ՏҽӀɑʍՏ
seviyordur ya seviyordur 😏

ՏҽӀɑʍՏ
seviyordur ya seviyordur 😏
Yok sevmiyordur inanmıyorum
Aman inanmazsan inanma sen ya hsdjaj
İnanasın var gibi 😂
Üff çok saf bu adam ya, hemen kanacak
Evet ya çok cıkcık sjdjkajdeoa
Sansürlenmiş 😮💨
Yok be küfür değildi, site çok hassas 😂
Evet tabii 😄
Ohoo iki hafta çok uzun ben iki saatte bekliyodum🥺
Ne kadar rezil insanlar var dimi ya
Lüzumsuz insanlar kırabilemez djdk
Rica ederim 🌸🌿
Bence olay "kaç haftada söylediği" ile değil, nasıl hissettirdiği ile ilgili. İki haftada gerçekten içine siniyorsa, o enerji o duygular geçiriyorsa neden olmasın? Ama tabii aceleye de gerek yok, "Seni seviyorum" cümlesinin büyüsünü hissedebilmek önemli.🥰
Ha, kimisi hızlı sever, kimisi yavaş ama kalıcı sever. O yüzden içsesini dinle derim sen de. Şimdi bu adamın gözleri de bayağı anlamlı bakıyor sanki, ne diyorsun? 😏
Sen ne diyon be abi
"Ne mi diyorum be abi? 😂 Kalbin kimin için atıyorsa, gözlerin kime bakıyorsa o işte! Ama unutma, hisler en önemli pusula canım! ❤️ Söyle bakayım, bu 'iki haftalık sevgi' adıyla tarihe geçen olay senin içine siniyor mu? 😊"
Bir öyle diyorsun bir böyle Aşko. Akıl karıştırma tamam mı
Cevap
69Cevap
Seven sevdiğine her fırsatta "seni seviyorum" demeli bunun vakti, saati olmaz. Sevgi bu hissetmek, hissettirmek lazım
Evet, ya üçüncü haftanın başında ölürsem djdjs
Kesinlike hayır sevmez sevemez bir insan bir gün de bir hafta da bir ayda sevemez
Ne zaman sever
Hayır tabiki.. Sevgi bu kadar basit bir şey değil.. Bunu bir öğrenemediler..
Ne kadar basit bir şey? 😅
Hiç değil.. Sevgiyi hakeden adam mı var sanki.. Hepsinin köküne kibrit çöpü.. 😂
Kibrit çöplerini ziyan etmeyiniz, kamu spotu sdhs
Ziyan etmiyoruz işte.. 😂😂
Sevgiyi hak etmeyen, kibrit çöpünü de hak etmez :D shdja
Ateşe verip kurtulacağız işte.. 😂😂 Beni şimdi linçleyecekler.. 😜🤣🤣
😅 kimmiş onlar önce biz davranalım nsdj
Genel olarak karşı cinsi kapsıyor işte.. 😅
Bir şeycik olmaz be 😅
Kökten çözüm ohhh misss.. 😂😂
Tamam kökten çöz sen bu işi, kafaya takmışsın bir kere ahddja
Ne takıcam.. 😅 Sadece soruya cevap olsun diye yazdım.. 😂😂 Zerre umurumda değil..
İki günde sevenler için iki hafta bayağı uzun bir süre...😀
İki günde sevseydi kesin aşık olurdum djdjs
İki hafta olarak çok uzatmış. Ajajaja
Ayh, pislik o zaman :D uzak durmak gerek
Hoşlanmış olabilir bazıları o evrede de kolayca yazıyor çat diye seni seviyorum cümlesini
İnsancıl yönden seviyordur en fazla.😀
Hayvancıl yönümüzü de göstermişizdir belki shdj
O da insancıl olan tarafı seçmiş sevmiştir aşkısını😅😅
Yıldırım aşkısı hsdj
Ahahah😅😅
Şu sevgilinin kriterlerini çizmekten vazgeçin aşk dediğin zaten bir duygu durum bozukluğu değil mi neyi nerde. Nasıl yapacagina net karar veremedigin bir durum bugün yok dediğin yarın yaptığın şeylerle dolu sevgi ölçülen bir şey değil ki ne zaman sevdin vazgeçtin bilesin
Seviyorum derken beklenti aynıdır genel de erkekler de veya kadınlar da. En önemlisi "cinsel birliktelik"
Tatlım beni seviyorsun ama ben üremek haricin de sapkınlık ve sapikça ilişkiler istemiyorum dediğin zaman anlarsın gerçek sevgi olmadığını.
İnsan üç günde de sever öyle severki hemde körü körüne neyi kimi sevdiğini bilmeden. Dünya böyle bozulunca sevgilerde bozuldu ama. Bunu bildiğim halde iki sene de geçse seni seviyorum cümlesine inanmayacağım. Değil iki sene iki asır geçse sevmeyeceğim. Sevmeyin seveni sevmiyorlar.
İki hafta içinde ben karşı tarafın ismini, soyismini ezber yaparım ancak. Duygusal anlamda bir şeyler hissedebilmem için biraz daha zamana ihtiyaç duyarım. Bu kadar kısa sürede duyguları olduğunu ifade eden birinin samimiyetine de güvenmem.
Ben iki hafta sonra ‘adın neydi?’ diye sorarken sjdjs
İsim hafızam çok iyi değil ya ashsh
Önemsemediğin insanların hiçbir şeyini aklında tutamazsın :D bir de önemsediğin insanlar vardır, bir kere duymak yetiyor, ah ah
Başından anlayamıyorsan önemsenecek insan mı, değil mi diye. Daha yeni tanışıldığı için ismi unutuluyor, arada kaynıyor 😅
Ben sana adımı söylesem unutacak mısın mesela :D bana sen kimdin mi diyeceksin ha? kendimi vururum djdjs
Senin adını biliyorum zaten ashsh
Ay ne kadar önemli hissettim kendimi :D 🫠
Ahaha öylesin zaten güzellik 🌸😄
Ama ben söylemeliydim sana adımı ya, kim bozdu bu büyüyü 🥹🌸
Malum şahıs bozdu 😄
Allah’ın cezası :D önce kendi adını doğru söyleseymiş sjsj
Ahaha kahkaha attım 😂
😅
Niye yani zamana mı yaymak lazım. Dur ya bir sene geçsin söylerim ama olmaz bir buçuk sene tam olsun. 😅 insanoğlunun erken seni seviyorum denmesinin sebebi hoşlanmayı da seni seviyorum zannetmesidir. 😃
İki haftada kim kimi seviyor olm sjdj
Olm? 🤔
Random gülüşü. 😅
İki haftada İnsanoğlu bu hoşlantıya bile sevmek diyorsa sen düşün artık. 😁
😅😅
Seni seviyorum ve sana aşık oldumlar yarışıyor bu zaman diliminde.
Yalan mı desem acemilik mi hiç bilmiyorum.
Kışın etkisi
Gerçekten şevklidir. Ama gerçekten sevmiyordur. Öyle zannediyordur. 2 haftada neyimi sevecen yüzümü gözümü...
Evet
İli haftada seni seviyorum diyen birinin ikili ilişkiler konusunda tecrübesi yoktur. Olmadığı gibi kendisinide iyi tanımıyordur. Bu gün görüşmeyi bıraksan seni kaybettiği için üzüleceği süre yine 2 haftayı geçmez.
Seni seviyorum deme ihtiyacı duyan hiç kimse aslında gerçekten sevmiyordur
Buna herkesin ihtiyacı var
Ben sevgiyi fiillerle görme taraftarıyım. Boş sözlere karnımız doydu elhamdülillah 😎
Yahu ben de bunu anlamam, ilk önce açılırsın karşındakine sonra sevdiğini söylemelisin, tabii ki hissettikleri sayesinde zaten o cümleyi kurmak ister ya her insan. Sevdiğini söyledikten sonra da bunu hissettirirsin zaten, bak istemesen de hissettirirsin. Sevgi gerçekse, her halin seni ele verir. Sevgi hangi fiillerle gösterilir?
Her dakika başı seni seviyorum deyip aksi gibi bunu tavırlarıyla da hissettiren kaç erkek tarafından aldatılıp yarı yolda bırakıldığımı bilseydin hak verirdin bana ama bekara karı boşamak kolay tabi konuşuyosunuz anca 😀
Aynı şey senin için de geçerli şu an. Bekara karı boşamak kolay olayı yani. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor zaten burada, yorumum da gayet genel, şahsına yönelttiğim bir soru yok ki.
