+1 yılçok sevip te aldatanlar genelde görücü usulu olarak evlenelerdir. şöyleki; ilişkilerde ten uyumu önemlidir... flört zamanı cinsel birlikteliği yaşamayan çiftler arasında evlenince genelde aldatma olur. Görücü oldukları için bir yakınlaşma yaşamaya çekinirler. ancak gerdek gecesınde bırbırlerının bedenını gorurler ve dokunurlar.. ya karsılıklı elektırk uyum olur.. ama eger tarafların bırı tarafından bu uyum olmas ıse.. işte o zaman gorucu oldukları tanıdık oldukları ıcın sevgılerınden ödun vermezler ve cevredekılerden cekındıklerınden cogunlukla bu sekılde ıdaret ederler ama kesınlıkle taraflardan bırı aldatma yönune gıder.. bedenını dısardıda tatmın eder... ama ask dersen evıne kesınlıkle gelır... ruhen degıl bedenen aldatır.
030 Yorumla
Soran+1 yılwalla ben gorucu usulu olmadan evlılık yapıp aldatan cok kısıye sahıt oldum , alaksı yok
- +1 yıl
ben fıkrımı soyledım... alakası olup olmadıgını sen anlayamassın... kımse hakkında fıkrın yoksa zıkrınde olmasın... ben genelde bu ilişkilerde yaşanır dedım... flort zamanı cınsel bırlıktelıgı yasayanlar aldatırmı... ben bedenımı karım mutlu edıyorsa dısarıda heyecan aramama karıma gelırım... o zaman erkegını mutlu edemıyor demekkı... bır erkegı elınde tutmak kadının gorevıdır... evınde kocasının orospusu olamıyorsa zaten adam heyecanı cesıtlı tenlerde arar... o zaman yapılacak tek sey var... Hiç bir kadın eşini aldatmaz. Öldürsen aldatmaz ama taki erkek eve geç gelmelere başladı, aldattı en önemlisi eşine gereken ilgiyi vermiyor ise işte o zaman ister istemez karşı cinsten birine güvenmek istiyor. Kendini huzurlu hissedeceksen bunu dene en azından öcünü almış olursun, bu durum ortaya cıksa bıle etkıye tepkı ersın o da dustugun durumu anlamıs olur.. Ayrıca o hayatına alacağın kişi senin evlı bır bayan olarak sorumluluklarının oldugunu bilmeli. ona göre senınle sohbet etmelı
Soran+1 yılbılmeıyorum çok karmasık mevzular
- +1 yıl
evlı olupta yalnızlıgı yasayan bayanlara gercekten uzuluyorum... bosver takma kafana... şu an senın ıstedıgın cınsel bır beden degıl... sadece bır cınsellık ıstemeden guvenebılecegın bır omuz ıstıyorsun.. dertlesmek o kafanı bulandıran dertlerden uzalklasmak gulmek şu an sadece ruhunun huzura kavusmasını ıstıyorsun.. dedıgımı yapmandan baska care yok... aldattıgını bıle bıle zaten her gun aklına geldıkce huzursuz olacaksın.. en azından sende yap aklına geldıkce bunu sen ıstedın bende yaptım dersın... takma kafana ılk aldatılan senmısın...
- +1 yıl
aferın kıızı ya da youmunuzu okuyan bır çok kişiyii evlenmeden cınsellıge sevkedıyorsunuz cok iyi bir örrnekkksiniz helal
Soran+1 yılben evlı bıle degılım sevgılım bıle yok ne aldatması kafayı yedın sanırım :))
- +1 yıl
nerden bilim evlı degılsın sevgılın yok nıye ozaman bu soruyu soruyorsun... herkes genelde bu soruları sorar bırde arkadasım ıcın soruyorum der ne hıkmetse... ben evlenmeden cınsellıge sevketmıyorum.. flort zamanı gercek bır bırlesme tabıkı karsılıklı ıstek ve arzulara baglıdır ben bunun harıcınde yuzeysel da olsa bırbrınızın bedenını tanıyın dıyorum... eskıden neden anneler gıder hamamda kızları gormee gıderlerdı vucudlarına bakarlar begenırler gelıp cocukalrına soyler ıste bunun ıcın yaparlar
- +1 yıl
son yorumunda benı tanıtmıssın :)
Soran+1 yılöğremek ıcın soruyorm bu tur konularda ınsnaların fıkrını merak edıyorum ben psikoloji severım :))
- +1 yıl
evlenmeden bu konulara gırme pıskolojını kaybedersın... evlılıkten nefret edersın.. ohhh be bekarlık dersın...
Soran+1 yılaslında hıc aklımda yoktu bılıyormusun takıı en son tanıdıgım çocuga kadar , sevgılısı oldugunu benden 7ay kadar uzun bır sure sakladı ve neden bunu yaptı bır turlu anlayamadım o gunden berıdır bu konular aklımda.
- +1 yıl
onuda sana acıklıyım neden sakladı... eger sen o sevgılısınden bır kademe ona daha önemlı olsaydın o sevgılısını sana anlatmayacaktı... ondan ayrılıp senınle ılıskısıne devam edecektı.. ama bır eksıklık gordu sende ve senın ondan ayrılman ıcın sana sevgılısını anlattı.. cunku sen gurur yapıp ayrılacagını bılıyordu... sonuc olarak eskı sevgılısı onun ıcın daha degerlı oldugu ıcın o kızın hıcbırseyden haberı olmadan devam edıyor... oysa senın o kıza bak bu adam benımle 7 ay ılsıkı yasadı senı sakladı dıyebılırsın... senı uzen yakında onuda uzecektır.. ya da baska ıhtımal sevgılısı olmadıgı halde yıne senın ondan ayrılman ıcın sevgılım var yalanı soylemıs olabılır..
Soran+1 yılkendisi bana soylenedi sevgilim var diye bir ortamda konu gecti suraya burata giderim falan diye benim arkdasimda suphelendi sordu bu adam evet bile demedi basibi salladi ondan sonrada tamamen tesaduf eseri bu ikisini yolda gorda gordum tamamen tesadufendi. bu bir kerede bir arkdasimla kaliyorum yakinda ev tutup gidecek demisti bu arkdasim dedigi sevgiliymis mefersem. evine gittiginde yemek yiyorum ders calisiyorum derdi ailesiyle yasiyor saniyirdum sonradan yanliz yasadigini ogrendim. profesyonel yalanci.
- +1 yıl
senin için hayırlısı olmus... adak mı diledin koca şehirde bu adam kac defa yakalamıssın...
Soran+1 yılsize onunkizi saklamak icin yalanlarini anlatsam sasirsinn. muthis dusunup yalan soyluyordu cok yakinlasamiyordu bana cunku kizla ben ayni ortamlardaymisiz. ayrica bu benim hic bir arkdasimi gormek istemezdi benimis ortamima gelmezdi megersem eskiden kizla el ele tutusup derse girermis o yuzden biri gormustur bana soyler diye arkdaslarimla bile gorysmedi.
Soran+1 yıldua ettim kizi merak ediyordum ve tesadufen koskoca sehirde kizla onu gordum kiz zaten buna sirnasikti. onlar beni gormedi ben zaten sok olmustum.
- +1 yıl
sende beni tak koluna hava atalım ne dıyım :)
Soran+1 yılkizi gordukten sonra arastirdim bizim orada ders aliyormus kizi sima olarakta tanidim. kendiside kizla cogu derse el ele girip cikmis
Soran+1 yıl;)) hahaa. o bu degil de salak yerine konulmak agrima gidiyor yaw bu nasil sevgilik
Soran+1 yılsen kizla yasiyorsun kiz yemegini yapiyor sevgilisin bu ne utanmazlik.
