AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Neden imkansız olsun bu nası düşünce
Kadınlar yakışıklı ve statü sahibi sahibi uzun boylu erkek sever
Lisans mezunu erkekler
Parayla eğitimle de pek ilgisi yok
Anlamadım
Sevmek anlaşmak önemli.. Para aç kalmayacak kadar, eğitim anlamında da kendini geliştirmeye açık kafa lazım
Bak şimdi bir müteahhit, ya da çiftçi ya da süpermarket sahibi, bir mühendisten doktordan daha zengin, ama kadınlar hangisini seçer sence?
Ben ezik tipsiz vasıfsız herifin tekiyim gelişmem imkansız gibi bir şey
Meslekle ilgisi pek yok.. Kafa uyumu önemli.. Ama doktorun mühendisin namı var ilgi çeker, geçinilmezse o da olmaz
Meslekle ilgisi yüzde yüz vat
Çok takmışsın kafayı ama haklısın, zamane biraz öyle.. Üni 2den terk bir adama aşıktım lisede tanışmıştık.. Şimdi doktor öğretmen konuşuyorum belki evlenirim de severim de.. Ama en büyük aşk oydu.. Birde bir öğretmene aşık oldum ama onuda öğrencilikte tanımıştım.. Öğrencilik en masum, en sevilesi zamanlar
Keşke doğmasaydım
Herkesi bu konuda düt atar karşim
Anlamadım?
?
Herkesi ezer geçersin tarzında küfür ettim site beni sansürledi
Sen soruyu okudun mu
Okudum işte de cevabım mahvoldu:(
Ben ezik tipsiz vasıfsız herifin tekiyim gelişmem imkansız
Hersey para değil
Oha sen şaka mısın
Özgüvenin olsa ben bile evlenirim dhngfnhfnfg
Hayır maalesef gerçek
Ne alaka ya
Dalga mı geçiyorsun
Ya sen niye beni kötü anlıyon hep
Keşke ölsem
Ya deme öyle
Ben sana bisey sorcam
10 tane kadın 1 erkeğe sakinleştirici iğne vurabilir mi güçleri yetermi
Sor
Sordum
Abi söyle neden sordun
Çünkü intihar etmek istiyorum zorla hastaneye yatırırlar mi yaparlar mı diye merak ediyorum
Önce bı neden sorduğunu söyle
Söyledim ya işte
Abi saçmalama lütfen
Kadınların bana iğne yapmaya gücü yeter mi
Bak abicim ya kimse senle evlenmese ne olmuş en kötü görücü usulü evlilik yaparsin
Canına kıyılır mı hiç belki her şey çok güzel olucak hem paran da var
Sence yapabilirlermi
Abi sakın yapma bak kaç saattir sohbet ediyoruz burada senle o kadar anlattım belki yarın biriyle tanişcan
Ya sana gerçekten inanamıyorum ortada belli bir kadın bile yok seni reddeden paralı pullu adamsın kaç kadın seninle evlenmek ister delirdin mi ya bir anlık gaflete mi düştün şeytana mı uydun naptın kendine gel
Abi ben bu günaha giremem
Bilmiyorum üzülüyorum
Ayrıca soruma cevap vermediniz
Ya ben en son uyuycaktim en son mesajını gördüm şimdi ben nasıl uyuyayım bı söyler misin
Evet vermedim
Neden
Bı gece üzülmenle yıllarini çöpe atamazsin
Hem aileni düşün kimsen yoksa arkadaşlarini düşün onlarda yoksa kaç saattir seni vazgeçirmeye çalışan beni düşün
Tamam tanışıyoruz ama ben bu vicdanla normal yaşayamam ya kac yaşındayım ben daha
Üzül, ama kimse üzüldü diye canına kıymaz. Seninki üzülmek değil umutsuzluğa hapsediyorsun kendini. Ve hissettiğin bu umutsuzluk kafanda uydurduğun bir serap. Gerçek hiç öyle değil. Bak hazır param da var diyorsun istersen hiwell indir uzman bir psikolog ile görüş istersen normal bir psikologa git durumu anlat çünkü onlar bu işin uzmanı bizden daha fazla faydaları olur. Kendine bu şansı tanı. Sen kendine şans ver ki başkaları da sana şans versin. Konuş açıl o da sana tavsiyelerde bulunur.
Bende diyorum ki beni hastaneye yatırırlar mi intar etmeye kalksam
Yakışıklı da değilim ama
Abla gerçekten çok haklısın sabahtan beri açıklamaya çalışıyorum abi dinlemiyo beni
Ayrıca lisans mezunu 4 milyon işsiz genç. var bu ülkede her Allahın günü uyanıp Allahım niye okudum diyorlar diplomaları iptal ettirmek istiyorlar. Bir lisans mezunu olarak söylüyorum üniversite 4 yıllık bir zaman kaybı. Boğaziçi odtü mezunu değilsen maalesef boş.
Nerden biliyon
Belki bize göre yakışıklısın
Sen kaç yaşındasın ki
Sen hepimizden daha şanslısın farkında değilsin en azından kafan beynin saçma sapan formüllerle iş hayatında kullanılmayan bilgisayar kodlarıyla dolmadı.
Sanki ben çok mı güzelim yooo sadece iyi olmaya çalışıyorum bu da insanlarla etkileşimi kolaylaştırıyo
Evet bu arda sen hepimizden daha şanslısın ben askeri üniversitenin zorluğunu çekicem uzun süre sonra dağ bayır gorevdi operasyonuydu tamam bu ben seçiyorum ama sen yinede şanslısın
@Ecrinnisa1 bu kız saatlerce seni ikna etmeye çalışmış onun bu temiz güzel yüreğinin hatrına lütfen bir psikolog ile görüş. Hepimiz böyle durumlardan geçiyoruz bazen kendimizi kötü hissediyoruz çirkin hissediyoruz ama öyle değil. Gerçekler inan çok farklı. Ruhunu tanıdıkça anlayacaksın çoğu şeyi ve psikolog veya bir uzman sana bu yolculukta rehberlik etmeli şahsi fikrim.
Benim yaşımı boş ver senin gelecek yaşların daha önemli öylesine biriyim işte
Psikologla görüşürüm ama soruma cevap vermediniz
Ayrıca lisans mezunu olmak istersen bu ülkede lisans mezunu olmaktan kolay bir şey yok inan. Sen ki para kazanmış adamsın bence bu daha büyük bir beceri illa o diplomayı alırsın. Hem de en alasını.
Sen hangi bölümü okudun ki
Sen bakmazsın bana
Yaa çok teşekkür ederim o sizin güzel bakan gözleriniz 🩷, abi sende bak ablayı dinle bak benim önümde yıllar var her gece uyurken aklıma gelceksin acaba noldu diye bana bunu yapamazsın ailene bunu yapamazsın bu ablaya bunu yapamazsın
Abi önce git bı psikoloğunla görüş istersen arada yaz konuşalım biraz ama sakın onu yapma
İktisat mezunuyum ben anlatsam haline şükredersin 23 yaşındayım. Üniversite mezunu olmak inan hiçbir şey ifade etmiyor. Gelişmiş olduğunun da göstergesi değil çünkü çoğu öğrenci kopya çeke çeke okuyor. Bütlere kala kala okuyor. Gerçekten zaman kaybı
Ama yinede bana bakmazsın
Ve üniversitem iyi bir üniversite ama düşün yani söylemiyorum bile çünkü işime yaramadı
Abi burada bence sen ben senin yaşındayken karşılaşsak belki de bana hiç bakmazsın
Neden.
