Merhaba eşim bir aydır bir oyuna takıntılı ve hiçbir şekilde elinden bırakmıyor geç yatıyor daha doğrusu sabah yatıyor öğlen kalkıyor işe gitmiyor bu sebepten dolayı sırf oyun oynamak için bir yaşında çocuğumuz var onunla hiçbir şekilde ilgilenmiyor en azından o evde yokken evi temizleyebiliyorum çocuğuma bakabilirim ama o evdeyken yetişemiyorumaynı bebek gibi bakım istiyor ne benimle ilgileniyor ne çocukla ne evle oturduğu yerden kalkmıyor sadece oyun embesiller gibi savaşıyor canım canım kaç yaşına gelmiş bugün de yorgunluktan öleceğim yemek yapamadım fırında sütlaç yaptım canım tatlı istiyordu 2 saat onla uğraştım fırına verdim ve o kadar yorgundum ki fırını kapatMaya gidemedim akşama misafirim gelecekti ona dedim sen kalkıp kapatır mısın zor bela kalktı kapattı geldi 1 saat sonra mutfağa gittim her yer duman yanmış kapatmamış onu öyle görünce zaten dedim ki kalkıp yapsan tarifi atacağım o kadar çok kötüyüm ki uğraşacak mecalim yok dedim o da bana bağırarak dedi ki sahip çıksaydın kalkıp kapatsaydın üşenceğine ve kavga ederken telefonu elinden bıraktı tuttum bak kırarım dedim telefonunu ve gelip bana söyledi ki senin suratını dagitirim kimse seni tanıyamaz beni resmen dövmekle tehdit etti sırf bir oyun için evden kovararken dedim ki işte dedim böyle telefonu bıraktırırlar suratıma bakıp dedi ki görevim bitti o yüzden girmiyorum Allah belasını versin
Güncellemeler
1 yıl
Aslında konu sütlaç değildi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sende sana yanaşmak istediği zaman karşılık verme ben olsam yemeğine içkisine midesini bozacak bişeyler de katardım unutma onun yemeğini sen yapiyorsun
Ne koyabilirim
Bilmem araştır
Sana geçmiş olsun işin zor be güzelim akıllanmaz gibj
Cezasını versin işte inşallah
Sanada yazık be güzellik mutlu olman gerekirken ugrasiyorsun
Abla hangi oyun o. Oyundan konuştuğu birileri olabilir
Hiç bilmiyorum ama embesil bu kızı tavlayacak zeka yok
Abla oyundaki kızlar da zeki değiller zaten
Ya ayrıl bu adamdan çocuk mu ne ya