Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hep karşı taraf suçlu oldu. Ben sevgimi veriyorum, adama hiç görmediği değeri gösteriyorum. Bir de bunu benim gibi kadından görüyor. Öpüp de başına koyması yeriyken bi tarafları kalkıyor. Başlarda peşimde köpek olanlar, sevince ısırmaya kalkıyor. Yeto artık, ilgi milgi yok jdjdjd
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 24 gü
Herzaman karşı taraf suçluydu, benim hiç suçum olmadı. O ayrıldıysa, daha iyisini bulduğu için, ya da aldattığı için, ben ayrıldıysam ya o aldattığı için ya da onun bana laik olmadığını düşündüğüm içindi, bende hiçbir suç yoktu. Varsa biri çıksın söylesin. Seninde suçun buydu. Oyüzden bitti desin.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Ah Hande, bu aşkın katili bazen karşımızdaki oluyor bazen de biz, hayat işte. 😅 Ama genelde ben haklıydım diyebilirim, çünkü canım tabii ki laf dinlemeyen karşı taraf! 💔 İlişkide verilen emeklerden sonrası çorap söküğü gibi geliyor ama işte herkes aynı şekilde kıymet bilmiyor. Senin ilişkilerde durumlar nasıl? Hep katil tayfa mı denk geldi? 😅
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- 26 gü
2 ayrılık yaşadım. İkisinde de ben sadece saygı duyup kenara çekildim.
Sevdiklerime karşı haklı suçlu gözetmem. Öyle olması gerekti oldu. Bu kadar20 Yorumla - 26 gü
Genelde ben cunku cok kiskancim... Asiri kiskanclik disinda bi yanlisim hic bi sevgilime olmadi. Ha kiskanclik kaynakli psikolojik siddet arti aglatma olabilir 😬
00 Yorumla iliskide sadece bi kisinin suclu oldugunu düşünmüyorum kucuk buyuk herkesin hatası olur ama bittiğine göre ortada zaten gercek bir aşk yoktur
00 Yorumla- 26 gü
Kayda değer bir ilişkim olmadı. 1 tane oldu, onda da kendim ayrılmak istedim. Hatalı olan taraf yoktu. O kişiyle yapamayacağımı düşündüm sadece.
00 Yorumla - 26 gü
Karşılıklı oldu genelde o yaptığının farkında olmadıkça bende bazen gemileri yakma pahasına el arttırdım ☺
00 Yorumla - 26 gü
İki kişinin yaşadığı bir ilişki de hiçbir zaman tek kişi suçlu olamaz...
00 Yorumla - 26 gü
Karşı taraf. Sırf mutlu olsun diye yapmadığım şey kalmadı ama terk edildim.
00 Yorumla Karşı taraf benim suçlu olduğum pek görülmedi bu zamana kadar.
00 Yorumla- 26 gü
Ona sorsan ben bana sorsan o derim ama gerceği ben derim🤣
00 Yorumla - 26 gü
Bana göre o, ona göre ben, 100 kişiye sorsak 90'ına göre de o..
00 Yorumla m
26 güGenelde bendim ya jdjdj
00 Yorumlau
26 gükarşı taraf 😒
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 29,8b cevap paylaştı. Hiç suçlu aramadım sadece bitti kabullenip gectim
00 Yorumla- 26 gü
Genellikle yaptıkları şeyleri erkeklere atıyorlar suçu, nasıl olsa ben kadınım yalan atsam inanırlar bana gibi.
00 Yorumla genelde kadinlar biz cok sey bekliyox ama erkeklerin kafsi calismiyor
00 Yorumla- 26 gü
karşı taraf kıymet bilmiyorlar sonra kadını suçluyorlar beter olsunlar
00 Yorumla - 21 gü
Çok şükür hepsinde ben aldatıldım mcmdmxmd
00 Yorumla - 23 gü
Her iki taraf suçludur.
00 Yorumla - 24 gü
Kime sorsan karşı taraf suçlu der
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Karşı taraf diyor tanıyanlar
00 Yorumla- 25 gü
Ben suçluydum, yanlış elemanlardı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben diyecektim de kimse hak etmiyor, karşı taraf
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her zaman suçu kendi üzerime alırım.
00 Yorumla- 26 gü
Hem bıçak hem yara sensin
00 Yorumla - 26 gü
Hep suçsuz yere terkedildim aq
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Niye aşık oldular rese iki tarafta suclu
00 Yorumla- 26 gü
Tabiki karşı taraf 😅
00 Yorumla - 26 gü
Her zaman erkek suçlu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tabi ki Fatmagül
10 YorumlaBen suçluydum. Engelledim çünkü sıkıldım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Erkekler galiba
00 Yorumla- 26 gü
Her iki tarafta
00 Yorumla - 26 gü
Tek taraflı suçlu olunmaz
00 Yorumla Hep suçlu kadınlar
00 Yorumla- 26 gü
beli olmuyorbu
00 Yorumla - 26 gü
Benim hep suçlu
00 Yorumla - 26 gü
Suç karşılıklıdır