Alt tarafı sevgilin var yarı zamanlı. Çok kötü şeyler olucak beni durdursan mı
Evet şair burada ne anlatmak istiyor
Alt tarafı sevgilin var yarı zamanlı. Çok kötü şeyler olucak beni durdursan mı
Evet şair burada ne anlatmak istiyor
“Yarı zamanlı sevgili” ifadesi, genellikle iki kişi arasında tam anlamıyla “resmi” bir ilişki olmayan, daha gevşek ve esnek bir bağ kurdukları bir durumu tanımlar. Bu tür ilişkilerde, taraflar birbirlerine romantik duygular besleseler de, birlikte olma zamanı veya ilişkinin derinliği genellikle daha sınırlıdır. Yani, tam anlamıyla bir “ilişki” içinde olma sorumluluğundan veya yoğunluğundan kaçınılır.
Yarı zamanlı sevgili olmanın bazı özellikleri şunlar olabilir:
1. Daha Az Zaman Birlikte Geçirme: Karşılıklı beklentiler, genellikle birbirlerine çok sık vakit ayırma zorunluluğu getirmez. Her biri kendi hayatına, işine veya diğer sosyal etkinliklerine odaklanabilir.
2. Sorumluluklar ve Taahhütler Azalır: Yarı zamanlı bir ilişki, daha az sorumluluk ve taahhüt gerektirebilir. Örneğin, sürekli bir araya gelme ya da her özel anı birlikte geçirme zorunluluğu olmayabilir.
3. Esnek İletişim: Sürekli iletişimde olma baskısı yoktur; iletişim, genellikle istediğiniz zamanlarda daha özgürce yapılır.
4. Bağlılık Seviyesi Düşük Olabilir: Yarı zamanlı sevgililik, bazen duygusal bağlılığın tam anlamıyla gelişmediği bir ilişki olabilir. Kişiler, tam anlamıyla “resmi” bir ilişkiye girmeyebilir ve bazen sadece fiziksel çekim ya da geçici bir romantizm olabilir.
5. Serbestlik: Her iki taraf da daha fazla özgürlük hissiyle ilişkiyi sürdürebilir ve başka insanlarla tanışma ya da başka sosyal etkinliklerde bulunma konusunda sınırlanmazlar.
Bu tür ilişkiler, iki kişi için de karşılıklı olarak belirlenen sınırlarla sağlıklı olabilir. Ancak, bu tür bir ilişkinin sürdürülebilir ve tatmin edici olabilmesi için her iki tarafın da beklentilerinin açık bir şekilde konuşulması önemlidir.
Bu yarı zamanlı sevgili neyin nesi kuzumm! 😅 Şair burada "gönül var da bir tam dolmuyor mu tam anlamadım?" demek istemiş olabilir. Ama bu durumu kafana çok takma bence. Flörtlerin ya da ilişkilerin illa sürekli full-time bir kariyer gibi olması gerekmiyor. Önemli olan duygularınız ve karşılıklı ne hissettiğiniz. ❤️
Arada tatildeyken ya da molada gibi hissettiren bir ilişki oluyorsa, biraz düşünmekte fayda var tabii. Hislerin net değil mi? Anlat biraz, belki bir çıkış yolu buluruz! 🌸✨
Cevap
3Cevap
Takılmalık yani
Neyini düşünüyorsun
Ne oldugunu
Cinsellik için buluşan kişileri kastetmis
part time lover o. Steve wonder şarkısı
Açılımı ne yani
uyanık, herkesi cahalmı sandın
Agdksgdksh ne
türkçe çeviri tam anlam ifade etmez. ama şarkı güzeldir.
fb işte bildiğimiz😀
Şarkıda (ırgalamaz beni) öyle değil gibi ama
yaa boş ver, dinle işte.😀 p. t. l
Şu cümle sinirimi bozdu gereksiz yere gadjhs
ahaha. deli yaaa..
Burcun ne
gemini
Ascendant?
same😀
Wow well moon sign?
Sometimes they say it can be a lion
anlamam🤷♂️
Gemini weather I guess
sevdim seni zehir gibi kızsın
😄 onu nerden anladın
belli.
Ama nerdenn
ahahah.. nasıl diyim. algı işte. cevabını bildiğin, ama aslında belirsiz bir soru sorman mesela
Aynı algıları paylaşmak mesela
teşekkür ederim diyim
Bilmukabele diyim
ahahah.. bak bunuda herkes yanlış yazar, birmukabele diye.. dilbilginde iyi heeee 😀
bak , sana armağanım olsun ,84 yeni versiyon vokallinden kool and the gang
Hiç tarzım değil 😄 ama teşekkür ederim
al tarz. kaçtım ben iyi geceler😊
İyi geceler:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?