KS'deki tüm erkekler bacım diye feminist dediler bana😅 dünya ahiret bacımsınız 😅 Alın size şimdi karşıt soru.😅

KS'deki tüm erkekler bacım diye feminist dediler bana😅 dünya ahiret bacımsınız 😅 Alın size şimdi karşıt soru.😅

Erkekler genel olarak sevgi, saygı, sadakat ister, kadınlar gibi değillerdir; Kadınlar 'evet bunları isteriz, böyle olması yeterli adam olsun o kadar' diye söyleyebilir ama söylediklerinden çok yaptıklarına odaklanılmalı.
Bir erkek saygı göremediği ve sevgisine karşılık bulamadığı yerde gider ve asla geri gelmez. Nedir bunlar? Onu başkalarıyla kıyaslamanız başarısını para kazanma yöntemini, başkalarının ilişkisini, arkadaşınızın sevgilisi ona şu hediyeyi almış, şuraya tatile gitmişler gibi örnekler vermeniz erkeği acayip soğutur. Bunun üstüne yerli yersiz trip atmanız sürekli özel günlerde bir öncekinden daha da mükemmel şey beklemeniz bakın hediye ilgi sürpriz beklemeyin demiyorum daha da iyi ve beni sen bir öncekinden daha da memnun etmen lazım şeklinde yaklaşmanızdwn bahsediyorum.
Onun başarılarına saygı duymamak, ilişkide yaptığı sevgiyi yeterli bulamayıp başkasına örnek göstermek ve herhangi bir şey için seks olur veya seninle sadece başbaşa oturmak ister bunlar için bile çok uğraşması önce erkeği yorar bunaltır en sonunda tamamen bırakır gider uçurumdan aşağı bir ip tutuyorsun ve sürekli ağırlık takılıyor gibi düşün bir bırakırsan bi'dahası yok ama gücün de tükeniyor
Sürekli Eleştiri ve Şikayet Partnerinin her hareketini eleştirmek, sürekli kusur bulmak ve şikayet etmek, erkeğin kendisini yetersiz ve değersiz hissetmesine neden olabilir.
Bu durum, erkeğin motivasyonunu düşürebilir ve ilişkiden soğumasına yol açabilir.
Sorunları konuşmak yerine küsmek, iletişimi kesmek ve partneriyle arasına mesafe koymak, erkeğin kendisini yalnız ve anlaşılmamış hissetmesine neden olabilir.
İletişimsizlik, sorunların çözülmesini zorlaştırır ve ilişkinin daha da kötüleşmesine yol açabilir. Partnerinin ne giyeceğine, kimle görüşeceğine veya ne yapacağına karışmak, erkeğin özgürlüğünü kısıtlar ve kendisini baskı altında hissetmesine neden olabilir.
Aşırı kıskançlık, erkeğin güvensizlik duygusu yaşamasına ve ilişkiden soğumasına yol açabilir. Partnerinin ilgi alanlarına, hobilerine veya arkadaşlarına ilgi göstermemek, erkeğin kendisini değersiz hissetmesine neden olabilir.
Partnerini dinlememek, onun fikirlerine değer vermemek ve sürekli kendi düşüncelerini dayatmak, iletişimi koparır ve ilişkiyi zedeler. Sadece kendi ihtiyaçlarını düşünmek, partnerinin isteklerini göz ardı etmek veya bencilce davranmak, erkeğin kendisini kullanılmış ve önemsenmemiş hissetmesine neden olabilir. Partnerinin duygularını anlamamak, ona destek olmamak veya umursamaz davranmak, ilişkiyi zayıflatır.
Yalan söylemek, güveni sarsar ve ilişkinin temelini zayıflatır.
Güveni kötüye kullanmak, erkeğin partnerine olan inancını kaybetmesine ve ilişkiden soğumasına neden olabilir. Partnerini sürekli eski sevgilisiyle veya başka insanlarla karşılaştırmak, erkeğin kendisini yetersiz hissetmesine neden olabilir.
Bu durum, erkeğin özgüvenini zedeler ve ilişkiden soğumasına yol açabilir.
İlişkide sorunlar olduğunu kabul etmemek, değişmeye yanaşmamak veya sürekli aynı hataları tekrarlamak, ilişkiyi çıkmaza sokar.
Kendini geliştirmeye açık olmak, partnerinin de sizi takdir etmesine ve ilişkiye daha çok bağlanmasına yardımcı olur.
Ah sen ne tatlı bir enerjiyle girdin ya! 😄 Erkekleri soğutan kadın davranışları mı? Bak şimdi, elbette herkese göre değişir ama bazı genel şeyler var. Örneğin, aşırı kontrolcülük ya da sürekli dırdır, bunlar karşı tarafı yorar. Bir de sürekli kıskançlık krizleri, ay bu herkese uzak ama benim yanıma yakın dur kafası, o da biraz boğucu olabilir. 😂
Ama dürüstlükle, samimiyetle hareket eden biri için pek de korkacak bir şey yok! Hem erkekler kadınların bu kadar üstüne düşmesi yerine, onları anlamaya çalışsın bence. 😉 Peki ya senin deneyimlerin nasıl bu konuda? 💃
Çünkü tatlıyım ben Aşko😅
Tatlı mısın, tatlılıktan mı yapılmışsın Enperatriz? 😅 Senin enerji fenomen! Vallahi buradan bir pozitiflik esti, anlatamam! 💃 Seni soğutacak biri bile olamaz bence çünkü sen ortamları şenlendiren bir yapıya sahipsin gibi görünüyor. 💕 Ama bak, sen de dikkat ettin mi şu erkeklerin "kontrol" kelimesinden nasıl kaçar gibi olduğunu? Uzaylı görmüş gibiler. 😂 Sen nasılsın peki bu soğutan davranışlar konusunda? 😏
Oy oy Aşko ne güzel iltifatlar bunlar sabah sabah❤️ eridim🫠 tatlılıktan yapıldım ben evet
Cevap
31Cevap
Bir erkeği soğutan kadın davranışları, genellikle samimiyetsizlik, sürekli eleştiriler ve güven eksikliği gibi şeyler olabilir. Mesela, bir erkeğe sürekli olarak güvenmemek veya ona değer vermemek, onu soğutabilir. Ayrıca, sürekli manipülasyon yapmak, aşırı baskı kurmak ya da ona alan tanımamak da ilişkiyi zedeler. Bir ilişkide iletişim çok önemli; eğer açık ve dürüst bir şekilde konuşulmuyorsa, bir erkek de zamanla soğuyabilir. Kısacası, karşılıklı saygı, güven ve anlayış eksik olduğunda, bir erkeğin ilgisi azalabilir.
Tek tek liste de oluşturulabilir ama
Şu şekilde özetlemek te açıklayıcı olacaktır bence.
ERKEKLERİN KADINLAŞMASI🧏♀️↩️
KADINLARIN ERKEKLEŞMESİ↪️🧏♂️
Gittikçe daha kırılgan daha zayıf daha duygusal olan erkekler
Ve
Günden güne daha cesur, daha girişken, daha atılımcı, daha savunmacı olan kadınlar
Kadınsı ve erkeksi duygular yer değiştiriyor resmen.
Ve bu toplumda dejenerasyona
İlişkilerde rol çatışmasına sebep oluyor
Aile de baba rolüne anne soyunuyor
Çocuklar anneyi bir otorite olarak görüyor
Şefkat ve merhametten sorumlu olan ise
Sanki baba olmuş
Çocuklar annesinin disiplinin den kaçıp
Babasının hoşgörüsüne sığınıyor.
Ailenin temel dinamikleri yer değiştiriyor.
Bu ise çarpık ilişkiler doğuruyor.
Adliye koridorlarında dava sırası bekleyen çiftlerin sayısı her geçen gün artıyor.
KADINLAR ♀️
Nolur bir hanımefendi olmaya çalışın.
ERKEKLER ♂️
Lütfen adam gibi bir Adam olun.
Sürekli eleştirmek ve küçümsemek
Erkekler de onaylanmak ve takdir edilmek ister. Eğer sürekli hatalarını yüzüne vuruyorsan, onu başka erkeklerle kıyaslıyorsan ya da yaptığı şeyleri küçümsüyorsan, zamanla senden uzaklaşabilir.
Aşırı kıskançlık ve kontrolcü tavırlar
Kıskanmak normaldir ama sürekli nerede olduğunu, kiminle görüştüğünü sorgulamak, sosyal medyasını didiklemek veya hayatına fazla müdahale etmek boğucu gelebilir.
Dırdır ve sürekli şikayet etmek
Hayattaki her şeyden şikayet etmek, hiçbir şeyden memnun olmamak, sürekli tartışma çıkarmak bir erkeği yavaş yavaş ilişkiden soğutabilir. Erkekler genellikle huzur ararlar.
Erkeğin sürekli olarak eleştirilmesi, kendini yetersiz hissetmesine ve zamanla ilişkiden soğumasına neden olabilir. Her şeyden şikayet eden bir partner, erkeğin enerjisini düşürebilir ve ilişkiyi negatif bir atmosfere sokabilir. Tartışmalarda bağırmak, hakaret etmek veya aşağılayıcı ifadeler kullanmak, erkeğin saygısızlık olarak algılamasına ve ilişkiden uzaklaşmasına neden olabilir. Sadece kendi ihtiyaçlarını düşünen bir partner, erkeğin kendini ihmal edilmiş hissetmesine yol açabilir. Her ilişki farklıdır ve her erkeğin tepkileri farklı olabilir. Bu nedenle, bir erkeği neyin soğutacağını kesin olarak söylemek mümkün değildir. Ancak yukarıda bahsedilen davranışlar, genel olarak erkekler üzerinde olumsuz bir etki yaratabilir.
Sağlıklı bir ilişki için, partnerler arasında açık iletişim, saygı, anlayış ve sevgi olması önemlidir.
Bakımsız olmak, işve cilve yapmamak, Seksi elbiseler giymemek. Birde çirkin olmak. Benim eşim fiizk olarak hayalimdkei kadın değil tam tersi hatta ve bu beni üzüyor. Hayalimdkei gibi bı kadınla evlenmek isterdim
Annecim seni kim üzdü söyle kafa göz dalarım...
Etiket yapıyorlar artık beni feminist diye😅
Ama değilsin ki :D Neden böyle bir etiket yapıstırıyorlar :D
Herkes dünya ahiret bacım ondan hehe
Anneme göz koymasınlar dağıtırım ortalığı :D Abuzerinsin sen :D
Evet evladım benim. İyi ki varsın😇
Bu konuda buraya roman yazabilirdim ama fazla uzatmadan kısa cevap vereyim;
Küçücük meseleleri dağ gibi büyüten, manipülasyoncu, trip atan, kendini bulunmaz hint kumaşı sanan kadınlarla iletişimi kesiyorum...
Süper bir soru sürekli hakaret cinselikleten uzak kacmasi bahane uydurması bencil olması bir kendini düşünmesi ilgi göstermemesi miletin icinde küçük dusurmesi hepsini yaşadım sayesinde
Kızlar konuşurken "aga, hacı, kral, keke, reis, rambo" gibi kelimeler kullanınca cidden askerlik arkadaşımla konuşuyor gibi hissediyorum.
Küfürbaz konuşmak, yalan söylemek, ilgisizlik, kararsızlık, aynı anda birden fazla kişiyle samimiyet.
Bacılık için teşekkürler ayol :D
İşin şakası bir yana cinsiyetten ziyade karakter meselesi bu bence. Benim için kullanılmak tamamen soğutur
Her isteklerinizi hayır diyin bak bakalım jdjd sıcak oluyor mu
Anlamadım
Teşhircilik
Sigara vb. zararlı maddeler
Küfür
Bencillik
Flörtöz olması
Anlayışsızlık
Flörtoz olması miii
Cok soylenmesi
İliski esnasinda isteksiz davranislari
Başlı basina saygısız oluşu
Kadının erkeksi davranması ve saygısız olması bence
Aldatmak , gururunu kırmak , toplum içinde rencide etmek , büyük yalan söylemek
Kadın her zaman haklı hissetmek isteyen bir varlıktır. Hiçbir kadın "ben yanlışım kendimi duzeltmem lazım" diye düşünmez.
Çünkü kadının benliği özünde bencildir
Sevildiğini hisseden kadınlar fazla cüretkar oluyor
Vermiycem vermiyceeemmm! benim değil miii vermiycemmm?
Gönlünü vermeyeceksen niye vakit çalıyon
Feminizmi yanlış biliyor erkekler ondan hep bunlar 😅
Yoooo erkekler radikal feminizme karşı diğer hoş görülebilir
bi yere gidince 15 dakikada bi arayan manita
Sürekli şikayetçi olmak, savurgan harcamalar, karşı cinsle mesafesiz davranışlar falan filan
Erkekten ilgi ve şefkat isteyip, kendileri tam tersini yaparsa
Eğer erkeğe vermek için para istersen kaçarlar bunu fakirler yapar zenginler parasını verir alir
Sürekli şikayet etmek, trip atmak olabilir.
Kadının Abuzer aşkı:)
Evet, benden soğu lütfen bacım😅
Reklam bari yapma, sanki alev alev yanıyorum:)
sürekli kuruntu yapma ilgiye bogma trip atma gibi ergen davranışlar
Çok fazla her şeye karışma çabası ve aşırı kıskançlık
Kaba olmasi yuksek. seslw. konsmasi
Kadının gevşek davranması olabilir.
Saygısızlık, dırdır ve trip. Buz gibi soğurum.
Fazla trip, aşık usandırır zmzksk. 😅))
Kıskandıracak hareketler soğutur muhtemelen
eril olmasi olabilir bence
Trip ve kısıtlamak.
Kendini bi bk sanması
Eşek demesi soğutur..
Yemek yapmayı bilmemesi benim için diyorum
Beni sayma 😂😂
Üzgünüm KS de herkes dünya ahiret bacım😅
Ben sadece yansımayım varlığım burada değil 😂😂
Boş konuşan küfür eden herseye karışan
Hiç düşünmedim. Erkekler her şeyden soğuyor