Bana bakmazsın olaylarına girme bence çünkü o meseleler kader kısmet sen önce psikolojik sağlığını düzelt adriana lima bile peşinde koşar
Neden olabilir ki herkesin zevki farklı belki sen bana göre çok yakışıklısın bı başkasına göre değil belki kendine kötü diyosun ama bı başkasi seni çok begeniyo karşılaşınca sen beni beğenmezsin
Kıvanç tatlıtug la çaycı Hüseyini karşılaştır göreceli bir kavram yok
Ben çaycı Hüseyin diyordum
Belki ben bıyıklı kısa erkek seviyorum
Abartma
Ama benim hala merak ettiğim bir şey var
Yo abartmıyorum herkes kıvanç diycek diye bişey yok , abi sende nerdeyse tüm Türkiye'nin gözdesinden bahsediyorsun ama tercihler değişir
Ya kardeşim yanımda olsan kafa göz dalarım sana Allahın yarattığı hangi insan çirkin olabilir yahu! Kendine gel. Allahın gücüne gidecek. Ayrıca kız haklı aynaya bakarsın beğenmezsin ama bir başkası çok beğenir. Bu saçma sapan instadır kıvançtır arttır curttur bakıp bakıp kendinizi karşılaştırıp karşılaştırıp kendini ezik çirkin hissetmeyi bırak. Hissettiklerin tamamen serap, sahte. Gözlerin görmüyor resmen burada çıldırıyorum ya tokatlıcam cidden sinirden kudurdum.
Abi söyle de gidip uyuyayım cidden git sende bı yat saat nerdeyse 1 oldu
Aynen abla haklı
Abi sen sorunu söyle bi
Haklı aslında
Abi sorunu sorcan mı sen
Dedim ya 21 yaşında bir erkeğe kaç tane kadın sakinleştirici iğne vurabilir
Sabah derhal psikologla sohbet ediyorsun uzman görüşlerini alıyorsun kendini bu konuda geliştiriyorsun kitaplar okuyorsun özşevkat Olumlamaları dinle bu gece ruhun üzerinde ruhsal gücünün farkına vararak maneviyat üzerinde çalışıyorsun ve tüm bunların sahte bir serap olduğunu kendine büyük haksızlık ettiğini fark ediyorsun anlaşıldı mı?
Abi Allah senin
Bak günahıma giriyon abi bak 2 saattir konisuyoz git önceki mesajlara bak kaç kişi neler demiş psikologunu ara
Bide 21 yaşındasın abi çok gençsin ya cidden istersen açık öğretimle bile üniversite okursun yapma bunu
@Ecrinnisa1 ya bende bunu anlatmaya çalışıyorum ölme sebebin çok noktan olur bu arada üniversite için ölünmez aq xıjsswhepevelb adam gibi bise olsa bari
Abi bişey yapmiyacağına söz ver gidip aile üyeleriyle de konuşabilirsin şimdi sabah doğru psikoloğa tamam mı
Tamam söz
Ya cidden benim elimde olsa ben bile gitmem çok saçma
Bize cevap da vermiyor
@bıseysorupcıkıyom neden isteği kabul etmedin
Cidden ya
Hangisi sensin
Matematik
Kabul ettim
Yazamıyorum Xperim düşük
Beklee
Abi iyi misin hesabın gözükmüyor
Gördüm şimdi
Hmm kendini geliştirmiş mi
Hangi konuda?
Genel yani bir konu değil kendini geliştirdiği alan
I dont know
Geç dalganı
Değil
Evet öyle
zenginse zor değildir
Neden imkansız olsun
Lisans ya da yüksek lisans yapan erkekler
Sen ne iş yapıyorsun ki
Babamın süpermarketleri var emekli oldu ben ilgileniyorum
Bakımlı ve birazda kültürlüysen bütün kızlar dizilir sıraya
Kültür derken, lisans yapmadım
Kültürlü olman için lisans yapmana gerek yok.
