Ne yapmalıyım? gitmelimiyim? kalmalı mı?

2 senelik bir ilişkim var hersey çok güzel arada sıkıntılar oluyor ama sıkıntıları bile saygı ve sevgi ile halledebiliyoruz. Ekim ayında nisanimiz vardı aileler anlaşıyordu ilk basta hersey çok güzel ilerledi annesi tanışmaya geldi aynı zamanda isteme ve iki ücgün sonra nişan olacaktı tüm hazırlığı ile geldi uzak mesafeden dolayı. Gelir gelmez bir çok sorun çıkardı. Yapamam edemem. Olmaz gibi. ya da diğer gelinini kızı olarak gördüğünü beni gelin olarak kabul ettiğini. Söyledi. Nişan günü istemediğini söyledi yani 2 gün sonra ben kuafördeyken memlekete döndüğünü söyledi sevgilim ile birlikte o sıra kuaför deyiz. Adet ve geleneklere göre değişir normalde erkek tarafı elbiseyi makyajı üstlenir hediyelik ben hepsini kendim yaptım masraf olmasın ekstra her şey güzel olsun diye. Herseye de tamam dedi benim ailem sırf ben üzülmeyeyim diye. Buna rağmen istemediğini söyledi biz hiç konuşmadık baş başa veya bir olumsuzluk olmadı bu süre zarfında tam tersi gulup eylendik sebep olarak gösterdiği ben saygısızlık yapmışım. Neyse. Altin konusundan dolayı olduğunu düşünüyorum ki. 60 gr altidn takılsın istedi benim ailem o 50 gram takarım dedi. Bunu derken de diğer gelininjn nisanın düğününü mobilyasıni herseyini kendinin üstlendiğini söyledi. Ayrıntı şu ki biz sevgilimle eşyalarımızı her şeyimizi almıştık. Sadece aileler tanışıp nişan söz dugun olacaktı. Nişan günü memlekete döndüğünü söyledi ver herseyi berbat etti biz süslendi puslendik sevgilimle ve o kafada nişan yerine gittij sevgilim o gün tüm gün ağladı. Nişan 19:00 başlıyor ailesi 21:00 de geldi çamaşır suyulu tişört annesinin üstünde kardeşi pisajama gelini tay babası özensiz saç baş daginik vaziyette. El opturmwsilwr fotoğraf çekilmelidir yemek yemediler hediye almadılar tüm misafirler anladı. Babası babamı köşeye çekip istemiyorz demiş.. neyse misafirler dağıldı herkes gitti nişan atıldı ailem onalri kovarak gönderdi.. şimdi kafamın karıştığı nokta şu ki.. sevgilim kendine yapılan saygısızlığı kabul etmediğini onların düşüncesinin önemli olmadığını herseyi kendi yaptığını ve yapacağını beni bırakmadığını bırakmayacağını söyledi. Ailene de böyle söyledi ama ailem istemiyor kesinlikle. biz nikah kiydik bir hırsla.. kaybetme korkusu ile..3 aydır para biriktirdi evi tuttu eşyaları yerleştirdi.. ve bana gel diyor onların memleketine. Aileleri bir kenara bırakalım biz birlikte bir yuva kuralım diyor. Onu çok seviyorum ve çok istiyorum onunla çok mutluyum ama doğru olan ne bilmiyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Ne yapmalıyım? gitmelimiyim? kalmalı mı?