Aşk İlişkileri Sevgilim ibo şarkısı artı yorum olarak ne yazayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şarkıda aramam sormam bir daha …. 🥹🥹 çok duygusal ne yazacağınızda bilemedim sizce yardım rica edeceğim Güncellemeler1 yıl Uzun sohbet konusu olcak bir şey Sevgilim ibo şarkısı artı yorum olarak ne yazayım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Aramazsan arama şarkısını yolla Gökhan Özenden 😂 1 15 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂ya hayırrr uzun sohbet konusu olacak bi şey Yorumla u 27esmerim 1 yıl Tamam sen at onu uzun konu açılır 😂 Yorumla Heboys 1 yıl Sabah sabah güldürdün @27esmerim Yorumla u 27esmerim 1 yıl @Heboys hajajajaj Yorumla Soran 1 yıl @Heboys benıde ya 😂😂 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Ama mantıklı yani 😸 Yorumla Heboys 1 yıl @27esmerim çok mantıklı 😀😀 Yorumla u 27esmerim 1 yıl @Heboys öyle şarkı atana böyle cevap shsjhdd hak etti Yorumla Heboys 1 yıl Biliyorsun bu işi Yorumla Heboys 1 yıl Shcsfsggg ha s Yorumla u 27esmerim 1 yıl @Heboys yani 😂 Yorumla Heboys 1 yıl @27esmerim hmm iyi bakalım Yorumla birisiiste7 1 yıl Bende öyle yazacaktım sdksksksk Yorumla u 27esmerim 1 yıl @birisiiste7 gec kaldın 😂 Yorumla Heboys 1 yıl Geç kaldı evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aramazsan arama şarkısını yolla Gökhan Özenden 😂
😂😂😂ya hayırrr uzun sohbet konusu olacak bi şey
Tamam sen at onu uzun konu açılır 😂
Sabah sabah güldürdün @27esmerim
@Heboys hajajajaj
@Heboys benıde ya 😂😂
Ama mantıklı yani 😸
@27esmerim çok mantıklı 😀😀
@Heboys öyle şarkı atana böyle cevap shsjhdd hak etti