• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Çok severek evlenip eşini aldatanlar var mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
çok severek evlenip eşini aldatanlar var mı?
Çok severek evlenip eşini aldatanlar var mı?
Aldatma Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• SerhanAltınyayla
    SerhanAltınyayla Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45 , eic 65%
    +1 yıl

çok sevip te aldatanlar genelde görücü usulu olarak evlenelerdir. şöyleki; ilişkilerde ten uyumu önemlidir... flört zamanı cinsel birlikteliği yaşamayan çiftler arasında evlenince genelde aldatma olur. Görücü oldukları için bir yakınlaşma yaşamaya çekinirler. ancak gerdek gecesınde bırbırlerının bedenını gorurler ve dokunurlar.. ya karsılıklı elektırk uyum olur.. ama eger tarafların bırı tarafından bu uyum olmas ıse.. işte o zaman gorucu oldukları tanıdık oldukları ıcın sevgılerınden ödun vermezler ve cevredekılerden cekındıklerınden cogunlukla bu sekılde ıdaret ederler ama kesınlıkle taraflardan bırı aldatma yönune gıder.. bedenını dısardıda tatmın eder... ama ask dersen evıne kesınlıkle gelır... ruhen degıl bedenen aldatır.

0
    30 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

walla ben gorucu usulu olmadan evlılık yapıp aldatan cok kısıye sahıt oldum , alaksı yok

Yorumla
    • SerhanAltınyayla
      SerhanAltınyayla
      +1 yıl

ben fıkrımı soyledım... alakası olup olmadıgını sen anlayamassın... kımse hakkında fıkrın yoksa zıkrınde olmasın... ben genelde bu ilişkilerde yaşanır dedım... flort zamanı cınsel bırlıktelıgı yasayanlar aldatırmı... ben bedenımı karım mutlu edıyorsa dısarıda heyecan aramama karıma gelırım... o zaman erkegını mutlu edemıyor demekkı... bır erkegı elınde tutmak kadının gorevıdır... evınde kocasının orospusu olamıyorsa zaten adam heyecanı cesıtlı tenlerde arar... o zaman yapılacak tek sey var... Hiç bir kadın eşini aldatmaz. Öldürsen aldatmaz ama taki erkek eve geç gelmelere başladı, aldattı en önemlisi eşine gereken ilgiyi vermiyor ise işte o zaman ister istemez karşı cinsten birine güvenmek istiyor. Kendini huzurlu hissedeceksen bunu dene en azından öcünü almış olursun, bu durum ortaya cıksa bıle etkıye tepkı ersın o da dustugun durumu anlamıs olur.. Ayrıca o hayatına alacağın kişi senin evlı bır bayan olarak sorumluluklarının oldugunu bilmeli. ona göre senınle sohbet etmelı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bılmeıyorum çok karmasık mevzular

Yorumla
    • SerhanAltınyayla
      SerhanAltınyayla
      +1 yıl

evlı olupta yalnızlıgı yasayan bayanlara gercekten uzuluyorum... bosver takma kafana... şu an senın ıstedıgın cınsel bır beden degıl... sadece bır cınsellık ıstemeden guvenebılecegın bır omuz ıstıyorsun.. dertlesmek o kafanı bulandıran dertlerden uzalklasmak gulmek şu an sadece ruhunun huzura kavusmasını ıstıyorsun.. dedıgımı yapmandan baska care yok... aldattıgını bıle bıle zaten her gun aklına geldıkce huzursuz olacaksın.. en azından sende yap aklına geldıkce bunu sen ıstedın bende yaptım dersın... takma kafana ılk aldatılan senmısın...

