Merhaba benim iki senelik bir ilişkim var. Ve sevgilimi varolan herşeyden çok seviyorum. Uzak mesafe olması dışında hiçbir sorunu yok ilişkimizin. Kendisi uzakta ama uğruna yaptığım fedekarlığın haddi hesabı yok. Kaç gece aç yattım sokaklarda kaldım. Başımı belaya soktum. Yani onu sevmekle alakalı bir sorunum olduğunu düşünmüyorum.
Ama neden yaptım nasıl oldu fark etmediğim bir hata yaptım. Ve bu hatamdan çok pişmanım. Bir başkasını tanıdım ve ilk başlarda cnsl dürtüler doğrultusunda konuşuyordum. Çünkü kendisi o yolu bana göstermişti. En fazla cnsl bir şey olacaktı ve bitecekti kafasındaydım (ahmakça). En sonunda pişman olup konuşmayı kesmeye karar verdim. Fakat hayatıma sonradan giren kişinin böyle davranışlar sergilemesinin hayatında birçok travma yaşamış olması ve bana karşı büyük bir sevgi ve bağlılık hissettiğini farkettim (Bu arada aramızda cnsl hiçbir şey olmadı). Ve bunu tam onunla iletişimimi kesmeye karar verdiğim gün öğrendim. Şimdi kalkıp onu terketmeye içim el vermiyor. Kalkıp gidersem kendisine bir şey yapmasından korkuyorum. Ve bana olan düşkünlüğü beni azıcık ona içten içe ısıtıyor. Olmaz demeyin lütfen, oluyor.
şu an çok kötü hissediyorum. Ve ikisi arasında elbette ki sevgilim herşeyim. Ama diğerini de artık kendim için değil onun için bırakmak istemiyorum. Şimdiye kadar çok şey kaybetmiş hayatta kalması bile başarı. Beni de kaybederse ne yapar bilmiyorum. Yaptığımın hata olduğunu söylemeyin lütfen, bunun farkındayım ve hatalarımı düzeltmek istiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen bi akıl verin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer