ALDATAN SEVGİLİMİ KABUL ETMELİ MİYİM?

Arkadaşlar biraz uzun olacak ama nolur bana bir akıl verin. Ben 22 yaşındayım. Üniversite okuyorum. Bundan 2-3 yıl önce birisiyle tanıştım. Tabi o zamanlar üniversite yerleşme sonuçlarım yeni açıklanmıştı. Biraz flört dönemimiz oldu ama ben gideceğim için uzak mesafe yapmak istemedim. Sonrasında aradan zaman geçmesine rağmen bu çocuk beni bırakmadı, hep yazdı. Ama tabi yazarken hayatına birilerini de alıyordu. Bende aynı şekilde başkalarıyla tanışıyordum. En son tamam dedim gel yüzyüze konuşalım. Olduğu şehirden olduğum şehire geldi. Konuştuk buluştuk. Ve bir yola başlama kararı verdik. Uzak mesafe falan yürütecektik. Yaz tatilinde kendi şehrime döndüm. 2 3 günlük bir tatil yaptık beraber. Ben uyurken telefonumu karıştırmış. Arkadaşlarımla mesajlaşmalarımı okumuş. Bana hiç başkasıyla beraber oldun mi diye sorduğunda hayır demiştim. Nedenini de açıklıyorum şimdi. Ben üniversiteye ilk geldiğim yıl birisiyle tanıştım ve hoşlandım, birkac bulusma sonrasında beraber olduk.
Bana beraber olduktan sonra evli olduğunu ve karısının da hamile olduğunu söyledi. Tabi ben bu konuyu arkadaşlarımla telefondan mesajlaştım. Ben bile utanıyorken ona bunu söylemek ve ilişkimizi en başından mahvetmek istemedim. Neyse işte o tatil yaptığımız gece ben uyurken okumuş öğrenmiş her şeyi. Yaklaşık 1 2 ay bana hiç söylemedi öğrendim diye. Kavga esnasında birden söyledi. Neyse artık öğrenmiş oldu dedim ama o hiçbir zaman bunu kabullenememiş. İlişkimizde hiçbir zaman sadakatsizlik yapmadım. Kıyafetlerime normalde karıştıran birisi değilim ama ona bile tamam dedim. Ve sonra ben aldatıldığımı öğrendim. Beni aldatmış. öğrendim ve kahroldum çünkü ona o kadar sadıktım ki. Sonra affettim tabi ama içimde sindiremedim. Ayrıldım. Ayrıldıktan 2 gün sonra bir başkasıyla yine beraber olmuş, ayrılır ayrılmaz hesabını açık bir sürü kız ekliyordu. Neden yaptın bunu dediğimde de sen benden ayrıldın ben duygusal olarak bir şey beslemedim dedi. Şuanda da barışmak istiyor. Her şeye açık bir sürü kız ekliyordu. Neden yaptın bunu dediğimde de sen benden ayrıldın ben duygusal olarak bir şey beslemedim dedi.
Şuanda da barışmak istiyor. Her şeye sıfırdan başlayalım diyor. Ben ne yapacağım?
ALDATAN SEVGİLİMİ KABUL ETMELİ MİYİM?