı gün ve hangi şartta söylediğine göre durum değişir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı.
1 yılKız artık neler yasamissa kibarligi birkaip sadede gelmiş😅
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence bakış açısı güzel. Sevmeyeceksen oyalama diyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılciddi değilsen neden zamanını boşa harcasın emek versin ki?
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBende aynı düşünüyorum toprak olup gidecek ziyan olcak
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. E haklı. Bende ciddi olmadiğim kişiyle görüşmek istemem.
10 Yorumla
1 yılHaklı kesinlikle. Ciddiyet mühim bir mesele herkes anlamaz.
10 YorumlaOlmak zorun değil ama kişi böyle istiyorsa uzaklaşması normal
10 Yorumla
1 yılHerkes kendince haklı. Soranlar da zaten ciddiyeti kaldıramıyor, ciddi olmamak lazım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u 1 yılTakılmalık lişkiler istemiyor, zamanını da çalma diyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılHaklı, dalgasına takılacaksanız oyun parkına gidin
10 Yorumla haklı. herkes böyle net olsa, ne istediğini bilip ifade etse harika olurdu
10 Yorumla
1 yılHaklı insan ciddi olmadığını düşündüğü ilişkide kıskanmak bile istemiyo
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılhaklı demek ki kız takilmalik istemiyor sadık bir ilişki istiyor, tabi ki her ilişki ciddi olmak zorunda değil ama insanları ciddi ilişki düşünüyorum deyip takılmakta çok yanlış. Bu yüzden bir ilişkiye başlamadan önce beklentilerinizi her şeyi konuşun ki ileride sıkıntı olmasın
10 Yorumla
1 yılhakli vaktini harcamak istemiyor sadece takilmalik iliskilerle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Kız ciddiyse erkeğin de ciddi olmasını istemekte haklı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSonuna kadar haklı herkesin kendi tercihi saygı duymak lazım
10 Yorumla he hakli tabikide ciddi dusunmuyosa bosuna bekleme yapmasina gerek yok
10 Yorumla
1 yılElbette haklı, ciddi olmayan bir insanla geçen her saniyeye yazık
10 Yorumla
1 yılElbette haklı, neden zamanını ve enerjisini boş beleş bir ilişkiye harcasın ki, onun yerine hobi edinir, spor yapar, hayvan falan sahiplenir. Bu tarz şeylere ne gerek var
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılöyle bi kızı mumla ararsınız.. benden demesi.. diğer gruptaki kızlarla olmuş biri olarak pişmanım.
10 Yorumla
1 yılHaklı olduğunu düşünüyorum çünkü ciddi olmazsa o ilişki takılmalık bir ilişki olur karşıdaki taraf veya sen üzülebilirsin çünkü beklentiler olabilir ister istemez ben ciddi ilişki tarafındayım her zaman
bu yanlış da değil bana göre10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTabi, merhaba diyebilmeniz için evlenmeniz gerekiyor artık 🤣🤣
10 Yorumla
1 yılTabi ki hakli neden takilmalik ilişki yapayım da vakit kaybedeyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
s 1 yılCiddi değilsek niye sevgilim
13 Yorumla- 1 yıl
Yeni tanıştınız insan yıllar geçse bile birbirini tanıyamıyor bazen ilişkiye başlar başlamaz bu tür muhabbetler biraz gereksiz bence 🙄
- 1 yıl
Sevgilim olmuşsa ilişkiye başlayalı aylar olmuştur zaten😀 1 haftalık konuştuğum insanla sevgili olmam ki, e sevgili de olmuşsak, neden ciddi düşünmeyelim.
Siz ciddiyeti evlilik falan mı sanıyorsunuz?
Ciddiyet, seni ve duygularını önemsiyorum ve senin de beni ve duygularımı önemsemeni, bana sadık kalmanı istiyorum, birbirimizin her zaman yaninda olacağız demektir. - 1 yıl
Ben sanmıyorum ama genelde ciddiyet algısı budur ve yanlış olanda budur bu davranış şekli yıkıcı ve tamir edilemez hasarlar bırakır geride.
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşkaları benimle takıldı ama sen evlen demek oluyo bence. Ben neden ondan seks alabilmek için evlenme şartına maruz kalıyorum. Bu da bana sen enayisin demek gibi geliyor. Haaa ama hiçbir adama kendini kullandırmadıysa bilemem 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılİlişkinin en başında ciddiyet beklemek saçmalık
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede ama böyle bir algı var maalesef 🤦
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu ben… 🙃
Bana göre normal…11 Yorumla- 1 yıl
Hangisi sen 😬
kiz ciddi iliski istiyor 2 ay görüşülüp engellersen hic baslamayalik gorusmeye demek istemis hakli bence
10 Yorumla
1 yılHemen oracıkta bitirmek en güzeli. Uğraşmak da zaman kaybı.
10 YorumlaHaklı kendince. Herkesin beklentisi aynı değil
10 YorumlaEvet haklıdır çünkü boşuna zamanını kaybetmek istemiyordur
10 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler