Kiminle tanışsam cinsel ilişki istedi veya dile getirdi beni ciddi mi görmüyorlar? Ama benim açık saçık giyimim yok mekan gezmelerim yok doğru düzgün evden de çıkmam sorun ne
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKarşındaki kişi bu cümleleri kullanıyorsa ya sen sapıklara denk geliyorsun ya da sen onu belli ediyorsun ben bir erkeğin tanışdıkdan sonra direk cinsel ilişkiye girelim demesine anlam veremem. Bir kız bana bu şekilde yaklaşsın ağzının ortasına tokadı yer. Bu ne ahlaksızlık böyle düzgün insanlarla tanış hepsi böyle ise uzak dur senin giyimin kuşamın çok açık olmadığı sürece seni öyle yapmaz ama karakterinde varsa karşıdaki kişi de amip gibi biri ise hemen şeyinin derdine düşer öyle malları tespit edip uzak tutmak en iyisidir.
05 Yorumla
Soran1 yılİnanır misn ilk etapta cinsellikten hoşlanmadığımi ve iliskime katmadigmi belirtiyorm onlarsa hemen ay evet vs vs diyolar bi bakiyorsn sonradan bu sözlerini yutmuslar
- 1 yıl
Çünkü onlar yalancı yalancı bir insana güvenme 1 km uzak dur onlardan her şey beklenir özellikle bu cümleleri kuran kişilerden resmen bir yalan söylemiş buna kendi inanmış gibi bir şey olmuş canım ya düşündükçe miğdemi bulandırıyorlar valla böylererine meydan dayağı atacaksın anca akıllanırlar.
- 1 yıl
Moruk bence sen Türkiye’den git Suudi Arabistana. Orası tam sana göre. Burası laiktir laik kalacak
- 1 yıl
Yazdığın yorumlara baktım da psikolojin bozuk muhtemelen. Bir erkeğin bir kızla cinsel ilişkiye girmek isteğini öyle bir yorumlamışsın ki sanki suç işliyormuş gibi. 😂Tuhafsın bence
- 1 yıl
@Alpha_Rules kardeş müslüman değilsin sanırım işine bak seni hiç ilgilendirmiyor senin saçma düşüncen aile eğitimi almadığın ahlaksız olduğun belli konuşmalarından
En İyi Cevaplar
Kendim yorumlayacak olursam, burada yazılamayacak kadar uzun bir konu. En kısa hali ile; toplum, sosyal medya, insanların yaşadıkları ilişkiler ve duygular, bir konu buna etken.
Sanırım en büyük sebeplerden biri, artık insanların belirli bir yaşa kadar "hayatın tadını çıkarmak" mantığı ile ilişki yaşaması. Yani evliliğe psikolojik olarak hazır hissedene dek bolca insan biriktirecekleri bir oyun, diğer hemcinsleri ile bir yarış hali.
İkinci en büyük etken; geçmişte yaşanan kötü anılar, güvensizlik, toplumda ve sosyal medyada gördüğümüz adına ilişki denmeyecek ve cool sanılan beraberlikler. Bu sebeple insanlar, artık evlilik değil ciddi ilişkilerden dahi kaçınmaya başladı.
Üçüncü sebep ise; bu konu özellikle erkekleri ilgilendiriyor, herkes aynı olmasa da günümüzde kadınların şartlı ilişki yaşaması. Bir kadın size aşık gibi davranabilir ancak bundan emin olmak neredeyse mümkün değildir. Bu davranışının altında bunun gibisini bulamam, parası var, gücü var gübi bir çok sebep olabilir. Ve bu nedenle, erkekler artık evlilikten kaçıyor. Gidişat bir anda değişebiliyor. Erkek artık hayır kurumu okarak görüyor kendini. Evlen, boşan, nafaka ver, tazminat ver. Ve bazı kadınlar için bu amaç var...
Bu öğrnekler çoğaltılabilir.
Bu nedenle nasıl bir beraberlik istiyorsan, buna göre adımlar atmanı tavsiye ederim. Ve niyetin uzun süreli veya evliliğe giden bir beraberlikse, iyice tanıdıktan sonra artık bir beraberliğe başlayabilirim demen gerekir. Ve karşındaki insana da bunu hissettirmelisin.Sanırım yeterince açıklayıcı oldu.
11 Yorumla- 1 yıl
Dostum tam yazacaklarımı yazdın ellerine sağlık
1 yılSorun yok ki ortada. Ya harbi yemin ediyorum Türk kızları cahil. Sevgililiğe başlaman için zaten önce cinsel ilişki gerekiyor. Ben sevgili olduğum kızlarla önce cinsel ilişkiye giriyorum. Eğer kızın cinsel performansını da beğenirsem sevgili oluyorum. Cinsel uyum olmadan hiçbir şeye başlanmaz. Kaldı ki cinsellik gerçekleşmeden kendini nasıl sevgiliyiz olarak göreceksiniz ki? Arkadaşlıkla romantik ilişkiyi ayıran en temel şey cinsellik. Sen bu kafayla gidersen hiçbir erkek bulamazsın. Hiçbir şekilde. Sadece arkadaş olursun erkeklerle. Kendi kendini sabote edip ayrılırsın hep. Senin gibi kızların sevgilisi olmaz kolay kolay. Çünkü hep kendini sabote edecek bir şey yapacaksın. Ben biliyorum senin gibi kızları. Kendi kendini sabote eden davranışlara giren kızlarla konuşmayı da bırakıyorum hemen.
00 Yorumla
Bekarlık sultanlıktır boş ver yüke gerek yok. Dışarı çıkmak istediğinde birlikte yapmak zorunla kalıcaksın herşeyi kendine vakit ayıramayacaksın yani o yüzden salla seni isteyen seni bulur sanalla falanda takılıp arkadaş edinme yani sanaldakilere çok güven olmuyor. Hele ki şu zamanlar ülke baya bozuldu zaten de şu zamanlar. Yani o yüzden boş ver
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canım ya, bence sorun sende değil, o arkadaşların beklentilerinde. İnsanlar bazen sağa sola yüzeysel bakıyor ve asıl değerli olanı göremiyorlar. 💔 Sen kendi değerini bil, insanlar seni nasıl görüyorsa o şekilde davranır diye bir şey yok. Daha seni gerçekten tanıyacak, seninle aynı frekansta olan insanlarla bir araya gelmedin demek ki. ✨
Hadi, dertlenme, sen eyvallah demeyi öğren; gönlü güzel birini bulursun elbet. 😌 Kendini üzüp sorgulama, aşkta herkesin yolu farklı. Sen durumla ilgili ne yapmayı düşünüyorsun? 🥰10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBende tesettürlüyüm ve görücü değilde 2 3 ay birini tanıyayım sonra evleneyim diyorum ama maalesef kimse bakmıyor yüzüme. Bende açıklarla sevgili olup evlendiklerini görüyorum, sizinle evleniyorlar sanıyordum ancak durum öyle değilmiş yazdığına göre onların amacı açık kızlarda değil kendisine kendini verecek temas edeceği kızlarla evleniyorlar. Türkiyede evlenilecek adam kalmadı maalesef. Hepsi cinsellik ucuzluk peşinde. Çoğu kızda hayatımda birisi olsun diye cinsellikte yaşıyor evlilik bekliyor ancak bizim Türk erkekleri çakal yarı yolda bırakıp başka kıza atlıyor. Bunu birazda Kızlar yapıyor. Cinsellik yaşamazlarsa kadın cinsi değerlenir elde etmek evlenmek için çırpınırlar
563 Yorumla
Soran1 yılNe kadar güzel yazmissn canım, inan bunun açıklıkla kapalılıkla alakası yok karakterli insan çıkmayınca çıkmıyor bende tam tersini düşünürdüm kapalılar bakıyorlar açıklara o gözle bakıyorlar diye yani anlayacağın tek gecelik ilişkilere yönelmişler ve evliliği bekleyecek bir insan göremiyorum şuanda , ben olmaz dediğim de de ya sen iste 25 sin nasıl beklemissn falan aile eğitimi burada çok önemli işte yinede Allah yardım etsin gerçekten işimiz çok zor
- 1 yıl
Bu konuştuklarına katılmıyorum Türkiye erkekleri ile genelleme yapma lütfen ben 32 yaşına kadar kız eli tutmuş değilim ailemden çok iyi namus eğitimi aldım ve hiçde zorlanmıyorum. Antalya gibi yerde yaşıyorum üstelik etrafımdaki denyolar benle dalga geçiyor kendileri her boku yerken. Bir erkeğin evlilik öncesi cinsellik yaşamasına karşıyım net. Bir elime ayı bir elime güneşi versen yine de yolumdan dönmem. Onları kınıyorum ve lanetliyorum ayrıca cehhenemin dibine kadar yolları var ölüp geberse zerre umrumda olmaz. Ben birini seversem o benim namusum olur ve ben namusuma namussuzluk yaparsam bu beni ne yapar? O yüzden bu saçma şehirde bile benim istediğim kişi yok ama Allah herkesi dengi dengine verir ben ona inanırım.
