Hızlı takılan bazı kişiler var. Üç günde evlenme sohbetleri yapan. Bu numaralara düsen kadinlar var mi hala?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Son senelerin modası, eskiden erkekleri dolandırırlardı, onlar azaldı artık. Şimdi orta yaş kadınlar dolandırılıyor, gerçek olmayan hayat hikayeleri ve yalanlar ile önce aşık ediliyor kendine.
Sonra da iltifatlar, aşklar, kelebekler tatlı bir rüya. Maalesef kadınlar duyduklarına inanır, fıtrat meselesi. Sonra da evlilik hayalleri, söz nişan ama hepsi apar topar.
Sonra da bir ara o süper işleri olan, müthiş adamın bir miktar paraya ihtiyacı olur. Aslında trilyonluk adamdır ama acil bir 100 bin lira lazımdır ve sizden borç ister.
Gündüz kuşağı tv programları bunların mağdurlarıyla dolu :)
Cevap
16Cevap
vardır tabi ki de evet
3 günlük sanal insan ile nasıl evlilik düşünebiliyorlar. Ben bana biraz hızlı yürüyene fake gözüyle bakarım yani kim kimle 3 günde ciddi düşünür ki
Vardır mutlaka.. Zaafları olan kadın da buna gayet çabuk düşer, uyanık olun biraz mala bağlamayın hemen..
Millet de kanmasın.. O kadar şeyler okunuyor biliniyor. Neden akıllanamıyor kimse?
Dolandırıp dolandırılmadığını bilmiyorum ama herkese bekarım diyor evli ve evlenme teklif ediyor o halde onu biliyorum.
Kimseyle eğlenme vaadinde bulunmadım ciddi olanla konuşulur
Vardır belki Hzjdj Amannn aşk meşk mi kalmışta bide sanal aleme güveniyorlar anlamadım ki
Bana denk gelmedi. Takip listem temizlendi. Takipleştiğim erkekler de sapık degil
tahmininden çok vardır soru açıyorlar hatta
Kadın ve erkek bir sürü kişi var o modelde. Hatta karı koca bu işi yapanlar var.
Ben kandırıldım kız tarafından zorla sahip oldu bana
Burdaki vardır illa ki, ben hiç yaşamadım.
Beni bir keresinde sünnet vaadiyle kaldırmıştı bir kadın. :):
Kadın istemedikçe kadını kandıramazsın.
Yok yahu burası Ergen bahçesi
Kimse kanmasin burdan ciddi bir şey çıkmaz
Buna kanan varsa da ne bilim 😂
gumledim gsdfvo<diufvs
Bunlar her yerde var sdşlgdksş
Evet vardır
Vardır tabi olmaz mı
Kesin vardır…
Kadın çok
Tersi de olsbilir