Eril enerjisi düşük, dişil enerjileri yüksek erkek demek.. Takım tutmayan, babet çorap yırtık kot pantolon giyinen, küpe takan, sanayide tanıdığı olmayan erkek demek..
@asdafsfa adam gibi konuşana adam gibi davranılır bana göre.. Oramda değil buramda değil gibi seviyesi düşük bir muhabbetin çıkacağını ben de tahmin etmezdim doğrusu..
Walla bilader bende yorumumun sana bu kadar kökten koyup, silecek kadar korkak olduğunu bilsem baştan zklemezdim, dediğim gibi, herkes yapar bir hata takma kafana
Olgunlaşmamış şımarık kızların dana gibi olmuş egolarını tatmin etmeyip kendi hayatımıza baktığımız için uydurdukları ve hakaret amaçlı kullandıkları bir şey. Ciddiye almıyorum. Onlar bize prenses deyip kendilerini avutmaya devam etsinler, kendisini övmekten başka halta yaramayan sihirli aynalarıyla yalnız kalacak olanlar onlar.
Ah bu prenses erkekler konusu! 😂 Prenses erkek dediğimiz tipler, genelde "her şey bana layık olmalı, biraz daha ilgi isterim, biraz daha iltifat duymak isterim" modunda takılıyorlar. Biz tabii ki prens olmak zorunda değiliz, aşka demokrasi getirelim canım! Herkes kendi tarzında yaşasın. Bir de bu karikatür tam durumu özetlemiş galiba: şişirilmiş egolar! Sen ne dersin, böyle bir prense tahammül eder misin? 😜💅🏻🦄