Ciddi sorum var?

Arkadaşlar 3 aydır Bu kız bana aniden bir sıcak bir soğuk yapmaya başladı. Hakkımda da yalancı ben ona inanmıyorum demiş arkadaşlarıma arkadaşlarım söyledi hatta ben de duydum kulaklarımla. Ama sesi kırgın geliyordu üzgün geliyordu bilmiyorum artık sorun şu ki ben onu herhangi bir şey yapmadım kötü anlamda yani onu çok seviyorum çok değer veriyorum kendisi yengeç burcu yükseleni ise aslan Ben kova burcuyum onu çok özlüyorum fotoğrafı da vardı ben de telefon numarası da ama galiba ya numaramı silmiş ya da profil fotoğrafını kaldırmış hiçbir fikrim yok geçen yanına gittim onu gördüm bana baktı sessiz sessiz yanımdan geçti Kendisi markette çalışıyor Zaten öyle tanıştık ama bu kız beni önceden tanıyor gibime geliyor çünkü bu kadar kısa sürede bu kadar bir şeyi nereden bilecek hakkımda sohbet ederken bile adımı sormuyordu Zaten şüphelenmiştim ilk başta böyle aşırı samimiyetinden sordum onu da adımı niye sormuyorsun diye telaşa kapıldı birden bu durum canımı çok sıkıyor ben kıza hiç yalan söylemedim ama kız bana yalan söylüyor geçen markete uğradım tatlı var mı diye sordum o hemen yanımda arkadaşı da biraz daha yanımdaydı İstediğim tatlıdan kalmamıştı arkadaşı o tatlıdan yok ama bak bu burada istersen onu yiyebilirsin dedi onu göstererek şok oldum tabi ve bu kız her şeyi duymasına rağmen Arkadaşına ne söylediğini sordu

Ciddi sorum var?