o sira istegini sildi bu arada, bi ay falan gecmis yine istek atmis bugun kafam karisiyo

o sira istegini sildi bu arada, bi ay falan gecmis yine istek atmis bugun kafam karisiyo

Bacım bu çocuk harcar seni bak hiç bir mesajında bir gram anlam içermiyor bu seni eline düşürmenin peşinde çok pişman olursun çok ağlarsın bunun ekran görüntüsünü al bu adam dediydi dersin
whjqhsjqjs haklisin abim. yani bi ay boyunca konuştuk ve o süreçte de hic duygusal konuşmadi zaten mizacinda yok
Ben bunların ciğerini bilirim bacım dikkat et kendine 👋
siz de dikkat edin kendinize, tesekkurler uyariniz icin
hakli ciktiniz. kendini aciklamak istedigi icin buluştuk. her seyi konustuk ozur diledi haklı olduğumu onlari yazarken sarhos oldugunu soyledi. ben de affettim sonra aramizda bi yakinlasma yasandi ve dondukten sonra yazmayi kesti 🤗 keske sizi dinleseymisim Şu an kendimi gercekten çok kötü hissediyorum. ona bundan sonra nasil yaklasmaliyim bilmiyorum
Ben dedim ama sana uyarımı yaptım sen söz dinlemedin 🙂
keske dinleseydim. ama hayat bu işte yasamadan öğrenilmiyor bazi seyler. allah razi olsun yine de iyi bakin kendinize.
Sen beni boş ver sen kendine iyi bak dikkat et kendine 👋😊
Hiçte samimi gelmedi onun yazdıkları
duygularını ifade edemiyor olabilir mi, normal konuşmalarımizds da iletişim eksikligi cekiyoduk cunku
Sürekli temas konusu açmıs. Tek derdi fiziki beklentiler kendini tatmin etme duygusu. Karsında ki kişi asla ciddi değil. Takılmak istiyor sadece.
😔😔😔bir sohbetle bu hemen belli olur mu ki, belki duygularini bu temas maskesiyle açıyodur
Psikoloji okuyorum. İnsan davranıslarına aşinayım. Kelimelerinden dahi anlayabilirim. Bu yüzden kesin bir dille yorum yaptım.
Duygular saf ve masumdur ama teması şart koşması bu iyi niyet göstergesi değildir. Senin anladıgın duygusallık temas baska. Onun niyeti bambaska.
ben de psikoloji öğrencisiyim.. her şeyi hep en iyi yerinden algilamaya çalışmak gibi bi huyum var umarım yenerim 🙏🏿 fikrin icin tesekkurler
Sevgili meslektaşım iş kendi duygularına gelince iyimserliğin ağır basıyor olabilir. Cok normal hepimizin duyguları var. Rica ederim.
Ayyy bu çok karışık bir durum olmuş! Karşı taraf bayağı bir kararsız görünüyor, değil mi? Yani hem istiyor gibi hem de pek fazla net olmuyor. Kendini yormaman çok önemli çünkü enerjini böyle gelgitli durumlarla tüketmek hiç iyi değil. Eğer gerçekten ne hissettiğini anlamıyorsan ve sürekli bu gelgit seni yoruyorsa, belki biraz mesafe koymakta fayda var. Kimse seni böyle belirsizlikte bırakmamalı. Sen o kadar değerlisin ki tatlım. 🌸❤️ Sence de bu kişi ne istediğini net bir şekilde bilmiyor gibi değil mi?
Cevap
6Cevap
Tüm amaçı takılmak gram duygusu yok senin yazdıklarına bile saçma sapan cevaplar vermiş bundan uzak durman senin için daha iyi olacak
evet ben de böyle düşündüm sonra istemedigimi soyledim. ama istemediğimi soylememe rağmen tekrar gelmesi kafami karıştırdı. sonucta gurursuz biri değil buna ragmen geliyoda duygu da vardjr diye dusundum
tesekkurler fikrin icin, bence de duygusu yok bana karşı. benim gibisini bulamamistir ondan geri gelmistir belki baska bisi gelmiyo aklima
İşi gücü temas gerçekten aşka dağir hicbir cümlesi yok
bi aylik flort dönemiydi zaten askin olmamasi normal ama tum amaci takılma olan biri mi onu kavrayamamiyorum
duygusal bisey istese nasi davranirdi peki
Sarılmak dışındaki konulara algısı kapalı bence ayrılın dkdf
shnahsjas bersber degiliz ki
konuyu bilmiyorum ama aradan 1 ay gecti diyorsun o 1 ayda nerdeydi engelle gitsin kafani karistirmasina izin verme
bu konuşma bi ay onceki, en sonunda da istemedigimi söylüyorum sonra kendine iyi bak fasli bitiyo. yani binevi reddettikten sonra tekrar geliyo sma sadece takılmak isteyen biri neden ısrarcı olsun onu anlamıyorum
bence gercekten sevmis olsaydi fazla samimiyetle baslamazdi biraz mesafe olmali ya da nasil davranacagini bilmiyordur ama ilk secenek daha ihtimal geliyor bana seni elde etmeye çalışıyor gibi mesajlar gercekten seven isteyen bir erkeğin değil de avını tuzağa düşürmeyi bekleyen bir avcı gibi geliyor
katılıyorum. teşekkürler fikrin icin bacim
mesajlaşmalarda 6 yaşında çocuklar gibi
yani normalde duzgun konusabiliyo da mesajlasma ozurlusu arkadas
Sen istemiyon mu
sadece bunu istemiyorum, kullanilmis gibi hissederim
Bu nasıl bir yazma şeklidir ergen gibi
21 yasinda bi ergen
Sen kaç yaşındasın peki. Daha olgun yazıyorsun
ben de 19 yasinda bi ergenim
Böyle g. Zekalı insanlarla muhatap olma.
insallah... zaten ben saldim ama kendi gelip duruyo. daha ne yapmam lazim takilmalik bişey istemedigimi gostermek icin
Takılmak istiyor Türkçesi bu
olmayacagini belirtmeme ragmen neden yine istek atiyo, ucuncuye falan atisi bu. ve yakisikli biri de benden baskasini rahatca bulur.
tekrar gelme sebebi ne peki sizce
bu bi ay onceki konusma bu arada, bunun sonunda istemedigimi soyluyorum. sonra kendine iyi baklar falan bitiyo muhabbet. yani bitmesine ragmen tekrar gelmesi kafami karistirdi. ben de sizin gibi takilmalik istiyo diye düşündüm ama ısrar mantikli gelmedi Şu an .
JSAKJSMWSJKJE dogru söylüyorsunuz. istek de dursun kendi kendine geri çeker zaten
Konu nedir
cidden takilmalik isteyen biri mi yoksa hislerini yanlis dil kullanarak mi ifade ediyo anlamaya calisiyorum
sadece bunu istemesi kötü olur
ama kullandigi dile baksaniza, ve cevap veren herkes de kotu düşünmüş. arkadaşlarım da dahil. duygusal bisey istediğini hissedemiyorum
Öpemedimi ki
no
Öptü demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar