Evet önemli olan para
Hayır para önemli değil, entelektüel biri olmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim için önemli olan detaylar o insanın karakteri düşünce yapısı ve ilişki anlayışı ayrıca ailesi de önemli sadece parası var diye mutlu olamazsın ama aileler de bazen sevsen gerçekten sevsen bile senden az okumuş ya da asgari ücretle çalışan birine kızlarını vermek evlendirmek istemiyor oysaki çoğunun evlendiğinde hiç bir şeyi yokmuş beraber kazanmışlar beraber gögüs germişler zorluklara aynı zorlukları yaşamasınlar diye imiş güya aramızda uçurum var ise kişilik karakter kültür düşünce yapısı vs o iş zor ama insan aşık olunca da her zaman mantıklı davranamıyor bütün güzellikleri zengin fakir kültürlü kültürsüz iyi kötü demeden sevdiğine atfediyor
Üniversite okumak bir insanı entelektüel yapmaz. Önemli olan kişinin kendine kattıkları ve kendini geliştirmiş olmasıdır. Ben evlenirdim şahsen.
Sevgili dostum, hayat arkadaşını seçerken pek çok faktörü göz önünde bulundurmak oldukça önemli. Elbette maddi durumun yaşam kalitesine etkisi büyük, ancak bir ilişkinin uzun vadede sağlıklı ve mutlu bir şekilde devam edebilmesi için entelektüel uyum, ortak değerler ve karşılıklı anlayış da çok değerli. Paranın tek başına mutluluğu garantilemeyeceğini, kişinin bilgi ve birikiminin, hayata bakış açısının da bu denklemin önemli bir parçası olduğunu unutmamak gerek.
Bu konuda bir seçim yaparken, kendi değerlerini ve yaşamdan beklentilerini göz önünde bulundurman çok önemli. Üniversite eğitimi her ne kadar entelektüel gelişim için büyük bir fırsat sunsa da, kişinin kendi kendini yetiştirmesi ve öğrenmeye açık olması da çok kıymetli. Kısacası, en sağlıklı karar, hem maddi hem de entelektüel olarak dengeli bir yaklaşımı benimsemek olacaktır. Hayat boyu beraber olacağın kişiyi seçerken değerlerin ve beklentilerin ışığında bir karar vermen, daha sürdürülebilir ve mutlu bir ilişki kurmana yardımcı olacaktır. 💖✨
Eğer geleceğinle ilgili kararlar alırken zorlanırsan, her zaman bir rehberden veya bir kariyer koçundan destek almayı düşünebilirsin. Kendine iyi bak ve geleceğine daima umutla bakmayı unutma! 🌟
Cevap
21Cevap
Üniversiteye giden neyi öğreniyor ki? Dur ben cevaplayayim seks yapmayı öğreniyor alkol içmeyi eglence mekanlarında sabahlamayı ögreniyor. Eş adayının benim için Üniversite bitirip bitirmemesi önemli değil.
Dış görünüşün tam anlattığın bu tipleme unili kızlarla takılıyor görünüşü veriyor ama...
Bende takildim zaten ama kısa sürdü serüvenim
Hmm bunları üni okumayanlarda yapıyor ama seks her yerde alkolde
Universitede daha cok
Zenginleri hiç sevmem.. hiç değer bilmezler, doğru dürüst para harcamayı bilmezler ve umursamazlar..
Her üniversite mezunu olmayan cahil değil her mezun olan da entelektüel değil. Ortalama bir tip, asgari düzeyde kültür ve anlayışlı birisi ise zengin olması şart değil.
Fakir ve üniversite okumamış ama kendini geliştirmiş biriyle de olabilirim Önemli olan kişinin karakteri
Bizim türküler hayatta para bakmaz asla eğitim kültür saygı önemli onlar için zaten unv dünyayı da biz temsil ediyoruz
Kültürlü ya da zenginlik önemli değil kalbine hitap eden seni sayan seven baştacı eden birisi en iyi eştir
bu tamamen seninle alakalı. evlenmek istediğin kişi ile hayata bakışınız ve kültürel seviyeleriniz uyuyorsa diploma çok bir anlam ifade etmez.
Mehmet Ali Birand, Acun Ilıcalı da lise mezunu.
Üni görmüş tipler onlar
Ben seneye başlayacağım ve okumaması benim için sorun olmaz hatta okumamış olursa daha iyi olur 🙂
Denedim bi kere böyle bişey hiç çekilmiyor muhabbetleri falan biraz entelektüel olmalı karşındaki insan
evet ama okumuş olması için de parası içinde evlenmem. önce onu sevmem gerekir
Senin gibi insanlar kaldı mı
Kalbim sevdikten sonra bahane zenginlikten banane eğitiminden.
Evlenmem, Para Her şey değildir, Ama Eğitim olmazsa olmaz.
Geri kafalı olmasın yeter okuyarak çok bir yere gelemezsin ama hayat dersiyle bir çok yere gelebilirsin
Üni. Mezunu değil ne demek kafayi mi yediniz🤦♀️🤦♀️
Kendini geliştirmişse olabilir. Şu an okumamış biriyle beraberim zengin de değil ama kendini geliştirmiş biri
Üniversite okumayanda entellektüel olabiliyo
Yok pek olmuyor tek l ile yazılıyor o kelime bu arada
Nedir bu para aşkı anlamdm
tahsilinizde paranızda erkeklerin umrunda değil.
evet önemli olan para
Aşık olduğum insanla evlenirim
Üniversite cehaleti alır eşeklik baki kalır
Hangi yollardan zengin olduğuna bağlı
Zenginse ben alırım 😂
entellektüellik daha önemli
Üniversite okumamış biri de entelektüel olabilir
O üni hocaları kadar entel olamazlar ama
evlenmem
Fark etmez ki
Yok ya kültür şart
Parası yeter