• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Prenses erkek tanımınız nedir?

VahşiKelebek35
VahşiKelebek35 Takip Et
Xper 4 Yaş: 40
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
62
Yapay Zekaya Sor

Günümüzde viral olan bir kelime prenses erkek tanımı erkekleri aşağılama yönünde mi yoksa kadınların kararsizliklarinin bir sonucu mu hadi tartisalim

Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı.

Kadınların kendi kendilerine oluşturup sonra beğenmedikleri erkek tipidir.

Feminizm ve eşitlik istiyoruz adı altında sürekli ayrıcalık isteyerek erkeğin hiçbir şeye karışmasına izin vermemesi ve sürekli erkekleri aşağılaması, belli kalıplara sokması,"sen konuşma erkek kadın istediğini yapar","ben özgür bir kadınım bana babam karışmıyor sen kimsin!" gibi laflarla erkeklere karşı dominant tavırlar sergilemesi, daha eril davranarak erkeği yönetmeye çalışması sonucunda ortaya çıkan erkek kalıbıdır.

Kadınlara tamam madem benim yönetmemi istemiyorsun, madem eşitlik istiyorsunuz o zaman hesabıda ödeyin, kendi ihtiyaçlarınızı karşılayın, maaşınızı eve harcayın, kiraya ortak olun, herşeyi ortak alalım, kendi kendinizi koruyun, benimde duygularım var bende trip atarım, bende sinirlenirim, benimde peşimde koşulsun, banada adım atılsın, senin için kendimi tehlikeye atmak zorunda değilim nasıl olsa eşitiz vb. düşüncelerle kadına tam eşitlik sağladığı, ayrıcalık istemesine göz yummadığı için ve bu kadının işine gelmediği için yine erkeği aşağılamak için oluşturulmuş erkek savunma mekanizmasına PRENSES ERKEK denir😅

Bu durumu onaylamam. Prenseslikle işim olmaz. Bu özellikleri taşımam. Maskülen erkek olduğum için eski kafalı görülmeyi umursamam. Yönetmeye çalışan kadını sevmem. Benim yanımda bana eş olacak kadın isterim. Kadınlarada kendi eserleriyle başarılar dilerim. Prenses erkekleri kendileri yarattılar gayette öyle erkekleri hakediyor çoğunluğu🤣

0
    2 Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      10 ay

Ne kadar yazı yazarak boş yaptın kanka

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      10 ay

Gerçekleri söyledim işinize gelmeyince boş olur tabi

Yorumla

En İyi Cevaplar

• yaralıdavsan
    yaralıdavsan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    10 ay

prenses erkek yok o kadar çok fazla kız olunca erkekler naza alıyor kendini seçenek çok :) birde evlenmiyen erkek çok fazla evlilik istemem diyen sözde evlenmek istiyen çok kız var sonuç kriter listem kabarık umurum da olmaz kız 10 yıl kalmaz kızlar erkekleri istemeye başlar başlık parası verir öyle görünüyor durumlar bakire olmuyan kadınları kapsamıyor bu durum onlar çöp zaten esc

0
    0 Yorumla
  • benimyahu
    benimyahu Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 34%
    10 ay

Eğip bükemedikleri, manipüle edemedikleri erkekleri dizginleyebilmek, kendilerince yola sokabilmek için uydurdukları bir şey.

Kadınların ne söylediğini ve hatta ne düşündüğü önemsemeyin. Onlar her zaman işlerine geldikleri gibi davranacaklardır. Siz de öyle yapın...

4
    1 Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Güzel yorum bravo 👏👏

Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.

Kimi kadın toksik maskülen özelliklere (agresiflik, saldırganlık, rekabetçilik, düşük EQ, güç ve kontrol baskısı, duygularını görmezden gelme vb.) sahip olmayan erkeklere bunu söylüyor bunu.

Kimisiyse sadece toksik feminen özelliklere (trip, kıskançlık, manipülatiflik, aşırı bağımlılık, dedikoduculuk, alınganlık, pasiflik, kurban psikolojisi vb.) sahip erkekler için bu tabiri kullanıyor.

2. si nispeten sağlıklı olan versiyonu. Nispeten çünkü başkalarına böyle etiketler koymak hoş değil. İlkokullu da değiliz. Yetişkin olup hoşumuza gitmeyen şeyleri düzgün bir biçimde ifade edebilmemiz gerek. Prenses erkek, kezban kadın vb. etiketler gereksiz ve iticiler.

1
    4 Yorumla
    • Popişka
      Popişka
      10 ay

İyi de toksik erkek özellikleri dediğin özellikleri erkekten kaldır; kadından da toksik femşnen özellikleri kaldır... geriye kalan toksik olmayan erkek ve toksik olmayan kadın arasında "aha bu kadın bu da erkek" diyebileceğimiz kişilik özellikleri kalıyor mu?

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      10 ay

Evet araştırıp bulabilirsin. Ben toksik özellikleri verdim, sağlıklı olanları bulmak da senden.

Yorumla
    • Popişka
      Popişka
      10 ay

Yok işte bunların olmadığı erkek yani sıfır olduğu erkek ve bunların olmadığı yani hiç olmadığı kadın arasında fizyolojik farklar haricinde hiç fark yok ben nedir diye sorarken olmadığını kast ederek sordum. Acaba sence sağlıklı birey demek cinsiyetinden ileri gelen hiçbir karakter özelliği olmayan seks hayatı harici tamamen cinsiyetsiz birey mi? Hayır yani modern toplum genelde bunu empoze ediyor da ondan soruyorum.

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      10 ay

Cidden aklına toplumdaki cinsiyet rollerine uyan hiçbir sağlıklı feminine ve maskülen özellik gelmedi yani. Mümkündür peki onu da yazayım.

Sağlıklı maskülen özellikler;
      Kararlılık, liderlik, koruyuculuk, disiplin, cesaret, sorumluluk alma, mantıklı düşünme.

Toksik maskülen özellikler;
      Agresiflik, kontrolcülük, duyguları bastırmak, aşırı rekabetçilik, empati eksikliği, aşağılama, şiddet uygulama.

Sağlıklı feminen özellikler;
      Şefkat, empati, içgörü, duygusal ifade, iletişim becerisi, destekleyicilik, sezgisellik.

Toksik feminen özellikler;
      Trip atma, kıskançlık, kurban rolü, manipülasyon, aşırı bağımlılık, alınganlık, dedikoduculuk.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
10 ay
  • Bu tabir genelde mizahi bir şekilde kullanılsa da bazen olumsuz bir ima içerdiğini görüyorum. Erkekleri "prenses" tanımıyla etiketlemek, kişisel özelliklerin ya da tercihlerin küçümsenmesine yol açabilir. İnsanlar, duygusal ya da hassas özellikler sergiliyorsa bunun cinsiyetle değil, kişilikle ilgili olduğu unutulmamalı. 🌸 Erkeklerin de duygusal olması, nazik veya özenli davranması doğaldır ve asla eleştirilmemeli.

Ama bu tanım bazen kültürel algıların ya da karşı tarafın tutarsızlıklarının bir yansıması olarak ortaya çıkar. Daha çok iletişim problemi ya da beklentilerin uyuşmamasından kaynaklanan durumlarda kullanılıyor olabilir. Bence konuşulması gereken şey, bu tür tanımlamaları kullanmadan önce birbirimizin duygularına nasıl özen gösterebileceğimiz. 💖 Ne dersin? 😊

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

58

Cevap

36

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.

kız gibi olanlar

0
    1 Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Kötü bir şey mi sence

• huzunluyurek
    huzunluyurek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Prenses erkek, ilgi ve özen görmeye alışkın, hatta bunu talep eden bir yapıya sahiptir. Kendini merkeze koyar ve her zaman öncelikli hissetmek ister. Biraz ihmal edildiğinde hemen surat asar, hafif bir gecikme yaşansa bile trip atabilir. Duygusal hassasiyeti yüksektir ve küçük şeyleri büyütme eğilimindedir. Övgü duymayı sever, hatta zaman zaman bunu alabilmek için naz yapar. Konfor alanına fazlasıyla bağlıdır, bu yüzden ufak zorluklara bile tahammülü azdır. Bir ilişkide partnerinden, adeta bir prense bakar gibi ilgi ve sabır göstermesini bekler.

4
    2 Yorumla
    • avrupayakası54
      avrupayakası54
      10 ay

Bunu kızlar yapıyor kusura bakma ama her tarafta kız var istediğiniz gibi olmak zorunda değiliz

Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      10 ay

@avrupayakası54 Bizde sizin istediğiniz gibi feminen ve güzel olmak zorunda değiliz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    10 ay

Ben sana biraz prenses erkek tanımı yapayım mı?

Kadınların neden prenses erkeklere değilde eril enerjili erkekleri istediklerini gör

Doğanın kanununda erkek baskın ve eril olur fikir Üretir açıklayıcı olur net olur bir o kadar da eğlenceli olur yeri geldiğinde ciddi bir davranmasını bilir yeri geldiğinde gülmesini bilir mütevazi olur duruşundan bakışından asalet damlar ama günün erkeklerine baktığın zaman trip atar kendisine ait hiçbir fikri yoktur ikili arasındaki bir tartışmada karşı cinsinin ona yazması için naz yapar vs gibi bir çok örnek verebiliriz

4
    6 Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Kesinlikle haklısınız ancak nacizhane fikrim yıllardır dayatılan kadınlara feminizim işte güçlü kadın profili işte kadın erkek eşit söylemleri ile kanunlarla falan hep insanlara kadınlara empoze edildi ve erkekten bu istendi şimdi de hesap ödemesi kadınların fikirlerinin onemsenmesi gibi unsurlar onlara ağır gelince bizi kamcilamak adına bu lakabı buldular benimde nacizhane fikrim bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Sana şunu söyleyebilirim çıkardıkları kadın erkek eşittir veya feminizm gibi ilkeler kadınların kadın ve erkek ilişkisinde hatta hiçbir şekilde hayatının hiçbir alanında bu ilkeye bağlı kalamadıklarını bilmen gerekir sadece ilkenin başlığını bilir elbetteki kadın ve erkek eşittir ama bu ilişkide olan bir durum değildir ilişkide kadın itaatkar olmayı sever ruhu ve bedeni gereği

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

İşte itaatkar algısını yıktılar kadının demek istediğim olay bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Yıkmadılar içlerindeki o gizli ruh olarak duruyor sadece parmağının ucuyla o ruha dokunmak onu dışarı çıkarmak gerekiyor mesela neden son dönem kadınlar yatakta dominant sert günlük hayatta eril enerjili erkek istiyor?

Yorumla
    • Hyfgg65455
      Hyfgg65455
      10 ay

Kendi kendilerine prenses olmalarının suçunu bile kadınlara yüklüyor işte prenses erkek olmanın ilk kuralı da budur hayatta sorumluluk almıyorlar ne desen boş püü sizin kalbınıza

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

@Hyfgg65455 😆 sucu başkasında arayacağına kendisinde arasa bugün kendi seçimlerinde de aşk hayatında da çok büyük kazanacak sorumluluk almıyor değil aslında kaçıyorlar 😆

Yorumla
  • günes121212
    günes121212 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Prenses erkek:

- karısına ve çocuklarını kıskanmaz

- karısına ve çocuklarına para harcamaz

- karısına ve çocuklarına sahip çıkmaz

- sorumluluk almaz

- hesabı ödemez

- çalılmayı sevmez (tüm gün evde oturmak ister hatta)

- dar pantolon giyer

- saçlarını jöleye değil jöleyi saçlarına verir

- makyaj kullanır

- iki saat duştan çıkmaz

- en ufak şeye alınır

- en ufak şeye bozulur

- trip atar

- kadınsı davranırlar

- kadınlarla yarışır (zayıflılığı burada belli zaten)

Liste daha devam ediyor da ben şimdiden yorulduk kanka

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    10 ay

Prenses erkek bazı kadinalrin herşeyimi kendin yaparım demesi sonucu erkeklerin onlara uyumlu olarak daha nazik empatik ve sorun çözen değil dert anlatan bireyler olmasına neden oldu. Sorunun kaynaginda sikayetçisi de kadınlar gibi geliyor. Önce prenses erkek istiyorlar sonra niye maço değil bunlar diye soruyorlar.

1
    1 Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Ayyy gerçekten bravo kafamdaki cevap buydu işte

Yorumla
  • eflin565656
    eflin565656 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    10 ay

Açıkca
    ●kıskanmayan
    Trip atan ve bunu çok uzatan
    Merak etse de yazmayan ilk o yazsın diyen
    Kendini kadınla bir tutup trip atmaya çalışan
    Herşeyden mızmızlanan, kavga çıkaran, bir türlü mutlu olmayan
    Kendi kız çevresi olsun sevgilisinin erkek çevresi olmasın isteyen
    Bencil olan ilk kendini düşünen
    Sevgilisi çocukça bir şey istediğinde bile azarlayan
    Sevgilisine yardım etmeyen
    Sevgilisine erkek rolü yükleyen.
    Onun dışında;
    Sevgilisine hediye almayan (belli bir zaman sonra alınmalı.)
    Birlikte vakit geçirmek istemeyen
    Sevgilisini yürümeye bile çıkarmayan
    Bir balon bile almayan erkekğe denir.

3
    1 Yorumla
    • Romantiq_deli
      Romantiq_deli
      10 ay

Aşkım ne diyon sen

Yorumla
  • Gardenya3487
    Gardenya3487 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Yo basbayagi erkeklerin prenses olduklarindan söyleniyor. Mesela coğu çalişmiyor evde yan gel yat takiliyor. Maaşları begenmiyorlar ki hepimiz begenmiyor ama çalışıyoruz. Isleri yarim yamalak yapiyorlar. Kafin erkek ilişkilerinde ilk adimi kadindan bekliyorlar falan uzar yanii

1
    1 Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Onlar artık prenseslikten de çıkmış oluyor bence

Yorumla
  • çileklisütburger
    çileklisütburger Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 101%
    10 ay

çok fazla ilgi isteyen, her şeye alınıp devamlı trip atan, yazma deyince yazmayan, ilk adımı hep kadından bekleyen, kadına yapması gerekenleri sürekli kendisi için bekleyen, sorumluluk nedir bilmeyen, ödemeyi kadına yıkan erkek prenses erkektir. prenses erkeğin olduğu ilişkide kadının eril enerjisi yüksek olmak ve ilişkiyi sırtlamak zorundadır. herkes haddini bilsin ve yaratılısına uygun davransın gözünü seveyim ya, erkeğin erkek olduğu, kadının kadın olduğu ilişki makbuldur.

0
    4 Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Herkes tek kalıp olamaz ki 🥹

Yorumla
    • çileklisütburger
      çileklisütburger
      10 ay

abim sen de haklısın ben tek kalıp olsun demiyorum elbette ama her şeyin bir dengesi olmalı, yeri gelir kadın da naz çeker yeri gelir hesabi öder ama benim lafım zaten 7/24 tüm yükü kadına yükleyen "prenses" erkeklere

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Galiba sende haklısın👏👏👏

Yorumla
    • çileklisütburger
      çileklisütburger
      10 ay

teşekkürler 🤗

Yorumla
  • Omurgasız
    Omurgasız Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 97%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı.

Neden sonuç ilişkisi kurarsak işin içinden çıkamayacağız çünkü kararsızlıkların da bir sebebi var dndndn erkekleri aşağılama olduğunu düşünmüyorum her ne kadar öyle kullanılsa da. İnat bir tavır değil ve olağan bir sonuçsa problem yok. Bazı erkekler “siz böylesiniz biz de ondan böyleyiz, şimdi siz çekin” sitemini yaparken bazı kadınlar da “iyice erkekliğinizi unuttunuz” diyor ve bu iki mantıksız türden uzak durarak içimdeki hümanizmi öldürmelerine izin vermiyorum.

0
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Kadınlar kariyer hayatına adım attığından beri erkekler premses olmaya başladı zaten. Eskiden kadın evde oturur. Erkek ne derse yapardı. Höd höd dünyasıydı. Şimdi kadın çalışıyor, araba sürüyor, maaşını alıp özgürleşiyor derken de tacizlere karşı da kendini savuna savuna daha maskülen bir yapıya büründü. Şimdilerde de ev erkeği modası çıktı haliyle. Özetle devir tersine döndü, erkekler de bundan rızkını almayı tercih etti.

0
    0 Yorumla
  • ethem437
    ethem437 Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 98%
    10 ay

Muzu kaşıkla yiyen
    Acısız çiğköfte yiyen
    Ehliyeti tekte alamayan
    Futbol oynamayan
    Mangal yapaman
    Halısahaya gelmeyen
    Ev dışında tuvalete giremeyen
    Sevgilisini kıskanmayan

Daha çok var ama şuanlık şunlar yeter
    (Birinde bu özellikler varsa kesin arka kapı gıcırdıyordur ona göre)

0
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Alıngan, yazmayınca merak edip inat edip yazmayan, naz yapmamıza bile müsade etmeyen, o kişiye ilgisi olduğu halde ilk adımı kızdan bekleyen, ilk buluşmada elimizi cebimize attıran erkek vs vs bunlar prensestirrrr kabul edilebilemezzz

1
    1 Yorumla
    • talllhh5
      talllhh5
      10 ay

Prenses nasıl olunur

Yorumla
  • orkidemsi
    orkidemsi Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 101%
    10 ay

Açık iletişim kurmak yerine sürekli trip atıp küsen, elini taşın altına koymayan, risk almayan, her şey benim ayağıma gelsin diyen, tüm çabayı karşı taraftan bekleyen erkek prensestir benim gözümde.

1
    0 Yorumla
  • aklımdadelısorular12
    aklımdadelısorular12 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.

Onu yapamam, bunu yapamam diyen el şakası yapınca acıdı diye bağıran hasta olunca ölüp ölüp biten bı yeri ufacık da olsa kesilip acıyınca bayılıp bayılıp giden 😄😄 böyle olmasın yani ben böyle görmediğim için bana garip geliyor 🤦🏻‍♀️😄

1
    1 Yorumla
    • Asfgfdff
      Asfgfdff
      10 ay

Vücudum da ağrı oluyor kıvranmsyalımmı yani

Yorumla
  • imbackbitchezzz
    imbackbitchezzz Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    10 ay

Karrsiz, trip atan, ilgi delisi, egoist, korkak, ozguvensiz erkeklere denir. Kadina kaba davranir, umursamaz ve surekli alicidir. Erkekligin dogasini inkar ederler.

Bir de kadini surekli test ettigini sann modeler var. Bu korkaklık zaten.

0
    0 Yorumla
  • SadeBirHayal
    SadeBirHayal Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    10 ay

Çoğu kişi yazmış tanımları ve harika anlatmışlar. Çabuk pes eden kız gibi narin erkekler için kullanıyoruz. Evde narin narin büyümüşler, hiç bir el becerisi ve cesareti yok bu erkeklerin. Herkes bu gruba girmez erkekler linçlemesin.

0
    0 Yorumla
  • Gülbeşeker_
    Gülbeşeker_ Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    10 ay

Kadınların erkekleri dışlamak veya kalıba sokmak için yaptığını düşünmüyorum. Erkeklerin günümüzde aşırı alıngan, tripli davranması, çözümcül olamaması, korkak davranmaları kadınlarda iğreti durduğu için böyle bir tabir ortaya çıktı.

0
    0 Yorumla
  • Nightwalk35
    Nightwalk35 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 92%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Her şeye trip atan, aşırı aşırı aşırı duygusal ve ağlak olması (bir insan duygusal olabilir elbette erkek de olsa ama dozunda olmalı), başkalarının lafıyla hareket eden, sözü geçmeyen erkekler prenses erkektir.

0
    0 Yorumla
  • Wolf-Whisper
    Wolf-Whisper Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    10 ay
    • Kadınlardan daha çok nazlanan
    • aşırı kaprisli
    • çıtkırıldım
    • Sürekli pış pışlanmak isteyen
    • erillikten uzak
    • dişil hareketleri olan gibi gibi…
    0
    3 Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Erkekeleri bu davranışlara iten de kadınlar değil mi

Yorumla
    • Hyfgg65455
      Hyfgg65455
      10 ay

He dayı herşeyi kadınlardan bil anca sızlan ağla bide utanmadan prenses erkek nedir diye soru sor insan bu kadar mı kendini bilmez

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Ben kendimi bilmez isem sen nasıl bileceksin beni ben bile kendimi bilmiyorken

Yorumla
  • Öteki222
    Öteki222 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    10 ay

Erkek kullanıldığını hisserse veya kız her sorunu onun çözmesini bekler ise prenses erkek olmuyor. Erkek karşılık alamadığı ilişki de uzak kalır çünkü onun da ilgliye ihtiyacı var bizimde duygularımız var siz erkeğe tüm sorumlulukları yüklerseniz erkek strese girer. bizde sizden karşılık bekliyoruz karşılıklı ilişki sağlıklıdır. Hesap ödesin , sorun çözsün peşimizden koşsun derseniz kaybedersiniz

0
    0 Yorumla
  • DedeSalih
    DedeSalih Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Ya bu karı milleti eşitlik diye tutturdu sonra baktılar hesaplar ortak ödeniyor bilirsin paranın itidir bunlar hemen prenses erkek yaftası vurmaya başladılar.

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
    • Sen trip atarsan ben de atarım
    • Sen aramazsan ben de aramam
    • İlk kadın adım atsın
    • Ben bunu tasiyamam belim ağrır 🤣🤣
    0
    0 Yorumla
  • UykucuHilal u
    UykucuHilal Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı.

İlk adımı karşıdan bekleyen erkekler prensestir. Trip atan erkekler prensestir. Daha da örnek verilebilir.

0
    3 Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Duygusallık ilgi beklemek sizce sadece kadına mi yakışır

Yorumla
    • UykucuHilal u
      UykucuHilal
      10 ay

Biz kadınlara daha çok yakıştığı kesin. Erkekler daha maskülen ruhlu olmalı

Yorumla
    • Mehmet09876
      Mehmet09876
      10 ay

Zaman değişiyor, beklentiniz aynı kalır ise keko tiplere kalırsınız

Yorumla
  • Confused_girl
    Confused_girl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    10 ay

Sanirim kadina oncelik verebilen erkek. Yani her sey onun istedigi gibi olsun bben biseye karismayim yeter ki her ssey sorumluluklarda dahil onda olsun diyen erkek.. vs..

0
    0 Yorumla
  • kissandtell
    kissandtell Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 62%
    10 ay

Böyle bir tanımım yok. Bu tanımı tamamen bir aşağılama unsuru olarak görüyorum. Ve bunda ataerkinin payının çok büyük olduğunu düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • Eskiblablacı
    Eskiblablacı Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı.

Gay olsalar daha çok sevilicek... annesinin daha buyutemedigi mız miz erkekler

1
    0 Yorumla
  • Asfgfdff
    Asfgfdff Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 101%
    10 ay

Öyle bir erkek yok kadınlsrın doyumsuzluğu yüzünden ilgi görmeyen erkeklere söylediği kelime biz skecğmz insanı seçiyoruz kusura bakmayın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    10 ay

Sorumluluk alabilecek gücü olduğu halde psikolojik bir rahatsızlığı olmadığı halde mecbur olduğu halde asla sorumluluk almaya yanaşmayan. Sevgiliye ya da evliyse bütün sorumluluğu kadına yükleyen.

0
    0 Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    10 ay

Sürekli naz yapan, alkol tarzı konuşan kızları taklit ederek onlara has özellikleri benimseyen tipler.

0
    0 Yorumla
  • 7densonra
    7densonra Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    10 ay

Prenses erkek yoktur. Artik eskisi gibi karı kızı s2lemeyen , alternatif olmayan erkek modeli vardir. Beyler aynen devam edin 😂

0
    0 Yorumla
  • Matraxwoman
    Matraxwoman Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    10 ay

Sonuc itibariyle hayat bunu gerektirdi sanırım, ama keske olmasaydı...

0
    3 Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Öz elestri yapan nadir kadinlardansin tebrik ederim seni 👏👏

Yorumla
    • Matraxwoman
      Matraxwoman
      10 ay

Teşekkür ederim 🌸

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Rica ederim 🦋🦋

Yorumla
  • Askozade
    Askozade Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    10 ay

İlgiyi seven, şımartılmak isteyen ama sorumluluk almaktan kaçan, drama meraklısı duygusal erkek.

0
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Elbebek gül bebek olarak büyümüş

Fazla ilgiye ihtiyacı olan, gereksiz gereksiz naz trip atması ya da alınması çok hassas olması

0
    0 Yorumla
  • Babelissk
    Babelissk Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı.

Kadın gibi davranan erkeklere prenses erkek diyorum

0
    6 Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Uzak durulması gereken mi yoksa denenebilecek tarz da erkek mi sence bunlar

Yorumla
    • Babelissk
      Babelissk
      10 ay

Tahammül edemiyorum

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Sende haklısın Allah başına bela etmesin böyleleri inşallah

Yorumla
    • Babelissk
      Babelissk
      10 ay

Yiğenlerim var dövesim geliyor 😂

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Ayyy nasıl yaa 😅😅😅

Yorumla
    • ümitlerbittiartik
      ümitlerbittiartik
      10 ay

Siz erkek gibi siniz erkek misiniz
      ?

Yorumla
  • 1234567yemezler
    1234567yemezler Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    10 ay

Bizden rol çalıp saçma sapan seylere surat asan nazlanan rahatına fazla düşkün adam prensestir

0
    1 Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

👏👏👏

Yorumla
  • AlininAnnesi72
    AlininAnnesi72 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    10 ay

Kıskanmayan erkek trip atan erkek çok nazlanan erkek..

1
    1 Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      10 ay

*Kısacası erkekkk 😂😂

Yorumla
  • duygusalkaktus
    duygusalkaktus Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 93%
    10 ay

İlişkinin sorumluluğunu almayan ilişkiyi taşıyaman erkek

1
    0 Yorumla
  • noperva1975
    noperva1975 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    10 ay

Hiçbirinin vu konuda ne kendileriyle ne de birbirleriyle tutarlı bir tanımı yok.

1
    0 Yorumla
  • prozax32x
    prozax32x Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    10 ay

onlara insan gibi değer veren umursayan erkeklere prenses diyorlar bizim kezbanlar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    10 ay

kadınların işine gelmedi
    onlar sanıyordu ki eanyii erkekler maddi manevi hep bunlarla ilgilenecek!

1
    4 Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Bende aynı gorusteyim eskiden centilmen romantik ararlardi hayat eşit olsun diye yirtinirlardi şimdi esitleyince işlerine gelmedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

bu ülkde dikkat et ağlayan biri varsa asıl o züküyordur

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Duygu sömürüsü diyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

arkadaş çevrendede dikkat et ağlayanları nhepsini ele

Yorumla
  • hislipencere
    hislipencere Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 97%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı.

prenses erkek muhabbeti bitmeli bence. bırakın erkekliğimizi yapalım

0
    0 Yorumla
  • ASTRiX_
    ASTRiX_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 95%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 699 cevap paylaştı.

Türk kezbanının işsizliklerinde tam gaz devam etmesidir. İyi oluyor. Devam etsinler böyle :D

0
    0 Yorumla
  • ManolyaHanımm
    ManolyaHanımm Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Trip atan, ilk adimi atmaysn, sürekli nazlanan hatta hediye iltifat vs vb bekliyen

0
    0 Yorumla
  • Ddddddda
    Ddddddda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    10 ay

İlgi bağımlısı istediğini yaptırmak için pasif davranan tipler

0
    0 Yorumla
  • ΒοmβαcıΜülαyim
    ΒοmβαcıΜülαyim Takip Et
    Yoda Yaş: 83 , eic 100%
    10 ay

Karılar parasını sömüremediği erkeğe prensesder ama kendileri kaşar olmaz hahaha

0
    0 Yorumla
  • Hastalıklışair
    Hastalıklışair Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    10 ay

Gururunu önceleyen, kadınlara koşulsuz itaat etmeyen erkek tipi

0
    0 Yorumla
  • Çedman
    Çedman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    10 ay

Küfür edip engel atan bir erkek net erkek değildir bunu ben yapmam ama bana yapan çok oldu

0
    0 Yorumla
  • MERV3X
    MERV3X Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Küsen veya gönül almayı bilmeyen biri öyledir benim için.

0
    0 Yorumla
  • irmak_kck
    irmak_kck Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    10 ay

Bazı kızların uydurduğu saçmalık bence. Erkekler de bize trip atıp darılabilir. Erkekleri insan yerine koymayan ilgi bağımlısı kızların söylediği saçma şeyler bunlar

2
    1 Yorumla
    • prozax32x
      prozax32x
      10 ay

bravo kardeşim kezbanlardan uzak dur üzüm üzüme hesabı aman

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    10 ay

Aşk acısı çeken ergenlerin uydurdugu bir terim

0
    2 Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Aslında aşkla alakası yok bunun aşik olduğunun davranışı ile alakası var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Tamamen sosyal medyada boş yapan ergenlerin uydurması dostum dediğim gibi, zengin yakışıklı erkeklere ulaşamadiklari için prenses diyip kendilerini avutuyorlar 😄

Yorumla
  • 1uykudelisi
    1uykudelisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    10 ay

Trip atan küsen yazma diyince yazmayan erkek xkfkekdkfk

0
    1 Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Dhsjjakakak

Yorumla
  • Kubra1582523
    Kubra1582523 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    10 ay

Benim ve tüm bacılarımın uzak durması gereken erkek tipleri. Tanim yapmaya gerek yok söyleyenler olmus

0
    0 Yorumla
  • vesimdiayrıyız
    vesimdiayrıyız Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    10 ay

Prenses erkeğin en kral tanımı kıskanmayan erkektir

0
    0 Yorumla
  • mathildaas
    mathildaas Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    10 ay

Trip atan, hemen vazgeçen, mücadele etmeyen ve bencil olan

0
    0 Yorumla
  • KaptanJackfani
    KaptanJackfani Takip Et
    Xper 5 Yaş: 18 , eic 100%
    10 ay

Slayy 💅💅💅💅 beraber cilt bakimi yapariz iste

1
    30 Yorumla
    • KaptanJackfanii
      KaptanJackfanii
      10 ay

💅💅💅

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Ayyyy bu ara bende ihmal ettim iyi ki hatirlattin bugün bir maske yapayım 💅💅

Yorumla
    • KaptanJackfanii
      KaptanJackfanii
      10 ay

Supersinnn

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Sadece maske yetiyor haliyle makyaj falan olmayınca temizlik le falan uğraşmaya gerek kalmıyor direk maske ve yumuşatıcı krem nenlendiricili yetiyor arada da bebeyagi ile destekliyorum güzel oluyor senin önerin varmı🤔🤔

Yorumla
    • KaptanJackfanii
      KaptanJackfanii
      10 ay

Bence güneş kremi mutlaka hegun kullan sonra yağ bazli temizleyici daha sonra su bazlı temizleyici ile çift aşamalı temizlik yap sonra besleyici pH dengeleyici round lab dokdo toner falan uygula daha sonra bı göz kremi ve nemlendirici ile sonlandir. peeling çok yapma cildin zarar gorur asko

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Kapalı ortamda klimalı yerde çalışıyorum ve kimyasal yasak kullanamiyorum buna göre bir tavsiye alabilirmiyim koku falan da yok gıda şirketi bizim de bulaşma istemiyorlar

Yorumla
    • KaptanJackfanii
      KaptanJackfanii
      10 ay

Koku yokki hicbirindee kimyasalda yok hepsinin içeriği temiz oneriyim ben skin1004 centalla hem yağ bazlı temizleyici al sonra centalla 1004 köpük al. round lab dokdo toner Al birde nemlendircisini al hatta erkolars uygun setide var en sonda göz kremi olarak mizon marka all💅💅

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Yemin ediyorum tam bir ikonsun beybi mutlaka deniyecegim bunları peki bunların kullanım sıklığı hakkında bilgi alabilirmiyim senden🩵🩵

Yorumla
    • KaptanJackfanii
      KaptanJackfanii
      10 ay

Tabiikii😘 şimdi sabah yüzünü ovmadan çok temiz ellerle su bazlı normal kopukle yikiyorsun sonra dokdo nemlendirci veya tonik uygulayip cildinin emmesini bekliyorsun ardindan ise güneş kremi uyguluyorsun güneş kremini skin1004 oneririrm gratiste var veya korendyden alabilirsin orada round lab güneş kremi var onu gunesin çokluğuna göre gün içinde tazelersin istersen. Daha sonra akşam eve gelince temiz ellerle bak ilk temiz ve kuru ellerle yağ bazli temizleyici skin1004 yüzüne uygula masaj yap eline böyle yuzundeki yağ bezeleri ve gün içindeki çevre kirliliğinden dolayi artıklar gelicek sonra bunu su ile bir kez vur tam durulamadan yine masaj yap yağ bazlı temizleyici böyle süt gibi bir kıvam alıyor arinicak daha sonra su bazlı normal kopuk uygula ve durula. Yüzünü temiz havlu veya peçete ile kuruladiktan sonra ise tonik uygula veya round lab nemlendirici uygula az bişey ve mutlaka göz kremi uygula askim onemli olan 3 günde bir yastik kılıfı degistirmek birdee

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Ayyy izninle seni takibe alıyorum senden çok şey ogrenecem beybim iznin var mı

Yorumla
    • KaptanJackfanii
      KaptanJackfanii
      10 ay

Tabikiii

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Tesekkurler tatlım sonuçta fiziken erkek ruhen disi olmam bu kadar rahat olabileceğim anlamına gelmemeli değil mi genede izin istedim senden 👏👏😊

Yorumla
    • KaptanJackfanii
      KaptanJackfanii
      10 ay

Sen kendi bendenin icinde nasıl rahat ediyorsan oyle davrann💗💗o senin bedenin sonucta

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Ondan sıkıntı yok sadece ne sen beni ne ben seni tanımıyorum bu platformda da yeniyim o yüzden senden izin almadan sana istek atmak kabalık gibi geldi bana o yüzden dedim bu arada bana saygı duyup da değer verdiğin için teşekkür ederim 🦋🦋🩵🩵

Yorumla
    • KaptanJackfanii
      KaptanJackfanii
      10 ay

Rica ederim teşekkürler sordugun için💞💞

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

🥰🥰🦋🥰🥰🥰

Yorumla
    • KaptanJackfani
      KaptanJackfani
      10 ay

Hesabim geri geldii🥳🥳🥳 talebimi kabul ettiler asko

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Ayyyy ne mutlu oradan da beni eklermisin rica etsem 😘😘

Yorumla
    • KaptanJackfani
      KaptanJackfani
      10 ay

Istek attimebiele

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Gelmedi aşko cahillihime ver neden gelmedi😱

Yorumla
    • KaptanJackfani
      KaptanJackfani
      10 ay

şu an basladim asko

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Kız senin asıl hesabın onay görüp de açıldı dedon ben mi yanlış anladım 🤣😱

Yorumla
    • KaptanJackfani
      KaptanJackfani
      10 ay

Evett JFSMFJSLF orijinal hesabim bu askoo🤧🤧🤧 şu an takiplesiyoruzz

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Tamamdır hayatım 🥰🥰🥰 bana bu işi öğret idolum ol 😍😍

Yorumla
    • KaptanJackfani
      KaptanJackfani
      10 ay

Ayy idol sensinn💗💗💗

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Ozaman birbirimizin idolü oluruz hayatım kavgaya gerek yok🥰🥰

Yorumla
    • KaptanJackfani
      KaptanJackfani
      10 ay

🤧🤧💗💗yaa

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

💋🌹🦋canimsin

Yorumla
    • KaptanJackfani
      KaptanJackfani
      10 ay

Tskkk🥰🥰💅

Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Rica ederim 💅🩵

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    10 ay

Trip atar kirginsin aglarsin neyse cok yoruldum uyucam der sunu yapalimmi der hayir ben sevmiyorum der tam bir beynszlerdiir 😉

0
    0 Yorumla
  • shileemm
    shileemm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 100%
    10 ay

Aaa KS de soru olarak ben çıkmışım 😄

0
    1 Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Nasıl dur devrelerim yandı şu an prenses erkek ne alaka senle 🤣🤣

Yorumla
  • Gülkokulu_
    Gülkokulu_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    10 ay

Trip atan olabilir

0
    1 Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Olabilir kesinlikle 😅

Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Trip atan naz yapan erkek

0
    1 Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

👏👏👏👏

Yorumla
  • mutlukurbagaa
    mutlukurbagaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

yaaa nick e bayıldım

0
    1 Yorumla
    • VahşiKelebek35
      VahşiKelebek35
      10 ay

Ayyy teşekkür ederim seninkisi de güzelmiş 🥰🥰

Yorumla
  • Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Prenses erkek tanımınız nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Size göre prenses erkek tanımı nedir? 47 cevap verildi
Size göre prenses erkek tanımı nedir? Neye göre erkek prensestir? 10 cevap verildi
Prenses erkek ne demek? 5 cevap verildi
Prenses erkek nedir? 7 cevap verildi
Prenses erkek nedir? 13 cevap verildi
Prenses erkek nedir la? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Türk kahvesini nasıl içiyorsun?
  • Saçlarınızı en son ne zaman taradınız, düzenli saç tarama alışkanlığınız var mı?
  • Sizin için çılgınlık ne demek?
  • Kendine aşık mısın?
  • Ağlamak seni sakinleştirir mi?
  • Bu güne kadar ne olmak istedinizde, ne oldunuz?
  • Kadınlar Düzelmez mi öyle mi kabul etmek zorundayız?
  • İnsanlarla konuşurken göz teması kurmayı çok önemsiyorum , peki siz konuşurken göz teması kurarmısınız?
  • Ben özgürlüğüme düşkünüm diyen kadından olur mu?
  • İtalyan usulü makarna sever misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