Benim annem kan kanseri teşhisi konuldu geçen sene Şubat ayında şu an tedavisi bitti evde ama hastalığın tekrar nuks etme olasılığı vs. Var ama olmayabilir de 48 yaşında kendisi. Bende annem hasta olduğu için geçen sene sınava hazirlanamadim hastanedeydim haliyle mezuna kaldım çünkü puanım düşüktü. Bu senede geç başladım zaten çünkü motivasyonum çok düşüktü psikolojik açıdan çok yoruldum evin tüm sorduğu üstüm de annemin bir iş yapmasına izin vermiyorum zaten benden başka da yapacak kimse yok kız kardeşim var oda küçük zaten 13 yaşında falan. Annemde sürekli artık iş yapamayacağıni vs. Söylüyor üniversiteyi burada okumamı istiyor. Sürekli küçük bir şey bile yaptığında çok yorulduğunu söylüyor. Bu aralar kütüphaneye gitmeye başladım çünkü evde çalışamiyorum döndüğümde yemek temizlik çok yoruldum. sürekli bir koşuşturma içindeyim bende üniversiteyi burada yaşadığım şehir de okumak istemiyorum çünkü belli bir yaştan sonra geriye dönüp baktığımda bana sadece bu yaşlarım kalacak. ailem baskıcı bir yere gidince sürekli hesap veriyorum yaşadığım şehir de aktivite yapacak bir şey yok gece dışarıya çıkmam yasak. çok yorulduğumu hissediyorum gitsem anneme bir şey olursa tekrar hastalanırsa bunun vicdan azabını çekecem ki istediğim bölümde yaşadığım şehirde yok ama kalırsam da kendime yaptığım haksızlığın altında ezilip daha da mutsuz olucam. Sosyal hayatım herşeyim aşırı zayıf zaten ne yapacağımı bilmiyorum. annem her iş yapamadığını dile getirdiğin de üzülüyorum ama bunu sanki üniversiteyi burayı tercih etmem için yaptığını hissediyorum bazen. Bende bir insan ve genç olarak gezip tozmak özgürlüğün tadına varmak istiyorum ama yaşadığım hayat beni psikolojik açıdan çok yoruyor çünkü genç gibi hissetmiyorum
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar