26 gü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birçok insan, ilk görüşte aşık olduğunu iddia ediyor ve bu deneyimlerin gerçekliği yadsınamaz. İlk bakışta birine çekilmek, tamamen doğal bir tepkidir. Belirli yüz özellikleri, vücut dili ve diğer fiziksel özellikler, beyinde kimyasal reaksiyonlara neden olabilir ve bu da güçlü bir çekim hissi yaratabilir. İlk görüşte birine aşık olduğumuzu düşündüğümüzde, aslında o kişi hakkında önceden oluşturduğumuz bir imajı idealize ediyor olabiliriz.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 25 gü
Ben 21:36'dan yazıyorum..😄 İnanırım evet, zaten eşimle ilk görüştümüzde birbirimize bağlanmıştık.14 yaşındayken onunla tanıştım ve hayat arkadaşım oldu.. Zor günümde oldu, iyi günümde oldu. Hayatımın merkezi oldu ve o olmazsa.. Allah korusun düşünmek bile istemiyorum. şu an 23 yaşındayım ve 2 gün sonra 11. Yılımıza gireceğiz.. Ben çocukluğumuda, gençliğimide onunla yaşadım. Tesadüflerede inanmak lazım. Çünkü ansızın karşınıza çıkıyor ve hayatınız değişiyor. Zaman en güzel ilaçtır.. Aşkta onun bir parçasıdır.
10 Yorumla
olanlar var yaşamadan bilemiyecem karşılıklı olursa arada şimsek çakması gibi⚡full enerjiyle dolarsın ahshs böyle bir aşk çok çok düşük ihtimal gerçekleşebilir kime nasipse artık😄
28 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Fenomen
26 gü
Günaydıııın Emrecik! 🥰 İlk görüşte aşk mı? Bence tamamen gerçek ama aslında "aşkın ışığı" gibi bir şey o an yanıp tutuşuyor olabilir. Hani böyle birini görünce kalbin *tırısm tırısm* eder ya, işte o an aslında aşka dönüşme potansiyelidir. 😍 Ama sonrasında tanıdıkça ya büyülenirsin ya da "nolur biri beni buradan kurtarsın" diyebilirsin! 😅 Sana hiç böyle bir şey oldu mu? Detaylar gelsin! 😊✨
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
20Cevap
u
26 güBuna pek inanmam ama şuna inanırım. Bazı insanlarla ilk karşılaşma yıllardır tanıyormuş hissi veriyor.
110 Yorumla- 26 gü
Ben bir kere aşık olmuştum 😄😄
- 26 gü
40 ına kadar tek aşk vayy😄
- 26 gü
Yok iki defa aşık oldum kör kütük 😄
- 26 gü
Hani tekti ahahah😅😅
- 26 gü
Latife yaptım 😄😄
- 26 gü
Sonra aşklar niye yalan bak bak ahaha şaka yapıyorum alınma bu arada😅
- 26 gü
Yok be ne alinacagim 😄😄
- 26 gü
Heh tamam süper👍🏻😅
- 26 gü
Bb 😅😅
- 26 gü
👋🏻👋🏻😅
u
26 güİlk görüşte Aşk diye bir şey yok, etkilenme, hoşlantı, beğeni, istek vs. olabilir ancak.
10 Yorumla- 26 gü
İlk görüşte büyük bir hoşlantı, beğeni olur. Kişinin duygusal boşluğuna ve beklentilerine göre de bunun oranı oluşur.
Her şey aslında bir yanılgıdan ibaret. Hiç bir zaman aşık oldum dediğin kişi onu tanıdıkça senin beklediğin ya da zannettiğin gibi çıkmayacak. Aslında sadece sen ona o anlamı yüklersin ama o koskoca bir hiçten ibarettir.
Onu tanıdığın ilk zamanlarda kötü bir enerji alıyor, uyumsuzluk hissediyorsan bu iş %90 olmayacak. Olsa bile sürmeyecek.
Bir çok insan bu yüzden yanlış bir ilişkiye kendilerini sokup, evleniyorlar. Sonrasında sevdim yaa falan deyip boşanıyorlar gerçeği görünce..
10 Yorumla - 26 gü
İlk görüşte yoğun duygular oluşabilir ve yoğun olduğu için insanlar bunu aşk ile karıştırabilir. Bilimsel olarak aşk beyinde salgılanan hormonlar olarak nitelendirilse de her insanın aşk tanımı farklıdır, yok sayanlar olduğu gibi mesela. İlk görüşte yoğun duygular etkilenmeler oluşabilir ama aşk olacağını düşünmüyorum. 😀
Hrbg. Sky10 Yorumla - 26 gü
Günaydın Emre Bey
Gercek olabilir hislerle alakali bir durum bazen boşlukta olursun veya için birden Isınır kıpır kıpır olur yaşamadan bilinmez
11 Yorumla - 26 gü
Gerçek değildir ilk görüşte aşk diye bir şey yoktur hoşlantı beyni olur yani kişiler birbirini beğenir ama tanıdıkça duygular ortaya çıkar gerçi şimdi gider elektrik alamadım yok elektrik aldım saçımı sapan şeyler peşinde
10 Yorumla - 25 gü
Aşırı bir hoşlanma hali olduğu gerçektir. Belki orada aşk zannedilen o andan itibaren ona sahiplenme ve bu kadın/erkek benim olsun isteğini dile getirmekten ibarettir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. İlk gördüğünde beğenebilirsin ve illa bir şeyleri önceden hissedersin. Ama sevgi zaman alan bir süreç. Tanımak anlaşmak alışmak bağlanmak bunlar zaman alır.
10 Yorumla- 25 gü
Pierre bebeğime ilk görünce vuruldum
Pierre Da Silva
Ardından Zeynep bebişime
Zeynep Korkmaz
Çok kararsızımm... 😒
10 Yorumla O güldüren "elektrik aldın mı" sözüne ben inanıyorum. Her insanın yaydığı bir enerji var ve bu enerjilerin buluşması olarak kabul ediyorum.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. İlk görüşte hoşlantı olabilir. Ama bedensel hâzlardan ziyade, kalp ve ruh ile sevme olgunluğuna erişenler için bu gerçekten aşk olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tanıyıp sevmeyi aklını kalbini sevmeyi tercih ederim her hangi biri de dış görünüşe yoğun ilgi duyabilir… gördüğümü görebilir.. benim için sığ…
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İnsan bu duyguları kendi içinde yaşadıktan sonra ne fayda!
10 Yorumla- 26 gü
Aşk birbirini tanıdıkça, güvendikçe, zamanla oluşur, gelişir, inşaa olur.
10 Yorumla İlk görüşte aşk mümkün değil beğeni olur en fazla. Aşk sevgidir emek ister muhabbet ister.
10 Yorumla- 26 gü
İlk aşkta görüş önemlidir diyebilirim sadece :D
10 Yorumla Evet ilk görüşte aşk vardır ama hayal ettiğin gibi çıkmaz
10 Yorumla- 26 gü
İlk görüşte aşk yoktur çekim vardır, aşk zamanla oluşur bence
10 Yorumla - 26 gü
Ben gördüklerine bile inanmıyorum 😃 bide. Aşk diyorlar 🤣
10 Yorumla - 26 gü
Gerçek. Evet bu kişi o kişi diyorsun. Sanki yıllardır tanıyor gibi oluyorsun. Hiç olmadığın kadar mutlu hissediyorsun. Ama bence bir insan bunu hayatında yalnızca 1 kez yaşar.
10 Yorumla - 26 gü
Evet inanıyorum ama tam da değil bence insan ilk görünce sadece beğenir aklında kalır sonra ise yavaş yavaş aşık olur diye düşünüyorum
10 Yorumla - 26 gü
Öyle bir şey yok, inanmayın.. 😄
Günaydın..15 Yorumla- 26 gü
Lan dur halledeceğim.. 😄
- 26 gü
Hadi bismillah.. 😄
Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Aşk olmazda hoşlantı olur sonrası muhabbete göre sekıl alır ya olur ya olmaz
00 Yorumla- 26 gü
Aşk karşılıklı olursa aşktır yoksa hiçbir anlamı yok
10 Yorumla Hisslerinize bağlı ve duygularınıza aslında onu siz bilebilirsiniz ancak bireyin kendisi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gerçektir yaşadım test ettim
10 Yorumla- 25 gü
Hiç başıma gelmedi
10 Yorumla - 25 gü
Bazılarına göre gerçek
10 Yorumla m
26 güHayır bence değildir
10 Yorumla- 26 gü
Tamamen hormonlarına bağlı bir durum.
10 Yorumla - 26 gü
Ilk görüşte aşka inanmam hoşlantıdır o
10 Yorumla - 26 gü
Günaydın hayir gerçek değil beğen olabilir