..
Sektörün içine ettiler..
'Denize bakıyorum, başımız dönüyor her şeyden, imkândan ve kullanılmamış sınırsızlıktan"

..
Sektörün içine ettiler..
'Denize bakıyorum, başımız dönüyor her şeyden, imkândan ve kullanılmamış sınırsızlıktan"
14 şubatta ortaya çıkıp 15inde tükenen şey o😂
😀
Aşkın masumlugunu dokunarak bitirdiler çünkü. Ruhla yaşanması gereken bi duygu bedene indi. Ağızda da sakız gibi gezdi ona aşık oldum buna aşık oldum lafı ne yersiz kullanım oysaki.
Aşk sektörü asla bitmez ki! Ama belki de “eski tadı yok” diyorsun. Haksız da sayılmazsın, sosyal medya, hızlı tüketim kültürü derken insanların duygulara vakit ayırması zorlaştı. Ama hâlâ eski usul romantizmi arayanlar var, ben mesela! 😍 Bence aşk, doğru insanla hep var olur. Sen ne düşünüyorsun? Aşkı daha “gerçek” hale nasıl getirebiliriz? ❤️🔥
Cevap
2Cevap
Sosyal medya yaygınlaştığından beri biri gider biri gelir, çivi çiviyi söker mantığı olmaya başladı. Bu sebeple aşka inançlar azalarak bitti tabi beraberinde duygular da.
Aşk sektörü seçenekler çoğaldıkça artık iş yapmaz oldu. Daldan dala atlamak zordu ama artık kolay yolunu buldular.
Maalesef artık herkes çok ulaşılabilir
Herkese ulaşım daha da kolaylaştığı için olabilir diyorum bende. Önceden birini sevmek sonuna kadar onu düşünmek ve ona ulaşma çabası varken, şimdi bu olmazsa diğeri denebiliyor ya da biriyle biten konuşmanın acısı bir başkası ile yatıştırılabiliyor. Tabi izlediğimiz dinlediğimiz şeylerde fazlaca etkiliyor şarkılar değişti , herkes düzenli olarak değişen bir akıma ayak uydurmaya çalışıyor.
Artık bir başkasını bulmak, bir tuşa basmak kadar kolay. Sevginin değeri kaybedildi. Kıymeti kalmadı. Duygunun bir çok tabanı yitirildi.
Hiç yoktan eskiden birini özlerken kalbimize bindiği yükü dert etmez, o dert bize tatlı gelirdi acı verse de
Ancak şimdi, simdisini yazmayayım kim okuyacakta anlayacak.
Hiç yoktan eskiden birini özlerken kalbimize bindiği yükü dert etmez, o dert bize tatlı gelirdi acı verse de
Bu kısım.
İnsanı hissettiren bir duyguydu. Bu aralar bunun kıymetini daha iyi anlıyorum 'eskiden hiç olmazsa içimde birşeylerin varlığını hissedip özlem duyuyordum ama şimdi tüm bu duygulardan arınmış hislerimi kaybetmiş halde yaşamıyormuş gibi hissediyorum' diyorum çoğunlukla.
Hissetmek çok farklı anlamlara evrildi sanırım.
Artık her ayrılık şüphe ile bitiyor. Böyle olunca hissedilen her şey paramparça oluyor zamanla. En gerçekçi cevabı aşağıda bir arkadaşımız 5 kelime ile kısa özet geçmiş.
Aski hor görüp kullananlara menfaat arayip basitleştirenlere sormak lazim
Eskiden böylemiydi insan aşkı için herseyi göze alır vazgezmezdi.
Simdi al gülüm ver gülüm olmuş hersey
Zaten kimse inanmıyor ama aşık olmak istiyor inanmadıkları duyguyu nasil yaşayacaklar?
Bana bu soru?
Yok genel senlik birsey yok soruyu görünce ask isteyip kaçan korkan insanlar geldi aklıma sinirlendim sana degil yani isteyip çabalamamak isteyip vazgeçmek sonra ask bizi neden bulmuyor acaba diyen ask mağdurları mi diyim ne diyim onlar geldi böyle olunca sinirleniyorum ask gibi bir duygudan insan neden uzaklaşır aci bu kadarmi yorar insanı gibi gibi
Bana sorulmuş gibi hissettim bir an. Yoksa ameliyat masasını kurar ameliyata başlardım. Cerrahlıkta üstüme yok.
Yok genel ama anlat ben dinlerim sorun yok tartisim istersen tabiki
Hayır soru kişisel değilse tartışmam.
Peki o zaman iyi geceler😊
İyi geceler.
Önce basitleştirildi ve herkesin yaşadığı bir şey oldu sonra baktılar aşk karın doyurmuyor nesilden nesile yok oldu çıkar ilişkilerini aşk diye adlandırdılar, herkes cebinde parsı altında arabası birini arıyor maksat işi görünsün daha iyisini bulana kadar
Cinselliği on plana koydular saçma slak cinsel terimler çıkarttılar aşk sektörünün içine de ettiler, fort die de var bsi bi kişi on kişiyle yazisio 🥴🥴🥴🙄
Flörte karşı mısın
Flört ettgn kişiden hariç on kişiyle konuşmaya karşıym. Önceden konustgn var mı derlerdi evet dendi mi bi kisiyle konuşulur onla olunurdu smdı bi kişiyle fort edio artı kenarda on kişiyle de mesjlasilio çokta iyi bsi dğl sank
En iyisi flört etmemek, ben komple karşıyım.
Daha neler cikartcklar bakalm
Talep çok olunca, kaliteli olana mı hizmet verelim kendine bilmeyene mi dediler ve bu sebeple battılar.
Sahte kalpten gelen ışık aydınlatırmı huzur mutluluk vermeyi geçtim hepsi çıkar hepsi yalan hepsi dolan bu kirlilik ışık veririmi..
Yaşamayan yaşadım diyor da ondan çocuklar bile aşk yaşıyor herşeyin anlamı böyle bitti gereksiz gösterişler ile
Çünkü herkes ölü taklidi yapıyor :))) zombi culture *
Bitmedi , yaşayanlar var.
Çünkü aşk diye birsy yok her şey menfaat üzerine kurulu
Bitmedi, cok güzel yaşayanlar var.
Kim sen mi?
Hayır. 😄
Öyle bir yazdın ki, büyük bir aşkın içindesin zannettim.
İçinde değilim ama bu yaz evlenecek olan 2 kuzenimin aşklarının şahidiyim çok şükür ✨️
Düğün kartı atarsan gelirim. Birde sanatçı gelecek mi düğüne:)
Ne zaman gelmek istersen gel başımız gözümüz üstüne. KS'de benzer topraklara sahip olduğum tek insansın. KS aşklarına ve arkadaşlıklarına inancım olmasa da toprak konusu için sana torpil geçiyorum 🙂 sanatçısiz olacak. Sesin güzelse sen söyle gelmişken 😄
Eyvallah teşekkür ederim düşüncelerin için:)
Rica ediyorum. :)
Aşk sektörü 80 lerden 90 lardan sonra bitti kanka be
Menfaat için kullanılacak adamlar uyandı geç olsada.
Seks sektörüne yönelim fazlalaştığı için.
Duygu durum bozukluğu içinde herkes
Aidiyet bitti, aşk bitti..
Sizin yüzünüzden.
Sebebini açıkla?
Erkekler / kadınlar diye genelleme yapmak doğru olmaz
Bu işe kişisel bakalım. Mesela kriterlerim var
Benim ilgilendiğim insan sanal hayata bağımlı olmamalı,
Benimle konuşurken langur lungur sağdan soldan karşı cins ile de tanışamaz sürekli,
Veya ilişki bağımlısı olamaz, ilişkisiz / iletişimsiz durabilmeli,
Güven vermeli ve güven alamazsam ipler kopar,
Benim dışımda duygusal git geli varsa sürekli başka mevzularla ilgileniyor algılarım / detoks
Gibi gibi sıralarım..
Yoksa delikanlı gibi seven çıktı da ben mi sevmedim. Bu nedenle siz demek doğru olmuyor.
Secenekler cok sadakat bitti
Aşk da yalan oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?