❗️Eşinizden/sevgilinizden beklentiniz var mı, varsa nedir?

❗️Eşinizden/sevgilinizden beklentiniz var mı, varsa nedir?

Eşim veya sevgilimden tek bir beklentim var oda beni gerçekten sevmesi ve hiç bir zaman bırakmaması. zaten gerçekten aşık olan insan sevdiğini bırakmaz onun yanında olur her zaman merak eder. sever ve mutlu olmasını ister benimde bu şekilde beklentilerim olurdu sadece
Öyle maksat hayatımda biri olsun tadında olmamalı , anlayışlı, empati yapabilen, yalnız kalmak istediğimde bunu anlaya bilen , bencil olmayan güzel sevebilen , güzel sevilmeyi bilen. Kendine saygısı olan ve en önemlisi pirinç pilavı yapabilen kimse
Cevap
18Cevap
Anlayışlı, empati yapabilen biri.
Değişmemesini, yabancılaşmamasını isterim beklerim o kadar
Sevgilimden beklentim benimle evlenmesi
Eşimden beklentim benden boşanmaması :d
sevgi dolu derin bir kalp, vicdanlı delikanlı dürüst adamlık vasıflı, koruyucu sahiplenici, çalışkan neşeli
yakışıklı sert sevişen
Beklentiyi birakmak. mutluluk gerçekten çünkü beklenti üzüyor verdiğini sevgini vs her şey için geçerli karşılığıni alamayabiliyorsun bu da üzüyor ama hiç beklenti Yok ise daha kafa rahat
Beni yeter ki sevsin yanımda olsun budur 😊 ben eşimi veya sevgilim onu zaten çok severim ki sevdiğim kızla sevgili olur evlenirim zaten
Sadece kendi gibi kalsın, gözümdeki zirveden aşağı düşmesin kâfi. Güzel sevsin, gerisi bende olur zaten. 😃
Beni anlamasi ve hiç bir şekilde on yargıya basvurmamasi. Aramizda bile olmus olursa bir sorun oldugunda ilk bana basvurmasi
Olduğunda tek beklentim bana zaman ayırması birlikte vakit geçirmek
Tabiki var , oncelikle saygi ve ilgi.
Uyum.
Dürüst ve saygili olmasi, diger hepsi olur zaten.
Ben tipsizim hiç bir kız benimle sevgili de olmaz evlenmez de.
Beni mutlu etmesi anlayışlı olması ve beni cok sevmesi gerisini ben hallederim
Dürüstlük ve bunun dışında bir çok şey tabii ki
Fiziksel olarak kızların kriterlerine uymadığım için eşim veya sevgilim olmayacak 😅
Saf sevgi yalansız
Tek beklentim onun önceliği olmak her konuda
Var anlayışlı medeni ve entelektüel olması
Uğramak isterse ben burdayım
Saygı, sadakat ve maddiyat
Huzur ve güven den başka beklentim yok
yuksek entellektuel seviye
Entelektüel*
@Soruüreten evet yazim yanlisi yapmisim
Evet😊
Önümde diz çökerek bana evlenme teklifi etmesi
Cinsel doyum, saygı, sevgi.