Evet aşk diye bir duygu olduğunu düşünmüyorum en azından bizim ülkemiz açısından, çünkü bugün çok seven insanlar neden gereksiz bir sürü masraflar yapıyorlar ki, nişan söz isteme nişan kına düğün derken her şey için para gerekiyor ve para olmadığında sevgi aşk kalmıyor.
Kabul ediyorum kuru aşk insanın karnını doyurmuyor insanlar geçinmek istiyor bu gayet doğal ama günümüzde kadınlar bu durumu o kadar çok suistimal etmeye başladılar ki birde tek mazeretler ben bir defa evlilik yapıyorum oluyor, eski insanlar 1960 - 1970 ve 80 - 90 yıllarında evlilik yapan insanlar da bir defa evleniyormuş onların canı yok muydu?
Hafta önceden insanlar evleneceği adamı kadını düğüne kadar görmüyormuş ama çok sağlam bir evlilik yıllarca birbirine karşı saygılı bağlı evlilik yaşayan insanlar varmış, şimdikiler ise doyumsuz evi olsa içini beğenmez içi güzel olsa perde rengini beğenmemezlik yapar ve en küçük bir kavga olduğunda insanların ağzında hemen polisi aramak için bahane arıyorlar, hemen mahkemeye gidecek boşanma davası açacak, erkeğe bir ömür boyu da tazminat davası açacak nafaka ödemek zorunda bırakacak, ondan sonra da nikahı olmadan ya da gizli gizli başka adamla ilişki yaşayacak, bunu da geçtim erkek boşandığı kadına tazminat ödemekten hayatına başka bir kadını alarak evlilik dahi yapamıyor.
Ondan sonra da televizyona çıkarlar kadınlar daha çok eziyet görüyor belki istisnalar var ama çoğu şimdi böyle lokma tatlısı dağıtan lokum dağıtan, göbek atan kadınlar var, hiç bir şey bu hayatta karşılıksız değildir ne erkek çok masum ne de kadınlar çok mülayim kimse kendini kandırmasın.
Ben bedensel engelliyim ve şunu biliyorum ki günümüzde hiç bir kadın engelli bir adamı sadece sevdiği için evlilik yapmaz parası varsa rahat bir hayat sunacak olduktan sonra herkes her şeyi kabul eder, aşk sektörü sadece ticaret sektörü oldu, kapitalist sistemin insanlara dayattığı her şey aşk hayatını da etkiledi, zaten insanlar nikah olmadan her türlü ilişkiyi çok rahat yaşıyorlar neden evlilik yapmayı düşünsün ki?
Gerçek anlamda Aşık olmak ömürde ya bir ya da hiç olur Aşık olanlar talihlimidir talihsizmi o ayrı bir konu Ben gerçekten aşık oldum üzerinden çok zaman geçti Zamane gençliği aşk konusunda çok sahte ve kısır bir devire denk geldi Değil aşık olmak hoşlanmak bile çok zor çünkü gösteriş ve edinme telaşı almış yürümüş herşey otomatik ve kolay bu zamanda sanırım internet bu işin suyunu çıkarmış Bizim zamanımızın emeği manuğel mücadeleleri kalmamış
oy korona korona yaktın gençleri korona... çocum yüzünü gördüğünüz mü var karşı cinsin :))))) burun kapalı dudak kapalı... gitti yüzün yarısı... göz de bi yere kadar yahu... bi bakışa aşık olma devri yok günümüzde
Ben hiç aşık olmadım o yüzden nasıl bir duygu bilmiyorum ama bu söze katılıyorum. "İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever. Önceki ve sonrakiler birer arayış, kaçış ya da aldanıştır."
İnsanların değer yargıları yozlaştı. Medya bunu z kuşağında başardı. Sevgi Aşk eskidendi, birbirini beklemek, mektup yazmak. Artık her şey elektronik oldu, aşklar da.
Aşk insan hayatta genelde 1 veya 2 kere yaşar. Çok güçlü bir duygudur. Ama aşk temiz duygulardır günümüz insan zihniyeti değiştiği için aşk sektörü bitti
Ben hayatımda hiç aşık olmadım sadece bazı insanlara hayran oldum o kadar Günümüzde hayranlıkta aşk ta kalmadı herseyi yitirdik zamanla bazı kelimeler eskisi kadar anlamlı değil
Ben maskesi evden çıkarken kendimi çıplak hissediyorum sen diyorsun ki her şey eskisi ödenecek bazı alışkanlıklar bazı korkular bazen endişeler kalıcı olur