İlişkiye başladığım kız çok güzel ve alımlı ama hareketleri bana göre değil defalarca söyledim düzelmedi ne yapmak lazım?

kız çok dengesiz kararsız ne yaptıgı belli belirsiz 1 hafta yazıyor 1 ay yazmıyor ne yaptıgını anlamış değilim. olmuyor konusmayı keselim diyor sonra pişman oldum diyor tekrar konusmaya baslıyoruz hicbir sıkıntı yokken ortalıktan yok oluyor bende umursamıyormus gibi yapıp sormuyorum sonra tekrar arayıp bulusalım konuşalım diyor ya da basına birsey geliyor kötüyüm gel diyor bende gidiyorum yanına. sürekli geziyor cıkınca haber de vermiyor gece geç saatlerde dısarda oluyor bazen dogru düzgün yazmıyor geç yazıyor bazende sürekli arıyor yazıyor sen beni aramıyosun sormuyosun umrunda değilim takmıyosun beni diyor. temasta bulunmak istesem onuda istemiyor fazla. en son buluştuğumuzda telefonumda eski şeyleri görüp tartısma yarattı arkadasların yanında kendi kendine triplere girdi sonra onun telefonunda farklı numaradan biri arayıp durdu kim o aç dedim bilmiyorum ki dedi açmadı sonra arkadaslarını bırak yanıma gel konusalım dedi bende 1 2 saat beni arayıp durdu yazdı cevap vermedim diye engelledi bende hic arayıp yazmadım bende heryerden engelledim

İlişkiye başladığım kız çok güzel ve alımlı ama hareketleri bana göre değil defalarca söyledim düzelmedi ne yapmak lazım?