- 26 gü
İlişkilerde denge vardır erkeğin enerjisini besleyecek olan kadındır erkeğin enerjisine göz diken bir kadın ilişkiyi mahvedecektir... Bunun farkında olmayan binlerce kadın olduğunu düşünüyorum... İnsanlar ilişki içinde olduklarında birbirlerine enerjisine girerler bir kadının erkek gibi davranması tartışması, cilve naz ya da karşındaki insandan bir şeyler istemeyi bilmemesi erkek fıtratına hakim olmadığını gösterir... Sonra da gelip burada dert yakınır, işte bu yüzden akıllı kadınlar kolay kolay mutsuz olmazlar...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Accaip basit bir konu bunu kendinize sorarak anlayabilirsiniz. Nonoş ışkııım cınııım ciciiim bibiğim diyen Light Erkek selami tarzı bir Erkek size çekici mi yoksa itici mi geliyor? Aynı şekilde Lan lu lunlu konuşan eşşek gibi anıran el kol haraketi yapan saçma sapan ego yarışına girip güçlü kadın zırvalıkları satan Oteriter olmaya çalışan sürekli didişen kavga eden Hanzo bir Kadında Erkeğe itici gelir. Nasıl bir kadın için kadın gibi davranan erkek iticiyse Tam anlamıyla Erkek içinde Erkek gibi kaba saba davranan kadın bir o kadar iticidir. Bu yüzden hatta örnek vermek gerekirse Alayla karışık bu tiplere, Erkekler birader, kardeş gibi hitaplar kullanır Eline tespih alda köprü altında agalarla takıl felan derler. Çok itici Kas yapan kadın mesela bütün dişil görüntüsünü yok etmiş kadındır görsel olarak aynı zamanda neyse Dediğim gibi aşırı basit günümüzde Cinsiyet algısını bozdukları için bariz bir gerçek Sorgulamaya tabi olup bazıları tarafında belki olur gibi abes yorumlar yapılabiliyor.
30 Yorumla
Sonuç olarak, eril enerjisi yüksek bir kadının bir erkeği soğutması, o kişinin kendi enerji dengesi, beklentileri ve kişisel özgüven düzeyine bağlıdır. İlişkilerde en önemli şey, tarafların enerjilerini dengeleyebilmesi, karşılıklı anlayış ve uyum içinde bir ortaklık kurmasıdır.
Sizce bu denge nasıl sağlanabilir?00 Yorumla
Marsı dişil burçta olan tabi eril enerjisi yüksek kadına çekilir ama tabi benim marsım güçlü yine de eril de diyemem kendime, benim aşırı beğendiğim 2 erkekte dişil enerjisi yüksek, ve onlarda eril kadından korkan ama eril kadınlara çekilen bir haritaya sahip. Benim haritam çok iyi yaaa hem dişil enerjim diğer etkilerden dolayı yerinde hem de erkeğe taviz vermiyorum. Erkeklerin manipülasyonlarına gelmiyorum. Aslan etkisi var mesela oyunculukta iyiyim, iyi manipüle ederim. Müthişşş (not burcum ikizler)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
u
26 güNormal şartlarda soğutmalı, kendimeril enerjisi düşükse bu tavırlar hoşuna gidebilir sadece
10 Yorumlam
26 güSoğutur eril kadın mı olur adam maç arkadaşı değil sevgili arıyor
00 Yorumla- 26 gü
Nedesemki
Bence tamamen kişilik meselesi herkes birdegil çünkü00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hiçbir Kadın ilişkisinde ikinci bir kadın aramaz Lez, biyen değilse Hiçbir Erkekde ilişkisinde İkinci bir Erkek aramaz Ga, y değilse Birbirimizde olmayan şeyler için birbirimize çekiliyoruz. Aynı şeylerden çekim duyuyor olsak hepimizin laz veya gay olması gerekirdi Dünyanın en basit cevaplarından birisidir bu sorunun cevabı fakat cinsiyet algısı bozulunca sorulabilir hale geldi.
00 Yorumla- 26 gü
Kadın olarak kendine dişil enerjili nonoş top bir erkek bul ne hissettiğine bak Tersinden Erkek için ne kadar itici olduğunu anlarsın Erilleşmiş bir kadını
00 Yorumla - 24 gü
Genel konuşamam ama kimisi için soğuk kimi için alev olur bir birine hükmetme çabaları tutkularını alev alev yapar
00 Yorumla - 26 gü
Erkekler maskulen tavirli kizlarin yaninda fazla memnun olmuyorlar eger aralarinda ozel bag varsa
00 Yorumla - 26 gü
Eril enerji dişil enerji ne demek ve bu enerjiler cinsiyetleri mi yansıtıyor hiç anlamadım, bir kadın güçlüyse eril enerjisi yüksek mi oluyor yani
06 Yorumla- 26 gü
Kadınların beyinlerinin farklı çalıştıklarını okumuştum ama zeka türlerinin cinsiyetlere atıfta bulunarak belirtilmesini yine anlayamadım. Şimdi bu durumda zekamızın cinsiyeti mi olmuş oluyor
- 25 gü
Tam olarak öyle değil erkekler sosyal hayatta bir çok şeyle meşgul ev geçindirmek çalışmak iletişim kurmak avcı toplayıcı özelliklerine sahip zorluklarlara karşı mücadeleci konumunda bunun yapan kadınlar olunca erkeklerin özelliklerine sahip olmaya başlıyorlar haliylede erkekleri beceriksizlerinden dolayı dişil enerjiye sahip olduklarını düşünüyorlar
- 25 gü
Tamam şimdi anladım teşekkürler soru da ilişkideki enerjilerle alakalıymış ben daha çok toplumsal da yaklaştım olaya
- 26 gü
Bazı şeyleri haddinden fazla yapmak karakter göstergesi değildir çoğu zaman.
Yerinde ve zamanında yapılmalı her şey.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. İlişkiye daha varmadan soğurum eril enerjili kadınlardan
00 Yorumla- 26 gü
Dişil enerjisi yüksek olan erkeği soğutmaz bence. d
00 Yorumla - 26 gü
Erkeklere siyah slim fit gömlek çok yakışıyor bea🫠
01 Yorumla- 26 gü
Yoo yanılıyorsun
- 26 gü
Bilimle bağdaştırılan eril ve dişil enerji kavramlarının bilimde yeri yoktur ve eril ve dişil enerji kavramları tamamen toplumsal cinsiyet rollerine göre uydurulmuş bir safsatadır.
10 Yorumla - 26 gü
Benim eril enerji zaten yüksek kadınınki yüksek olmasın bi zahmet dişil enerjisi yüksek olsun ben yapamam
00 Yorumla Çiftin uyumu ile alakalı bir şey bu. Eril enerjisi yüksek dominant bir kadınla beta ruhlu bir erkek kesinlikle muhteşem ikili olacaktır.
00 Yorumla- 21 gü
Buz gibi eder hem de.
01 Yorumla- 21 gü
@MasalliaPolatova helal olsun size gerçekten
- 25 gü
neden soğutsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet soğutur, erkek gerçek erkekse.
00 Yorumla- 25 gü
Güresmeyeceksek sogutur
00 Yorumla - 25 gü
Bazı erkeklerin hoşuna gidebilir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadın, kadın olmalı erkek de erkek
00 Yorumla- 26 gü
Evet çok itici gay ilişkisi gibi
00 Yorumla - 26 gü
Beni soğutur.. Kadın, kadın gibi olmalı..
00 Yorumla - 23 gü
Evet soğutur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Erkek odunsa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Dahada etkinleştirme olur bence
00 Yorumla- 26 gü
Yerine göre degişir
00 Yorumla - 26 gü
Bence sogutmaz
00 Yorumla - 26 gü
Dişil olmak bir mesele oldu maalesef
00 Yorumla - 26 gü
Isıtır
00 Yorumla - 26 gü
Hayıırr varsa gelsin
00 Yorumla Bence soğutmaz
00 YorumlaSoğutur