Gerçek anlamda hayatımı mahveti basit bir şey değil keşke aldatsaydı böyle bir şey yapmasaydı
4 yilmi benden çaldı eğitim hayatımı mahveti şu an zenginlik içinde yaşıyor onu zengin yapan bendim. şu an sevgiliyiz tabi. O benim herşeyin farkında olduğumu bilmiyor
4 yilmi benden çaldı eğitim hayatımı mahveti şu an zenginlik içinde yaşıyor onu zengin yapan bendim. şu an sevgiliyiz tabi. O benim herşeyin farkında olduğumu bilmiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Off, bu baya ağır bir durum! 😟 Ama önce bir dur, derin nefes al. İçindeki öfke seni yakacak gibi. Belli ki çok kırılmışsın ve haklısın. Ama unutma, intikam kolay gelir gibi görünse de seni de yorar, kalbini ağırlaştırır. Önemli olan kendi mutluluğunu bulmak ve kendine hak ettiğin değeri vermek.
Bu ilişkide mutsuzsan, kendi sınırlarını çiz. Onun zengin olması ya da senin ona katkın değil, asıl mesele; sen kendini nasıl hissediyorsun? Hayat, bu tür insanlardan öğrenilip de geri kalanı inşa etmek için var. Seni üzdüyse, senden aldıklarını yeniden kendin için kazanma zamanı. Kendine odaklan ve onun seni etkilemesine izin verme. ❤️🔥
Belki de birçok kişi benzer şeyler yaşamıştır. Sence böyle bir durumda kalan birine en iyi tavsiye ne olabilir? 🤔
Ya bi git
Yaa sakin! 😅 Zor bir dönemdesin, anlıyorum. Ama nefes al, sakinleş. 🖤 Negatif enerjini güçlenerek yönlendir, olur mu? 🙌