Ben incelim. Tipsiz olduğum için hiç kız arkadaşım olmadı. Kızlar gerçekten de çirkin erkeklere bakmıyorlar. Bunun farkında olup isyan eden kişilere de incel diyorlar. İncel olmak kötü bir şey mi sizce?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İncel bir grup kadınlara öfke duyan ve zarar vermek isteyen. Bu da psikolojik.
Ama umudunu kaybetme ya nice tipsiz dediklerimiz güzel kızlarla ya da sevgilisi var bence tip değil tek konu. Hepsi bir bütün
Tek kriter tip.
Sana öyle geliyor. kadınlara güce bakar. Her anlamda
Bakmadılar ama. Ben de güçlüyüm.
Tipsiz dediğin kişiler işte Serseri P*c kişiler aslında değil mi? Cedric diye bir karakter vardı ya hep derdi iyi bir çocuk olursanız falan filan diye tamamen yalan hep kötü çocuklar kazanıyor maalesef
@Ucbeyi22 hayır tabiki yani kendinden emin kimsenin kölesi olmayan ama kimseye de zarar vermeyen kendi işinde gücünde güçlü ve gerektiğinden yaedımsever olan erkekler şahsen bana çok çekici geliyor. Bir erkek kahraman gibi olması çok hoş. O yüzden polisler ve jandarma karakolu kıxlara çekici geliyor.
Evet onların kazandığı para hoşlarına gidiyor olabilir mesela 🙂
@Ucbeyi22 hayır ondan daha fazla kazananlar yok mu? Kadın güçlü erkek sever.
Özel Koruma tutsunlar kendilerine o zaman 😀
@Ucbeyi22 bize eril erkek lazım yoksa kadın arkadaşlar her yerde var :)
@Ucbeyi22 bir kadını etkileyen sey erkekgın erkek gibi davranması trip atmaması küsmesin
İşte bu noktada kadınlar yanılıyorlar erkeklerde insandır ve bizimde duygularımız var bizde ağlayabiliyoruz bizde soğukta üşüyebiliyoruz bizim annemizde bir kadın ve bizi annemiz yetiştirdi annemiz bizimle ilgilendi o yüzden biz şefkat istiyoruz
@Ucbeyi22 Bizde soğukta üşüdüğümüzde ceketini cıkarıp veren erkek seviyoruz.
Şefkat arayısı içinde olan erkek büyümemiştir hala ergendir annesinden alamadıgı şefkati karısından bekler.
Biz sizin duygularınız yok da demiyoruz ki sadece kadın gibi trip atmayın Küsmeyin Nazlı nazlı.
Duygusuz kalpsiz odun erkek değiliz. Bir insan küsebilir kırılabilir ya da söylenen bir sözden dolayı incinebilir. Sen üşüyorsunda erkeklerin üşümediğini mi zannediyorsun? Biz insan değil miyiz? Yani kadın bizden daha mı aciz ya da zavallı ki ona üşümesin diye ceketi vereceğiz? Erkek ve Kadın Eşit değil mi? Erkekler Kadından üstün mü?
Erkeklerin Annesi ile olan bir bağ ilişkisi vardır ve bu ölene kadar devam eder. Yani mesela hep klişe söylenir ; Anneni mi tercih edersin yoksa eşini mi? Tabi ki Annemizi tercih ederiz. Anne Şefkati daima aranır bunun ergenlik ile alakası yok.
@Ucbeyi22 erkek yaratılısı gereği yanındaki kadını korur. Koruma iç güdüsü vardır. Kadında da güçlü erkek ister hayatında.
Hiç ceketini çıkarıp erkek üşüyor diye veren kadın gördün mü? ya da erkeğin elindeki poşetleri yorulmasın diye tasıyan kadın gördün mü?
Erkek kadından fiziksel olarak da güçlü.
Kadında yapısı gereği narin ve kırılgandır.
Prenseslik kadına yakısır erkeğe değil.
Ay tırnagım kırıldı ay üşüdüm diyen erkek düşünemiyorum
@Ucbeyi22 bunu ben değil uzman psikolog lar söylüyor bir kadından anne şefkati arayan erkek uzamıs ergendir
Birde ceket verme olayı centilmenlik ben buradayım sen rahatına bak mesajı verir ya inanılmaz. çok şükür hepsini yapıyor
Bu söyledikleriniz modern çağa aykırı şeyler o zaman kadınların çalışmaması lazım. Kadın Polis yok mu? Kadın Güvenlik yok mu? Yakın koruma belgesi olan kadın bile gördüm hatta savaşan kadınlar bile var. Kadınlar bütün sektörlerde varlar. Feminizm demiyor mu? Erkek ve Kadınlar Eşittir diye o zaman sorun nedir? Erkek kadından fiziksel olarak güçlü falan değil. Fiziksel bünye ile alakalı bir durum kas kütlesi ile alakalı bir durum yoksa ben erkekten güçlü kadında gördüm. Esra Kiraz diye bir Kadın var aç bak bakalım Erkekleri nasıl yeniyor bilek güreşinde.
Benim çalıştığım yerde mesela cılız bir erkek vardı kaldıramadı bir eşyayı zorlandı sonra biraz kalıplı bir kız geldi direk kaldırdı yani taşıyabildi. Yani olayın kadın veya erkek olmak ile alakası yok.
Kadınlar çünkü erkekler ile annelerinin arasında ki bağı kavrayamazlar şefkat isteyen ve bekleyen erkeğin annesi ile arasında ki bağ kuvvetlidir ama herkesin annesi aynı değil tabi ilgilenen var ilgilenmeyen var
@Ucbeyi22 erkek kadın fiziksel olarak eşit mi? Güç olarak eşit mi? Bak bakalım?
Psikolojik olarak da farklılar hormonları da farklı. Kadında östrojen ( dış ilişkiler hormonu)
Erkekte ( testosteron vardır)
Bu iki hormon kadını kadın, erkeği erkek yapar. Östrojen kadını daha narin, kırılgan, hassas, duygusal yaparken. Erkeği ( fiziksel olarak kıllarınım çıkmasına, sesinin kalınlasmasına, kas💪kütlesinin artmasını sağlar, o yüzden kadınlar buna çekilir)
Fizyolojik olarak da farkkı bunları ben değil tıp söylüyor beyfendi. Evet kadın bir inşaatta çimento da tasır ama o zaman erilleşir davranısları, hatta bakın güç gerektiren işler yapan kadınlar dişiliğini zamanla kaybediyor. Testosteron yani erkeklik hormonları artıyor.
Şimdi kadın ve erkek eşittir demek kadınada erkgede adaletsizlik.
Eşitlik adalet değildir. Farklıdır ama kimse kimseden üstüne değildir. Laflarımı anlamak istediğiniz yere cektiğinizi fark ettim. KİMSE KİMSEDEN ÜSTÜN DEĞİL, ANCAK GÜÇ OLARAK DA, FİZYOLOJİK OLARAK DA, PSİKOLOJİK VE HORMON OLARAK DA EŞİT DEĞİL!!!
@Ucbeyi22 tasıyabilir kadın isterse her şeyi yapar ama bu onu erilleştirir. Zamanla. Böyle tır şoförü olur işte!
@Ucbeyi22 bakın arkadasım erkek te de kadında da iki hormon vardır cinsiyeti belirleyen
Östrojen ( ana Hormondur kadınlık Hormondur. Kadının daha hassas kırılgan yapar, sesi inceltir vücudu şekillendirir, kadını daha dişi yapar)
Kadında testesteronda vardır ama östrojene göre daha azdır. Eğer kadında bu hormon yükselirse kadın erkek gibi olmaya davranmaya hissetmeye başlar.
Bak testestorın hormonu hapı Alan ve cinsiyet değiştiren kadınları gözlemle ilk olarak, sesi kalınlasır, davranısları agrasifleşir, kırılgan olmaktan cıkar. Daha eril olmaya başlar
Erkekte de aynj şekilde iki ana hormon vardır
Testestoron ( erkeği erkek yalan Hormondur, kas 💪 kütleisni artıtır, sakalların gür çıkmasını sağlar vücut kılları daha sık hale gelir, daha agrasifdir kadına göre, daha serttir yani, sesi kalınlasır, fiziksel olarak daha güçlü olur eğer dengede ise böyledir.
Erkekte diğer hormonda östrojendir ama kadına göre daha azdır bu hormon. Eğer erkekte östrojen yükselirse bu sefer, daha naif hale gelir, bakım yapmaya başlar kendi bedenine çok odaklı hale gelir.
Erkeklikten dönenlere bak o zaman daha iyi anlarsın bu hormon mevzusunu ve iki cinsiyet arasındaki farklarıbda anlarsın.
Feminizm esasında iki cinsiyetinde hakkarını savunan bir kuruluş tu sonradann kadınları erkek düşmanı yapan bir kuruluş Halime geldi!
Kadınlar işlerine geldiği gibi konuşuyorlar. Başka zaman da biz kadınız biz güçlüyüz biz her şeyi yaparız. Kadınlar günümüzde her sektöre girdikleri için demek ki eşitiz. Kadınlar o işleri yapınca erkek olmuyor öyle bir şey yok. Spor salonunda ki kadınlar hiç eril falan değildi yani. Hatta günümüzü bırakalım Kadın Savaş Pilotu var ismi de Sabiha Gökçen daha ne söyleyebilirim ki? Ukrayna’da Savaşan Kadınlar var ve hiç erkeğe benzemiyorlar 😀
Östrojen hormonunu artıran yiyecekler var şimdi ben bunları tüketirsem kadına mı dönüşüyorum yani 😂
Her kadının sesi aynı değil kalın sesli kadında gördüm ya da sesi kalın olup ince taklidi yapan 😀
@Ucbeyi22 ben de görüyorum asırı spor yapıp kas yüklenen kadınları, artık erkekle rekabete girenler var. Kadın erkekle rekabet içine girmesi demek eril olması demek zaten. Zamanla duruşu sertleşir, daha ciddi olur o kadın neşesi dediğimiz neşeyi kaybeder. Daha rekabetci, herşeyi ben yaparım moduna giriyorlar bunlar zaten eriş davranıslar. İkili ikililer neden bozuluyor sanıyorsun. Ben tıp konuşuyorum. Psikolojogları azcık dinleyin en azından incel gibi saçmalıkları takip etmezsiniz
@Ucbeyi22 birde olmaz deniyorum dikkat edersen olur ama olursa davranısları erilleşir. Mesela sizin konusmalarınızda hiç erillik yok.
Sanki erkekliğe karsıda bir nefretiniz var.
@Ucbeyi22 östrojen hormonu arttıran gıdalar var evet napıcaksın tüketici misin? Bence testosteron arttıran gıdalar tüket.
Senin dediğin gibi olsa benim kadınlarda kıl görmemem lazım. Ama birçok göz görmüşlüğüm var. Bacaklarda, Kollarda ya da ayakta veya bel bölgesinde kadınlarında ayakları kokabiliyor geyiriyorlar osuruyorlar. Onlarda bizim gibi insanlar yani kısaca ben bunu anladım ve Türkiye’de aşırı abartıldığını düşünüyorum çünkü karşı cinse erkekler o kadar uzak kaldılar ki kadınları tanıyamadılar halbuki abartılacak bir durum yok muhteşem varlıklar değiller yani 😀
Yani şunu demek istiyorum birbirimizden o kadar da farklı değiliz aslında çünkü insanız sonuç olarak uzaylı değiliz. Erkek be Kadın birbirini tamamlayan 2 parça gibi olacak yoksa kadınla muhabbetin uyuşmaz anlaşamazsın ortak bir şeyler yapamazsın bir şeyleri paylaşamazsın. Ben kaç tane insan gördüm evli olup eşi ile ortaklaşa bir şey yapmayıp halen daha bekar hayatı gibi erkekler ile takılan sonra ne oluyor peki? Mutsuz tablolar …
@Ucbeyi22 kadınların sakalları var mı? Kadınların kılları erkekler Hıım kalın değil daha incedir buda östrojen sayesinde.
Eğer kıllarda artıs varsa hormon bozukluğu vardır yani erkeklik hormonu artmıstır arastır ya. Sana yazmaktan yoruldum cahil olmayın ya hani diyorsunuz ya modern cagdayız falan 2025 yılındayız artk bilgiye her yerden ulaşabilirsin bana sorma yaz bak!
Modern Çağdayız da bizim toplum şu Batı ve Doğu ikileminden bir kurtulamadı yarı Batı yarı Doğu olmaz ya tam Batı olacak ya da tam Doğu öyle yarım iş olmaz. Toplumun artık bir karar vermesi lazım.
Ayrıca sana katılmıyorum çünkü Kırmızı Hap’ı aldım ve Matrix’ten çıktım
@Ucbeyi22 ben bilim tıp konuşuyorum sende saçmalık
Sende daha coknkirmizi hap alırsın
Ya ne bilimi ne tıp falan kadınları işlerine gelince gelenekselci olurlar işlerine gelmeyince feminist olurlar o yüzden ben kadınları ciddiye bile almıyorum artık çünkü artık modern bir toplum olduk bu senin söylediğin şeyler ilkel dönemlerde kaldı orman kanunlarının hüküm sürdüğü avcı-toplayıcı toplumlarda kaldı yani artık öyle bir şey yok. Zaten öyle bir dünyada yaşıyor olsaydık kadınlar yönetici olamazdı. Liderlik yöneticilik erkeğin vasfı olurdu sadece. Kadına vatandaşlık bile verilmiyordu öncesinde. Yok işte erillik dişilik falan bırakın bunları insan olalım yeter insani duygulara sahip olalım yeter
@Ucbeyi22 abi senin okuduğunu anlama özelliğin yok mu? Ben sana kadın ve erkek biyolojisinden bahsettim. Kalkmıs bana hala ne tıp diyorsun gerçekten kolay sinirlenmem ama git kimse bulasiyorsan bulas seninle ömür geçmez Allah sabır versin yanındakilere
@Ucbeyi22 sen önce erkek ol erkek dişileşmissin
Uyanış başladı artık çok geç işinize gelmiyor tabi 😀
@Ucbeyi22 sonra da incel gibi gruplarda takılırsın önce kafa yapını değiştir.
Sizin gibiler kadın parası bile yer.
Kadının sırtından bile geçirirsiniz. Ana kuzusu olurlar, kadından annelik beklerler. Kadından bakım isterler kadından para isterler Allah sizin gibilerden korusun kadınlarımızı
Evet nerden bildin ben zengin bir kadın arıyorum artık 😀
Beta bukcs gibi enayi olmaktan daha iyidir incel olmak
@Ucbeyi22 nerden bildim biliyor musun çünkü sen erkek gibi değilsin konusmanc tavrın hepsini belli ediyor. Hatta daha da detay verebilirim. Sakalların bile gür cıkmıyordur.
@Ucbeyi22 annenin sözünden çıkmayan onu dinleyen karı parası yiyen, erkek değil nonossun
Ne dedikleri önemli değil kadınların psikolojisini amaçlarını planlarını çok iyi algılayabiliyorum hissedebiliyorum ve bu müthiş bir şey
@Ucbeyi22 çok şükür ki sizin gibilerden yok hala hala adam gibi adam gururlu erkekler var
Evet maalesef beta bucks dolu 😀
@Ucbeyi22 biz onlar sek erkek diyoruz
Hiç güleceğim yoktu 😀 kadınları tanımıyorlar daha da o yüzden tanısalar benim gibi düşünürler.
@Ucbeyi22 he aynen prenses
Prenses değil Prens Erkek artık biz de konfor ve rahatlık istiyoruz
@Ucbeyi22 işte siizn gibilere prenses diyorz. Yakında tırnagım kırıldı diye ağlarsınız. Etek falan da giyersiniz makyajda yapın eşitiz nolcak 😂
İşinize gelmiyor böyle olmamız o yüzden öyle diyorsunuz 😀
@Ucbeyi22 hayır arkadaşım biz kadın olarak yaratılısımızda bu var bunu bozmaya calısıyorlar kapitalizm. işte eşit falan diye halbuki eşitlik yok iki tarafta da farklılıklar var. Kör olmak lazım anlamamak için.
Danimarka Başbakanı bir Kadın ve Kadınlara Zorunlu Askerlik getirecek Norveç ve İsveç ile birlikte 3. Avrupa ülkesi olacak.
Bir tarafı seçmek zorundayız ya Avrupa gibi olacağız eşitiz diyeceğiz ya da eşit değiliz diyip Afganistan gibi olacağız.
Sorularından birinde Buhari’den örnek vermişsin. Buharinin şöyle bir Hadisi de var ; İşlerini bir kadına bırakan topluluk asla felah bulamaz.
Sadece Hadis değil Nisa Suresi Nisa Arapça Kadın demek Nisa 34 : Erkekler Kadınlar üzerinde yöneticidir.
Bu toplum içine gelince Avrupa’yı baz alıyor içine gelince İslam’ı baz alıyor hem Ramazan hem de Noel kutlayamazsın öyle bir dünya yok. Dünya farklı kutuplara ayrılmış bir tarafı seçmek zorundasın diğer türlü çorba yaparsın Münafık olursun.
@Ucbeyi22 ya kardeşim kimse taraf seçmesin herkes kadınlıgına erkekliğinden SAHİP çıksın. Ben karşımda erkek görmek istiyorum.
Taraf seçmek zorunda değiliz elimizde olanı KORUSAK yeterli.
Yok avrupaymıs yok Arap ülkesiyiz banane bunlardan kendin ol adam ol.
Kadınsan kadınsın erkeksen erkek bitti.
@Ucbeyi22 senin bu dediğini kızlar soruyorlar yazdım herkes eşit değiliz dedim kadın üzerinden geçinen adam değildir dedi. Özüne sahip cık.
Kime yazdın? Kızlar soruyor’a mı?
Dürüstlük erdemdim ilk başta dürüst olmalıyız ve kesinlikle bir tarafı seçmeliyiz
@Ucbeyi22 çoğunluk eşit olmadığımızı savunuyor tüm erkekler. Kadın parası yenmez adam olan yemez diyor.
Türkiye Batı ve Doğu arasında bir seçim bile yapamıyor halen daha Avrupa Birliğinin kapısında bekliyoruz sonra yok BRICS üyeliği falan bir karar verin artık ya Avrupa ya da Rusya başka seçenek yok
Denge politikası diye bir şey yok tarafını seçeceksin
Avrupa Birliğine üye olamayız zaten o yüzden Rusya, Çin ve İran bloğunu seçeceğiz yapacak bir şey yok
@Ucbeyi22 seçenek var ÖZÜMÜZE DÖNÜCEZ. 1. Herkes kendisi olsun. Kadınsan kadınsın, erkeksen erkek.
2. Kadında değerlidir erkek de
3. Kimse üstün değildir ancak eşit ve değildir, birçok faklıklarımız var.
Kadın hamile kalınca çalışamıyor bilr adam mecbur bakmak zorunda.
Rol dagılımı mecburen oluyor.
4. Kimse olmak zorunda değilsin en batıya özen ne doğuya kendin ol herkes sana özensin.
Karakterine, cinsiyetiyetine, namusuna, ahlakına dokundurma. Bunları kapitalizm sisteme köle yapıp satma.
Amaçları aile yaşantısını bozmak.
Seninle tartısmayı burada sonladirıyorum bundan da anlamadıysan üstüne ne diyeyim artık.
Herkes bize mi özenecek? Dünya bizim etrafımızda dönüyor zaten dimi. Rusya şu an da doğalgazı kapatsa ne yapacaksın acaba? 😀
@Ucbeyi22 anlattıgımdan bunu mu anladın neyse 👋👌
Ciao 👋🏻👋🏻👋🏻
@Ucbeyi22 arkadaşlar siteye bi girdim 71 bildirim var. Üşenmedim okudum. Niye özelden konuşmak yerine beni taramalı bildirime tutmuşsunuz? Tartışmak istiyorsanız özelden tartışın. Konuya dahil olmuyorum daha çok uzamasın diye.
Bu arkadaş mümkünse baya uzak olsun benden özelde siz konuşun
İstemiyorsan ne tamam 70 mesaj konuştunuz? Evli çiftler o kadar konuşmuyor be.
İstemiyorsan ne diye 70 mesaj konuştunuz? Evli çiftler o kadar konuşmuyor be.
Valla helal olsun üşenmeyip okuduysan tebrik ederim 👏🏻
O kadar mesaj var çünkü karşıt görüşler var özelden ona mesaj atamıyorum takip ettiği üyelerden sadece mesaj kabul ediyor
@Ucbeyi22 boş ver kezbanı
👍🏻
Kadın erkekde güce bakıyorsa bize muhtaçlar demek ki
Kadınlara kim erkekler duygusuz olur diyor da bizim trip atmaya küsmeye hakkımız olmuyor bana bunun açıklamasını yap zeyzey
Değil ben de öyleyim hiç kız arkadaşım olmadı ama ben gerçeklik ile tanıştığım için daha mutluyum