Arkadaşlar eşimle tartıştık ve bana tokat attı çok şaşırdım ve şu an ağlıyorum içeride oturup düşüyo içerde ne yapmalıyım ben?
Cevabın nedir?
+1 yılbugün tokat atan yarın yumruk da atar tekme de.. sana ayrıl falan demiyorum kendi kararın sonuçta tabi ki ama benim düşünceme göre ben bir daha güvenemezdim. bir gün daha kötü bir şekilde kavga edersek o zaman da kendine hakim olamaz diye düşünürdüm. burada evlilikte olur böyle şeyler algısıyla yorum yapanların anlayışlarından da tiksindim ayrıca. evlilikte falan olmaz böyle şeyler, hiç olmamalı.
42 Yorumla- +1 yıl
dogru haklısınız once tokat atar bakar kadın fazla tepkı vermedı ıkıncı tartısmada yumruk ucuncude dayak atar kadınlar benım yegenımı kocası ıste boyle basladı dovmeye ben dayanamadım senın dengın o degıl dedım gerekenı yaptım sımdı dısarı cıkarken bıle karısından ızın alıyor
Soran+1 yıldün gece burnundan getirdm zaten bir daha yapıcağını sanmıyorum
En İyi Cevaplar
Oncelikle kadina siddeti ustune basa basa kiniyoruz. Lakin ben olsam seviyorsam ayrilamam sahsen. Zaten o da adamsa ve sana karsi sevgi doluysa pişman olmustur emin ol. Uzun sure konuşma. Sonra da tokat manyagi yap onu. Ha ileri giderse, devam ederse o tur kişiliğe firsat verme. Boşanma davasi ac.
03 Yorumla- +1 yıl
feminen misiniz?
- +1 yıl
Kadina siddete hayir Ma erkege siddete devam.
Bu zipciktiya cok pis ayar oldum ben la.
Napsak ki kari kari degil cak cak cene makinasi.
Bunlar buralarda ayh ben ozgurum diye geziniyor sonu soruyu soran gibi oluyor iste.
Kadin erkek esitligi varsa kadin esseklik yapiyorsa dalin.
Kur-an da ayet bile diyor essek se dovun.
- Aile & Toplum konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılinsanların kırılma noktası vardır eminim çok pişmandır asla kırmak istemem hiç bir şekilde karşı tarafı ama öyle anlar olabiliyor ki kişiden kişiye değişir bu ben yine yinede yapmazdım insanlık hali hata yapabiliyoruz sen hiç birşey olmamış gibi davran yinelenirse gereğini yaparsın
10 Yorumla
+1 yılbazen insanların snirileri cok gergin olabilir hic beklemediginiz davranışlarda bulunabilir tabi bu alışkanlık halini alırsa o zaman kendinizi savunun derim ama ilk defa oluyorsa oda buna pişman olmuştur alttan alın normal davranın derim
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa attı evet
- +1 yıl
ya sorunsuz evlilik birliktelik yoktur zaten dedigim gibi normal davran ama bu surekli olmaya başlarsa o zaman kendini ezdirme anladıgım kadarıyla sinirler baya gerildigi icindir o gönlünü alacaktır
Soran+1 yılGit sakinleş öyle konuşalım diyorum hala tartışıyo
- +1 yıl
bişey deme o halde o konuşuncaya kadar
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
103Cevap
Attıgı tokattan pişman olması lazım , bunun için senin tavrın da önemli , çoğu şiddet gören kadının hayatında bir tokatla başlıyor bunu unutma.. evlilikte tartışma da olur fakat iş tokat hakaret gibi şeyler başlarsa büyük sorun, tokatını affetme hemen pişman olsun hatta seni kaybetmeye korksun
10 Yorumlakesinlikle tasvip edilecek bir şey değil bunu başta söylemekle birlikte gemileri yakmaya da değecek bir durum değil bence iyice düşünüp taşınıp karar vermek lazım o da köpek gibi pişmandır emin ol ayrıca kadın döven erkek acizdir acziyetinden bunu yapar delikanlılığından değil
10 YorumlaEşler arasında gurur olmaz
Barışmak için ilk adımı sen at neden mi?
Resulullah (sav): “İki dargından hangisi önce
barışırsa Cennete önce o girecek”58 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya çok kararsızım
Soran+1 yılOff şu an çok sinirliyim eşime ama alttan nasıl alıcam ya biraz yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
Şu an alttan almanız zor. O yüzden öfkenizin geçmesini bekleyin. Öfkenizi yenmek için Efendimizin sav tavsiyelerine uyun. Eşinizin de öfkesi geçmeli ki sağlıklı bir iletişim olsun. Ya Halim zikri asabiyet ve öfkeye iyi gelir, bu zikri çekebilirsiniz.
Peygamber -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz de bu konuda şunları öğütlemektedir:
“Öfke şeytandandır, şeytan ateştendir, ateş ise su ile söndürülmektedir, öyleyse biriniz sinirlendiği zaman abdest alsın.”
“Biriniz ayakta iken öfkelenirse hemen otursun, öfkesi geçerse ne âla, geçmezse yatsın.”
“Gerçek pehlivan öfkelendiği zaman nefsine hakim olandır.”
Soran+1 yıldeniycem ama sinirlerm geçince
- +1 yıl
cennetliğim müminler:D
- +1 yıl
EİC
+1 yılO kişi senin esin. Mantıklı kararlar ver. Ve onun sakinlesmesini bekle. Karşına al ve neden böyle yaptığını sor. Sıkıntisi varsa sana anlatmasini işte. Sinirliyse sinirini senden cikarmasin. Hadi bakalım..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsin sana tokat atiyor, sen ağlarken ks ye girip soru sorayim mi diyosun? Hadi len ordan yeme bizi
101 Yorumla- +1 yıl
adamsın !!!
Gizli Üye(30-35)+1 yılHatasını anlayacaktır eğer medeni bir insan ise. Bir anlık öfkeyle olabilir ama unutmamalı ki içinde bir herde her zaman onun öfkesi kalacaktır. Ama medeni bir insan değilse; ağabeyin, kuzenin birine söyle kırsın burnunu. Hatta kimsen yok mu? Resmini, iş adresini ver ben kırdırayım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendinden güçsüze vurmak sebebi ne olursa olsun en büyük güçsüzlüktür. Cezaların en büyüğü eşini dövmek değil onu vicdanıyla baş başa bırakmaktır. Tabi ortada bir kabahat varsa.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSinirden gözü görmüyo falan olabilir ama seni görmesi lazımdı. Tokat attıysa incitmekten kırmaktan korkmuyodur. Bunun kadın erkekle de alakası yok gereksiz yere sinirlendim bahanesiyle bir kadın da kocasına tokat atmamalı. Senin tercihin ama belki de gerçekten pişmandır.
00 YorumlaGit ne düşündüğünü sor neden tartıştığınızı düşün ettiğin kafları bir tart konuşun ama sakin sakin eğer yanına gittiğinda hala sinirliyse geç odaya yat yalnız bırak biraz
00 YorumlaSebebini bilmiyorum ama onun sana tokat atması da senin buraya yazmanıda doğru bulmuyorum. Hee iş ceza vermeye gelince geceleri araya yastık koy her elini attığında hatırlat ki bidaha yapmasın ;)
00 YorumlaBaretta 0,9mm var mı sık bir tane :D
şaka yapıyorum sana vurması hata ama biz tartışmanın içeriğini bilemeyiz. Eğer seni gerçekten seviyorsa zaten çoktan pişman olmuştur emin ol00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun bir bayana tokat atmak hoş bir davranış değil, ikinizde sakinleşince oturup enine boyuna konuşun. Sinirliyken yanlış davranışlar sergileyebilirsiniz, dikkat et.
00 Yorumla
+1 yıleline sağlık ne dedin kim bilir herife de attı tokadı. zaten eşini burada bize şikayet etmen seni otomatik haksız kılıyor git kadınlıgını yap aile özelini buralarda açma.
40 Yorumla
+1 yılYuh ya alın işte kadına şiddete kayır slogganları bilm3m nelerinin bilinç altı hali budur ne kadar medeni olursa olsun hayvanlık var fıtratta , defol diyeydin kovaydın evden ve hiç bişekilde konuşma.
04 Yorumla- +1 yıl
tabi ya ismet kim ki
- +1 yıl
Watt the hell dostum
- +1 yıl
everybody fucking jump kanka
- +1 yıl
Oy oyyy.
- Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSen sinirli o sinirli sakın üstüne gitme kavga neyden çıktı bilmiyorum ama bu sinirle iyice çıkmaz a suruklenmeyin küsme ama aradan 3 5 gün geçince sevisirken oynasirken keyfi yerindeyken uzuldugunu söyle
00 Yorumla
+1 yılŞimdi bunun birçok sebebi vardır mesala esin çok mu sinirli birisi? ya da ne için tartıştıniz onun hassas olduğu bir noktadasindanmi vurdun sozlerinle?
07 Yorumla
Soran+1 yılEşim sinirli bir yapısı var kavga ederken kendine hakim olamıyo
- +1 yıl
O zaman sizin birlikte bir danismana yani aile danismanina başvurmaniz gerek ya da o sinirliyken sessiz sakin davranmayi deneyin karşılık vermeyin o zaten hatasini anlayıp gelip sizden Özür dileyecektir ya da oturup konuşun bak bunu böyle yapinca sinirleniyorum diye birbirinizi anlamaya çalışın
Soran+1 yılBiz iyi anlaşan bir çifttik eşim biraz sinirli heyecanlı ben sakin biriyim ama kavgada nasıl oldu anlamadım
- +1 yıl
Iyi anlasiyosaniz bence uzatmayin yanına gidin ve ona destek olun koseye saklanarak uzaklaşmayin bu onun daha hirsli bir haline gelmesine sebep olabilir gidin yanina nasılsın iyimisin sakinledinmi felan diye yaklasin zaten biraz adamsa oda hatasıni anlar ve size yaptığının yanlis olduğunu düşünür ve kendinden utanir tabi anlayisli birisiyse
Soran+1 yılbilmiyorum eşime sinirliyim şu an
- +1 yıl
Anladım ben elimden geleni yapmaya çalıştım yardimci olabildiysem ne mutlu bana iyi akşamlar. Insallah kısa sürede eskisi gibi mutlu olursunuz.
Soran+1 yılinşallah iyi akşamlar
Uzgun ve sessiz davran bikacgun kendilignden pisman olup ozur diler ama hemen yelkenleri suya indirmeki bir daha yapmaya cesaret edemesin
10 Yorumla
+1 yılSen bir şey yapma. Özür dilemesini bekle. Hatta biraz uğraştırmanı tavsiye ederim ki, bir daha yapmasın. Eğer özür dilemezse, welcome to aile içi şiddet.
00 YorumlaTuhaf insanlarsnz cidden sen şimdi yani oturdun burayami yazıyorsun? Bence sende herseyi birakta bir düşün
00 YorumlaBir tanede biz mi vuralim kocana baci... Odetmek istiorsan git darp raporu al mahkemelerde surumsurum surunsun uzaklastirma alsin evin keyfini sür
01 Yorumla- +1 yıl
hayal gücün güzelmiş kardeş güle güle kullan
arkasından sessizce yanaş ve kafasına sert bir cisimle vur..
50 Yorumla
+1 yılyaklaşık 3 dakika önce tokat yedin şimdi millete soruyorsun ne yapayım diyee, ne hallere kaldık
10 Yorumla
+1 yılTartışmalarda az ceneni kapatsan adam sinirlenmez dolayısiyla tokat atmaz. Yaptigi yanlis. Ama tokat atcak kadar adamin gozunu dondurcek kadar sen ne yaptin?
00 Yorumla
+1 yılKocanla tartistin ve aklina bu siteye girmekmi geldi.
50 YorumlaPişman et sana vurduguna pisman olsun HAKLI ŞİDDET YOKTUR!
12 Yorumla- +1 yıl
kesinlike kadnlarda dövmeli erkekleri
öpse gelip bize mi sorucaktın tekme tokat dövse neyse bir tokattan bir şey olmaz soru sormana bile degmez
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsende ona bir tokat at. yavaş olsun. sonrada al karşına konuş
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılYa o seni seviyor merak etme sen o anki bir öfkeyle bir eşeklik yapmış affet onu o seni seviyor kimsenin sözüne bakma
10 Yorumla
+1 yılayıp etmiş, insan bazen kendisine hakim olamayabiliyor.
düşünsün, hak etmiş.00 Yorumla
+1 yılolayı tam söylersen cevap vericem şimdi olayı bilmeden yorum yapmak olmaz
010 Yorumla
Soran+1 yılYa eşim eve geç geldi niye geç kaldın dedim böyle böyle gitti sonra niye evlendin katlanamıycaksan felan dedi sonra yazıklar olsun felan dedim devam etti sonrada tokat attı
- +1 yıl
bence eşin haksız ne kadar üstüne gidersen git bir kadına vurulmaz oda pişmandır kaç yıl oldu evleneli kardeş?
Soran+1 yıl3 ay oldu daha
- +1 yıl
yapma ya geçmiş olsun biz 3 yıldır evliyiz ben bir kere vurdum ama yüzüne değil bacağına oda çok bunalmıştım vurma sebebim gerketiğinde böylede olurum msjı vermekti normalde sinirlensemde susayr yutarım alttan alırım gerekirse
Soran+1 yıleşim aslında çok iyi biri karnım ağrısa gelr masaj bile yatğı oldu ama kendini tutamadı iş streside vardı ama yinede sinirliyim şu an
- +1 yıl
biraz zaman geçsin daha çok sıcak herşey gelir özür diler anlaltığın gibiseye eşin ama bu gece ayrı yat ondan anlasın hatasını ok
Soran+1 yılöyle yapıcam artık ama eşim ayrı yatırmaz herhalde
- +1 yıl
naptın birlilikte mi ayrı mı?
Soran+1 yılbirlikte yattık ama çok soğuktuk
- +1 yıl
inş. özür diler anar hatasını düzelirsiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekar olsaydin hemen bosanirdin degil mi? Hadi simdide hemen bosan bakalim..
30 YorumlaEsin seni koynuna alıp öperken severken yaziyomusun tartismisin tokat atmış yapmasa daha iyi ama yapacak bişey yok uzatmayin gönlünü alacaktır bekle sadece burun kirin da yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende eşinin bacak arasına tekme at. bir daha bana vurursan o küçüğcük pipini keserim de herkesin içinde
10 YorumlaAyrilmaya ve abartmaya gerek yok bir daha tekrarlamamasi icin uzun bir sure umursama konusma ve bakma o ona yeter hatasini fark eder
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 977 cevap paylaştı. otur ağla. Sonra ağlaman geçince barışırsınız. Öyle herşeyi herkese anlatma. Kendi aranızda çözün. Bunun için evlendiniz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe oldu tartıştınız eşine saygılı olmalısın böyle şeyler olur evlilikte uzulme git kocana sarıl sen bnim kocamsın ben seni çok seviyorum. De neden tokatt attın bni kırdın de yumuşar sarılır sana oda
05 Yorumla
Soran+1 yılBen suçlu değilken niye gidiyorum o gelsin
Cevap sahibi+1 yılKadın olman yeterli bence? Kuran i kerim de bile bir kadın kocasına küs olarak ona sırt çevirip uyuyamaz dio kocana yonel iyicene konuş
Soran+1 yılbakıcaz artık ya umarım düzeliriz
Cevap sahibi+1 yılDuzelirsiniz ben ailenin bozulmaması için yazıom sen git güzelce knuş blki morali bişeye bozuktu
- +1 yıl
Nasıl insanlarsiniz ya adam her haltı yapabilir adamin kolesi kadınlar size gore cok beklersiniz
amma abartıyorsunuz bir tokatı ya
her ailede sorunlar kavgaar olur bir süre yalnız kalın sakinleşince ikinizde pişman olur düzelir aranız kafanıza takmaya gerek yok02 Yorumlabacı gardaş benim yüraam dayanmıyo böle şeylere bakale avratlar savunmasızdır çekyat yayı gibi çeneleri vardır yalnız yinedende yapmamalıydı ayının torunu geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa tokatı yedin gelip direk burada soru mu soruyosun tuhaf. s
20 YorumlaKonuşma. Bir daha da yüzüne bakma Özür dileyinceye kadar
10 Yorumla
+1 yılsakin ol ve fevri davranma.. düzelecektir sorunlarınız.. konuşmaya çalışın ve kesinlikle ayrı uyumayın..
00 YorumlaBunun ilki geldiyse ikinciside gelir tawrini koy guzelce pisman etki bidaha yapmasin bence beni dinle sonra cok bisman olursun.
20 Yorumla
+1 yılTakma sen içerde az önce yaptığı hayvanlığı düşünüyodur sen aldırma erkekmi ki o yani kadına vurmak ne anlama geliyor anlsmıyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılSiz severdiniz öyle erkekleri. Erkek dedigin vurdumu duvara yapıştaracak derdiniz?
32 Yorumla
Soran+1 yılben şahsen sevmem
- +1 yıl
guldurdun:)
+1 yılAllah bilir yılan gibi dilinle adamı nasıl zehirledinde can havliyle sana tokat attı
116 Yorumla
Soran+1 yılYa bişey demedim bağarınca attı
- +1 yıl
Şu tartışmanın içeriğini dökermisin bir erkek olarak bakalım dayanabilecekmiyim yoksa bendemi seni furacağumö :)
Soran+1 yılBir bir surıyımmı kavgayı mı canlandırıcaz
- +1 yıl
Bana uyar
Soran+1 yılTamam ama hep olumsuz cevaplar ver
Soran+1 yılŞimdi eşim işten geldi ve soruyorum aşkım yine niye geç kaldın surat asarak
- +1 yıl
Soran+1 yılOff sadece canlandırıyoruz neyse ya boş ver kavga ettik eşimle işte o kadar
- +1 yıl
Toplantıdaydım aşkım:(
- +1 yıl
Tamam tatam resim yok söz
Soran+1 yılBence sen lavga ettiğimiz bil yeter
- +1 yıl
Suçlu olduğunu kabul ettiğin anlamına gelmito dimi bu
Soran+1 yılTabiki suçlu değilim
- +1 yıl
Tamam ben suçluyum özür dilerim o tolatı sana atmamalıydım beni affet bir daha bu hatayı yapmicam sözzz :(
Soran+1 yılYa bitir artık canlandırma yapmayı bırak
- +1 yıl
Olur.
şiddete eğilimi varsa sıkıntı.
yoksa hak etmişsindir.
lol00 Yorumla
+1 yılPolisi arayabilirsiniz sakin olmaya calisin oncelikle
00 YorumlaÇok kötü bir durum ya bence konuşma bir süre gitme yanına özür dilesin pişman olsun biraz
00 YorumlaYa şaka mısınız ne demek kadına el kaldırılmaz? Hakeden herkese el kalkar.
00 Yorumla
+1 yılbizim elimizden birşey gelmez be kardeşim. allah yardım etsin ne diim.
00 Yorumlabize niye anlatıyosun? o senin kocan değil mi? her şeyini onla halletceksin. şimdi bunu kocan görse sana nah güvenir bidaha
00 YorumlaBirşeyler yapmadan önce sakinleşmeni bekle sonra yaptığına pişman olursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılben bir şey yapmadım ki
+1 yıleşler arasında olur böyle şeyler
ikinizde biraz bekleyin öfkenizin geçmesi için
ozaman konuşursunuz00 Yorumlabence ağlama kenine gel onunla konuşma sert ol ve biraz zaman geçince bunun birdaha olmayacağını olursa çok ciddi şeyler yapacağını felan söyle seni rezil rüsva ederim de felan
00 Yorumlabence ne olursa olsun (eğer çok ağır bir durum yoksa) bir bayan tokadı hak etmiyor...
10 Yorumla
+1 yılÜzüldüm. Tokat olmamış. Sizden özür dileyip, bundan böyle, asla öyle bir hareket yapmamalıdır.
00 YorumlaElbetteki hos durum degil ama sakinlesin ikinizde sonra konusun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 742 cevap paylaştı. Olayın sıcaklığı geçtikten sonra konuşalım bunu. Şu an ağlamak en iyisi. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılBuradakiler psikolog mu? Psikiaytris mi? Neden soruyosun git doktora yardımcı olsun panpiş
00 Yorumla
+1 yılKadın-Erkek eşittir erkeğe nasıl vuruyorsam kadınada öyle vururum
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri