Eşinizden veya sevgilinizden neler beklersiniz? Size nasıl davranmasını, sizin için neler yapmasını... vs. yani her konuda (maddi ve manevi) beklentileriniz nelerdir?

Eşinizden veya sevgilinizden neler beklersiniz? Size nasıl davranmasını, sizin için neler yapmasını... vs. yani her konuda (maddi ve manevi) beklentileriniz nelerdir?
Güvenmek isterim, bana o güven hissiyatını verebilsin, bence güven tüm ilişkilerin mihenk taşı, maddi olarak bir beklentim öyle yok lakin kadına hesap ödetmeyecek kadar eril olmasını isterim, kitaplar hediye etsin bana, bir sürü kitap, en sevdiklerimden, ah hatta bana kitap da okusun isterim lakin bunu dile getiren, oldu olacak bir de ninni söyleyelim demesini düşündüğüm için. Bilhassa özel günlerde bana çikolatalar alsın isterim, fobilerime saygı duysun, fobilerimi hafife almasın, onun bunun gazına gelmeyecek kadar kendini bilmiş olsun isterim , üçüncü şahısları ilişkimize dahil etmesin isterim, kıskançlara istediğini vermeyecek kadar uyanık olsun isterim. Beni Masumiyet Müzesi'ne götürsün, hayallerimi yaşatsın, hayallerimi yaşayım onunla isterim, bel altı şakalarıma eşlik edebilsin, bana sütlü Türk kahvesi yapabilsin içinden geldiği için, yorgunluğumu alabilsin, gerek bedensel gerekse ruh yorgunluğumu ve bana serenatlar yapsın, birlikte karaokeler yapmak falan, Ferdi Tayfur'un Sevdalılar Beni Anlar şarkısının serenatını yapabilir, çok severim şarkıyı. Ben de gördüğü olumsuz bir özelliği tatlı tatlı ve açık açık söylesin lakin beni kendisi için değiştirmeye kalkmadan, luna parka gitmeyi istiyorum bir de, bu en çok istediklerim arasında belki de, sevgiliden benimle lunaparka gelmesini ve oradaki aletlere, korku tüneline falan binmesini beklemekteyim, bu tarz bir beklentim de var, ay ne çok şey istiyorum ben öyle
Cevap
10Cevap
Beni anlasın ya. Benim söylediğimi anlasın benim yapma dediğimi yapmasın veya düşünerek bir şeyler yapsın yeter bana. Bizim zaten en büyük sıkıntımız bu oluyor. Yapma denileni yapıldığı zaman ben çıldırıyorum. En bariz örneği gece çalıştığım zaman gündüz bir insan niye arar bu kadar ısrarla acil bir şey olmadıkça ölüm kalım olmadıkça. İşte Küçük şeyler ondan sonra gitgide büyüyor.
Bir kadından olmayacak şeyler istiyorsun 😂
Maalesef 😂
@neptun_q hangimiz doğru diyoruz
@neptun_q merci 🌹✌️
Benim sözümden dışarı çıkmayacak, sadık olacak, karşı cinsten eskiden kalma arkadaşları varsa hepsiyle beni tanıştıracak, bir ortamda ben varken elini cebine atmayacak, ondan sonra düzenli ve bakımlı olacak (birazcık patavatsız olabilir), sonra milliyetçi olacak (türk milliyetçisi), böyle asık suratlı ota boka trip atan kızla hiç olmaz dolayısıyla trip atmayacak her şeyde suratını asmayacak böyle böyle gider yani
Beklentim sıfır ilk okul çoçuğun anlatır gibi anlattığın halde anlamıyorlar ney beklicez bunlardan hjk
İki tarafta birbirini anlamıyor maalesef, bazen de küçücük gereksiz meseleler dağ gibi büyütülüyor...
Eee ne demişler bunlara davul zurna bile az :)))
Davul zurna az ise başka bir şey verelim : ))
Saksafon verecem bundan sonra :))
O zaman anlatılan anlaşılır mı diyorsun 😂
Anladıkları yerden çalacağım
Öyle biri yok olursa bu soruyu yine sor cvp vereceğim tamam mııı
Öyle birisi var demedim zaten, beklentileri sordum... Beklentilerin söylenmesi için illa ki öyle birisi olmasına gerek yok...
Olmadığı için o psikolojiye girip cvp veremiyorum belki ala ala ya 😃
Herşeye muhalefet olma 😃
Psikolojiye girecek ne var alla aşkına, alt üstü yazacağın 2 kelime; 1,80 üstü olsun, kaslı olsun... vs
Seni döverim
Hep şiddet hep şiddet, çok tehlikeli çokkk
Evet tehlikeliyim kork benden 😂
Bir de derler ki; şiddete hayır 😂
Erkeklere şiddet serbest 😂
Ne zaman nerede görüldü ki, kadın-erkek eşitliği : ))
Ah ah siz erkeklere hep haksızlık yapılıyor dimi?
Siz o kadar masum ve temizsiniz ki aslında…
Resmen eziliyoruz, nerde eşitlik nerde adalet : ))
Hadi grev de yap tam olsun 😂
Kadınlara bu kadar hakların tanındığı bir ortamda grev yapsak, idam ederler bizi 😂
Ben sizden yanayım vallah 😂
Hep öyle derler, artık yemiyoruz : ))
Valla bak ya 😂
Ben kadınları sevmiyorum
Korkulacak kadarlar cidden
Şimdi biraz daha devam edersen hem cinslerin linçleyecek seni : ))
Hodri meydan be canım 😂
İşte buuuuu 😂
Tek isteğim beni anlaması zaten anladığı zaman her şey güzel olur gadası
Onlarda anlaşılmak istiyor, nasıl yapacağız?
Orta yolu bulacağız
Akıl fikir
İnsan olma değerleri
Hayata katkı
Sigara içmesin
Gerisi umrumda değil
Hic süphem yok cinsel iliskide beni dünyanin en mutlusu etsin herseyi unuttursun o sirada bana
Uyum. Bunu bir çok konuda sağladığınız zaman mutlu oluyorsunuz zaten.
Benim sevdiğim yemekleri yapsın benimle feneri desteklesin bu basit k
Huzur, sevgi ve sadakat bekliyorum sadece
Şükür bekledim ama etmedi
Beklentim yok yeterince bekledim
Sıfır beklenti hiç biir ilişki istemiyorum
ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi
Hepsinin bekledişg maddiyat
Yüzük 🤧✨
Her şeyi ben demeden yapsın
Temas seviyorum ben
Sevişgen olsun
İlgi ve dürüstlük