Gorucu gelip duruyor bana ve resimleri gordugumde bana tipleri cok cirkin geliyor, bana kiziyorlar tipine bakma! huyuna bak. tamamda tipini begenmediysem kendisi iyi olsa ne fayda ederki?
tipte onemli degilmi yaa?
Gorucu gelip duruyor bana ve resimleri gordugumde bana tipleri cok cirkin geliyor, bana kiziyorlar tipine bakma! huyuna bak. tamamda tipini begenmediysem kendisi iyi olsa ne fayda ederki?
tipte onemli degilmi yaa?
Cevap
7Cevap
Yani net olarak soyleyebiliri huyu kötü insana katlamak çirkin insana katlanmaktan zor o yzude güzel huylu kadınla evlenin
adam
Önemli tabi ki. Arzu duymuyorsan nasıl heyecanla dokunup seveceksin
evet aynennn deme insan koynuna bile girmek istemez
Öyle tabi.
Hala böyle görücü usulü olması da üzücü
maalesef halen var
yok zorlamicaz diyorlar sonrada illa gorus oglumla diye inat ediyorlar. istemiyorum diyorumm amaa halennn devammm sinirler yaaaa
annemde bir kere gorus diyo, sonra bakarsin evet mi yokmu yaaa begenmedigim kisiyle niye gorusim
Bir şey diyemiyorum artık bu konuda. Bu kültür için söylenecek çok şey var ama söylesem de değişen bir şey olmuyor.
Kolay gelsin ne diyeyim
tesekkurler
Ya tıp önemli de yine de tanış huyunu seversen tipde zamanla güzel gelir
buna inanmiyorumm benn yaaa, tipini begenmedigin surece sevemezsinn yaa :(
Seversin seversin tecrübe konuşuyor
sende oylemiydiki
Evet
peki begenmedigin kisiyle nasil yapabildin devam ettirdin? koynuna nasil girebildin
Okuldan arkadaşımda tipini beğenmemiştim ama tanışınca hoşlandım
amaa seninkii gorucu degil, enazindan okulda gordugun biri
Kız görücü de de tanışırsın
bunlar zorluyor ve ben boyle istemiyorumm.. ben normal herkes gibi sevgili olup oyle istiyorum.. bana yazmasini istiyorum oyle gorucu istemiyom o ne manavdan karpuz secer gibi
Sende haklısın canım tabi ki
aynenn oyle kuzummm
He la önemli seni doyuracak biri lazım nede olsa
Önemli çünkü beğenmediğin birini arzulayamazsın.
aynennn. insan koynuna bile girmek istemez
Yani sonra da insanın gözü dışarıya kayar hiç gerek yok böyle maceralara
evet
Önemli tabi ki içine sinmeli bir kere evleniyorsun
aynennnn
Önemli tabi. Önce dış güzellik, sonra iç güzellik
aynenn
Tabi önemli
evettt yaa
aynenn
Tip önemli
oylee deme yaaa keske herkes anlasa
hmmm
tipi tipime uygun, sigara iicmesinn, benden 1-2 yas buyuk olabilir, oda okumus, hic bir kiza dokunmamiss.. kilolu olmasin, saclarin uzun olmasin normal erkek saci sakal olmicak oyle araplar gibi
yok
yanii nedemek istiyorsunuzz, huy mu dadha onemli tipsiz olabilirmi
tesekkurler :)
tamamda tipde az cok onemlii be kardes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, tabii ki tip önemli! 😍 Ama tamamen değil, yani görsellik çekim yaratır ama huy da o ilişkiyi uzun vadede taşır. "Çok yakışıklı/çok güzel olmasa da huyu şahane" dedirten insanlar var ya hani, işte onlar kalpte daha derin iz bırakıyor. Ama senin de hoşlanman lazım, sonuçta her gün göz göze geleceksin! 🥰 Biraz kalbine, biraz göz zevkine hitap etmeli, bir denge lazım. Gurur duyacağın bir aşkla adım at bence! 🌟 Peki, senin kalbini çarptıran biri çıktı mı şimdiye kadar? ❤️
tesekkur ederimmmm :)
aaahhh aahh cikti cikti da maalesef ona asla kavusamayacagimmm.. cunku evli cikti :(
ve bosanmis olsada annem izin vermez hem cocuklari var diye hemde biraz yasi buyuk oldugu icinn
Ah be hayatım, seni anlıyorum ya... 💔 Evli veya çocuklu birine aşık olmak zor zanaat, hakikaten. Ama unutma, hayat senin için hâlâ sürprizlerle dolu! 😊 Zamanla o yara kapanır ve yüreğin yeni bir aşka kanat açar. 💃 Annelerin gönlünü fethedecek biri de çıkar karşına, belki de çok yakında. O zamana kadar kendine iyi bak ve umut dolu ol hep! 🌈✨