Karşımdakine çok yoğun duygular hissediyorum evliyim?

Arkadaslar benim görüştüğüm biri vardı bekarken 8 yil önce arkadaşlığımız hiç bitmedi o beni sevdi ama ben istemedim o zamanlar , her ihtiyacım olduğunda yanımda oldu eşime aşık olarak evlendim evlilik sürecinde asla konuşmadık onunla fakat eşim beni o kadar yıprattıki etmediği küfür kalmadı bana 1 çocuğum var o arkadaşımla hala konuşuruz ara ara , aramızda en ufak bisey geçmedi onu tanıdığım günden beri. Ben bu yaptığımı asla doğru bulmuyorum konuşmamaliyim ama engel olamıyorum kendime eşim beni çok bunalttı beni kandırdı kumar oynadı borcunu ben kapattım her kavgada evden kovmaya kalktı sonra pişman olup özür diliyor ama ben cok yara aldim. birsuru sıkıntı yaşadım simdi diyeceksiniz ki imtihan evet bu benim imtihanım ben 5 vakit namaz kılan birisiyim eşim bana böyle davrandıkça karşımdaki kişiye daha da çok yoğun duygular hissediyorum bu yanlış biliyorum çok dua ediyorum istemiyorum içinde bulunduğum durumdan utanıyorum nefret ediyorum kendimden hislerimden konuşmamayı çok denedim 5 6 ay konuşmadık fakat her seferinde yeniden konuşmaya başladık ben ne yapicam bilmiyorum psikolojim çok kötü lütfen yargılamadan bana yardım edin anlatabilecegim kimse yok.
Güncellemeler
1 yıl
Boşanmak istemiyorum 100 çocuğum da olsa beni kabul edecek birisi fakat ben öyle bir çıkmazdayım ki yuvamı dağıtmak istemiyorum benimde annem babam ayrıldı bende çok zorlandım çocuğuma bunu yaşatmak istemiyorum ama içinde bulunduğum durumdan çıkamıyorum
Karşımdakine çok yoğun duygular hissediyorum evliyim?