Kıskançlık bir ilişkiyi güçlendirir mi, yoksa zedeler mi? Sizce hangi noktada sorun haline gelir?

Kıskançlık bir ilişkiyi güçlendirir mi, yoksa zedeler mi? Sizce hangi noktada sorun haline gelir?
Dozunu iyi ayarlamadığınızda kısıtlamaya düşer o zaman güven sorunu , terk edilme korkusu hüküm sürer.
Aksi durumda ise sevgi her zaman belirgin olur.
Karşıdaki insanın anlayışına bağlı mesela kimisine dersin bunu giyme kıskanıyor diye hoşuna gider kimisi sen kim köpeksin bana karışıyorsun ben özgürüm der yoluna bakar
Yani bir insanın düşüncesine bağlı
Cevap
9Cevap
Kıskançlık sevgidendir
Kıskançlık bana göre sevgi gösterisidir. Seven, sahiplenen kişi sevdiğini kıskanır. Geniş erkeği hiç sevmem mesela😒
Sevginin göstergesidir seven güvense de paylaşmak istemez. Bir insana güvenmek demek onu paylaşabilmek, kıskanmamak değildir.
Normal ve ayarında olan kıskançlıkla toksik kıskançlık karıştırılmadığı sürece sorun olmaz
Kendine güveni yok
Kimseye güvenmez
Saygısı da yok
Bence ikiside genelde güven problemi olan insanlar kıskanç oluyor belki kendilerine güvenmedikleri ve gözlerinin dışarıda olduğu için kendileri gibi düşünüyorlar
guvensizlik değil sevgidir. sahsen birini kıskanıyorsam seviyorumdur ama kıskanmamaya genislesmeye baslarsam sogumusumdur ki cogu insanda boyle oldugunu dusunuyorum
bana ispatlayin kiskancligin güvensizlik oldugunu degil degil sevgi gostergesi
İkisi de olabilir aslında
Her şey gibi o da ölçülü olmalı bana göre
Bazen cinayetle sonuçlanan bir hastalıktır.
Dozunda olduğu sürece sevdaya dair bence…
Manyaklığın göstergesi 😂
kendine veya karşı tarafa güvenmemekten oluyor
Aşırı kıskancım toksikliğe kayıyor benimki valla neyse neeee yaaa kıskanıyorum va rmı diyeceğin
Bana göre güvensizlik
Güvensizlik
sevginin gostergesi sahiplenme duygusu bence
Sevgi bence
Fazlası özgüvensizlik tatlı kıskanmalar olabilir
Sevginin göstergesi
Öz güvensizlik
Güvensizlik
Sevginin göstergesi
Evet askim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?