Kültürlü olmak şöyle araştırmayı çok seven, bildikleriyle yetinmeyen, bir duruma karşı objektif yaklaşan, bildiklerini hayata aktarabilen, çok okuyan, okuduklarını pratiğe dönüştürebilen, kendini sürekli yenileyen, nerede nasıl ve ne konuşması gerektiğini bilmen bunlar kültür demek iste
Ya Allah aşkına sen ne iş yapıyorsun
Ben bankacılık okudum ama özel bir şirkette çalışıyorum
Yani sende en az onlisans yapmış birini istersin
Gözüme hitap ediyorsa statüye bakmam ben onu geliştiririm eğitim konusunda.
Sen ne yapabilirsin ki doktor mu yapacaksın onu
Ayrıca göze hitap derken yakışıklı olması çok mu önemli?
Hayır bahsettiğim kitap okumuyorsa kitap okuma alışkanlığı kazandırırim ne bilim daha kültürlü olması yönünde uğraşırım ki birbirmizi tamamlayalim. Yakışıklı değilde böyle özgüvenli. Bazı erkekler vardır aslında çok çirkin ama kendine o kadar güvenir ki hayran kalırsın onun o çirkinliği gözüne gelmez öyle işte.
Gizliden çıkarmısin
Çok garipsin
Ama bazı erkekler de vardır ki sürekli ya boyundan ya başka şeylerden sürekli yakınır ben yakışıklı değilim vs bunlar itici gelir sen kendini begenmiyorsun ben seni nasıl begeneyim ki
Neden garip geldim 😊
Ya yakışıklı olmak çok büyük etken bide doktor hakim vb bisey olsak tüm kızlar peşimizden koşar
Sen kendini yakışıklı bulmuyor musun?
Yakışıklı değilim zaten ama tek sorun bu değil
Nasıl birisin merak ettim açıkçası
Olabilir
İçinde bulunduğum durumu nasıl tamamen kabullenebilirim
Önce kendini sevmeyi öğren sen güçlü bir adamsın bunu farkında ol önce
Ben sana başka bir şey sormuştum
Onun cevabını bilmiyorum
Of br
Napcam ben
Peki sen neden özellikle üniversite mezunu kızları istiyorsun çok güzel lise mezunu kızlarda var
Ben üniversite mezunu kız istiyorum diye bir şey demedim
İsterse ilkokul mezunu olsun sen beni anlamadın aslında
Anladım seni ama şöyle bir durum var lise mezunu bir kız ya da ilk okul mezunu bir kız statüye bakmaz
Güzelse bakar
Ayrıca şu an lise mezunu kız mı var
Kızların büyük çoğunluğu üniversiteye gidiyor
Görücü usulü evlenmeyi denedin mi peki
Hayır kalsın
Hangi şehirdesin bu arada
Bak sana şöyle söyleyeyim dünya üzerinde hadi türkiye olsun, Türkiyede benim tipimi beğenip benle evlenecek, bir tane kız yok ve ben kendimi küçük düşürüp kimseye talip olmam, beni belki statü kurtarır diye düşündüm ama zekamda geri, derslerim kötüydü
Seni görebilir miyim çok merak ettim bence kendine haksızlık ediyorsundur
Maalesef
Ama merak ettim 😭
Kaç yaşındasin?
Merak edicek bisey yok ki
Sen kaç yaşındasın
26
21 yaşına giricem bi kaç ay sonra
Aa daha minnoşmussun 🤭 büyüdükçe güzelleşirsin kuzum erkekler küçükken çirkin olur 😂
Ama zekam geri
Hiç bir zaman matematiği yapamadım
Bu da meslek hayatımı etkiledi
Herkes matematigi yapacak diye bir şey yok belki sen sozelde başarılısindir
Sözelde adam akıllı bisey yok
Boş vakitlerinde çalış en azından 2 yıllık bir bölüm oku
2 yıllık bölüme vakit harcamak istemiyorum
Yavrum zaten zenginsin miss gibi işin var tamamen kültürlenmek için oku
Ama hersey para değil
Bak şimdi bir müteahhit, ya da çiftçi ya da süpermarket sahibi, bir mühendisten doktordan daha zengin, ama kadınlar hangisini seçer sence?
Bu kafayla düşünme işte biraz ufkunu aç bak yazıyorum buraya bir kaç yıl sonra güleceksin bu yazdıklarına
Sen çok alakasız cevap yazıyon
Yaa tamamda doktor da gidip lise mezunu ya da ilk okul mezunu kız seçmez ki kendine denk ya da kendinden üstün birini ister. Mesela şu an doktorlar benden daha üstün bir konumda ben ağlamıyorum doktorlar niye benimle evlenmiyor diye kendimle denk olanlara odaklaniyorum sadece böyle olunca mutsuz olmuyorum beklentini düşüreceksin
Erkek doktor işsiz bir kadınla evlenir ama tam tersi olmaz
Denklik varsa sevgi olmaz
Çünkü erkek her zaman daha güçlü olmalı.
Haklısın, ben güçsüzlüğün acısını çekiyorum
Neyse ben söyleyeceğimi söyledim senin kafan basmıyor maalesef böyle devam edersen mutsuzluğa mahkum olursun
Bazen kendimi arabanın önüne atasım geliyor
Kafam basmadigi için böyleyim zaten, neden doğdum ki ben
Sende lise mezunu birine bakmazsın, hele yakışıklı değilse selam bile vermezsin
Oğlum daha 21 yaşındasın evliliği düşünecek yaşında değilsin bunları düşünme hayatını yaşa her şey bir kızdan ibaret değil
Tamam da evlilik zaten benim için imkansız, kestirmeyi düşünüyorum zaten
Ahahahaha manyaksin sen
Ciddiyim.
Herkes erkek olmayı hak etmiyor
Psikolojimi bozdun çocuk siteyi kapatıp gidiyorum
Ben sana insan gibi yazdım sorun sende demekki
Ölmem için dua et
Bu kadar vakit ayırıp dinledim sorun bende tabii ki hoşçakal
Ölmem için dua et çok mutsuzum
Ben ezik tipsiz vasıfsız herifin tekiyim
İki yıl önce senin gibi birini kurtardım senin elinden de tutmak isterdim ama enerjim kalmadı artık
Nasıl kurtarcan imkansız
Oda senin gibi özgüvensizdi egittim onu şu an mutlu ablası yok hiç ben ablası oldum onun
Kimdi i
Yani o herseyi kabullendi mi
Evet o kendini olduğu gibi kabul etti kızlardan bir şey beklemeyi bıraktı sadece kendine odaklandı
Peki ben nasıl kabullenirim yalnızlıgi erkeklik duygularım nasıl gider
Kendine odaklanarak mesela spora git kitap oku boş zamanlarında, sevdiğin oyunlar yok mu oyun oyna beynini meşgul et fazla boş durma boş durunca iyi şeyler olmuyor
Gizliden çıksana abla
Güzel avutuyorsun senn
Senin yaşında kardeşim var ondan seni çok iyi anlıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum
Yazamıyorum
Mesaj kutum kapali çünkü
Sen at o zaman
Adın ne
Matematik
Attım zaten
Yooo ne alakas
Yaw ne alakası var parası olsunda nasıl olursa olsun ünlülerin hepsi lise mezunu bile degil karı kızı götürüyorlar
Ünlülerin çoğu yüksek lisans ne anlatıyon sen🤣
Ünlüler ve yüksek lisans mı krlqşşşcşc sen kafayı yemissin aq cogu nişantası üniversitesi orada paralı okuyor ki cogu okumamış
Tamam da ben ünlü değilim ki niye kıyaslama yapıyorsun
Ben örnek verdim zenginsen egiitm sorun degil bu devirde okuyan issiz aq sen kime ne anlatıyorsun önemlğ olan para gelsin de naısl geliyorsa gelsin
Yanlış mı