Cevap sahibi1 yılİnan ki kapalılarada bakmıyorlar. Meğer iki tarafta yanlış biliyormuş ben kendimi öyle ikna etmiştim açıkçası açık kızlarla evleniyorlar diye saygıda duyuyorum herkesin kendi tercihi. Ancak dediğin gibi olay açıklık kapalılık değil, kim cinsellik vaadi veriyorsa ona gidiyorlar ki kızlarda işin ucunda evlilik var sanıyor çünkü erkekler başka türlü yanaşmıyor. Burada ne açık nede kaplıda suç yok. Açıkta kapalıda evlenmek istiyor değer görmek istiyor, cinsellik yaşayan kızlarda evlenmek istiyor ama Türk erkekleri böyle. Kızlar yapsada evlenmiyorlar yapmasada. İlle bir kulp buluyorlar yani Kızlar cinsellik yaşamadan yetişkin olunca laf ediyorlar yaşayınca zaten kolay lokmaydı diyip terk ediyorlar bunların yüzü nasıl gülecek acaba. Biraz aileleride çeki düzen vermeli erkeklere. Çünkü bende etrafıma bakınca kimseyi göremiyorum demek ki açık olsaydım bana da böyle teklif gelecekti erkeklerin niyeti çok bozuk
Soran1 yılAh gülüm ne desek boş inanır mısın ne kadar bu adam benim nasibim dediğim de cinsellik amacının olduğunu öğrendim, 1 tane Allah rızası için düzgün birini tanıyamadık yok yani evlilik vaadi ile kandırıyorlar zaten banada diyen oldu nasıl olsa evlenmicek miyiz diye bak bak ben inanır miyim sanıyorsun. Dediğin gibi aile eğitimi çok önemli aileleri konuşsa yapma etme bu iyi değil temiz olun kimsenin namusuna bakmayın nerdeeeee
Cevap sahibi1 yılÇare yok bekleyeceğiz kim çıkarsa artık çoğu kız evlenmeden hiçbir şey yapmak hayatını çıkmaza sokmak istemiyor bu durum ne olacak böyle bilmiyorum muhafazakar ailelerin erkeklerinde bile böyle. Erkeklerde genel bozukluk var. Tek tük var işte yorumdaki kişi gibi ama o da 1000de 1
Cevap sahibi1 yıl@gokhanbaspinar ne güzel arkadaşların tam aksine aşağılık insanlar. Kendileri adam diye geçiniyorlar ama birinin namusuna ırzına göz dikip beklemek adamlık değil. Düzgün olan gider gerçekten evlenir kadından bir şey beklemez
- 1 yıl
İster kız ister erkek herkesin karakteri gerçekten iyi ise nefsine hakim olabiliyorsa zaten bu konularda kafa yormaya bile gerek yok. Önemli olan kişiliğini bozmamak kendini bilmek ve dur demeyi bilmektir. Bu zamanda çok zor evet ama ben benim gibi insanların varlığınada şahit oldum o yüzden mutluyum hiç olmasaydı nasıl bir hayatım olurdu hiç bir fikrim yok. O hani cinsellik yaşayıp kızı ortada bırakanlar amiplere sesleniyorum hepiniz Allah belasını versin öyle bir hale gelinki bir daha kullanamayın o öve öve bitiremediğiniz şeyinizi Allah beni milyoner etmiyorsa gerçekten sizin gibilere acıdığı içindir.
Cevap sahibi1 yılEvlenmenin tek yolu görücü bu devirde o tarz erkekler genelde arada aile olduğu için kızı kullanamıyor. Ama insan o niyetle yaklaştığı birinede ısınamıyor aşık olamıyor.
Cevap sahibi1 yıl@gokhanbaspinar biliyorum senin gibilerde varda azınlıkta dediğim gibi çevremdeki erkeklerin hiçbiri bana bakmaz, çünkü niyetimin evlilik olduğu apaçık yani tanıştıktan sonra iş evliliğe gider. Gören erkeklerde bunu bildiğinden o topa girmiyor kendileri diyor her çiçekten bal almak varken neden evleneyim diye. Nedir yani bu birden fazla kızla olma sevdası, ben erkek olsaydım tek bir kişi seçer onunla evlenirdim.
- 1 yıl
Yanlış cinsellik yaşamadan da sevilir el ele tutuşsa da sever hatta sadece yan yana yürüse bile sever bu mantıkla yaklaşan kişi benim gözümde beş para etmez değersiz birisidir. Cinsellik yaşamadığım kişiyi neden seveyim mantığını düşünen biri insan gözü ile bakıcağım birisi değildir net.
- 1 yıl
Sevgi kalpten ve ruhtan gelir insanı insan yapan orası burası değildir Allah' ın nuru olmasıdır onun parçasıyız ve ne kadar da güzeliz ama bunu göremicek kadar da körüz maalesef
Cevap sahibi1 yıl@gokhanbaspinar işte erkekler o dediğine yanaşmıyor her şey el ele tutuşma dahil yasak olunca soğuyorlar ille temas bekliyorlar. Birazda erkeklerin kendisini tutması lazım yani.
- 1 yıl
Ben 18 yaşındayım. Eşim tesettürün hakkını verecek biri olsun istiyorum.
- 1 yıl
O erkekleri tespit edip hadım etmek en mantıklısı bir kaç kişiyi öyle yaparsak diğerleri tek eşli olmayı deneyebilir belkide ama kötü düşündüm yine bak :D
Cevap sahibi1 yıl@Kimsesiolmayan1i işte burada böyle teoride isteniyor ama görünürde kimse tesettürlü ya da zina yapmayan açıklara bakmıyor, şans vermiyor
Cevap sahibi1 yıl@gokhanbaspinar o kadar çokları onların çokluğundan dürüst saygı duyan erkekler denk gelmiyor zaten bu tipler aradan çıksa bizim yerde erkek kalmaz herhalde lazımda değil
- 1 yıl
Şimdi ben istiyorum ama ben öyle birini hak ediyor muyum? Elbette sanmıyorum.
- 1 yıl
Onlar erkek değil zaten erkeğin o... su onlar o kişiler zaten hayatları boyunca boş yaşamaya mahkumlar onların bulduğu kızlarda kendileri gibi olacağı için aldatılma olayı yüksek olucaktır. Öyle kişilerden uzak dur başka yerde ara madem bende öyle yapıyorum mesela Antalya da yaşıyorum dediğinde bile uzak durma eğilimi oluyor direk şu an denk getiremedim henüz ama şeriyat olan yerleden almak istiyorum sanırım
Cevap sahibi1 yıl@Kimsesiolmayan1i sende zina yapmayan el ele bile tutuşmak istemeyen kıza saygı duyup evlenene kadar uzak durursan ya da gerçekten evlenirsen neden hak etmeyesin, her şey kadına saygı duyup yine sadakatle bağlı olmakla ilgili
Cevap sahibi1 yıl@gokhanbaspinar bir kız olarak yaşadığım yerden dışarı çıkamam maalesef. Düzgün biri belki buralara denk gelirse olur. Muhafazakar ailelerin çocukları bile yoldan çıkmış umut yok evlilik anlamında yani hiçbiri evlilik düşünmüyor.
- 1 yıl
Benim hiç sevgilim olmadı şu ana kadar. Bazen düşünüyorum acaba hak etmiyor muyum?
- 1 yıl
Evlenmek istemeyen kişi korkaktır zaten korkaklarla da evlenilmez. Erkek dediğin eşine ve çocuklarına bakacak sourmluluktan kaçmayacak. Aslan gibi dik duracak ben günde 16 saat çalışıyorum köşeye birikim yapıyorum evimi düzmekle uğraşıyorum iyi bir hayat için uğraşıyorum. Evi arabay9 ayarladığımda ise uygun bir eş bulup onu la evlenicem. Kendim içinmi hayır tabiki de ilerde evlenceğim eşim ve çocuklarım rahat etsinler ellerini soğuk suya deydirmesinler diye. Böyle erkeklerde var ama dediğin gibi sayılı ben kendimi bilirim sonuçta bir hedef var bir ideal var.
- 1 yıl
@gokhanbaspinar Abi nasıl bu kadar umutlu olabiliyorsun ben 18 yaşında umutsuz oluyorum
Cevap sahibi1 yıl@gokhanbaspinar iyi bir adamsın belli çoğu erkek kadına yıkar suçlar herşeyde. Çünkü alışmışlar annelerinin babalarının ve tüm evi yüklenmesine. Türk kadınına çok yükleniyorlar işte. Ama aynı anneler çocuklarını böyle yetiştirmeseler her şey çözülür. Allah gönlüne göre dürüst bir eş versin
Cevap sahibi1 yıl@Kimsesiolmayan1i eğer beklentin yoksa kismeyi yarı yolda bırakmayacaksan hak edersin sevgilin olacakla evlen yarı yolda bırakma
- 1 yıl
@Kimsesiolmayan1i Umut herkesin içinde olan bir şeydir onu bulamıyorsun demek umutlu olamıyorsun anlamına gelmez. Bir hedef belirlediğinde o zaten oluşucaktır emin ol sadece bir hedefin olucak kendine şunu sor ben ilerde ne olmak istiyorum önce bunu düşün boş boş serserilik yapan yararsız birisimi yoksa iyi bir ailesi olan herkese yararı olan birismi olucaksın bu seçiminle ilgili ama ne seçersen seç hep arkasında durmayı bil.
- 1 yıl
@gokhanbaspinar Not aldım gerçekten söylediklerini abi
- 1 yıl
@kalplivceld Teşekkürler Ederim annem sağolsun onun gibi biri tarafından büyütüldüğüme gurur duyuyorum iyi ki böyle biriyim diğerlerinden ayıran özelliğimi de çok seviyorum. Eşin senin herşeyindir onun geleceği senin geleceğin onu hayatı senin hayatın o mutluysa sende mutlusun o üzgünse sende üzgünsün herkes bunu bilmeli.
Cevap sahibi1 yıl@gokhanbaspinar öyle adam şans işi Allah nasip etsin
- 1 yıl
ya senin sucun yok ereklere cok fena lar bu zamanda inan sosyal mecralardan tanıyorsan sıkıntı orada cevrene guven ordan tanıs bir iş bulmaya bak bence boş ver sosyal mecradakıler guvenilir reeel hıc tıyse daha duzgun ınsanlar vardır. allah yardmcın olsun bacım gonlüne gore versın.
Soran1 yıl@yaralkalp38 canım Zaten dışarıdaki insanlar sosyal medyadaki insanlar ne farkı var ki dışarıda tanışılan insanların da %100 doğru insan olduğunu söyleyemeyiz Bence tamamıyla karakterle alaki olduğunu düşünüyorum ama sosyal medyadakiler biraz rahat olduğu için klavyeden çok rahat sallayabiliyorlar Tabii ve ben Artık kimseyi tanıyamıyorum bile Nasıl olsa herkes aynı kafasındayım ne gerek var tanımayı diyorum ilk başta evlilik Vadi ile kandırıyorlar 1 2 haftadan bakıyorsun hop cinsellik E bize istemeyince ne yapıyorlar ya yarı yolda bırakıyorlar ya da aldatıyorlar
- 1 yıl
oy vcanım allah gonlune göre versın sabırlı ol bacım daha cok gencsın guzlsın olur ıns
Soran1 yılYa Gerçekten bu devrin insanları zaten çok bozuk sorun bizde değil asla karşımıza insanlar çıktı Doğrudur hayatımıza insanlar aldık düzgün olsaydılar şimdi çoktan evlenmiştik zaten yok Oranın fotoğrafını at şuranın fotoğrafını at doyumsuzluk sosyal medya olduğu sürece zaten bu da olumsuzluk devam edecek evliliklerin %90'a zaten sosyal medyadan aldatıyorlar e nasıl evliler Hadi evlendik diyelim anlatamayacağımız ne malum evli insanlar nişanlı insanlar kalkıp mesaj istek bile atıyor sen düşün yani nasıl güveneceğiz
- 1 yıl
@yaralkalp38 Doğru söylüyorsun bencede sosyal medyadan uzak durun sosyal medyadan çok zor en azından gerçek hayatta ismini cismini ailesini öğrenebiliyorsun zaten kardeşim biri çıkarsa ki belli ederler köy tekmeyi gitsin uğraşma değerini düşürme ben sosyal medya kullanmıyorum ne face var ne instagram sadece WhatsApp ve KS sitesindeyim bana yetiyor çok yazışmayı da sevmem dediğim gibi eski kafalı olanlardanım sayımız azalsada biz burdayız el ele tutuşunca yüzümüz kızarır hala :D
- 1 yıl
@gokhanbaspinar haklısın valaha Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin nediyim
- 1 yıl
Kalplivceld kanka senin sorunun şey de olabilir erkekler direkt evlilik niyeti ile yaklaşan kızları itici buluyor şahsen ben de oyleyim direkt evleneyim değil de normal muhabbet et arkadaş gibi 5 6 ay sonra ufaktan ima et sen direkt evlenmek istiyorum dersen haliyle istemezler
Soran1 yılHah tamda öyle evlilik diyince bi kalıyolar kaçıyorlar
- 1 yıl
Kız direkt evlilik mi denir kafayı mı yediniz siz de tabi kaçarlar sapik olmayan bi erkek bulursanız az gezin tozun el ele tutus bı şey olmaz o kadar bende aileme laf söz gelsin istemem senin gibiyim ama ileri gitmeden elini tut bı şey olmaz ondan erkeği mutlu et gez toz sonra kendiliğinden düzgün biri ise zaten evlilik der ama sen 3. gunden evlilik dersen bende kaçarım
Soran1 yılBende 2. ayda evlilik demiyorum ki zaten canım benim max 1 sene ama niyetim bu yönde diyorum yani oyalacaksan veya amacın başka bir şey ise konuşma diyorm yok bende isterim falan filan diyolar ama zaman geçince bi bakiyosn işin rengi değişiyor
- 1 yıl
İşte en başında da oyle söyleme normal muhabbet et bence
- 1 yıl
@tukendimcok2 Aynen hemen evlilik olarak bakmamak lazım zaten eğlenicek ya da evlenicek adam çok kolay ayırt edilir aslında niyeti sapıklık ise yine kendini belli eder çok zor değildir. Bana göre evlenicek adam belli bir görüşme sonrasında birbirinizden hoşlanırsanız masaya yumuruğu vurur ben seninle ciddi bir yola girmek istiyorum der geçer gerisi umrunda olmaz sadece seni düşünür ve tek niyeti aile kurmaktır. Çakallıkla uğraşmaz, malıyla mülküyle hava atmaz aslan gibi gelir sen o zaman anlarsın bu adam benim eşim olucak diye ama sayılıda olsa vardır öyle denk getirmen lazım.
