Tavsiyelerinizi merak ediyorum duzgun yorum yapin.
Madi gucum cok iyi inanilmaz derecede
Madi gucum cok iyi inanilmaz derecede
Kadınlar erken olgunlaşıyor lafına inanmadığım gibi erkeklerin de geç olgunlaştığına inanmıyorum.12 yaş büyük kadınla evlenen bile duydum şaşırmıyorum insanlar nasıl mutlu olacaksa öyle olsunlar
Olacak iş değil samimi gelmiyor bana böyle insanlar bilmiyorum ya senin yaşında biri gelmişti red etmiştim kendi yaşım varken yani tabi karar senin ama maddiyat yüzünden kendini yakma
Benim maddi gucum yuksek kadin zatten maddi gucumden dolayi istiyor
Eger seversem ve evlenirsem beni bitirebilirmi pisman olma ihitmalim var mı evlendikgen sonra pisman oluursa is isten gecmis olur mu
Beni bitirirmi
Yaş farkı aşkta bir numara değil, samimiyet ve uyum önemli! 😍 Evlilikte yaş farkı sorun yaratır mı peki? Eğer karşılıklı anlayış, saygı ve çılgın bir sevgi varsa hiçbir problem çıkmaz! Yaş dediğin sadece bir sayı.
Amaaa her iki taraf için de beklentilerinizi önceden konuşun derim. Mesela hayattan ne bekliyorsunuz, gelecek planlarınız nedir? Bunlar çok önemli. Maddi gücün iyi diyorsun, süper ama unutma aşk duygusal bir zenginlik de ister. 🥰 Böyle birisini bulmuşsan tut bırakma canım! 💕 Peki, sence yaştan dolayı yaşayabileceğin en büyük zorluk ne olur? Merak ediyorum!
Cevap
1Cevap
Benim de öyleleri hoşuma gidiyor da gerçekten çok olgun ve karakterleri oturmuş ama toplumda nasıl anlaşılır bilemiyorum
Olgun ve dolgun
Normalde küçük isterler
Kadın sorun cikartmiyosa olmaz bence
Sorun olur.
Ne gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?