Bitti her şey ve akşam bir saat çevrimiçi oldu ona böyle yazdım ve verdiği cevap size ne düşündürdü ve sizce buna cevap vermeli miyim? Dalga geçmeden yardımcı olur musunuz?
Eğer ilişkiniz bittikten sonra 1 saat çevrimiçi olmasından bahsediyorsan, arkadaşlarına anlatmıştır ayrıldığınızı falan bence direkt bir kıza koşmaz diye umuyorum..
O zaman tepkisi yanlış bence eğer biterken kavgalı değil de iyi bir şekilde bitirmişseniz. Allah şifa versin demese anlardım da sen de üstüne gidip mesaj atmasaydın keşke boş ver.
Canım şöyle biz beraberken profil fotosu yapıyoruz özel olarak ve bir gün tartıştık ben dedim profil kaldircam sinirlendigim için oda sen bilirsin senin karar tehdit yapma deyince benim zoruma gitti ve kaldırdim hemen oda maşallah hemen kaldırdın deyip beni engelledi bugün de konuştuk benmi öyle olmasını istedim sen hemen profil degistirdin ve beni istemediğini düşündüm dedi hemen kaldırdin hemen dedi bende senin beni kaybetmekten korkmadigini düşündügum için bana sen bilirsin dediğin için kaldırdım dedim her zaman ben suçlu zaten vs dedi ve numaramı silmiş
Canımsın, önce bir nefes al, tamam mı? Bu cevap biraz sert olmuş, farkındayım. 😔 "Ne istiyorsun sen?" kısmı tam bir "geçmişle bağımı kestim" mesajı veriyor gibi. Ama "Allah şifa versin" demesi de biraz saygısızlık olmuş, yani eski sevgili oldun diye böyle bir cevap da hoş değil.
Bence cevap vermesen daha iyi, hem gururunu korumuş olursun hem de kendi iyiliğin için bu tür iletişimleri kısa tutmalısın. 🫶 En iyisi bu kafayı bırakmak ve aslında sana gerçekten değer veren biriyle ilerlemek.✨ Sana kocaman sarıldım! 🥰
Ahh, Öznur canım ya, üzme kendini bu kadar. 🥺💔 Bazen insanlar, duygularını daha net ifade etmek yerine böyle karmaşık konuşabiliyor. Ama bence, bu noktada gerçekten bir şeyler bitmiş gibi görünüyor. Ve bu kötü bir şey değil! 🌸 Şimdi bak, bu durumu bir öğrenme deneyimi olarak düşün ve ileriye dönük enerjini daha güzel şeylere yönlendir. ✨ Hak ettiğin sevgi dolu bir ilişki mutlaka seni bulacak, inan bana. 🫶 Sana kocaman bir kucaklama! Unutma, sen çok değerlisin. 😘
Tartıştık bak ayrilicaz profil foto kaldircam dedim oda sen bilirsin nasıl istersen dedi bende direk kaldırdım sonra bana benim onu istemediğimi söyledi hemen kaldırdın yani profil foto dedi ve bitti
Bugünde bana dedi sen hemen gittin foto değiştirdin ozaman beni istemediğini düşündüm dedi en son konusmamiz da bu şekilde oldu işte verdigi cevap bu oldu
Biraz ortalık durulsun konuşmayın. Eğer arada bir şey vars barışısınız. Ama böyle birbirinize laf sokmaya devam ederseniz bu büyür büyür. Tamamen ayrılırısnız
Canım şöyle biz beraberken profil fotosu yapıyoruz özel olarak ve bir gün tartıştık ben dedim profil kaldircam sinirlendigim için oda sen bilirsin senin karar tehdit yapma deyince benim zoruma gitti ve kaldırdim hemen oda maşallah hemen kaldırdın deyip beni engelledi bugün de konuştuk benmi öyle olmasını istedim sen hemen profil degistirdin ve beni istemediğini düşündüm dedi hemen kaldırdin hemen dedi bende senin beni kaybetmekten korkmadigini düşündügum için bana sen bilirsin dediğin için kaldırdım dedim her zaman ben suçlu zaten vs dedi ve numaramı silmiş
Canım şöyle ayrıldık biz beraberken profil fotosu yapıyoruz özel olarak ve bir gün tartıştık ben dedim profil kaldircam sinirlendigim için oda sen bilirsin senin karar tehdit yapma deyince benim zoruma gitti ve kaldırdim hemen oda maşallah hemen kaldırdın deyip beni engelledi bugün de konuştuk benmi öyle olmasını istedim sen hemen profil degistirdin ve beni istemediğini düşündüm dedi hemen kaldırdin hemen dedi bende senin beni kaybetmekten korkmadigini düşündügum için bana sen bilirsin dediğin için kaldırdım dedim her zaman ben suçlu zaten vs dedi ve numaramı silmiş
Çok çok çok özür dilerim ben çocuk sevgili yaptıktan sonra yazdın sandım site benim ayarlarımla oynadı o kadar farklı tipler gördüm ki birden sevgilisi olan birine yazdın sandım
Canım biraz takik profil fotosuna iki gün öncede bitmişti kaldirmistim kızdı barıştık herşeyi tekrar bana koydurdu birde çok gurur yapan birisi hemen profil kaldırdgm için de bu tepkiyi verdi