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 ben direkt evlilik demiyorum ama hiçbir şey demiyorum adamlar yüzüme bakmıyor yani öyle normal muhabbet dahi olmuyor yüzüme bakıp göz teması olmuyor ki muhabbet kurayım evlilik nerden çıktı
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 kapalı görünce daha düşüncemi bilmeden direkt evlilik düşünüyorum sanıyorlar. Bu sadece kapalılıkla alakalı ben bir şey demiyorum karşımdaki insanla konuşmam için göz teması kurmam gerekiyor. Onlar bunu yapmıyor en başta bende yazdım okumadın sanırım bende 2 3 ay tanışmak istiyorum direkt evlilik bende kabul etmedim yazdım
- 1 yıl
@kalplivceld Kapalı ile açık arasında zihniyette açıklar her yola gelirken kapalılar hanım hanımcık olur düşüncesinde olan bazı embesil yaratıklar mevcut. Gel birde bizim şehire bak kapalı diyorsun ama neleri var miğde bulandırıcı söylemek bile istemiyorum yani açık giyinen biri ondan daha az namussuzluk yapmıştır o derece. Hayır kapalı insanları da bu şekilde gösteriyorlar sonra Allah'tan hiçmi korkmuyorsunuz be bu ahlaksız insanlar maalesef aramızda ister kız ister erkek farketmeksizin ama zaten seven adamı bulursan sende o da dürüst insansa gerisi önemli değil. Birde merak ettim sen nerde yaşıyorsun da bu kadar sapık adam orada oluyor bilemedim
Cevap sahibi1 yıl@gokhanbaspinar kapalıda olsa o da nefis taşıyor karışmak bana düşmez. Kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez. Trakya’da yaşıyorum doğru düzgün bir tane adam yok hepsi kafalar bir milyon takılmalık arıyor
- 1 yıl
@kalplivceld Anladım yani hiç bir fikrim yok şu an ama bulursun hatta benden önce bile evlenirsin ona garanti veririm ama seçimini iyi yapman gerçekten önemli. Seni çok iyi anlıyorum seçenek olmadığı için sosyal medyada arayışa geçtin uzaktaki bölgelerde belki istediğini bulursun. Çok kişi ile görüşmüşsün belli ki o yüzden seçim konusunda zorlancağını sanmıyorum. İnan bana bende aynı kafadayım şu an aslında Haziran ayında tüm imkanlarımı en üst seviyeye çıkarıcam ve arayışa geçicem ama tabiki kendi şehrimden almicam. Aklımda şu an şeriyat olan yerler var onlara yönemeyi düşünüyorum. Sosyal medya zaten bana gelmez. Sonrasında 6 aylık bir görüşme ve evlilik gibi adımlar olur umarım istediğim gibi olur aile kurmayı çok istiyorum.
Cevap sahibi1 yıl@gokhanbaspinar yok sosyal medyaya arayışa geçmedim. Sosyal medyadakiler hiç güvenilir değil. Artık kimseyi aramıyorum umrumda değil karşı cins. Sanırım ilk yandığım yorumu okumadın çok kişi ile görüşmüşsün demişsin ben kimseyle görüşmüyorum erkekler uzak duruyor tesettürü görünce bu ciddi biri diye.
- 1 yıl
hanımefendi yanıldığınız bi konu var. o da şu.. erkekler kızların peşinden koşarken genelde reddediliyorlar.. bazen bu reddedilme çok uzun yıllara yayılıyor.. öyle olunca bi erkek evlenme yaşına gelip artık 30 unu da geçiyorsa ilk sevgili olduğu kişi ile evleniyor.. elini tuttuğu öpüştüğü hatta arabada seviştiği kızla.. burada önemli olan evlenecek erkeklerin bile bunu bilerek yapmaması.. yani bakire bi erkek bakire olmayan kızla evleniyor. erkeklerin çoğu bakire. tanıştığım kızlar ise hep bakire değillerdi. bir tanesi beni kandırmaya bile kalktı.. ben bakireyim.
ama şunu biliyorum burada suç ne kadınlarda ne erkeklerde.. burada suç işi çok fazla yokuşa süren gelenek görenek ve toplumda.. biri ile tanışmak flört etmek sevgili olmak bunlar için aileye hesap vermek olmasa bu yüklerden kurtulup insanlar birbirine odaklansa ve daha iyi tanısalar sorunlar olmayacak. ama erkek ne yapıyor erişilebilir kız kimse açık kapalı fark etmez onunla birlikte oluyor. çünkü erkekler içinde kadınlar içinde hayat yeterince zor. öyle olunca kolay erişilebilen kızlar çabuk evleniyor. sende ben namusumla evimde talibimi bekliyorum diyorsun.. evet seni arayanda var. benim gibiler mesela. ama bizim sayımızda azaldı.. - 1 yıl
@eleguneferidun Doğru söylüyorsun ben bakireyim ama bakire olmayan biriyle evleniceme tek başıma geberip giderim daha iyi o kadar ağır bir düşüncedeyim ben ona aşırı karşıyım zaten öncelikle sanaldan konuştuğum kızlar olsun ailem de dahil uyarıda bulunuyorum bak dürüst ol sonradan açık vericeksin ve ağır sonuçları olucak sonuçta zaman, emek, saygı, sevgi, değer, bunlar bir makinenin yapacağı bir şey değil kalp var akıl var sonra kaçıyorlar zaten bu zamana kadar masaya yumruğunu vurana denk gelmedim isterse dünyanın en iyi dolandırıcısı ya da yalancısı olsun bana sökmez o kadar net. Aceleyede getirmiyorum 34 e yakın bir yaşta evlilik planlamasındayım o zamana kadar denk gelirse neden olmasın şimdiden ben hayatımı düzene sokuyorum rahat yaşasın diye.
- 1 yıl
@eleguneferidun ayrıca daha kimseyle sevgili olmuş da değilim yani beni durum çok daha zor olucak önceden görüştüğüm kimse yok ayrıca bir konuda daha haklısın kızlar hemen erişebilecek seviyede olmuyor bizim gibi değiller talip bekliyor ama talibi beğenmiyorlar. Bizim burada hemen hemen yarısından fazlası bak net konuşuyorum nerde uyuşturucu, silah, p*e*z*e*v*e*n*k, şerefsiz, namussuz, öldürmeye teşebbüs, arz ettirme, hırsız, dolandırıcı kim varsa kızlar onlara deli gibi aşık oluyorlar. Bak olaya sen gerçekten aile kavramı yok eğitim zaten verilmemiş. Artık miğdemi bulandıran olaylardan bitanesi gerçekten anlam veremem zeka sevileri düşük onuda farkındayım ama insan bir düşünür bu adam benim çocuğuma babalık yaparmı.
- 1 yıl
Siz de cinsellikten kaçın. Aferim. Bu kafayla hiçbir erkek yaklaşmaz size. Cinsel ilişkiye girme isteğini karaktersizlik olarak gören bir kızın erkekleri hak ettiğini düşünmüyorum. O zaman cinsel ilişkiye girmek isteyen kız da karaktersiz size göre.
- 1 yıl
Tipik müslüman şeriatçı kafası
- 1 yıl
@Alpha_Rules deistim. konunun dinle alakası yok.. evlenmeden yapmamayı istemek ilki olmak bunlar bi insanın arzulayabileceği hayal edebileceği şeyler. ancak çok aşıksa birine kabul edebilir.
- 1 yıl
@Alpha_Rules dayi kaç yaşına gelmişsin git öte senden bahseden kim 23 30 yaş erkekleri diyoruz biz
Cevap sahibi1 yıl@eleguneferidun beni kısıtlayan yok ailem birini bul diyor. Aslında erişilebilir biriyim +18 anlamında değil yanlış anlaşılmasın, biri benimle tanışmaya kalksa reddetmem ama öyle bir adım bile yok, göz teması yok. Erkekler kapalıları direkt evlilik istiyormuş gibi görüyor açıklarıda takılmalık. Erkeklerin max beklentisi bu olmuş evlenmemek sorumluluk almamak onu bırakıp onunla olmak… tabii böyle olmayan erkeklerde var ama çok az bu yorumun altınada böyle birileri var ancak reelde hiç kimse yok böyle hep menfaat farklı beklentiler.
- 1 yıl
@eleguneferidun aynen öyle ben açığım. yine de evlenmeden bir şey yaşamak istemiyorum kabul eden eder etmeyen defolsun gitsin
Cevap sahibi1 yıl@Alpha_Rules tipik kullanıp atacak erkek kafası. Gelsin Kızlar hiçbiri başıma kalmasın hepsini tek tek deneyeyim işime gelenle olayım. Bana göre kızla olup evlenmeyen karaktersizdir. Sende böyle birisin ki zoruna gitmiş, yarası olan gocunur
Cevap sahibi1 yıl@Alpha_Rules tipik istediğimi yapar kullanır atar kafası bacak arasında gezen seküler ateist kafası.
- 1 yıl
@Alpha_Rules Kardeş mümkünse saçmalıklarını buraya sokma senin iğrenç düşüncelerini görmek istemiyoruz
- 1 yıl
@Tükendimçok2 Senin durumda mı aynı senin ordada yok sanırım yoksa talip mi beğenmiyorsun :D
Cevap sahibi1 yıl@gokhanbaspinar cevap yazamaz zaten ucube.
- 1 yıl
@gokhanbaspinar begenmiyorum ben
- 1 yıl
Neyse arkadaşlar sohbetiniz güzeldi inşallah gönlünüze göre birini bulursunuz ben bulduğumda haber ederim size :D
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. kımınle tanıssan c ilişki istedi ise bence 2 ihtimal var. 1 senle ilgili bi algı var. erkekler eğer aynı ortamda ise birbirlerini de tanıyorlarsa adın cıkmıstır. cinsellik içeren ortamlarda bulunmussundur dedikodun yapılmıstır vs. bu kız verici şeklinde yani algı 2. sen bilerek bilmeyeren bu algıyı olusturuyorsundur. seksi kız imajını yani. mavi boncuk dagıtıyorsan isterik bakıslar atıyorsan misal. ve son öyle denk gelmiştir.
05 Yorumla
Soran1 yılYa Ne bakişi ne hali ne dedikodusu ne adimin çıkması bunların hiçbir tanesi ile alakası yok, kimseye de mavi falan boncuk dağıtmıyorum beni 3 yıldır kimseyle yüz yüze gelmiş insan bile değilim me hepsi uzaktan sosyal medya üzerinden yaklaştılar öyle Beni nereden tanıyacaklar ki nereden bilecekler ki öyle bir şey yok zaten
Soran1 yılGeniş pantolonlar giyerek seksi görünüyorsak vay halimize
Soran1 yılCok ön yargılı yaklaştın cook
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni ciddi görmemesiyle alakası yok geneleme yapmak istiyorum kimse üstüne alınmasın ama çoğu kadın basit bı görüntü yaratıyor bu cinsellik konusunda her kadını aynı görüyorlar emin ol aradığın gibi bı insan mutlaka çıkacaktır biraz sabret ve dua et hayırlı düzgün insan çıkarsın rabbim karşına
01 Yorumla- 1 yıl
boş ver inanma şuna ya
1 yılBunun seninle alakası yok. Genel durumda erkekler her kızı kolaylıkla cinselliğe ikna edilebilir ve kullanılabilir görüyor. İstisnaları tenzih ederim ama Genel görüntü bu ve yine de durumun böyle olması senin de öyle olduğun anlamına gelmez
06 Yorumla
Soran1 yılDesene evlenmeyi beklicek bir erkek bulamam
- 1 yıl
Kısmet. Bu senin nasıl biri olduğun neye inandığınla alakalı bence... Kötü düşünürsen hep kötü olur. Ama iyi düşünürsen iyi olur
Soran1 yılBiz yinede iyiyi düşünmeye devam
- 1 yıl
En iyisi
- 1 yıl
Buradaki erkeklerin testosteronu yok herhalde. İslam erkeğin doğasına karşı mı?
- 1 yıl
Bir erkek neden cinsellik istemesin ki
Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. selam.. sanırım yanlış yerde yanlış kişiliği oturmamış karakteri beli olmayan tipler le muhatap oluyor sun. hani diyoruz ya nerde değer bilen kızlar gider de en değersiz insanların peşine takılıyorlar..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHayır günümüzde (genel olarak) çoğu kızımız kolay bir şekilde sunum yaptıkları için her erkek her kızı kolay lokma zannedip bunu talep ediyor ve alacağını alıp başka dala konuyor senin suçun yok maalesef
00 Yorumla Bende senin gibiyim neden bilmiyorum, geneli zaten bu iş için yanasiyor düzgün karakter de erkek çok zor
11 Yorumla
Soran1 yılHemde cok canım gerçekten ya ne yapacağz hiç bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılBence sizin karşınıza hep cinsellik yaşamak isteyen erkekler çıkmış. 28 yaş ve üstü erkekler yanaşırsa tanımaya bakın derim.
03 Yorumla
Soran1 yılZtn çoğunluğu onlardı o yaş aralığı
- 1 yıl
O zaman ya çok güzelsin. ya da dışarıya takılmalık havası veriyorsun.
Soran1 yıl175 57 kiloyum
1 yılŞimdi kimse evlenmek istemiyo seninle alakası yok Z kuşağı 2000 sonrası doğan kızlar önüne gelene verdiği için erkekler evlenmiyor
04 Yorumla
Soran1 yılCok haklısın gerçekten
- 1 yıl
2000 sonrası değil 90 lardan sonrasida öyle arkadaşlarımın hepsi verdi ve evlendi
- 1 yıl
@İsimsizdost16 yattıkları çocuklarla mi evlendiler başka biri ile mi
- 1 yıl
@tukendimcok2 kimisi yatigiyla kimisi başka kişiyle genellikle yatigiyla evlenen çok buranın kültürü o öyle ama heryer ayni olucak diye bir şey yok
Gizli Üye(25-29)1 yılMaalesef erkek kalitesi git gide düşüyor. Evlenmek zor geliyor, bedava cinsellik yaşayacaklar. Umarim karşımıza evlilik düşünen ciddi tipler çıkar.
11 Yorumla
Soran1 yılAmin canım çok haklısın gerçekten herkes o kdr basitleşmis ki
Karşındaki erkekler şeref yoksunu ne bekliyorsun sorun sende değil sorun onlarda
12 Yorumla
Soran1 yılGerçekten şaka gibi ya acaba diyorm bende mi sorun var
Yani olabilir birde bulduğun kişilerin profili önemli hep oyleleriyle takılıyorsun pek bir şey bekleme zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 631 cevap paylaştı. Yanlış insanlara denk gelmişsin böyle insanlar genelde hevesini alır sonra da kaçar evlenmeden ilişki yaşamayın böyle konuşmaları yanlış
00 YorumlaBi de okuma yazma bilmiyorsan tam aradigim tipsin
02 Yorumla
Soran1 yılKomik değilsin bak işine sen benim aradığım degilsn maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSenle değil bence onlarla alakalı bir durum bu. Onlar her tanıştığı, konuştuğu kıza, o gözle baktıkları için, böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSorun sende değil kuzum. Bu devirde erkekler hep böyle. Ben de ciddi ilişki kurmak istiyorum ama bulamıyorum. Ondan görücü usulü evleneceğim herhelde
01 Yorumla
Soran1 yılKız görücüde gelmiyor ki hiç gelmedi yani ailede ki kişilerde hep kendisi buldu evlendi
1 yılSorunun sadece bu kısmı erkekler işte. Herkes olması gerektiği yeri bilseydi, benzer sorunlar olmazdı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
1 yılBu soruya kendin ne cevap veriyorsun gerçekten dürüst ol
02 Yorumla
Soran1 yılOnların karaktersizligi
- 1 yıl
Hayır karşı tarafa suç yükleme hemen önce kendi öz eleştirini yap sence neden kendine yalan söyleyemezsin sonuçta
Gizli Üye(18-24)1 yılbu zaman erkekleri böyle sanirim bende anlamadim kimse yazsam nerdeyse hepsi illaki açıyor bu konulari yazik bide bunlar baba eş olacak🤮🤮🤮🤮
04 Yorumla- 1 yıl
Siz ne iseniz nasibinizde odur üzülmeyin
- 1 yıl
Cinsellik olmadan sevgililik başlamaz. Arkadaşlık ile romantik ilişkiyi ayırt eden şey cinselliktir zaten. Sen bu erkekleri yargılayamazsın. Onlar doğru olanı yapıyor
Soran1 yılYa bir KS sesini her yorumda varsın ya yeter En Medeni sensin tamam anladık size göre bunlar normal olabilir onun öpüşüp koklaşmak onunla yatak almak size normal gelebilir bize göre normal değil Bizim Aile yetişmemiz farklı Aile eğitimi çok önemli gerçekten çok önemli bu Sizde yok işte analarınız doğurmuş doğurmuş hic demiyolar bakayım Bunlar nedir Ne yapıyor ne ediyor diye ha işleri güçleri yatak mevzu başka bir şey yok dışarı birisini tavlamak için çıkıyorsunuz zaten Siz de hiç utanma arlanma namus zina düşünceleri zerresi yok kardeşim ben kendimi kullandırtmak istemiyorum Anladın mı erkekler yapar yapar sonra o kızın arkasından konuşuyor bir gidin işinize gücünüze ya sonra da neymiş biz Temiz kız arıyoruz E sen niye başkasının evleneceği insanları kirletiyorsun ki Suç Bizim kızlarda da var kendilerini erkeklere karşı o kadar cinsel obje yaptılar ki erkeklerde Tabii alıştı bunları Zaten uçkurlarina sahip çıkamıyorlar Her önüne gelen kızdan bunu bekliyorlar artık Hayırdır yani herkes sizin or§bnuz mu olmuş ailenizin yüzünde nasıl bakıyorsunuz gerçekten hayret ediyorum sevgililikle karı koca karıştırıyorsunuz artık helal haram diye bir şey var kimse sizi iğrençliklerinize uymak zorunda da değil yok sevgililik Demek ki atmakmış bak bak beden aşkı bedende arıyorlar Ay aman ne aşk ne Aşk İki gün sonra zaten sıkılıyorlar hop başkalarını yatağına koşuyorlar Hay maşallah demiyorsunuz zaten biz hikayemizi kullandırtıyoruz Millete karşı sevgiliyiz Biz ancak boş boş kendinizi kandırın gerçek Aşkı ve sevgiyi asla hiçbir zaman tadamayacaksınız
- 1 yıl
Ağzınıza sağlık gerçekten Allah adildir el hakemdir hiç şüpheniz olmasın
Sonra görücü usulüne kurban gitme gerçek aşkın peşinde sen koş
04 Yorumla
Soran1 yılGerçek aşkı nerde bulucam ki😇
Soran1 yılYani kimse aklıma gelmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. genel istek o yönde olabilir senle alakası yok... ya da sürekli öylelerine denk geliyorsun
01 Yorumla
Soran1 yılHepsinin canı cehenneme
Gizli Üye(25-29)1 yılKendi akıllarından "ben bunu 2 dakika da yatağa atarım" diye düşünüyor karşı tarafında bunu istediğini sanıyor 🙂 ama durum öyle değil tabi. maalesef biz erkeklerin çoğu böyle
09 Yorumla
Soran1 yılNeden böylesiniz ki zaten tepkimi diyince soğuk yapıp kaçıyorlar
Cevap sahibi1 yılİşte erkek beyni güzel ve fiziği güzel birini görünce hemen bu düşünceye kapılıyorlar (çoğu erkek böyle) ama merak etme karşına istediğin gibi biri çıkacak mutlaka
Soran1 yılNerdeeee, bi erkek bana demişti sen evlenmeden kabul etmiyosn kimsede seni böyle kabul etmez yani seni beklemez gbisinden
Cevap sahibi1 yılO seni ikna etmek için öyle demiş sen kaygısız ol herkes nasılsa evleneceği kişi de öyle biri olur
Soran1 yılAllah akıl fikir versin hepsi ateşte yanacak tek sevindiğim nokta bu
Cevap sahibi1 yıl(amin) Umarım ilerideki eşleri de zamanında başka biriyle ilişkiye girmiş olur da o zaman anlarlar
Soran1 yılOnlarda o utanma olsa zaten şimdi öyle haltlar yemezlerdi emin ol geniş mideye sahipler alırlar karı diye boru tüneli gbi acilmisi
Cevap sahibi1 yılHahahahahah aynen
Soran1 yılNyse boş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılSenin gibileri karşılarına çıkmadığı için şaşırıyorlar
06 Yorumla
Soran1 yılNe demek oluyor bu
- 1 yıl
Sert kaya'ya çarptılar
Soran1 yılBasit olsaydık galiba çoktan evlenmistm
- 1 yıl
Ya basit demeyelim biz ona. Şimdi sevgilisi ile evlenmeden bir şey yaşayan her kız basit değildir.
Soran1 yılHepside evlenmiyo ama ne kdr yapıp ayrılan var veya keyfi yapan var biliyon mu
- 1 yıl
Biliyorum. Bu senin kararın başkalarının tercihleri de farklı oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. 3-5 tane kadın Alıştırdılar tüm erkekleri, tüm kadınlar aynı sanıyorlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı.
1 yıl"Herkes patır patır yaparken biz niye yalmayalım" diye biraz aceleye getiriyolardır olayı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkese teklif ediyorlar senlik durum değil çevremde ne kadar kız varsa benim gibi hepsine etmişler
015 Yorumla
Cevap sahibi1 yılVe yorumlarida okudum görücü demişler ama çevremde görücü olup kullanilip atılanlarda var artık görücüde bir şey yaramıyor ve artık görücü kalktı görücüyü sevgili olarak kullanıyorlar ya da kullanmak için görücü geliyor oda masum değil
Soran1 yılCok haklısın oda artık boş yani zatn görücüde gelmiyo birini tanımaya artık ne cesaretim nede hevesim var ne yazık ki illa beklentileri bel altı
Cevap sahibi1 yılBana görücü gelicekti birisi mal varlığı için geldi diğeri pedofiliymis örtbas ettiği için geldi diğeri ise erkeksi giyimimden dolayı beğenmemiş ne yapayım gotumumü açayım? Bir arkadasimada görücü gelmis 2 ay nişanlı kalmış kullanmış düşüp kalkmış sonra çocuğu Nisan atıp kaçmış görücüde iyi değil
Soran1 yılAyyy Allah korusun çok korkunç of ya neden böyleler ki evet cidden illa bi taraf mı açalım anlamadim ki ne istiyorlar anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılBunların ne istedikleri belli değil kız kapalıydi ona rağmen kullandılar sonra açıldı kız psikolojisi bozuldu kendini dagiti delirdi
Soran1 yılAyy ne kdr yazık onun ahını aldı kızda keşke guvenmeseydi dicemde nişan takmış bu bile artık yetmiyor yani ne kdr utanmaz olmuşlar aileleri hiç mi bir sey oğretmiyor
Cevap sahibi1 yılAileler biliyor ki oğlanın aileleri artık öyle eskisi gibi namusmus önemli değil aileler için oğlan çocuklarına hatta cinselliğini karşılaması için görücü bakanlar doluymus bu kulaklar bunu bile duydu
Soran1 yılSen ciddi misn
Cevap sahibi1 yılCiddiyim keşke şaka olsa
Soran1 yılYani şaka gibi bu kadar Pisliğin içinde Biz Doğru insani nasıl bulacağız
Cevap sahibi1 yılBirde yorumlar iş yerinde demiş benim işyerinde flörtüm oldu megersem evli kadınla ilişkisi varmış işyerlerindende iyi çıkmıyor ayrıca yakınlıktan dolayı işyerinden beni çıkardılar asla asla işyerinden bir flört veya sevgili edinme oralar daha çok sakat eskiden işim yok nerden bulucam diyordumda isyerleride sağlam değil
Soran1 yılbana da diyorlar iş yerinden falan olsun ben koskoca şirkette çalıştım o kadar erkeğin içinde ve kimin olduğu belli değildi ben çok fazla bir çevrem de yok sosyal medyadakiler de zaten yalan kaldık böyle işin içine yani
Cevap sahibi1 yılSosyal medyada hemen bulusmuycaksin bir kaç ay konuşup sonra bulusucaksin bir cafede filan ancak öyle
Soran1 yılSence bunu kabul mü ediyorlar mesaj atmanın ertesi gün ay Nerede buluşuyoruz diyorlar bende olmaz diyince konuşmayı kesiyorlar
Cevap sahibi1 yılBen bulustugumda hep işlek yere çağırdım ve hep ortak arkadaşlarımla ortakti ama hepte arkadaşımın çevresinden zarar gördüm en iyisi yabancı yabancı insanlardan hiç zarar görmedim sosyal medyada ama arkadaşımın kuzeni benim Facebook'u bulmuş kuzeni diye güvendim kaçırmaya tecavüz etmeye çalıştı ama 7 ceddi yabancıyla buluşmuştum hiç başıma öyle bir şey gelmedi
Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Seninle ilgisi yok, o tarz erkeklere denk geliyorsundur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBunun iki nedeni var. Ya karşına çıkanlar full sapık seni sevebilecek karakterde değiller ya da senin konuşma tarzın karakterin yüzünden başka nedeni yok.
00 Yorumla
1 yılProfil açık olsaydı burdan 5 dakikada yüzlerce eş adayı köle gibi biriktiydi kapına :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSorun gelinen düzende ya da başkalarındadır. Her şeyi kendine yorup kendini üzme derim...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılKabul ettin mi etmedin mi bu önemli
16 Yorumla
Soran1 yılEtsem sence bunu sorun Eder miydim ya Allah aşkına
- 1 yıl
Hmm o zaman evlilik için yeterli bulmuyorlar ayrılacaksak bari ahlaksız teklifte bulunalım diyorlar😂
Soran1 yılYeterli mi bulmuyolar? Neyim var benim söyler misin içkim sigaram yok ailemle kalıyorum cinsel ilişki yaşamadım saygiliym cıvık biri deglm akşama kdr annemin yanında yemek öğreniyorum doğru bunlar simdi önemli değil gotunu acsn barda mekanda gezsin içki içsin kucaktan kucağa atlasın işte o zaman evlenilmek icin yeterli kız olurlar değil mi
- 1 yıl
Bana niye soruyorsun ben nerden bileyim:)
Soran1 yılİşte işinize gelmiyor çünkü
- 1 yıl
Sabah sabah trip yiyorum tanımadıgım kadından ablam Allah gönlüne göre versin kurtulmussun kötülerden işte sevin
Gizli Üye(36-45)1 yılCinsel ilişki istemek nasıl oluyor?
Bu alenen taciz etmek demek değil mi?
08 Yorumla
Soran1 yılDeğil mi ya teklif eden oluyordu
Cevap sahibi1 yılMerak ettim ne diyorlardı?
Ben bir yerde bir şeyler içelim dedipim zaman bile ayarı kaçıyordu kızların
Soran1 yılİşte bisiler yasayalm elleslm oral falan veya ic çamaşırları foto at ben bakıp şey edicm diyen kendi şeyinin fotosunu atan ne kdr korkunç
Cevap sahibi1 yılSen çevreni değiştir bence...
Ne kadar abaza varsa sana denk gelmiş
Soran1 yılHemde nasil.. aslında çevreyle alakası yok bunun hep sosyal medyadan tanıştığım insanlardı bunu diyenler
Cevap sahibi1 yılSosyal medyada insanlar çevresinden ziyade böyle arayışlara giriyor
Soran1 yılNe kadar zavallıca
Cevap sahibi1 yılÖyle arada biz kaynıyoruz, kıza " Seni tanımak istiyorum" desem " Seni ***mek istiyorum" anlıyor... Ben de bıraktım artık ipin ucunu.. Kimseye yazmıyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılO seninle alakalı bir durum değil. Millet kudurmuş gibi ortalıkta cayır cayır geziyor 😂
00 Yorumla
1 yılGenc yasimda cook yoruldum ne kimseyi sevecek ne de affedecek degilim olsun ne de olsa herkes mutlu olacak diye bisey yok ben en azindan mutsuz olanlardan oldugumu biliyorum
00 YorumlaSorun sen değilsin, zaman..
Çoğu kadın verir olduğu için erkekler zıvanadan çıktı doğal olarak.
10 Yorumla
1 yılCinsellik odaklı erkeklerden uzak ol abla. Maalesef günümüz cinsim çok abaza ve sapık bir nesil yetişti
00 Yorumla
1 yılDoğru düzgün evden çıkmadığın için olabilir. Bende hiç çıkmıyorum benimde kimsem yok.
03 Yorumla
Soran1 yılEvden çıksam da aynı denedim
Soran1 yılKimseyle tanışamıyorum
- 1 yıl
Al benden de o kadar
1 yılSeninle evlenecek kişi ile eğlenecek kişiyi ayırt edersen sorun yaşamazsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılGörücü usulü dene.
14 Yorumla
Soran1 yılGörücü yok bizde hiç gelmedi de
- 1 yıl
Görücü usulü aile büyükleri öncü olur ya da arkadaşlar komşular falan. Bizde yok ne demek anlamadım ki. Sizin anlatımıniza göre siz görücü usulu evlenmeye uygunsunuz
Soran1 yılYa tamam da şimdi şöyle bir şey var mesela bugüne kadar hiç gelmedi ve ailede de Görücü gelen kimse olmadı mesela yani anlayacağın herkes kendisi bulup evlendi zaten böyle bir şey olsaydı Bizimkiler çok daha işin içine girmişti benden bekliyorlar
- 1 yıl
Bence ailene çevrene söylemelisin uygun talipler olursa söyleyin beğenirsem evlenirim.
1 yılPatalak olduğun için...
021 Yorumla
Soran1 yılPatalak derken? Terbiyesiz olma beni ne kdr tanıyorsun ki
- 1 yıl
Kızların çoğu bu yüzden istenmiyor. Erkeklerin istediği tek şey bir kızdan geçmişinin temiz olması.
Soran1 yılVallahi bir kız ne kadar kirli ise erkekle bir o kadar kirlidir kusura bakmayın kız istemeye hakları yok kızın o******* varsa erkeğin de o******* var
- 1 yıl
Erkeğin yoksa n'olacak ayrıca kız kirli olunca erkek niye kirli olsun oturduğu yerden. kuzum bulugu kız yapıyor her şeyi yapıyor sonra kız namjslu erkek arıyor siye
Soran1 yılKizlar tek başına mı yapıyor sexsi?
- 1 yıl
Seks yaptığı kisiyle evlensin desen en az 3 erkek çıkar ortaya ;D bakire namuslu bir erkek sizler gibi patlak birini napsin siz denginizle evlenin dicem de sizin denginiz bile size kayıp kayboluyor çünkü bir erkeğe kattığıjiz vereceğiniz tek şey vajina başka bir şey yok
Soran1 yılUlan canım benim patlk olduğumu nerden biliyosnmq boş boş konuşma canımı sıkma ben kaç senedir bi erkekle görüşmüyorum bile sen kendine bak önce saygisiz siz erkeklerin katkısı ne kadınlar olmazsa duvarı delersiniz slklar çok şükür kendimden eminim iğrenç düşüncelerini kendine sakla ruh hastası
- 1 yıl
Ahaha konuştu kaç yıldır erkek değmemiş de yalanı geçin. Geçinnnn. Ruhunuz olmuş feraset. Kim istesin sizi. Aklınız fikriniz bel altında. Kuduruklar sizi. Yalnız yaşayıp gideceksiniz sizi isteyen de karakter için değil seks için isteyecek
Soran1 yılKim sana yüz vermedi acaba çirkin sey , gel anneme söyle bunları o sana anlatır bn ne yapıyorm sen boyle ahımı günahımı aldın ya Allah senin karşına daha beterini çıkarsın
- 1 yıl
Ahaha çirkin mi :) görende kendi prenses sanır ben senin günahını almıyorum. Sen bana hakaret ediyorsun karşılığını alıyorsun. Allah'ın yarattığı sürete çirkin deyip bide üstüne beddua ediyorsun. Seni kim istesin ki :) kim he kimmm
Soran1 yılUlan sen daha beni tanımadan benim namusuma laf attın bana bu yakıştırmayi yaptın bu daha ağır emin ol
- 1 yıl
Önce sen başlatıp bana küfürler et hakaret et sonra iyilik bekle. Burası dünya kızım aklını başına al
Soran1 yılUlan bna ilk yorumda ptlk diyen sensin amma manipülasyoncu çıktın
- 1 yıl
Patlak lafın gelişi dedim. Yoksa kişisel bir şey değil. Yani genel olarak her şeyi yaşayıp doğru dürüst erkek isteyen jizlsri istemiyorum
Soran1 yılÖzür dile
- 1 yıl
Özür dilerim de sende dile küfür ettin o kadr
- 1 yıl
Ben mert hir insanıns izin gibi değil i
Soran1 yılÖzür dilerim çirkin falan değilsin
- 1 yıl
Sende patlak değilsin fhhss ama iyi kızdırdim seni nasıl kudurdun ama shahah
Soran1 yılBak hala
- 1 yıl
Tamam tamam kızma
1 yılKendin olamıyorsundur belki.
02 Yorumla
Soran1 yılNe demek oluyo bu
- 1 yıl
Yani bir genellemeye maruz kalıyor olabilirsin. Tarzın tavırların olabilir yani genelde cinselliğe gidecek yol aynı argümanlarla oluyor. Sen de diğerleri gibisin diye bir algı uyandırıyor olabilirsin karşındaki erkeklere
1 yılBelki tipinle ilgilidir. Foto koysana bir
01 Yorumla
Soran1 yılBaşka emrin knk
Gizli Üye(30-35)1 yılTanıştığın kişiler serseri ruhludur. Muhtemelen yakışıklı erkek düşkünüsün
017 Yorumla
Soran1 yıl😂çirkin kısa boyluyuda gorduk
Cevap sahibi1 yılKısa boyluyum ama evlilik düşünen bir erkeğim ben
Soran1 yılGeçen 170 birini şutladim
Cevap sahibi1 yıl172 yim gerçekten severim yatakta da iyiyim
Soran1 yılBende 175 hayatım, üstelik cinsel ilişki yaşamış erkek istemiyorum
Cevap sahibi1 yılUzun kadın da ben istemiyorum dndkdl
Soran1 yılKimin daha kötü bi düşün istersen
Cevap sahibi1 yılBen gayet iyiyim. Fitim, bakımlıyım, epilasyona gidiyorum, kalçalarım dahi çoğu kadından güzel
Soran1 yıl🤣Ay ahahahahhahahahahaaha ay ilahi komedisin epilasyon gidiyormuş iki gözümün çiçeği şekerim bunları geç bunları yapmak çok çok basit sen erkekliginden karakterinden temizliğinden efendiliginden bahset o saydiklarin çöp
Cevap sahibi1 yılOnlar da var ama kadınlar önemsemiyor hiç :)
Soran1 yılAyrıca kalmasıyla övünen erkeğin erkekliginden şüphe ederim
Soran1 yılAynen kesin vardır o yüzden yatakta iyiyim dedin değil mi yazık beni neyle etkilemeye çalışıyor
Cevap sahibi1 yılEe boyuma laf ettin
Cevap sahibi1 yılSeni etkileme derdim yok kendimi biliyorum
Soran1 yılİlgim dışısın
Cevap sahibi1 yılO zaman hoşçakal
Soran1 yılBabayss
Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. konuşma veya samimiyetinden olabilir
020 Yorumla
Soran1 yılO kdr soğuk konuşuyorm ki egolusn diyolar ya bn daha napiym
Soran1 yılHiç mi utanmalari çok hayır yani evlenmeye gelseler temiz olsn derler
Soran1 yılÖyle oluyor zaten ahlaksız teklifle gelen olmadı mı sanıyorsun istemedim diye kaçtılar hiçbir şey olmazsa bile oral olsun diyen oldu gerçekten şaka gbiler bırak öyle yapmayı bn 10 yıldır kimseyle öpüşmüyorum bile
Soran1 yıl1. gun mağduru oynayip artık evlenmek istiyorum derler 1. haftada bn naptım beni rahatlat
Soran1 yılZaten hep öyle oluyor manipülasyon tekniği hele ki biri vardı aman yarabbim ilk başta bnde istemiyorum doğru bulmuyorum utanıyorum gbi şeyler demişti aa bnde dedim tamam bu doğru kişi 1. hafta 2. hafta oldu bi baktım açılmaya başladı sesimden bile etkileniyor o derece sonra iste foto istemeler bari konuşalım demeler bende yok diyince senin yüzünden bisi yapamıyorum ağrı yapıyor ben duramıyorum hastaneye gittim dedi yani anlayacagn manipülasyon yaptı hatta öyle ki ben ağladım kusura bakma diye ama ben yapamıyorum dedim neyse konu kapandı yine açıldı bu sefer eski sevgilisini sundu önüme o benim halimden anlardı bana yardım ederdi dedi
Soran1 yılİstediklerini yapsınlar ben ailemi düşünüyorum onların bana verdiği değer ve eğitime asla yanlış yapamam yapayım sonra babamın yüzüne bakayım annemin kurduğu sofraya oturayım evlatliğa sığar mı bu
Soran1 yılBu dünyanın öbür dünyası var benim değerlerim bunu yapmamı emrediyor evet belki ilişki anlayışı değişti ilişkiler tensele dönüştü belki ben ayak uyduramiyorum 25 neredeyse bitecek hala yalnızım benim yaşımdaki insanların çocuk çocuğu var buna sebeb olan kesinikle ben değilim insanların değişmesi
- 1 yıl
sen korumaya çalışıyorsun ve bu değerlerinin kırılmamasına destek olmak için bir ömür boyu birini arıyorsun, seni kesinlikle destekliyorum, ayak uydurmana gerek yok, zaten uyduran insanları görüyorsun, değişime de karşı değilsin iyi bir değişim olursa ve geleneklerine katkı sağlıyorsa neden kabul etmeyesin
Soran1 yılBen zor bir şey istedigimi düşünmüyorum. Birini tanımak max 5,6 ay içinde aile tanışması ile birlikte sade bir nikah kıymak cinsel ilişki yaşamadan tabi bu yani neden zor ki bu kdr
- 1 yıl
sen basit bir şey istiyorsun, sade bir sohbet tanışmak ve zaman verilip karar verilmesini istemek ve olayı resmiyete dökerek ailelerinin bir araya gelmesini istiyorsun basit sadece zaman tanımak, bazıları için bu kolay değildir, çünkü amaçlarına ulaşmak için başka bir yerden düşünüyorlar mantığa kapalı olarak
Soran1 yılVe benim gibi isteyende cok çok az
Soran1 yılOda yok işte
1 yılPeki sen onlara ne cevap verdin
09 Yorumla
Soran1 yılTabikide istemiyorum ve hayatımdan çıkardım ki zaten onlar da baktı ki bir şey çıkmayacak kendileri çıktı
- 1 yıl
Değişik 🤔
Soran1 yılEvet maalesef hatta bi polis demişti işte geleym cinsel ilişki yaşayalım falan dedim sen ne sacmaliyorsn ya dedi ne var zaten evlenmicek miyiz ben tepkimi ortaya koydum kacti
- 1 yıl
Yaş kaç acaba
Soran1 yıl25im
- 1 yıl
Tesettürlüsün sanırım
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Peki sence bunlar neden sana böyle geliyor
Soran1 yılİşte bende bunu bilmiyorum hani kendi halimde biriyim instada 90 takipçim bile yok açık sadık desen giyimim yok düzgün paylaşımlarım var anlam veremiyorum her gelen fizigimden bisiler diyor halbuki geniş altliklar giyerim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKarsindailar yavşk
04 Yorumla
Soran1 yılHepsi mi kardeşim olur ya
- 1 yıl
Olur mu olur
Soran1 yılNeyse
- 1 yıl
Tam evlenilecek kisisin
1 yılBen basayım nikahı sana
02 Yorumla
Soran1 yılTapumu bu basıyorsun
- 1 yıl
Nikah dagıtıyom 😋
1 yıltanıstıkların part time ilişki arıyor
00 YorumlaAç olanlara denk gelmişsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılSorun yok ki. Herkes evlenmek istemiyor
00 Yorumla Yanlis kisilere rastlamissin demek ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılNeyse boş ver yoluna bak
00 Yorumla Zevk için istenen bir tipsin demek ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılÇekicisindir kadınsı huyların vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok hakediyosunuzda sanki dürüst adamları
14 Yorumla
Soran1 yılBenim hakketigm kesin
Cevap sahibi1 yılİyi o zaman istanbuldaysan tanışalım ben evlenirim senle kesin güzelsen
Soran1 yılİstanbul'da deglm ama olmaz
Cevap sahibi1 yılNeden olmaz sanal olduğu içinmi
- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
1 yılGüzel bir kız olmalısın fiziğin çok güzel olmalı
016 Yorumla
Soran1 yılİnsan güzel bir kız buldu mu evlenir yatağa atmak nedir
- 1 yıl
doğru diyorsun. işte karekter. evlenmek isteyen ise güzel kız bulamıyor
Soran1 yılOf ytr bıktım
- 1 yıl
her tanıştığın seks için mi sana yanaşıyor
Soran1 yılHe hee
- 1 yıl
çok güzelsin demek ki
Soran1 yılAlakası yok kız olsn yeter ki diyolar
- 1 yıl
Çoğu erkek öyle maalesef ama kızlar da öyle biliyor musun erkeklere artık seks için yaklaşıyorlar
Soran1 yılO yüzden düzen denge bozuldu bizim gbiler bi köşede yalnız kalıp duruyor
- 1 yıl
maalesef öyle sana başımdan geçen bir olay anlatsam yok artık dersin
- 1 yıl
umarım istediğin gibi birisi çıkar
Soran1 yılAz çok tahmin edebiliyorum.
Soran1 yılUmarım dicem de...
- 1 yıl
takip eder misin ben oradan konuşalım
Soran1 yılÖzelden konuşmuyorm
- 1 yıl
peki. umarım istediğin gibi birini bulutlusun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGörmeden bişey diyemem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılkimseye yanaşmıyorlar
00 Yorumla
1 yılErkekler evlilik muhabbetini sevmezler.
00 Yorumla
1 yılİhtimaller arasında
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İnsanlar beni ciddi görmedikleri için mi evlenmek için yanaşmıyolarlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler