Arkadaşlar biz Kürdüz, siyasi olaylarla falan hiç alakamız yok ama. İki ay önce ablam evlendi, eniştem Trabzonlu, Türk. Eniştemin ailesi bayağı karşı çıkmıştı ablam Kürt olduğu için, ama engel olamadılar evlenmelerine. Evlenince ablam eniştemin yanına Trabzon'a taşındı.
Ablamın eniştemle bir sorunu yok ama eniştemin ailesi ablamı hiç sevmiyor, çok kötü davranıyorlar. Çevresindekiler de önyargılı davranıyorlarmış. Ara sıra telefonda konuşuyoruz ablam bu durumdan çok mutsuz olduğunu söylüyor. Onun mutsuz olduğunu görünce ben de çok üzülüyorum. Birbirini seven iki insana milletleri farklı olduğu için bu kadar baskı yapmak doğru mu sizce ?
Ablamın eniştemle bir sorunu yok ama eniştemin ailesi ablamı hiç sevmiyor, çok kötü davranıyorlar. Çevresindekiler de önyargılı davranıyorlarmış. Ara sıra telefonda konuşuyoruz ablam bu durumdan çok mutsuz olduğunu söylüyor. Onun mutsuz olduğunu görünce ben de çok üzülüyorum. Birbirini seven iki insana milletleri farklı olduğu için bu kadar baskı yapmak doğru mu sizce ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer