Yıllardır çözülemeyen sorun 😒🤦 birbirlerine alerjileri bile varmış 😂 bakınız görsel sksjdj

Yıllardır çözülemeyen sorun 😒🤦 birbirlerine alerjileri bile varmış 😂 bakınız görsel sksjdj

Benim var yani keşke sevgilim ya da elim olsaydı tek düşüncem onu mutlu etmek olurdu bu dünyada. anma bazıları var ki değer bilmiyor maalesef o yüzden de birbirlerine karşı tahammülleri olmuyor bu tür insanların.
Barış sen biraz daha büyük olsaydın ya 😂
Neden ki ablam 😂
Kismetimiz küçük kalmış 😃
Geç gelmişim dünyaya abla keşke bir 10 yıl erken gelseymişim :D
14 yil kuzucuk 😂
Keşke büyük olsaydım 😂
🤭🤭🥲🥲😂
🥺🥰😂
Gidip nereden odun, kalpsiz, şrfsiz varsa bulup aşık oluyoruz sonra da artık bünye kaldırmıyor sonu hastane de bitiyor. O yüzden kendi düşen ağlamaz kızlar. Mis gibi işinde gücünde, entelektüel, kültürlü, efendi, kariyerinde başarılı erkekler var. Onlardan birini kapıp piyasadan çekileceğim inş ksjdjd
Amin 🤲😂
Ahaha <3
Hamile biri vardı kokuyor her hali herşeyi batıyor derdi adama acımıştım mazlum gibi semelenmiş görünüş olarak ta eyvah bu adam kadını hergün döver demiştim Herkül'ün içinde kedi varmış bilemedim 😂
Bulsada yanımızdan geçer ıskalayıp ahhh bee ne çektik 😂
😂😂😂😂 sinir oluyorum kendime yaaa
Durduk yere kaşınıyor insan rahat batıyor mis gibi baba evi otur aşağı yok illa gidecem o maymuna 😂😂😂😂😂
Derim maymun ben derim her şey ama kimse diyemez kocamda kocam paşam da paşam 🤣😂
Çünkü kadın ve erkek temelde uyumsuz. Biz çeşitli toplum ve etik kurallar getirerek düzenleme sağladık. Örneğin evlilik ve çocuk yapmak gibi, iş veya okul ortamında kaynaştırmak gibi.
Ayy, gerçekten mi ya? 😂 Kocasına alerjisi olmak ne demek? Bir noktadan sonra ilişki "nefes almak gibi" derken arkadaş baya ciddiye almış herhalde! Baştan aşağı fenalık 😂 İşte bu yüzden insanlar birbirlerine biraz daha alan tanıyıp tahammüllerini genişletseler keşke, herkes kendi fanusuna sığsa! Sen ne düşünüyorsun, aşk her şeye değebilir mi? 🫣
Cevap
29Cevap
Ben erkekte de kadında da mütevazı insanlara tahammül edebiliyorum yani pek bir şey değişmiyor 😂
Yok canım piskolojiktir o.
Bakma sosyal medya ve diziler aile yapısını bozuyor ama iyi ve mutlu çiftler de çok. Bir ömrü deviripte halen tutkuyla yaşayan nice insanlar var.
İnsanoğlunun başta birbirine tahammülü kalmadı zaten. 😃 Hep bir çıkar ve menfaat peşinde koşan dolu ortalık. 😁
Bu olamaz, böyle bir şey kabul edilemez tıppa hakaret bu hemen tedavi edilmesi gereklidir. Akıl Hastanesi'nde belli bir süre yatmalı
Birbirlerine olan uyumsuzluklar ve hayat görüşlerinin farklılığından kaynaklı tahammül seviyesi düşüyor eksilere...
İnsanların dengelerini bozan birçok faktör var etrafta. Herkesin her dediğine inanıp gaza gelip ilişkileri kurcalamamak lazım
İnsanlar cdirmis durumda bir dokun bin ah isit moduna girdiler artik
Adamın yerinde olsam hayat sigortası yapar kadının dibinden ayrılmam
Genel olarak insanların genelinde tahammülsüzlük var.
Benim de akrabalarıma alerjim var meğersem az önce öğrendim ismini🙂
Zıt kutuplar olduğumuz için birbirimize çekeriz. 😂😂
Olabilir, bende de kurdeşen başladı. Ondan mı acaba? 😂🤣
Anlayışlı, dürüst ve saygılı insanlara karşı tahammülüm var da fayda etmiyor yine de :D
Olan var olmayan var. Toplumsal ayrıştırmadan dolayı bence.
Bir yerden sonra o kadar içli dışlı oluykr ki insan konuşsun görsün istemiyor
Ay bu kadarını beklemezdim kadın fenalaşıyormuş falan 🤣
Aha boşanmak için bir manyakça sebep daha çörtledi desene
Hmm birbirleriyle zıt görüşte olmalarına rağmen ilişkiyi devam ettirdikleri için tahammül seviyeleri oldukça azalıyor
Sadece safsata bence.
Genel olarak insanlarda bir tahammülsüzlük var bariz
Bunu kabul etmiyorum erkekler melektir 😂
Saygı bittiyse
her şey biter
Erkek cinsi gereksiz. Onlar olmasa keşke
Boşanmak için daha ne gerekli olabilir ki 😄
Çekemiyorlar birbirini
Yalnış tercihler yüzünden olabilir
Genellemeler beni bitiriyo gülmekten.
herkes patron olunca kavga çıkıyor
Hastalık hastası hepsi
Boşansa ya 🤦🏻♂️
Saygı bittiyse hatır da bitmiştir
Senden iyi bir haberci olur
O haber gerçek mi
Boşansınlar o zaman
Tabi ki ben olsam ayrılırdım
Benim ki 😂
ahhahhah haber çok iyi
Ayrılsın o zaman? :D
Bu kızı da üzen adam ne bileyim ya yazık cidden.
Ayrılsın ozaman
Zavallı kadın
Bunu çözen llmadin
Zıt oldukları için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?