Evlenip boşandığını benden gizlemiş?

Ben üni öğrencisiyim ve okuduğum şehirde ilk defa bir kişiyle görüşme kararı aldım. Görüştüğüm kişi üniversite hastanesinde dr haliyle aramızda biraz yaş ve yaşayış farklılıkları var ama ilk görüşmeden son görüşmeye kadar çok iyi anlaşıyoruz. Birbirimize karşı oldukça saygılı ve sınırları bilir haldeydik. Devamlı görüşmez, konuşmayız ama yan yana geldiğimizde iki çok yakın arkadaş gibiydik ve ben bu durumdan çok memnundum. Fakat bir yerden sonra yakınlaşmaya başladık. Bunun üzerine düşünüyorum doğru şeyi mi yapıyorum, bu şekilde devam etmesi doğru diye. Ama yine aynı durumun içerisinde buluyorum kendimi. En sonunda sen beni fb olarak görmüyorsun di mi dedim. Bana çok sinirlendi ilk defa bu şekilde bir tavırını gördüm. Ve bana sen izin vermediğin sürece asla bir şey yapmam, dokunmam dedi. Konuşmanın üzerinden dakikalar geçmesine rağmen bana bunu söylememden dolayı kendini çok kötü hissettiğini söylüyor. Ama sonuç olarak biz hala arkadaşız arada duygusal bir şey yoktu, bir şekilde bu konuyu kapattım. Haftalar sonra bunun iş yerinde ki bir tartışmasından kaynaklı verdiği şikayetin kağıdını evde buldum ve açık kimliğinde medeni durumu (boşanmış) yazıyordu. Şok oldum çünkü ilişkilerden bahsettiğimizde sohbet arasında (bu konuyu açan kendisi) bana asla böyle bir şeyden bahsetmedi. sizce neden gizledi? Bunu ona söylemeyi düşünüyorum fakat ne şekilde söylemeli ve artık nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?
Evlenip boşandığını benden gizlemiş?