Narsist sevgili nasıl unutulur arkadaşlar?

2,5 yıllık süren bir ilişikim vardı ilişki içinde küfür hakaret aşağlama ne ararsanız vardı anlamadığım bir şekilde manipüle olup kendimi suçlu hissediyordum ona karşı her olayda ben suçluydum bana en son ayrılırken ben istediğim sürece varsın dedi bu laflarını unutamıyorum ve yaşadığım söylediği onca şeye rağmen özlüyorum onu arıyorum sanki hiç geçmicek hiç unutamıcam o mutlu olucak ben olamıcam gibi geliyor kendimden o kadar ödüm verdim ki özsaygımı değerimi herseyımı kaybettim kendımı o kadar yalnız o kadar çaresiz zavallı hissediyorum bu durum ne zaman nasıl geçicek bilmiyorum lütfen yargılamayın bu durumun içinde olanlar beni anlayabılır bi girdap gibi sürekli kendımı sorguluyorum bir insan nasıl bu şekilde konuşabılır böyle olabılır gerçekten ben mı anormalim ben mı onu bu hale getirdim diye o mu Narsist yoksa ben mı çözemiyorum ona hiçbir şekilde bana yaptığı gibi küfür hakaret aşağlama suçlayıcı tavırlar yapmıyorum ama o beni engelliyor suçluyor napıcağımı nasıl unutucağımı bilmiyorum tecrübelerinizi aktararsanız sevinirim..
Narsist sevgili nasıl unutulur arkadaşlar?