Hala aşık mi. acaba?

simdi çok önceden biri beni seviyordu ama nasil seviyordu anlatamam hani surekli bana bakardı kuran bilmemesine rağmen sırf bana öğretmek için hocalara bildiğini söylerdi hatta yilbasinda benim ismim kime çıkmışsa gidip onunla değiştirirdi sırf bana hediye alsın diye. derste gozlerime bakarak sarki söylerdi anlatamam gerçekten cok seviyordu tüm sınıf bilirdi beni sevdiğini onun için hepsi bana saygiliydi nasıl diyim kimse bisey diyemiyordu dese hemen karşı çıkardı ı love you derlerdi ona ben de anlamazdım benj sevdiğini canım gibi. neyse hiç bir sekilde kabul etmedim bunu üstünden zaman geçti yine teklif etti reddettim hani arkadasi da sey dedi kabul et seni seviyor diye ama ben istemedim tabi. sonra 2 yıl geçti bu yıl yine istek attı. kabul ettim benim takip ettiklerimden privimi bulup hesabıma bakmis ben de yazdim rüyanda mı gördün ben istek atmadım sen attin dedi ss atınca yanlışlıkla elim değmiştir dedi uzatmadm mesajını begendim sonra yine yazdı sohbeti uzatan kendisi ve baktım en son yazdığında sevgilim var dedi beni engelledi bu sefer fakeden yazdı ama yüz vermedim acikcasi ordan da engelledi ama yazarken tüm mesajları da geri çekiyor bir. yandwn anlamadim
Hala aşık mi. acaba?