Konu, gündem ilişkiler olduğunda yok mu bu işin bir orta yolu
Herkes en iyi yol benim yolum diyorsa kim adım atacak 😀

Konu, gündem ilişkiler olduğunda yok mu bu işin bir orta yolu
Herkes en iyi yol benim yolum diyorsa kim adım atacak 😀
Sınır çizen kendisine öz saygısı olan gerektiğinde uzlaşmacı davranan olgun kadın veya erkek ilişkiyi ayakta tutar. Zorla getirdiğin 🚹 erkek şu demek ; sen zorla onu farklı bir kişiliğe kalıba koyuyorsun ve o, olmaktan çıkıyor. Ne yola getireceksin ne de yola 👣gelecek herkes kendi yolunu kendi belirleyecek. Erkek köle değil ❌ kadında bırakın kendi kişiliği adına kararları kendisi versin. Yolunu kendi çizsin ilişkide sonuç olarak bu adamın bir aklı var. Ve biz dedikten sonra yola gelmesi şey gibi ; aşkım bana çiçek al demesi gibi o düşünmüyor, sen dedikten sonra da bir anlamı kalmıyor. ✨🌾
Zorla yola getirdiğin erkek 🚹*
İlişkiyi ayakta tutan, tek bir tarafın yola gelmesi ya da yola getirmesi değil, iki tarafın da dengeyi ve uyumu sağlamak için çaba göstermesidir. Sağlıklı bir ilişki, iki kişinin ortak bir yol bulmasıyla sürdürülebilir. Bu nedenle, ne yola gelen ne de yola getiren olmak, ilişkideki asıl başarı kriteridir; önemli olan karşılıklı bir "yolda buluşma"dır.
Cevap
13Cevap
Yola getirmeye çalışan varsa diğer taraf yolsuzluk yapıyordur. O yolda onunla yoldaş olunmaz. Varsın orada mücadele ruhumuz eksik kalsın.
karşılıklı güven olması gerekiyor
Ayakta tutmaya zorlamak ilişkinin sağlıklı olmadığını düşündürür bana. Ayakta tutsa da bi taraf uzun soluklu olacağını düşünmüyorum.
Yola getiren olunca diğer taraf yola gelmiş olmaz mı zaten? Demek ki 2 taraflı adım atmak gerekiyor ama yola getiren önce sanki
Anlaşılamayan insan ne yola gelir nede yola getirir.
Ortak noktada buluşan ve kendinden ödün vermeyen taraftır
Bence biten kişidir ilişki tek taraf tutamiyor tutan da bitiyor zaten sürekli ilişkisi için çabalamak tan
İkiside yarı yariya
Yola getiren biri varsa mantıken yola gelen biri de yok mudur?
Yoldan çıkarak kafa dinleyen huzurludur abla
Sen yinede yoldan şaşma ablası
:)))
Ortada buluşmak bence en karlısı olur😀
Alttan alan empati kuran kişidir bence
Yola getiren diyorum.
Yola getirendir
Yola getiren
adamdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?