- +1 yıl
banane ne kızıyon be yaaa :) adam utanmamışş bende gel ders verelım dıyoz işte... nerde senin okulun arabayı yıkattım bıde traslı takımlı gelım el ele gırelım derse :)
Soran+1 yılwalla komik olurdu cıdden ben dayanamam gulerdım , bu adam kızla nişanlandı arkadaşım biz geç kaldık zaten işi gucu var, kaç yaşında
- +1 yıl
o zaman nıye şimdi yazıyrosun...:) neden hayallerımle oynuyrosun.. neden bana ümit verdin :)
Soran+1 yılaşk olsun yaa kıyamam :)) sen benı o çocuk mu sandım , tamam yarın gel o pislikle , yelloz kızı kıskandıralım :))
- +1 yıl
valla de... yuppyyyyy
- +1 yıl
aşk olsun tabi yaaa bizim neyimiz eksik...
Soran+1 yılyani, o zaten şerefsizlikte top 10 listesinin başı çekiyor, bende saflıkta :))
- +1 yıl
safım mafım dıyorsun ama aklımı çeldin :) bende kendimi zeki zannederdim. ama adım serhan mış :) ıyyyy iğrenç oldu..
Soran+1 yılaaaa aşkolsun serhancım, sen bir zeka küpüsün, çöz çöz bitirilemeyen :)) , ama harbiden ben safın önde gideniyimm :((( ühüüüü
- +1 yıl
ama bu kadar kendı reklamını yapma senı elımden almaya kalkmasınlar... sende arrtık özelden yaz benı deli etme :) arkadaşlar bayan değil bu yazan benım ofısten arkadasım cok guzel bayan muhabbetı yapar.. safta degıldır cok zekıdır adıda zekıye :)
En İyi Cevaplar
+1 yılben sırılsıklam aşık olarak evlendim. ve aldattım.
bu soruya "kanı bozuk olanlar" gibi salak cevaplar verenler var ya. onlara getir adriana lima'yı, brad pitt'i bak kanları ne hale geliyor... fırsatını bulsa dakka düşünmeyecek "efeler" tanıyorum bol keseden ahkam kesmeyi seven..017 Yorumla
Soran+1 yılyorum yapamam evlendıkten sonrakı ılışkıde onemlı
Soran+1 yılsizce flort donemını uzun tutmak ıyımıdır tanımak acısından?
- +1 yıl
zaten konu (sorduğun soru) evlilik sonrası ilişki :) insan canlı, yaşayan bir varlık. hiçbir duygu evlendiğin zamanki gibi kalamaz.
Soran+1 yılflort donemı uzunda kısada olsa degısmez degılmı benım arkadaşım sen ancak 1 yılda bır erkeği tanırsın dıyor ama bence 10 yıl gecse bıle ınsan tanımayabilir.
- +1 yıl
kesinlikle uzun tutulmalı. aldatmak maharet değildir. kimse de aldatamayı istemez. herkes 1 kişide aradığı herşeyi bulmayı, bütün hayatındaki keyifleri o kişide yaşamayı ister. aldatma dediğin şey insanın o 1 kişide bulamadığı şeyleri dışarda aramasından kaynaklı... flörtü uzun tutmak bu açıdan işe yarar. o kişide aradığını bulup bulamayacağını daha iyi anlamana yardım eder...
Soran+1 yılama ben sıkılırım benım ıcın ıyı degıl ınan evlenınce o kişiden sogurum sıkar vbenı sadece saygı olur aramızdakı
Soran+1 yılsonra pişamna olurum keşke başkalarınıda tanısaydım derım nıye bununla bu kadar zaman gecırdım dıye dusunurum
- +1 yıl
sıkılmak herkes için geçerli. işte asıl kilit nokta o bir tarafın sıkılma dönemini atlatacak aktiviteyi bulmak.
- +1 yıl
hahhhay senın karsına afedersınde adrıana lımayı getırdıler galıba. Allah senı colugunla cocugunla sınasın ınsallah. GERÇİ BEDDUA ETMEME GEREK BILE YOK ALLAH GORMUYOR MU
- +1 yıl
itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. istediğin bedduayı et sıkıntı yok cicim. :)
Soran+1 yıldevlet butcesı boşver sen nıye kendını boylelrı ıcın yoruyorsun , adam zaten karaktersız oldugunu yazmış boylelerını salla yaa , bencil olur kımseyı dusunmez onlar fısss lar.
- +1 yıl
karaktersiz tiplerden fikir almaya ne meraklı bir tipsin sen öyle. körler sağırlar işte. siz kimseyi aldat (a) mazsınız zaten merak etmeyin. öyle bir ihtimal olsa bu soruyu sormazdın :)
Soran+1 yılben herkesten fıkır alırım karaktersız olman fikir almayacağım anlamına gelmez , ben aldatırım aldatmam senı alakadar etmez sen aldatmış once kendıne bak,
- +1 yıl
senin karakterin de belli zaten. ama zeka düzeyin daha belli...
Soran+1 yılterbıyesız hem suclu hem guclu , zeka duzeyım senın karakterını 2 ye katlar,
- +1 yıl
terbiyesiz babandır. zeka düzeyi ile karakteri bile karşılaştıracak bir zeka düzeyine sahipsin işte... basgit engelle beni gizli olmasan çoktan engellemiştim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar ben gordum. Ama adam zaten kizlara cok takilirdi. Capkindi yani. Kizi uyardilar kiz inanmadi. Dusmanlari onu sevmiyor ondan oyle diyorlar diye dusundu evlendi 2 yil sonra hamileyken aldatildi hemde is arkadasiyla
00 Yorumla
öyle tipler cok genelde istediklerini aldıkları için hevesleri bitigi için adatıyorlar bence
02 Yorumla
Soran+1 yılbenım arkadsın sevgılısı onu8 yıl bekledı ve çocuğun dedığı benı hıc bır kız bu kadar peşindekoşturmadı ben onunla evlenecm , çocuk 8 yıldır beklıyor
- +1 yıl
Sadece bekledi diye evlenecek değilsin sanırım.. Peki ya duygun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılMasalardaki gibi aşk yaşayıp evlendikten sonra aldatan biliyorum. Yıllar geçtikçe aynı derecede sevmenin garantisi yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
ne kadar yazık
- +1 yıl
Yazık ama gerçek :( evlilik sadece aşktan ibaret olmuyor zaman geçtikçe. Geçim derdi, iş hayatları, çocuklar, iki tarafın aileleri vs. derken çok şey değişebiliyor. İlişkiyi etkileyen çok fazla faktör var.
+1 yılseverek sevmeyerek bunların hepsi hikaye, bir insan nefsinin peşine düşmüşse her b. ku yer,
yıl 2014 zinalar aldatmalar ihanetler havalarda uçuşuyor, hiç birimizde allah korkusu kalmamış, çok vahim bir tablo20 YorumlaBen henüz evlenmedim düşünmüyorumda ama, benim namusum benim şerefim, böyle bir şerefsizliğe namussuzluğa müsaade etmez. Evlendikten sonra etrafımdaki kadınları görmem. Görsem de yanaşmam aslaaaa
02 Yorumla- +1 yıl
lutfen kesın yargılar kullanmayın. ---ınsan agızından cıkanı yaşar---
ote yandan bende onaylamıorum tabi
+1 yılİnsanoğlu şaşar beşer olabilir olmayacak bişey değil
00 YorumlaKarakterli, şerefli seven adam/kadın aldatmaz.
İhanetin hiçbir mazereti olamaz...01 Yorumla- +1 yıl
artık aldatanda utanmada kalmamıs :) arkadaslarımdan görüyorum
+1 yılher erkek mutlaka aldatmıştır. ama bunu itiraf etme cesareti gösteremez.
