O kurala yokum dediğiniz kural hangisi 🛑

orada dur dediğiniz kurallar neler olur ve olurdu?
Sinirli ve Komik Cevaplar da olurrr✨
O kurala yokum dediğiniz kural hangisi 🛑

orada dur dediğiniz kurallar neler olur ve olurdu?
Sinirli ve Komik Cevaplar da olurrr✨
Öyle bir kuralım yok ama çok fazla giyimime karışılmasını ya da arkadaşlarıma karışılmasını sevmem. Onun haricinde ilişkilerde sınır olmamalı bence.
Herşeyi olmalı insan öyle mi
Şimdi ilişki diye okuduğumda benim aklıma ilk evlilik geldi. Sevgililikteki kuralları unuttum da evlenince sadece 2 insan değil 2 aile de birbiriyle tanışmış ve artık birbirine dahil olmuş oluyor ya.. şu anki kayinvalidelerin hepsi yeni gelinlere hep zorba hep kaba... Biz böyle gördük şeklinde bir de nasihat ediyorlar.. Sen belki kaynanandan o şekilde görmüş eziyet çekmiş olabilirsin de hakkın yok ki yeni gelinine bilerek eziyet etmeye uzmeye... istediğim zaman evine gelirim burası benim oğlumun evi diye kural koyuyorlar mesela.. çok ilginç.
Kadınların sesi oldunuz 😂
Haklısınız bu Türkiye’de var Hocam
Teşekkürler 🙏😂
Sürekli kendini anlatan ve ailesine bakmadan ysrgı dagıtan, kibirli , çok kıskanç ve aşırı yerli yersiz abaza trip atan, her yaptığında bi'şey arayan gibi şeyler erkeğe göre degişir bu benim için böyle
Dha ilişkinin başlarında baskı yapması pisikolojik yda kendini yüce görmesi işte ben okudum sen okumadın imaları beni kaybetsen çok üzülürsün sözleri ves sinir bozucu
Pompüş tespştler
Cevap
0Cevap
Sabahın köründe kalk kahvaltı hazırla dese kalkmam
Aşkım sabah bana kahvaltı hazırlar misin dese kalkarım.
Nezakett
Kıyafet kuralı. Görmüş beğenmiş, sonra değiştirmeye çalışıyor. Kendilerine uygun bir kız bulsunlar. Bizim gibi açık giyinenleri de rahat bıraksınlar.
Iliskiye ucuncu sahislari dahil eden bir sahisa katlanamam
Baskı yapmak yanlış bana göre
Aklıma gelmiyor
Gelince yazarsın soru da senşn
Olur
Kuralsız olmalı
giyim sosyallik vs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?