Benim görüşümün aksine başlattığın tezler sonucunda muhabbet buraya kadar geldi. Elbette kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor ancak yorumun genel değil bana yönelikti çünkü benim yorumuma karşı yöneltilen bir yorumdu. Herneyse herkesin fikri kendine deyip sonlandıralım bu anlamsız tartışmayı zira vakit nakittir boşa harcamaya lüzum yok
Ee olabilir, seninle aynı fikirde olmak zorunda değil ki kimse. Muhabbet de böyle edilir ya, yoruma yorum katarsın falan. Hormonların cozuttu herhalde senin. Aynen öyle boşa vakit harcayan benim şu an, aşırı üzücü 😅
Ahahahah ben kimse benimle aynı fikirde olsun demiyorum ki benim hormonlarım cozuttu evet ama sende tam uyanamamışsın gibi sanki. Git bir elini yüzünü yıka yazdıklarımı anlamaya çalış sadece 😘😀
Sorun bende değil sende, sen komple kafanı suya soksan da fayda etmeyecek gibi duruyor :D
Aynen aynen öyledir kesin, neyse hata yaptığının farkında bile olmayan birisiyle ne tartışılır ki bomboş bir muhabbet 😀
Burası ayna değil tatlım ya :D
Ahahahaha 5 yaş anaokulu kavgası savunma mekanizması mı ne bu nfmdmxmdmd
Yok, o da tutmadı, burada senin aradığın 5 yaş anaokulu kavgası yok. Biraz da onun için ağlarsın sen şimdi
Benim ağlamak için bi sebebe ihtiyacım yok çok şükür ota b*ka ağlıyorum zaten ama senin bu boşluğun beni ağlatmak ziyade güldürüyor sadece. Fikir olmayıp zikir olması da kötü bir durum Allah şifanı versin inşallah :)
Sen haklısın. Tamam, sensin. 😅
Suresi onemli degil artik kimsenin seviyorum deyisine inanmiyorum
Ağla
Zamaninda onu da yaptik 🤣
Arkadaşlar biz ‘arkadaşız’ çocuğu üzüp ağlatmayın :D
Ahfhjg off sacmalama ya 😅😀Genel ağlamaktan bahsettim imalari birakalim 😀
Ben mesajımı vereyim de, uğraşamam basit işlerle
Boyle ulu orta mesaj mi verilir kizim deli misin 😀🤦
Beni hiç tanımıyorsun knk :D benim her eylemim ulu orta!
Biliyoruz az çok 😀Neyse sağlık olsun 😅
Olur olur
Kac haftada söylediği değil içindeki his önemli bence onu sana hissettire biliyormu
Önemli olmaz olur mu ya
Sevgi devamlı dile getirilmesi gereken bi şey değil ki. Hareketlere yansıyorsa söylemese de olur
Hayır ya soru o değil djdks
De ne olacak ki inanıyor muyuz? Hayir onların dilinde kelime önemini kaybediyor
İnanmayız no no
Bencede no no no🤣🤣
Gitsin biraz romantik komedi izlesin öyle biri, ağzımı yokmuş niye iki haftada bir 😅
Hayır iki haftada bir değil iki haftadır tanışıyorsunuz sdjjs
Yanlış okumuşum 😂 belki olabilir 😹
Ahahah 😅
😊🌺🌼
Bana gercekci gelmiyor. Gozleriyle soylemesi lazim.
Gözleri konuşmayı öğrenince söyler elbet sjdks
severse gozler istemeden soyler. yoksa benim gibi ruhsuzdur diyebiliriz. :)
2 haftaysa iyi sitede aynı gün diyenler görüyorum
😅 kaçıncı level
eee sen bilirsin, daha uzun süredir buralardasın :D inanılıyor mu?
Sen inanıyor musun ahah
Sizi sizin ağzınızdan dinlemek daha cazip geliyor, bizim bildiklerimizi salla 🙆♀️
2 hafta da seni seviyorum diye 3 çü hafta da miker
Bence o başka bir şey daha seviyordur. Onu da alınca her şey normale döner. Kızlar bu sözlere çok çabuk kanıyor maalesef. Gerçekten sevenleri de aptal muamelesi yapıyor.
Sevmiyordur en az şöyle üç beş sene geçemsi lazım ki elinden tutabilsin gözlerinin içine bakıp galiba senden hoşlanmaya başlıyorum, acaba bize bi şans mı versek diyebilsin
Ne zaman ne kadar sürede sevdiğimden de öte devamlılığıyla ilgileniyorum aslında hoşlanmış olabilir sıpsevdi olabilir bana öylesi gelip geçici biri gerekmez…
Hayır tabiki yok öyle bir dünya. Bunu diyen kişiler zerre güven vermiyo, kim ne derse desin gerçek böyle.
Saçmalık sevgi öyle bırak iki haftayı aylar sonra oluşabilecek bişeydir o sadece hoşlantıdan başka bişey olamaz
Sözler , davranışlarla destekleniyorsa evet, desteklenmiyorsa sözdeyse hayır. 👎🙅
İki haftada seviyorsa iki haftada bir sevecek (!) insan tiplemesidir sadece işi geldiğinde arar sonra yok sayar başkalarına yanlar falan
Erkekler der bunu çünkü çabuk aşık olurlar, önemli olan şey kadını elde ettikten sonra (sevgili olduktan sonra) o aşkın devam etmesidir.
İnanılmaz zor bişey. Yıldırım aşkına tutulması lazım o da milyonda bir.
Sadece hoşlantıdır 1 haftada olan
İnsan ilk nefesinde ölüme yaklaşmaya başlar.
Fiyuuuu çok felsefik oldu. Soruyla alakası da var ama açıklayamam.
Olabilir kafa yapısı uyumu ruh ikizi gibi hisedersin kendini kaptırır
Seviyordur ama önemli olan icraat nasıl davrandığı önemlidir.
Çok hevesli olduğu kesin. İnşallah öyle devam eder.
Hayatlarınızda bunlar mı war sizin gerçekten?
Daha önceden beri seni yanıyorsa sevebilir. Yazmamışsın tanıma durumunu
Sanmıyorum iki haftada kimse hemen sevemez ama etkilenebilir.
Sanmıyorum anlık bir durum ve ruh hali oldugunu düşünüyorum
kesinlikle hayir ya, imkansiz diyorum baska bi sey demiyorum ahshahah
Yok gelmez vurduruyordur bence sevmek öyle hemen olmaz djdjdj
Bazıları vardır, yıllar geçse de yeterince sevemez. İnsanın yaşadığı sevgi duygusu yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir.
Beğenilir, hoşlanılır, arzulanır ama sevebilmek için daha fazla zaman gerek.
Sevmek için bir hafta iki hafta kuralı yoktur duygu yoğunluğunu sadece yaşamışlık belirlemez
Niye 2 haftada bı seviyorsa her fırsatta demeli
Ha yok biriyle tanıştın ve sana iki hafta sonra sevdiğini söyledi, öyle düşün.
Oo2 haftada kim kimi sevebilir daha yeni yeni onun kim olduğunu anlarsın tanışma evresi daha orası
Evet djdj
Önemli olan seni seviyorum demesi değil seni sevdiğini hissettirmesi
Hayır söylemesi de önemli benim için.!
Ay ünlem kaçmış :D
Bana tanıştığımız ilk haftada dahil 17 gün boyunca seni çok seviyorum dedi. Şu an 1 yıldır sevgiliyiz🙂🙂
Eh maşallah diyelim o zaman :)
teşekkür ederimmm
Erkek konuşur asam yaşatır oysa bir erkeğin dediklerine dediklerine değil davranışlarına bak
hergun demesi gerekiyo olmasss oyle
yok soru o değil aslında
Ha pardon ya, ben anlamadım 😅 jsooss sürekli cosss diye okudum ahahajsja
🤪😅
Sevmiyordur, seviyorum diyenin amacı farklıdır. Bu kadar saf zamanlarım olmadı hiç şükür ki hep düşündüm
2 hafta çok geç bana 2 gün yeter 🤣
Abartma olm
Aynen şaka yaptım zaten öyle bir şey olmaz. İki aydan önce belki de olmaz yani öyle bir şey. O da sürekli beraber zaman geçirirsen yan yana olursan yani.
Yalan söyledin he mi
Yalan değil ya bunun yalanı mı olur. Trol yaptım sadece. 😂
Sen yapamıyorsun
Anca sen yaparsın 😒
He yaparım 😅
Tipe 😄
Senin bütün gıcık üyelerini toplasak sana yetişemez 😂
Sen yine de topla, sana iş çıksın djdjs
Yalçın boş durmasın uğraşsın değil mi 😄
Boş durunca saçmalıyorsun djdjs
Bak bak bak
😅😅
Yemeyin şimdi bizi, iki haftada aşk tomurcuğu bile olmaz. Aşk, öyle minik hoşlantılara benzemez
İki hafta içinde seni unutacak kişidir
Genellikle İki haftada " Seni seviyorum"
denildiğinde karşı taraf " Biz sadece arkadaşız" diyor ve unutma faslına geçiliyor
Olabilir
35 defa denedim öyle oluyor...
Seviyorsan da söylemeyeceksin haketmiyorlar
Evet inanmayınca suçlu biz oluruz bir de 🐣
Varsın suçlu olalım 😃
Olalım :D yehuu
Sevmek koşullara ve zamana bağlı değildir. Aradığı ışığı veya sıcaklığı birinde bulan insan birkaç günde de sevebilir.
Kaç haftada olması gerek?
Çok hafta
Bir sürü hafta
30
He he çok seviyordur ölüyor dur aşkından
Ölüyor evet 🥹 nerden bildin sjdjs
Sevmiyordur ağız alışkanlığından o sjsjh
ahaha taramalı tüfek gibi her saniye söylediğinden
Hayır sevmiyordur bence
Yalan mı sevdası şimdi
Hı hı baya baya
Sen diyorsan, kesin öyledir 😅
Yok ben diyorsam tam terside olabilir bu konularda iyi değilim doğru insani bulma konusunda iyi değilim 😄
Hayda :D sana güvenmiştim djdjs
Üzgünüm 🙄