00 Yorumladaha şuana kadar aldaatmadım evlenınce yazıcam size
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvardır elbet cok sevip evlenmek mutsuz olmicaksın anlamına gelmiyorki
00 YorumlaEvli değilim ama ben aldatmam yapmam bunu yapanda serefsizdir
00 Yorumla
+1 yılEvli erkeklerin %50-%60' ı aldatıyor !!! Artık toplumda normalmiş gibi göstermeye başladılar!!!
02 Yorumla- +1 yıl
evet cevremde herkes bırbırıne boynuz takmış durumda içler acısı
- +1 yıl
Bir marifet sanki bir güç gösterisi sanıyorlar anlamıyorum !!!
Hayırdır bir sıkıntın mı var.. günah falan mı çıkartıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsel sorunlarımız var.. arada bir aldatmak isteğim geliyor
01 Yorumla- +1 yıl
cised e başvur sorunların çöüzmü için
+1 yılşu dünyada her türlüsünden vardır tabiki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Öyle eş mi olur ya. Demek çok sevmemiş.
00 Yorumla
+1 yılVar...
16 Yorumla
Soran+1 yılsizce neden?
- +1 yıl
Vallahi ya kanı bozuk, ya da evlendıkden sonra karşı tarafın huyu suyu değişiyor ve bu kişiyi etkiliyorsa, bu onun dışarıya yönelmesine neden olur.. aslında bir çok nedeni var bunun
Soran+1 yılevlılık cok farklıdegılmı
- +1 yıl
Evlendikten sonra değişmeler oluyor, bu ıyı yönde de olabilir kotu yönde de.. Herkes aldatılacak diye bir şey yok tabi.. bu arada cevap veriyoruz,-1 yıyoruz :) olmadı sımdı
Soran+1 yılben eksı vermedım artı verdım
- +1 yıl
Saol
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar. neden yaptın dersen benı aldattıgı ıcn
04 Yorumla
Soran+1 yılçok severek evlenenlerın bazısı huzran oluyor ınsan evlendığınde aynı evı paylaştığında fark edıyor hatasını
- +1 yıl
haketmişşşşşş valla ıyı yapmıssın
+1 yılyok öyle bir şey seven yapmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılyapabılır bu dunyada hersey olabılır
- +1 yıl
demek sevmiyormuş gerçek aşkı bulan yapmaz
bir defa oldu karşı taraf çok etkiledi
04 Yorumla
Soran+1 yılçok mu severek evlendızz
Soran+1 yılneden peki? aldatılır severke evlenmısısınız
Soran+1 yılayrıca uzun surelı sevgılıler evlenınce bırbırınden sıkılır mı?
+1 yılSeven sevdiğini kırmayı göze almaz bence...
02 Yorumla- +1 yıl
alır alır. aldatmayı goze alamaz dersen haklısın
- +1 yıl
Bence böyle haklıyım
+1 yılaldatsa cok sevmıs olmaz
00 Yorumla
+1 yıltek kelime ile karaktersiz insandır!..
01 Yorumla- +1 yıl
oooo dolu var memlekette
+1 yılvarsa öyle gitsin bir utansında gelsin
02 Yorumla- +1 yıl
:D:D:D kahkaha attım bırgun sınıfta bı arkadasımız cok yuksek not aldı.
hoca dediki yahu utanın özkan ın notuna bakında dedi lisedeyiz o zamanlar lise son.
özkan sınav kagıdını elıne aldı sınıf sınıf dolaşıyo mıllete kagıdıgını gostererek utanırmısınız lutfen. utanın. bı utanda gel dıe :D. onu hatırlattın bana. benım ıcın bızler ıcın cok komık bir an olmuştu - +1 yıl
:))) sevindim buna sana maziyi hatırlattığım için... aldatılan sen misin bu arada
aldatmayan var mı desen daha az cevap gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılvar aldatmayanı var
onlar kansız olanlar
10 Yorumlaillaki vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatmadım
00 Yorumlaben aldatmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbabam
00 Yorumla
+1 yılvardır elbet