Ona hâlâ aşık olmak?

Onunla üniversite de tanıştım. Gördüğüm ilk an kimseye anlatamasam da ona aşık oldum. Gözleri o kadar güzeldi ki, bir kaç daha olay olmuştu ve ben onun merhametine de hayran kalmıştım. Hayatım da ilk defa birini sevmiştim. Deprem döneminden önce flört etmiştik bana bi kaç yanlışı olmuştu. Ve engellemiştim ona rağmen depremde onun için endişelendiğim için tekrar yazmıştım. Ve o dönem sevgili olduk. Uzak olduğumuzdan ve bana acayip ilgisiz oluşundan yeniden aramıza buzlu dağlar geçmişti. Ama ben hiç onu suçlamadım o zamanlar çünkü çocukluğundan beri çok sıkıntı çekmişti onu kimse sevmemişti bende kıyamadım hiç bir zaman hep onu mutlu etmeye çalıştım. Bu olaylardan sonra üniversiteye geri döndüğümüzde bir kaç ay sonra bana yazdı. Aslında ondan nefret etmem gerekiyordu çünkü çok acıtmıştı canımı ama bir türlü nefret edemedim ondan ve yine bir şans verdim ona ilk öpücüğümü, ilk sarılışımı ve çoğu ilkimi ona vermiştim. Ayrılmadan iki hafta önce sensiz yapamam beni bu dünyada tek seven sensin demişti. Gerçekten de öyleydim canımı bile verirdim onun için. Her gün ağladığımda neden onu sevdim neden diye parçalarım kendimi. Senden başka kimse olamaz falan derdi palavraları ama çok inanmıştım hemde çok yaptığı her şeye rağmen onu çok sevmiştim. Neyse sevgili olduktan sonra aylar geçti ve bir gün ailesinden dolayı oluşan bütün sinirini benden çıkarttı. 2 gün sonra mr randevum vardı hastayım bundan dolayı 6 ayda bir mr a giriyorum. Ama o unutmuş ve benden ayrıldı o gün sonra çok pişman olmuş. Bundan 2 3 hafta sonra ben ölüm korkusuyla onunla konuşmak istedim 2 dakika gelebilir misin dedim. Tamam dedi konuşmaya başladık çok pişman olduğunu beni çok sevdiğini söyledi ama içimden kabul etmek gelmedi o mr olayı çok zoruma gitmişti. O gün bana barışacak mıyız dedi sürekli evet diyemedim bir türlü kalbim çok istiyordu oysaki. Daha sonra sürekli bizim şarkımızı dinlerken gördüm onu ta ki bir gün dersten çıkıp onu o kızla gülerken görene kadar. O da beni görmüştü üzüldüğünü hissettim ama bu kadardı dayanamamışti ben 2 senedir kimseyi sevemezken o biz ayrıldıktan 1 ay sonra sevgili yapmıştı. Hayatımda kendi bileklerimi kestigimde bile canım bu kadar acımamıştı. Şimdi hala sevgilisi var ve ben hala ona aşığım canın çok yanıyor gerçekten çok üzgünüm ne yapmam gerekiyor

Ona hâlâ aşık olmak?