Müzik & Etkinlik Yoruma bir hande yer şarkı sözü bırak? LadyCerise Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben başlıyorum ⭐ Hiç kimseyi seninle aynı tutmak olur mu? Yoruma bir hande yer şarkı sözü bırak? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Seviyorsun, hem de hâlâ ilk günden beri belki daha çok 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Seviyorsun, sen de hâlâ saklama gözlerin ele veriyor senii Seviyorsun, hem de hâlâ ilk günden beri belki daha çok 1 3 Yorumla LadyCerise 1 yıl Söyle bacım söyleee Yorumla moonlight012 1 yıl Haha içimden geldi ya fazla yazmış oldum 😅 Yorumla LadyCerise 1 yıl Nspsmfpejf Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl https://youtu.be/4oSpvGwC220?si=_qNfXH27MWIuA3sY 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 515 cevap paylaştı. Ben tekim ve hepinize yeterimGerektiğinde beterimBenden bi' tane daha yok 0 0 Yorumla
MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Bodruma da gittik beraber İstanbul'da da yaşadık 1 4 Yorumla LadyCerise 1 yıl SORUN ŞEHIRLERDE DEĞİLDİİİİ BİZ TAM YALANDIK SENLE BENNNNN Yorumla MassiiveStrokee 1 yıl Deli kız 😃 arabada çok dinlerdim bu şarkısını Yorumla LadyCerise 1 yıl Şarkıyı devam ettiricen sandım Yorumla MassiiveStrokee 1 yıl Şimdilik bu kadar yeterli Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Naber gelmedi senden bi haber 1 0 Yorumla
ByGüvenlikGörevlisi Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bodrumada gittik beraber İstanbul'da da yaşadık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Dünya tersine dönse vazgeçmemm 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hande Yenermiş pardon xhhxhx Yorumla
Yalçın_1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 1 yıl Benden sonra 0 1 Yorumla Yalçın_1903 1 yıl Ayrıca cöp sarkisinida severek dinlerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Seviyorsun, hem de hâlâ ilk günden beri belki daha çok
Seviyorsun, sen de hâlâ saklama gözlerin ele veriyor senii
Seviyorsun, hem de hâlâ ilk günden beri belki daha çok
Söyle bacım söyleee
Haha içimden geldi ya fazla yazmış oldum 😅
Nspsmfpejf
Ben tekim ve hepinize yeterim
Gerektiğinde beterim
Benden bi' tane daha yok