Bu kızla evlenmeli miyim?

Sitenin 11 yıllık master üyesi olarak soruyorum çok dardayım arkadaşlar yaş 32 oldu.

Adayımız 28 yaşında çok iyi tanıdığım bildiğim bir kız aynı mahallede doğduk büyüdük ikimizde Antalya’nın yerlisiyiz yörük çocuğuz hani ikimizde maddi olarak iyiyiz ikimizde 5 vakit namazı kılan insanlarız diyebiliriz ikimizin ailesi de birbirine sever sayar aileler de çok istiyor evlenmemizi…

ama ben kıza karşı bir şey hissetmiyorum, ayrıca başörtülü namaz kılan bir hanfendi ama pek göründüğü gibi değil aday biraz geçmişini bana anlatınca içim pek almadı zaten bir şey hissetmediğim birinden böyle şeyler duymak beni iyice soğuttu.

İyi yönlere gelecek olursak bu kız bana katlanır bana çevreme aileme her konuda uyum sağlar haftada bir kere bize gelir keza ailesi de bu şekilde aynı kültürün insanıyız yeme içme giyinme her şeyimiz aynı uyumluyuz hani çevrede bu yönden böyle gördüğü için bunlar niye birbirini bekliyor havasında…. ama olayımı bilen yok :(

kız benden hoşlandığını söyledi ama ben bir şey diyemedim çünkü bana hoş gelmiyor sonra bana evet güzel bir kız değilim farkındayım dedi üzüldü.

Kız benden olumlu bir şey görmeyince başkalarına yöneliyor başkaları da bunu sevemiyor veya ailesi kabullenemiyor dönüp dolaşıp bana geliyor ailem de bu kızı çok istiyor ama içimin almadığı biriyle yürür mü bilmiyorum Arkadaşlar bir akıl verin ben ne yapmalıyım?

Bu kızla evlenmeli miyim?