Yorumla
    • DevletBütçesi
      DevletBütçesi
      +1 yıl

aferın kıızı ya da youmunuzu okuyan bır çok kişiyii evlenmeden cınsellıge sevkedıyorsunuz cok iyi bir örrnekkksiniz helal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben evlı bıle degılım sevgılım bıle yok ne aldatması kafayı yedın sanırım :))

Yorumla
    • SerhanAltınyayla
      SerhanAltınyayla
      +1 yıl

nerden bilim evlı degılsın sevgılın yok nıye ozaman bu soruyu soruyorsun... herkes genelde bu soruları sorar bırde arkadasım ıcın soruyorum der ne hıkmetse... ben evlenmeden cınsellıge sevketmıyorum.. flort zamanı gercek bır bırlesme tabıkı karsılıklı ıstek ve arzulara baglıdır ben bunun harıcınde yuzeysel da olsa bırbrınızın bedenını tanıyın dıyorum... eskıden neden anneler gıder hamamda kızları gormee gıderlerdı vucudlarına bakarlar begenırler gelıp cocukalrına soyler ıste bunun ıcın yaparlar

Yorumla
    • SerhanAltınyayla
      SerhanAltınyayla
      +1 yıl

son yorumunda benı tanıtmıssın :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

öğremek ıcın soruyorm bu tur konularda ınsnaların fıkrını merak edıyorum ben psikoloji severım :))

Yorumla
    • SerhanAltınyayla
      SerhanAltınyayla
      +1 yıl

evlenmeden bu konulara gırme pıskolojını kaybedersın... evlılıkten nefret edersın.. ohhh be bekarlık dersın...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aslında hıc aklımda yoktu bılıyormusun takıı en son tanıdıgım çocuga kadar , sevgılısı oldugunu benden 7ay kadar uzun bır sure sakladı ve neden bunu yaptı bır turlu anlayamadım o gunden berıdır bu konular aklımda.

Yorumla
    • SerhanAltınyayla
      SerhanAltınyayla
      +1 yıl

onuda sana acıklıyım neden sakladı... eger sen o sevgılısınden bır kademe ona daha önemlı olsaydın o sevgılısını sana anlatmayacaktı... ondan ayrılıp senınle ılıskısıne devam edecektı.. ama bır eksıklık gordu sende ve senın ondan ayrılman ıcın sana sevgılısını anlattı.. cunku sen gurur yapıp ayrılacagını bılıyordu... sonuc olarak eskı sevgılısı onun ıcın daha degerlı oldugu ıcın o kızın hıcbırseyden haberı olmadan devam edıyor... oysa senın o kıza bak bu adam benımle 7 ay ılsıkı yasadı senı sakladı dıyebılırsın... senı uzen yakında onuda uzecektır.. ya da baska ıhtımal sevgılısı olmadıgı halde yıne senın ondan ayrılman ıcın sevgılım var yalanı soylemıs olabılır..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kendisi bana soylenedi sevgilim var diye bir ortamda konu gecti suraya burata giderim falan diye benim arkdasimda suphelendi sordu bu adam evet bile demedi basibi salladi ondan sonrada tamamen tesaduf eseri bu ikisini yolda gorda gordum tamamen tesadufendi. bu bir kerede bir arkdasimla kaliyorum yakinda ev tutup gidecek demisti bu arkdasim dedigi sevgiliymis mefersem. evine gittiginde yemek yiyorum ders calisiyorum derdi ailesiyle yasiyor saniyirdum sonradan yanliz yasadigini ogrendim. profesyonel yalanci.

Yorumla
    • SerhanAltınyayla
      SerhanAltınyayla
      +1 yıl

senin için hayırlısı olmus... adak mı diledin koca şehirde bu adam kac defa yakalamıssın...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

size onunkizi saklamak icin yalanlarini anlatsam sasirsinn. muthis dusunup yalan soyluyordu cok yakinlasamiyordu bana cunku kizla ben ayni ortamlardaymisiz. ayrica bu benim hic bir arkdasimi gormek istemezdi benimis ortamima gelmezdi megersem eskiden kizla el ele tutusup derse girermis o yuzden biri gormustur bana soyler diye arkdaslarimla bile gorysmedi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

dua ettim kizi merak ediyordum ve tesadufen koskoca sehirde kizla onu gordum kiz zaten buna sirnasikti. onlar beni gormedi ben zaten sok olmustum.

Yorumla
    • SerhanAltınyayla
      SerhanAltınyayla
      +1 yıl

sende beni tak koluna hava atalım ne dıyım :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kizi gordukten sonra arastirdim bizim orada ders aliyormus kizi sima olarakta tanidim. kendiside kizla cogu derse el ele girip cikmis

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

;)) hahaa. o bu degil de salak yerine konulmak agrima gidiyor yaw bu nasil sevgilik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen kizla yasiyorsun kiz yemegini yapiyor sevgilisin bu ne utanmazlik.

Yorumla
    • SerhanAltınyayla
      SerhanAltınyayla
      +1 yıl

banane ne kızıyon be yaaa :) adam utanmamışş bende gel ders verelım dıyoz işte... nerde senin okulun arabayı yıkattım bıde traslı takımlı gelım el ele gırelım derse :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

walla komik olurdu cıdden ben dayanamam gulerdım , bu adam kızla nişanlandı arkadaşım biz geç kaldık zaten işi gucu var, kaç yaşında

Yorumla
    • SerhanAltınyayla
      SerhanAltınyayla
      +1 yıl

o zaman nıye şimdi yazıyrosun...:) neden hayallerımle oynuyrosun.. neden bana ümit verdin :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aşk olsun yaa kıyamam :)) sen benı o çocuk mu sandım , tamam yarın gel o pislikle , yelloz kızı kıskandıralım :))

Yorumla
    • SerhanAltınyayla
      SerhanAltınyayla
      +1 yıl

valla de... yuppyyyyy

Yorumla
    • SerhanAltınyayla
      SerhanAltınyayla
      +1 yıl

aşk olsun tabi yaaa bizim neyimiz eksik...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yani, o zaten şerefsizlikte top 10 listesinin başı çekiyor, bende saflıkta :))

Yorumla
    • SerhanAltınyayla
      SerhanAltınyayla
      +1 yıl

safım mafım dıyorsun ama aklımı çeldin :) bende kendimi zeki zannederdim. ama adım serhan mış :) ıyyyy iğrenç oldu..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aaaa aşkolsun serhancım, sen bir zeka küpüsün, çöz çöz bitirilemeyen :)) , ama harbiden ben safın önde gideniyimm :((( ühüüüü

Yorumla
    • SerhanAltınyayla
      SerhanAltınyayla
      +1 yıl

ama bu kadar kendı reklamını yapma senı elımden almaya kalkmasınlar... sende arrtık özelden yaz benı deli etme :) arkadaşlar bayan değil bu yazan benım ofısten arkadasım cok guzel bayan muhabbetı yapar.. safta degıldır cok zekıdır adıda zekıye :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• cuckold_slave
    cuckold_slave Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51 , eic 32%
    +1 yıl

ben sırılsıklam aşık olarak evlendim. ve aldattım.

bu soruya "kanı bozuk olanlar" gibi salak cevaplar verenler var ya. onlara getir adriana lima'yı, brad pitt'i bak kanları ne hale geliyor... fırsatını bulsa dakka düşünmeyecek "efeler" tanıyorum bol keseden ahkam kesmeyi seven..

0
    17 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yorum yapamam evlendıkten sonrakı ılışkıde onemlı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sizce flort donemını uzun tutmak ıyımıdır tanımak acısından?

Yorumla
    • cuckold_slave
      cuckold_slave
      +1 yıl

zaten konu (sorduğun soru) evlilik sonrası ilişki :) insan canlı, yaşayan bir varlık. hiçbir duygu evlendiğin zamanki gibi kalamaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

flort donemı uzunda kısada olsa degısmez degılmı benım arkadaşım sen ancak 1 yılda bır erkeği tanırsın dıyor ama bence 10 yıl gecse bıle ınsan tanımayabilir.

Yorumla
    • cuckold_slave
      cuckold_slave
      +1 yıl

kesinlikle uzun tutulmalı. aldatmak maharet değildir. kimse de aldatamayı istemez. herkes 1 kişide aradığı herşeyi bulmayı, bütün hayatındaki keyifleri o kişide yaşamayı ister. aldatma dediğin şey insanın o 1 kişide bulamadığı şeyleri dışarda aramasından kaynaklı... flörtü uzun tutmak bu açıdan işe yarar. o kişide aradığını bulup bulamayacağını daha iyi anlamana yardım eder...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ama ben sıkılırım benım ıcın ıyı degıl ınan evlenınce o kişiden sogurum sıkar vbenı sadece saygı olur aramızdakı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sonra pişamna olurum keşke başkalarınıda tanısaydım derım nıye bununla bu kadar zaman gecırdım dıye dusunurum

Yorumla
    • cuckold_slave
      cuckold_slave
      +1 yıl

sıkılmak herkes için geçerli. işte asıl kilit nokta o bir tarafın sıkılma dönemini atlatacak aktiviteyi bulmak.

Yorumla
    • memoesk25
      memoesk25
      +1 yıl

aldatmayanların büyük kısmı beceremedikleri için aldatamıyo ve ben yapmam diyo

Yorumla
    • DevletBütçesi
      DevletBütçesi
      +1 yıl

hahhhay senın karsına afedersınde adrıana lımayı getırdıler galıba. Allah senı colugunla cocugunla sınasın ınsallah. GERÇİ BEDDUA ETMEME GEREK BILE YOK ALLAH GORMUYOR MU

Yorumla
    • cuckold_slave
      cuckold_slave
      +1 yıl

itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. istediğin bedduayı et sıkıntı yok cicim. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

devlet butcesı boşver sen nıye kendını boylelrı ıcın yoruyorsun , adam zaten karaktersız oldugunu yazmış boylelerını salla yaa , bencil olur kımseyı dusunmez onlar fısss lar.

Yorumla
    • cuckold_slave
      cuckold_slave
      +1 yıl

karaktersiz tiplerden fikir almaya ne meraklı bir tipsin sen öyle. körler sağırlar işte. siz kimseyi aldat (a) mazsınız zaten merak etmeyin. öyle bir ihtimal olsa bu soruyu sormazdın :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben herkesten fıkır alırım karaktersız olman fikir almayacağım anlamına gelmez , ben aldatırım aldatmam senı alakadar etmez sen aldatmış once kendıne bak,

Yorumla
    • cuckold_slave
      cuckold_slave
      +1 yıl

senin karakterin de belli zaten. ama zeka düzeyin daha belli...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

terbıyesız hem suclu hem guclu , zeka duzeyım senın karakterını 2 ye katlar,

Yorumla
    • cuckold_slave
      cuckold_slave
      +1 yıl

terbiyesiz babandır. zeka düzeyi ile karakteri bile karşılaştıracak bir zeka düzeyine sahipsin işte... basgit engelle beni gizli olmasan çoktan engellemiştim.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Var ben gordum. Ama adam zaten kizlara cok takilirdi. Capkindi yani. Kizi uyardilar kiz inanmadi. Dusmanlari onu sevmiyor ondan oyle diyorlar diye dusundu evlendi 2 yil sonra hamileyken aldatildi hemde is arkadasiyla

0
    0 Yorumla
  • asrin27
    asrin27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 34%
    +1 yıl

öyle tipler cok genelde istediklerini aldıkları için hevesleri bitigi için adatıyorlar bence

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

benım arkadsın sevgılısı onu8 yıl bekledı ve çocuğun dedığı benı hıc bır kız bu kadar peşindekoşturmadı ben onunla evlenecm , çocuk 8 yıldır beklıyor

Yorumla
    • Beyazkin34
      Beyazkin34
      +1 yıl

Sadece bekledi diye evlenecek değilsin sanırım.. Peki ya duygun?

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

24

Cevap

• sportsman979
    sportsman979 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 51 , eic 71%
    +1 yıl

Masalardaki gibi aşk yaşayıp evlendikten sonra aldatan biliyorum. Yıllar geçtikçe aynı derecede sevmenin garantisi yok.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın

Yorumla
    • DevletBütçesi
      DevletBütçesi
      +1 yıl

ne kadar yazık

Yorumla
    • sportsman979
      sportsman979
      +1 yıl

Yazık ama gerçek :( evlilik sadece aşktan ibaret olmuyor zaman geçtikçe. Geçim derdi, iş hayatları, çocuklar, iki tarafın aileleri vs. derken çok şey değişebiliyor. İlişkiyi etkileyen çok fazla faktör var.

Yorumla
  • polatbora33
    polatbora33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

severek sevmeyerek bunların hepsi hikaye, bir insan nefsinin peşine düşmüşse her b. ku yer,
    yıl 2014 zinalar aldatmalar ihanetler havalarda uçuşuyor, hiç birimizde allah korkusu kalmamış, çok vahim bir tablo

2
    0 Yorumla
  • BLight
    BLight Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Ben henüz evlenmedim düşünmüyorumda ama, benim namusum benim şerefim, böyle bir şerefsizliğe namussuzluğa müsaade etmez. Evlendikten sonra etrafımdaki kadınları görmem. Görsem de yanaşmam aslaaaa

0
    2 Yorumla
    • DevletBütçesi
      DevletBütçesi
      +1 yıl

lutfen kesın yargılar kullanmayın. ---ınsan agızından cıkanı yaşar---
      ote yandan bende onaylamıorum tabi

Yorumla
    • BLight
      BLight
      +1 yıl

Gayet sabit fikirliyim ama nasip kısmet meselesi. Bulursam evlenmeyi göze alırım. Dediğim gibi asla aldatamam.

Yorumla
  • atahanankara
    atahanankara Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

İnsanoğlu şaşar beşer olabilir olmayacak bişey değil

0
    0 Yorumla
  • Elaoztrk
    Elaoztrk Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Karakterli, şerefli seven adam/kadın aldatmaz.
    İhanetin hiçbir mazereti olamaz...

0
    1 Yorumla
    • DevletBütçesi
      DevletBütçesi
      +1 yıl

artık aldatanda utanmada kalmamıs :) arkadaslarımdan görüyorum

Yorumla
  • gezginyusuf
    gezginyusuf Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50
    +1 yıl

her erkek mutlaka aldatmıştır. ama bunu itiraf etme cesareti gösteremez.

0
    0 Yorumla
  • MrArtist
    MrArtist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

daha şuana kadar aldaatmadım evlenınce yazıcam size

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

vardır elbet cok sevip evlenmek mutsuz olmicaksın anlamına gelmiyorki

0
    0 Yorumla
  • farukerol
    farukerol Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Evli değilim ama ben aldatmam yapmam bunu yapanda serefsizdir

0
    0 Yorumla
  • cevapsizarama
    cevapsizarama Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

Evli erkeklerin %50-%60' ı aldatıyor !!! Artık toplumda normalmiş gibi göstermeye başladılar!!!

0
    2 Yorumla
    • DevletBütçesi
      DevletBütçesi
      +1 yıl

evet cevremde herkes bırbırıne boynuz takmış durumda içler acısı

Yorumla
    • cevapsizarama
      cevapsizarama
      +1 yıl

Bir marifet sanki bir güç gösterisi sanıyorlar anlamıyorum !!!

Yorumla
  • niksizzz
    niksizzz Takip Et
    Bilge Yaş: 42
    +1 yıl

Hayırdır bir sıkıntın mı var.. günah falan mı çıkartıyorsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

cinsel sorunlarımız var.. arada bir aldatmak isteğim geliyor

0
    1 Yorumla
    • umutışığım
      umutışığım
      +1 yıl

cised e başvur sorunların çöüzmü için

Yorumla
  • naturalist
    naturalist Takip Et
    Yoda Yaş: 49
    +1 yıl

şu dünyada her türlüsünden vardır tabiki

1
    0 Yorumla
  • Untouc
    Untouc Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.

Öyle eş mi olur ya. Demek çok sevmemiş.

0
    0 Yorumla
  • burayaneyazcez
    burayaneyazcez Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Var...

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sizce neden?

Yorumla
    • burayaneyazcez
      burayaneyazcez
      +1 yıl

Vallahi ya kanı bozuk, ya da evlendıkden sonra karşı tarafın huyu suyu değişiyor ve bu kişiyi etkiliyorsa, bu onun dışarıya yönelmesine neden olur.. aslında bir çok nedeni var bunun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evlılık cok farklıdegılmı

Yorumla
    • burayaneyazcez
      burayaneyazcez
      +1 yıl

Evlendikten sonra değişmeler oluyor, bu ıyı yönde de olabilir kotu yönde de.. Herkes aldatılacak diye bir şey yok tabi.. bu arada cevap veriyoruz,-1 yıyoruz :) olmadı sımdı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben eksı vermedım artı verdım

Yorumla
    • burayaneyazcez
      burayaneyazcez
      +1 yıl

Saol

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Var. neden yaptın dersen benı aldattıgı ıcn

0
    4 Yorumla
    • herbişi
      herbişi
      +1 yıl

ondan ne farkın kaldı ki o zaman?

Yorumla
    • zaferler
      zaferler
      +1 yıl

nasıl yaptın anlatsana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok severek evlenenlerın bazısı huzran oluyor ınsan evlendığınde aynı evı paylaştığında fark edıyor hatasını

Yorumla
    • DevletBütçesi
      DevletBütçesi
      +1 yıl

haketmişşşşşş valla ıyı yapmıssın

Yorumla
  • hristiyan_imam
    hristiyan_imam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45
    +1 yıl

yok öyle bir şey seven yapmaz

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yapabılır bu dunyada hersey olabılır

Yorumla
    • hristiyan_imam
      hristiyan_imam
      +1 yıl

demek sevmiyormuş gerçek aşkı bulan yapmaz

Yorumla
  • adanus001
    adanus001 Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl

bir defa oldu karşı taraf çok etkiledi

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok mu severek evlendızz

Yorumla
    • adanus001
      adanus001
      +1 yıl

evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

neden peki? aldatılır severke evlenmısısınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ayrıca uzun surelı sevgılıler evlenınce bırbırınden sıkılır mı?

Yorumla
  • windman107
    windman107 Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Seven sevdiğini kırmayı göze almaz bence...

0
    2 Yorumla
    • DevletBütçesi
      DevletBütçesi
      +1 yıl

alır alır. aldatmayı goze alamaz dersen haklısın

Yorumla
    • windman107
      windman107
      +1 yıl

Bence böyle haklıyım

Yorumla
  • kronikwakkaa
    kronikwakkaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

aldatsa cok sevmıs olmaz

0
    0 Yorumla
  • GencMhsbci
    GencMhsbci Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

tek kelime ile karaktersiz insandır!..

0
    1 Yorumla
    • DevletBütçesi
      DevletBütçesi
      +1 yıl

oooo dolu var memlekette

Yorumla
  • büyükfırat
    büyükfırat Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    +1 yıl

varsa öyle gitsin bir utansında gelsin

0
    2 Yorumla
    • DevletBütçesi
      DevletBütçesi
      +1 yıl

:D:D:D kahkaha attım bırgun sınıfta bı arkadasımız cok yuksek not aldı.
      hoca dediki yahu utanın özkan ın notuna bakında dedi lisedeyiz o zamanlar lise son.
      özkan sınav kagıdını elıne aldı sınıf sınıf dolaşıyo mıllete kagıdıgını gostererek utanırmısınız lutfen. utanın. bı utanda gel dıe :D. onu hatırlattın bana. benım ıcın bızler ıcın cok komık bir an olmuştu

Yorumla
    • büyükfırat
      büyükfırat
      +1 yıl

:))) sevindim buna sana maziyi hatırlattığım için... aldatılan sen misin bu arada

Yorumla
  • memoesk25
    memoesk25 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51
    +1 yıl

aldatmayan var mı desen daha az cevap gelir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

var aldatmayanı var

Yorumla
  • herooo
    herooo Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 41%
    +1 yıl

onlar kansız olanlar

1
    0 Yorumla
  • ayşede33
    ayşede33 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl

illaki vardır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

aldatmadım

0
    0 Yorumla
  • mrt555
    mrt555 Takip Et
    Master Yaş: 50
    +1 yıl

ben aldatmadım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

babam

0
    0 Yorumla
  • murat_uyar
    murat_uyar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

vardır elbet

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

duydum öylesini

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bizim komşu

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çok severek evlenip eşini aldatanlar var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evli olup aldatan var mı? 48 cevap verildi
Eşini seven insan aldatır mı? 13 cevap verildi
Evlilerin geneli eşini aldatıyor mu? 5 cevap verildi
Sizce evli kadınlar sevdikleri için mi aldatır? 6 cevap verildi
Evlenipte eşini aldatan var mi? 16 cevap verildi
Fırsat bulanlar eşini aldatır mı? 35 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