Günümüzde viral olan bir kelime prenses erkek tanımı erkekleri aşağılama yönünde mi yoksa kadınların kararsizliklarinin bir sonucu mu hadi tartisalim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Kadınların kendi kendilerine oluşturup sonra beğenmedikleri erkek tipidir.
Feminizm ve eşitlik istiyoruz adı altında sürekli ayrıcalık isteyerek erkeğin hiçbir şeye karışmasına izin vermemesi ve sürekli erkekleri aşağılaması, belli kalıplara sokması,"sen konuşma erkek kadın istediğini yapar","ben özgür bir kadınım bana babam karışmıyor sen kimsin!" gibi laflarla erkeklere karşı dominant tavırlar sergilemesi, daha eril davranarak erkeği yönetmeye çalışması sonucunda ortaya çıkan erkek kalıbıdır.
Kadınlara tamam madem benim yönetmemi istemiyorsun, madem eşitlik istiyorsunuz o zaman hesabıda ödeyin, kendi ihtiyaçlarınızı karşılayın, maaşınızı eve harcayın, kiraya ortak olun, herşeyi ortak alalım, kendi kendinizi koruyun, benimde duygularım var bende trip atarım, bende sinirlenirim, benimde peşimde koşulsun, banada adım atılsın, senin için kendimi tehlikeye atmak zorunda değilim nasıl olsa eşitiz vb. düşüncelerle kadına tam eşitlik sağladığı, ayrıcalık istemesine göz yummadığı için ve bu kadının işine gelmediği için yine erkeği aşağılamak için oluşturulmuş erkek savunma mekanizmasına PRENSES ERKEK denir😅
Bu durumu onaylamam. Prenseslikle işim olmaz. Bu özellikleri taşımam. Maskülen erkek olduğum için eski kafalı görülmeyi umursamam. Yönetmeye çalışan kadını sevmem. Benim yanımda bana eş olacak kadın isterim. Kadınlarada kendi eserleriyle başarılar dilerim. Prenses erkekleri kendileri yarattılar gayette öyle erkekleri hakediyor çoğunluğu🤣02 Yorumla- 10 ay
Ne kadar yazı yazarak boş yaptın kanka
En İyi Cevaplar
10 ayprenses erkek yok o kadar çok fazla kız olunca erkekler naza alıyor kendini seçenek çok :) birde evlenmiyen erkek çok fazla evlilik istemem diyen sözde evlenmek istiyen çok kız var sonuç kriter listem kabarık umurum da olmaz kız 10 yıl kalmaz kızlar erkekleri istemeye başlar başlık parası verir öyle görünüyor durumlar bakire olmuyan kadınları kapsamıyor bu durum onlar çöp zaten esc
00 Yorumla
Eğip bükemedikleri, manipüle edemedikleri erkekleri dizginleyebilmek, kendilerince yola sokabilmek için uydurdukları bir şey.
Kadınların ne söylediğini ve hatta ne düşündüğü önemsemeyin. Onlar her zaman işlerine geldikleri gibi davranacaklardır. Siz de öyle yapın...
41 Yorumla- 10 ay
Güzel yorum bravo 👏👏
- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
10 ayKimi kadın toksik maskülen özelliklere (agresiflik, saldırganlık, rekabetçilik, düşük EQ, güç ve kontrol baskısı, duygularını görmezden gelme vb.) sahip olmayan erkeklere bunu söylüyor bunu.
Kimisiyse sadece toksik feminen özelliklere (trip, kıskançlık, manipülatiflik, aşırı bağımlılık, dedikoduculuk, alınganlık, pasiflik, kurban psikolojisi vb.) sahip erkekler için bu tabiri kullanıyor.
2. si nispeten sağlıklı olan versiyonu. Nispeten çünkü başkalarına böyle etiketler koymak hoş değil. İlkokullu da değiliz. Yetişkin olup hoşumuza gitmeyen şeyleri düzgün bir biçimde ifade edebilmemiz gerek. Prenses erkek, kezban kadın vb. etiketler gereksiz ve iticiler.14 Yorumla- 10 ay
Evet araştırıp bulabilirsin. Ben toksik özellikleri verdim, sağlıklı olanları bulmak da senden.
- 10 ay
Yok işte bunların olmadığı erkek yani sıfır olduğu erkek ve bunların olmadığı yani hiç olmadığı kadın arasında fizyolojik farklar haricinde hiç fark yok ben nedir diye sorarken olmadığını kast ederek sordum. Acaba sence sağlıklı birey demek cinsiyetinden ileri gelen hiçbir karakter özelliği olmayan seks hayatı harici tamamen cinsiyetsiz birey mi? Hayır yani modern toplum genelde bunu empoze ediyor da ondan soruyorum.
- 10 ay
Cidden aklına toplumdaki cinsiyet rollerine uyan hiçbir sağlıklı feminine ve maskülen özellik gelmedi yani. Mümkündür peki onu da yazayım.
Sağlıklı maskülen özellikler;
Kararlılık, liderlik, koruyuculuk, disiplin, cesaret, sorumluluk alma, mantıklı düşünme.
Toksik maskülen özellikler;
Agresiflik, kontrolcülük, duyguları bastırmak, aşırı rekabetçilik, empati eksikliği, aşağılama, şiddet uygulama.
Sağlıklı feminen özellikler;
Şefkat, empati, içgörü, duygusal ifade, iletişim becerisi, destekleyicilik, sezgisellik.
Toksik feminen özellikler;
Trip atma, kıskançlık, kurban rolü, manipülasyon, aşırı bağımlılık, alınganlık, dedikoduculuk.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tabir genelde mizahi bir şekilde kullanılsa da bazen olumsuz bir ima içerdiğini görüyorum. Erkekleri "prenses" tanımıyla etiketlemek, kişisel özelliklerin ya da tercihlerin küçümsenmesine yol açabilir. İnsanlar, duygusal ya da hassas özellikler sergiliyorsa bunun cinsiyetle değil, kişilikle ilgili olduğu unutulmamalı. 🌸 Erkeklerin de duygusal olması, nazik veya özenli davranması doğaldır ve asla eleştirilmemeli.
Ama bu tanım bazen kültürel algıların ya da karşı tarafın tutarsızlıklarının bir yansıması olarak ortaya çıkar. Daha çok iletişim problemi ya da beklentilerin uyuşmamasından kaynaklanan durumlarda kullanılıyor olabilir. Bence konuşulması gereken şey, bu tür tanımlamaları kullanmadan önce birbirimizin duygularına nasıl özen gösterebileceğimiz. 💖 Ne dersin? 😊10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
36Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 10 aykız gibi olanlar
01 Yorumla- 10 ay
Kötü bir şey mi sence
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayPrenses erkek, ilgi ve özen görmeye alışkın, hatta bunu talep eden bir yapıya sahiptir. Kendini merkeze koyar ve her zaman öncelikli hissetmek ister. Biraz ihmal edildiğinde hemen surat asar, hafif bir gecikme yaşansa bile trip atabilir. Duygusal hassasiyeti yüksektir ve küçük şeyleri büyütme eğilimindedir. Övgü duymayı sever, hatta zaman zaman bunu alabilmek için naz yapar. Konfor alanına fazlasıyla bağlıdır, bu yüzden ufak zorluklara bile tahammülü azdır. Bir ilişkide partnerinden, adeta bir prense bakar gibi ilgi ve sabır göstermesini bekler.
42 Yorumla- 10 ay
Bunu kızlar yapıyor kusura bakma ama her tarafta kız var istediğiniz gibi olmak zorunda değiliz
- 10 ay
@avrupayakası54 Bizde sizin istediğiniz gibi feminen ve güzel olmak zorunda değiliz
Gizli Üye(30-35)10 ayBen sana biraz prenses erkek tanımı yapayım mı?
Kadınların neden prenses erkeklere değilde eril enerjili erkekleri istediklerini gör
Doğanın kanununda erkek baskın ve eril olur fikir Üretir açıklayıcı olur net olur bir o kadar da eğlenceli olur yeri geldiğinde ciddi bir davranmasını bilir yeri geldiğinde gülmesini bilir mütevazi olur duruşundan bakışından asalet damlar ama günün erkeklerine baktığın zaman trip atar kendisine ait hiçbir fikri yoktur ikili arasındaki bir tartışmada karşı cinsinin ona yazması için naz yapar vs gibi bir çok örnek verebiliriz
46 Yorumla- 10 ay
Kesinlikle haklısınız ancak nacizhane fikrim yıllardır dayatılan kadınlara feminizim işte güçlü kadın profili işte kadın erkek eşit söylemleri ile kanunlarla falan hep insanlara kadınlara empoze edildi ve erkekten bu istendi şimdi de hesap ödemesi kadınların fikirlerinin onemsenmesi gibi unsurlar onlara ağır gelince bizi kamcilamak adına bu lakabı buldular benimde nacizhane fikrim bu
Cevap sahibi10 aySana şunu söyleyebilirim çıkardıkları kadın erkek eşittir veya feminizm gibi ilkeler kadınların kadın ve erkek ilişkisinde hatta hiçbir şekilde hayatının hiçbir alanında bu ilkeye bağlı kalamadıklarını bilmen gerekir sadece ilkenin başlığını bilir elbetteki kadın ve erkek eşittir ama bu ilişkide olan bir durum değildir ilişkide kadın itaatkar olmayı sever ruhu ve bedeni gereği
- 10 ay
İşte itaatkar algısını yıktılar kadının demek istediğim olay bu
Cevap sahibi10 ayYıkmadılar içlerindeki o gizli ruh olarak duruyor sadece parmağının ucuyla o ruha dokunmak onu dışarı çıkarmak gerekiyor mesela neden son dönem kadınlar yatakta dominant sert günlük hayatta eril enerjili erkek istiyor?
- 10 ay
Kendi kendilerine prenses olmalarının suçunu bile kadınlara yüklüyor işte prenses erkek olmanın ilk kuralı da budur hayatta sorumluluk almıyorlar ne desen boş püü sizin kalbınıza
Cevap sahibi10 ay@Hyfgg65455 😆 sucu başkasında arayacağına kendisinde arasa bugün kendi seçimlerinde de aşk hayatında da çok büyük kazanacak sorumluluk almıyor değil aslında kaçıyorlar 😆
10 ayPrenses erkek:
- karısına ve çocuklarını kıskanmaz
- karısına ve çocuklarına para harcamaz
- karısına ve çocuklarına sahip çıkmaz
- sorumluluk almaz
- hesabı ödemez
- çalılmayı sevmez (tüm gün evde oturmak ister hatta)
- dar pantolon giyer
- saçlarını jöleye değil jöleyi saçlarına verir
- makyaj kullanır
- iki saat duştan çıkmaz
- en ufak şeye alınır
- en ufak şeye bozulur
- trip atar
- kadınsı davranırlar
- kadınlarla yarışır (zayıflılığı burada belli zaten)
Liste daha devam ediyor da ben şimdiden yorulduk kanka00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayPrenses erkek bazı kadinalrin herşeyimi kendin yaparım demesi sonucu erkeklerin onlara uyumlu olarak daha nazik empatik ve sorun çözen değil dert anlatan bireyler olmasına neden oldu. Sorunun kaynaginda sikayetçisi de kadınlar gibi geliyor. Önce prenses erkek istiyorlar sonra niye maço değil bunlar diye soruyorlar.
11 Yorumla- 10 ay
Ayyy gerçekten bravo kafamdaki cevap buydu işte
10 ayAçıkca
●kıskanmayan
Trip atan ve bunu çok uzatan
Merak etse de yazmayan ilk o yazsın diyen
Kendini kadınla bir tutup trip atmaya çalışan
Herşeyden mızmızlanan, kavga çıkaran, bir türlü mutlu olmayan
Kendi kız çevresi olsun sevgilisinin erkek çevresi olmasın isteyen
Bencil olan ilk kendini düşünen
Sevgilisi çocukça bir şey istediğinde bile azarlayan
Sevgilisine yardım etmeyen
Sevgilisine erkek rolü yükleyen.
Onun dışında;
Sevgilisine hediye almayan (belli bir zaman sonra alınmalı.)
Birlikte vakit geçirmek istemeyen
Sevgilisini yürümeye bile çıkarmayan
Bir balon bile almayan erkekğe denir.31 Yorumla- 10 ay
Aşkım ne diyon sen
10 ayYo basbayagi erkeklerin prenses olduklarindan söyleniyor. Mesela coğu çalişmiyor evde yan gel yat takiliyor. Maaşları begenmiyorlar ki hepimiz begenmiyor ama çalışıyoruz. Isleri yarim yamalak yapiyorlar. Kafin erkek ilişkilerinde ilk adimi kadindan bekliyorlar falan uzar yanii
11 Yorumla- 10 ay
Onlar artık prenseslikten de çıkmış oluyor bence
10 ayçok fazla ilgi isteyen, her şeye alınıp devamlı trip atan, yazma deyince yazmayan, ilk adımı hep kadından bekleyen, kadına yapması gerekenleri sürekli kendisi için bekleyen, sorumluluk nedir bilmeyen, ödemeyi kadına yıkan erkek prenses erkektir. prenses erkeğin olduğu ilişkide kadının eril enerjisi yüksek olmak ve ilişkiyi sırtlamak zorundadır. herkes haddini bilsin ve yaratılısına uygun davransın gözünü seveyim ya, erkeğin erkek olduğu, kadının kadın olduğu ilişki makbuldur.
04 Yorumla- 10 ay
Herkes tek kalıp olamaz ki 🥹
- 10 ay
abim sen de haklısın ben tek kalıp olsun demiyorum elbette ama her şeyin bir dengesi olmalı, yeri gelir kadın da naz çeker yeri gelir hesabi öder ama benim lafım zaten 7/24 tüm yükü kadına yükleyen "prenses" erkeklere
- 10 ay
Galiba sende haklısın👏👏👏
- 10 ay
teşekkürler 🤗
Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı. Neden sonuç ilişkisi kurarsak işin içinden çıkamayacağız çünkü kararsızlıkların da bir sebebi var dndndn erkekleri aşağılama olduğunu düşünmüyorum her ne kadar öyle kullanılsa da. İnat bir tavır değil ve olağan bir sonuçsa problem yok. Bazı erkekler “siz böylesiniz biz de ondan böyleyiz, şimdi siz çekin” sitemini yaparken bazı kadınlar da “iyice erkekliğinizi unuttunuz” diyor ve bu iki mantıksız türden uzak durarak içimdeki hümanizmi öldürmelerine izin vermiyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadınlar kariyer hayatına adım attığından beri erkekler premses olmaya başladı zaten. Eskiden kadın evde oturur. Erkek ne derse yapardı. Höd höd dünyasıydı. Şimdi kadın çalışıyor, araba sürüyor, maaşını alıp özgürleşiyor derken de tacizlere karşı da kendini savuna savuna daha maskülen bir yapıya büründü. Şimdilerde de ev erkeği modası çıktı haliyle. Özetle devir tersine döndü, erkekler de bundan rızkını almayı tercih etti.
00 YorumlaMuzu kaşıkla yiyen
Acısız çiğköfte yiyen
Ehliyeti tekte alamayan
Futbol oynamayan
Mangal yapaman
Halısahaya gelmeyen
Ev dışında tuvalete giremeyen
Sevgilisini kıskanmayan
Daha çok var ama şuanlık şunlar yeter
(Birinde bu özellikler varsa kesin arka kapı gıcırdıyordur ona göre)00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayAlıngan, yazmayınca merak edip inat edip yazmayan, naz yapmamıza bile müsade etmeyen, o kişiye ilgisi olduğu halde ilk adımı kızdan bekleyen, ilk buluşmada elimizi cebimize attıran erkek vs vs bunlar prensestirrrr kabul edilebilemezzz
11 Yorumla Açık iletişim kurmak yerine sürekli trip atıp küsen, elini taşın altına koymayan, risk almayan, her şey benim ayağıma gelsin diyen, tüm çabayı karşı taraftan bekleyen erkek prensestir benim gözümde.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.
10 ayOnu yapamam, bunu yapamam diyen el şakası yapınca acıdı diye bağıran hasta olunca ölüp ölüp biten bı yeri ufacık da olsa kesilip acıyınca bayılıp bayılıp giden 😄😄 böyle olmasın yani ben böyle görmediğim için bana garip geliyor 🤦🏻♀️😄
11 Yorumla
10 ayKarrsiz, trip atan, ilgi delisi, egoist, korkak, ozguvensiz erkeklere denir. Kadina kaba davranir, umursamaz ve surekli alicidir. Erkekligin dogasini inkar ederler.
Bir de kadini surekli test ettigini sann modeler var. Bu korkaklık zaten.00 Yorumla
10 ayÇoğu kişi yazmış tanımları ve harika anlatmışlar. Çabuk pes eden kız gibi narin erkekler için kullanıyoruz. Evde narin narin büyümüşler, hiç bir el becerisi ve cesareti yok bu erkeklerin. Herkes bu gruba girmez erkekler linçlemesin.
00 Yorumla
10 ayKadınların erkekleri dışlamak veya kalıba sokmak için yaptığını düşünmüyorum. Erkeklerin günümüzde aşırı alıngan, tripli davranması, çözümcül olamaması, korkak davranmaları kadınlarda iğreti durduğu için böyle bir tabir ortaya çıktı.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayHer şeye trip atan, aşırı aşırı aşırı duygusal ve ağlak olması (bir insan duygusal olabilir elbette erkek de olsa ama dozunda olmalı), başkalarının lafıyla hareket eden, sözü geçmeyen erkekler prenses erkektir.
00 Yorumla
10 ay- Kadınlardan daha çok nazlanan
- aşırı kaprisli
- çıtkırıldım
- Sürekli pış pışlanmak isteyen
- erillikten uzak
- dişil hareketleri olan gibi gibi…
03 Yorumla- 10 ay
Erkekeleri bu davranışlara iten de kadınlar değil mi
- 10 ay
He dayı herşeyi kadınlardan bil anca sızlan ağla bide utanmadan prenses erkek nedir diye soru sor insan bu kadar mı kendini bilmez
- 10 ay
Ben kendimi bilmez isem sen nasıl bileceksin beni ben bile kendimi bilmiyorken
Erkek kullanıldığını hisserse veya kız her sorunu onun çözmesini bekler ise prenses erkek olmuyor. Erkek karşılık alamadığı ilişki de uzak kalır çünkü onun da ilgliye ihtiyacı var bizimde duygularımız var siz erkeğe tüm sorumlulukları yüklerseniz erkek strese girer. bizde sizden karşılık bekliyoruz karşılıklı ilişki sağlıklıdır. Hesap ödesin , sorun çözsün peşimizden koşsun derseniz kaybedersiniz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ya bu karı milleti eşitlik diye tutturdu sonra baktılar hesaplar ortak ödeniyor bilirsin paranın itidir bunlar hemen prenses erkek yaftası vurmaya başladılar.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. - Sen trip atarsan ben de atarım
- Sen aramazsan ben de aramam
- İlk kadın adım atsın
- Ben bunu tasiyamam belim ağrır 🤣🤣
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı.
u 10 ayİlk adımı karşıdan bekleyen erkekler prensestir. Trip atan erkekler prensestir. Daha da örnek verilebilir.
03 Yorumla- 10 ay
Duygusallık ilgi beklemek sizce sadece kadına mi yakışır
- 10 ay
Biz kadınlara daha çok yakıştığı kesin. Erkekler daha maskülen ruhlu olmalı
- 10 ay
Zaman değişiyor, beklentiniz aynı kalır ise keko tiplere kalırsınız
10 aySanirim kadina oncelik verebilen erkek. Yani her sey onun istedigi gibi olsun bben biseye karismayim yeter ki her ssey sorumluluklarda dahil onda olsun diyen erkek.. vs..
00 Yorumla
10 ayBöyle bir tanımım yok. Bu tanımı tamamen bir aşağılama unsuru olarak görüyorum. Ve bunda ataerkinin payının çok büyük olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı.
10 ayGay olsalar daha çok sevilicek... annesinin daha buyutemedigi mız miz erkekler
10 Yorumla Öyle bir erkek yok kadınlsrın doyumsuzluğu yüzünden ilgi görmeyen erkeklere söylediği kelime biz skecğmz insanı seçiyoruz kusura bakmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aySorumluluk alabilecek gücü olduğu halde psikolojik bir rahatsızlığı olmadığı halde mecbur olduğu halde asla sorumluluk almaya yanaşmayan. Sevgiliye ya da evliyse bütün sorumluluğu kadına yükleyen.
00 Yorumla
10 aySürekli naz yapan, alkol tarzı konuşan kızları taklit ederek onlara has özellikleri benimseyen tipler.
00 YorumlaPrenses erkek yoktur. Artik eskisi gibi karı kızı s2lemeyen , alternatif olmayan erkek modeli vardir. Beyler aynen devam edin 😂
00 Yorumla
10 aySonuc itibariyle hayat bunu gerektirdi sanırım, ama keske olmasaydı...
03 Yorumla- 10 ay
Öz elestri yapan nadir kadinlardansin tebrik ederim seni 👏👏
- 10 ay
Teşekkür ederim 🌸
- 10 ay
Rica ederim 🦋🦋
İlgiyi seven, şımartılmak isteyen ama sorumluluk almaktan kaçan, drama meraklısı duygusal erkek.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayElbebek gül bebek olarak büyümüş
Fazla ilgiye ihtiyacı olan, gereksiz gereksiz naz trip atması ya da alınması çok hassas olması
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı. Kadın gibi davranan erkeklere prenses erkek diyorum
06 Yorumla- 10 ay
Uzak durulması gereken mi yoksa denenebilecek tarz da erkek mi sence bunlar
- 10 ay
Sende haklısın Allah başına bela etmesin böyleleri inşallah
- 10 ay
Ayyy nasıl yaa 😅😅😅
- 10 ay
Siz erkek gibi siniz erkek misiniz
?
10 ayBizden rol çalıp saçma sapan seylere surat asan nazlanan rahatına fazla düşkün adam prensestir
01 Yorumla- 10 ay
👏👏👏
10 ayKıskanmayan erkek trip atan erkek çok nazlanan erkek..
11 Yorumla- 10 ay
*Kısacası erkekkk 😂😂
10 ayİlişkinin sorumluluğunu almayan ilişkiyi taşıyaman erkek
10 Yorumla
10 ayHiçbirinin vu konuda ne kendileriyle ne de birbirleriyle tutarlı bir tanımı yok.
10 Yorumlaonlara insan gibi değer veren umursayan erkeklere prenses diyorlar bizim kezbanlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aykadınların işine gelmedi
onlar sanıyordu ki eanyii erkekler maddi manevi hep bunlarla ilgilenecek!14 Yorumla- 10 ay
Bende aynı gorusteyim eskiden centilmen romantik ararlardi hayat eşit olsun diye yirtinirlardi şimdi esitleyince işlerine gelmedi
Cevap sahibi10 aybu ülkde dikkat et ağlayan biri varsa asıl o züküyordur
- 10 ay
Duygu sömürüsü diyorsun
Cevap sahibi10 ayarkadaş çevrendede dikkat et ağlayanları nhepsini ele
- Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı.
10 ayprenses erkek muhabbeti bitmeli bence. bırakın erkekliğimizi yapalım
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 699 cevap paylaştı. Türk kezbanının işsizliklerinde tam gaz devam etmesidir. İyi oluyor. Devam etsinler böyle :D
00 Yorumla
10 ayTrip atan, ilk adimi atmaysn, sürekli nazlanan hatta hediye iltifat vs vb bekliyen
00 Yorumlaİlgi bağımlısı istediğini yaptırmak için pasif davranan tipler
00 Yorumla
10 ayKarılar parasını sömüremediği erkeğe prensesder ama kendileri kaşar olmaz hahaha
00 Yorumla
10 ayGururunu önceleyen, kadınlara koşulsuz itaat etmeyen erkek tipi
00 YorumlaKüfür edip engel atan bir erkek net erkek değildir bunu ben yapmam ama bana yapan çok oldu
00 YorumlaKüsen veya gönül almayı bilmeyen biri öyledir benim için.
00 YorumlaBazı kızların uydurduğu saçmalık bence. Erkekler de bize trip atıp darılabilir. Erkekleri insan yerine koymayan ilgi bağımlısı kızların söylediği saçma şeyler bunlar
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayAşk acısı çeken ergenlerin uydurdugu bir terim
02 Yorumla- 10 ay
Aslında aşkla alakası yok bunun aşik olduğunun davranışı ile alakası var
Cevap sahibi10 ayTamamen sosyal medyada boş yapan ergenlerin uydurması dostum dediğim gibi, zengin yakışıklı erkeklere ulaşamadiklari için prenses diyip kendilerini avutuyorlar 😄
10 ayTrip atan küsen yazma diyince yazmayan erkek xkfkekdkfk
01 Yorumla- 10 ay
Dhsjjakakak
10 ayBenim ve tüm bacılarımın uzak durması gereken erkek tipleri. Tanim yapmaya gerek yok söyleyenler olmus
00 Yorumla
10 ayPrenses erkeğin en kral tanımı kıskanmayan erkektir
00 Yorumla
10 ayTrip atan, hemen vazgeçen, mücadele etmeyen ve bencil olan
00 Yorumla
10 aySlayy 💅💅💅💅 beraber cilt bakimi yapariz iste
130 Yorumla- 10 ay
💅💅💅
- 10 ay
Ayyyy bu ara bende ihmal ettim iyi ki hatirlattin bugün bir maske yapayım 💅💅
- 10 ay
Supersinnn
- 10 ay
Sadece maske yetiyor haliyle makyaj falan olmayınca temizlik le falan uğraşmaya gerek kalmıyor direk maske ve yumuşatıcı krem nenlendiricili yetiyor arada da bebeyagi ile destekliyorum güzel oluyor senin önerin varmı🤔🤔
- 10 ay
Bence güneş kremi mutlaka hegun kullan sonra yağ bazli temizleyici daha sonra su bazlı temizleyici ile çift aşamalı temizlik yap sonra besleyici pH dengeleyici round lab dokdo toner falan uygula daha sonra bı göz kremi ve nemlendirici ile sonlandir. peeling çok yapma cildin zarar gorur asko
- 10 ay
Kapalı ortamda klimalı yerde çalışıyorum ve kimyasal yasak kullanamiyorum buna göre bir tavsiye alabilirmiyim koku falan da yok gıda şirketi bizim de bulaşma istemiyorlar
- 10 ay
Koku yokki hicbirindee kimyasalda yok hepsinin içeriği temiz oneriyim ben skin1004 centalla hem yağ bazlı temizleyici al sonra centalla 1004 köpük al. round lab dokdo toner Al birde nemlendircisini al hatta erkolars uygun setide var en sonda göz kremi olarak mizon marka all💅💅
- 10 ay
Yemin ediyorum tam bir ikonsun beybi mutlaka deniyecegim bunları peki bunların kullanım sıklığı hakkında bilgi alabilirmiyim senden🩵🩵
- 10 ay
Tabiikii😘 şimdi sabah yüzünü ovmadan çok temiz ellerle su bazlı normal kopukle yikiyorsun sonra dokdo nemlendirci veya tonik uygulayip cildinin emmesini bekliyorsun ardindan ise güneş kremi uyguluyorsun güneş kremini skin1004 oneririrm gratiste var veya korendyden alabilirsin orada round lab güneş kremi var onu gunesin çokluğuna göre gün içinde tazelersin istersen. Daha sonra akşam eve gelince temiz ellerle bak ilk temiz ve kuru ellerle yağ bazli temizleyici skin1004 yüzüne uygula masaj yap eline böyle yuzundeki yağ bezeleri ve gün içindeki çevre kirliliğinden dolayi artıklar gelicek sonra bunu su ile bir kez vur tam durulamadan yine masaj yap yağ bazlı temizleyici böyle süt gibi bir kıvam alıyor arinicak daha sonra su bazlı normal kopuk uygula ve durula. Yüzünü temiz havlu veya peçete ile kuruladiktan sonra ise tonik uygula veya round lab nemlendirici uygula az bişey ve mutlaka göz kremi uygula askim onemli olan 3 günde bir yastik kılıfı degistirmek birdee
- 10 ay
Ayyy izninle seni takibe alıyorum senden çok şey ogrenecem beybim iznin var mı
- 10 ay
Tabikiii
- 10 ay
Tesekkurler tatlım sonuçta fiziken erkek ruhen disi olmam bu kadar rahat olabileceğim anlamına gelmemeli değil mi genede izin istedim senden 👏👏😊
- 10 ay
Sen kendi bendenin icinde nasıl rahat ediyorsan oyle davrann💗💗o senin bedenin sonucta
- 10 ay
Ondan sıkıntı yok sadece ne sen beni ne ben seni tanımıyorum bu platformda da yeniyim o yüzden senden izin almadan sana istek atmak kabalık gibi geldi bana o yüzden dedim bu arada bana saygı duyup da değer verdiğin için teşekkür ederim 🦋🦋🩵🩵
- 10 ay
Rica ederim teşekkürler sordugun için💞💞
- 10 ay
🥰🥰🦋🥰🥰🥰
- 10 ay
Hesabim geri geldii🥳🥳🥳 talebimi kabul ettiler asko
- 10 ay
Ayyyy ne mutlu oradan da beni eklermisin rica etsem 😘😘
- 10 ay
Istek attimebiele
- 10 ay
Gelmedi aşko cahillihime ver neden gelmedi😱
- 10 ay
şu an basladim asko
- 10 ay
Kız senin asıl hesabın onay görüp de açıldı dedon ben mi yanlış anladım 🤣😱
- 10 ay
Evett JFSMFJSLF orijinal hesabim bu askoo🤧🤧🤧 şu an takiplesiyoruzz
- 10 ay
Tamamdır hayatım 🥰🥰🥰 bana bu işi öğret idolum ol 😍😍
- 10 ay
Ayy idol sensinn💗💗💗
- 10 ay
Ozaman birbirimizin idolü oluruz hayatım kavgaya gerek yok🥰🥰
- 10 ay
🤧🤧💗💗yaa
- 10 ay
💋🌹🦋canimsin
- 10 ay
Tskkk🥰🥰💅
- 10 ay
Rica ederim 💅🩵
Gizli Üye(30-35)10 ayTrip atar kirginsin aglarsin neyse cok yoruldum uyucam der sunu yapalimmi der hayir ben sevmiyorum der tam bir beynszlerdiir 😉
00 YorumlaAaa KS de soru olarak ben çıkmışım 😄
01 Yorumla- 10 ay
Nasıl dur devrelerim yandı şu an prenses erkek ne alaka senle 🤣🤣
10 ayTrip atan olabilir
01 Yorumla- 10 ay
Olabilir kesinlikle 😅
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
10 ayTrip atan naz yapan erkek
01 Yorumla- 10 ay
👏👏👏👏
10 ayyaaa nick e bayıldım
01 Yorumla- 10 ay
Ayyy teşekkür ederim seninkisi de güzelmiş 🥰🥰
- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi