AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İhanet eden kişi %100 sorumludur.
Çok absürt bir örnek vermek gerekirse; bir ressam tablo çiziyor ve sırf hoşuna gitmediği için ressamın tablosunu yırtma hakkına sahip değilsin. Eğer ilişkide de partnerinin sana uygun olmadığını düşünüyorsan onu aldatma hakkına sahip değilsin, medenice konuşup ayrılmalısın. İhanet konusunda aldatandan çok aldatılanda da suç vardır zihniyeti, tamamen işi meşrulaştıran cаhil toplumun kendince kılıf bulmasından dolayıdır. Bu zihniyetteki tipler tacize uğramış bir kadını kıyafetiyle yargılayıp, taciz eden kişiyi aklayabilecek alçaklıktadır. Konudan konuya girdim ama aldatmak şеref yoksunlarının profesyonel mesleğidir.
Bence ihanet eden her türlü sorumludur yani ihanetin hiçbir şekilde bahanesi olmaz ki anlaşamıyorsan dediğin gibi ayrılırsın anlaşamıyorsan kendine farklı yollar çizersin ama bir insana ihanet etmek bir insanın gururunu kalbini kırmak kadar kötü bir şey yoktur.
İhanetten kimse sorumlu değildir. İhanetin bahanesi nedeni cinsiyeti olmaz. İhaneti yapan karaktersizdir konu net
Mecburiyeti yoksa ayrılmamak için (çocuğun aile ile büyümesi gibi) ayrılmamak aptallıktır.
aldatan sorumludur tabiki yok ilgisizdim sevgisizdim diyerek aldatanlar vicdan rahatlatır. Sevgisiz ilgisizsen önce ayrıl sonra git ne yaparsan yap
Daha çok kadın sorumludur. Bu devrin kadını sevmiyor. Varsa yoksa para, menfaat ve çıkar işi hep...
karşındakine değer vermeyen kişi davranışı
Ben sorumluyum.
evet bu yapıyor her şeyi
Sebeb
Her iki taraf
Misal?
basit bir konu değil açıkçası, herkesin kendini haklı gördüğü bir durum, ama hep iletişim, açık olmak ve uzlaşı eksikliği kaynaklı. Aslında ihanet yerine ayrılmak hep en doğrusu
Himm aldatanın suçunu %50 indirir bu siz sanırım aldatılsanız kendinizde de suç bulacaksınız doğru mu bu
mantıklı düşünen birisin, aldatmayı tetikleyen faktörlerde kendine payına düşeni kabul etmelisin
ihanetlerde tek masum aldatılan kişidir. Eşini aldatan kişi de birinin evli olduğunu bile bile onunla beraber olan da suçludur.
Siz kendinizi eksik hissedilirsiniz bu değil ki sizin yerine başka birini tercih etmesi ayni görüşte değilim maalesef
Suçlu olması ayrı, ama aldatılan masumdur dersen sorunu çözemezsin
Sorun varsa ya destek o da olmuyorsa medeni bir şekilde ayrılmaktır sizn kastettiğiniz biraz bana korkaklık geliyor
Aldatılan kişinin ilgisizliği, hata yapması vs. en fazla ilişkinin bitmesine zemin hazırlayabilir. Ancak bu asla aldatılmayı hak ettiği anlamına gelmez. Aksi takdirde şiddet görenin hak edip etmediği tartışmasını açmamız gerekir
Ayrılmak bazen çok yıkıcı olabilir, ama ne olursa olsun aldatmak kötü bir davranış. Uzun vadede insanı tüketiyor, asla eskisi gibi olamıyorsun
Aldatan taraf mısınız?
Medeni durumda ayrılmak en doğrusu, gecelik zevk ile başkasına gitmek kısa vadede keyifli gibi görünüyor, ama senden bir hayatı alıp götürüyor
aslında işin içine aşk girmişti diyebilirim
sizinle uzun konuşabilsek keşke