ՏҽӀɑʍՏ
oğluşun dabancasııı dan dan yapıyor amcası djdjs (şarkı çıkmıyor aklımdan, sorry) 😅

Çok iyi
ՏҽӀɑʍՏ
oğluşun dabancasııı dan dan yapıyor amcası djdjs (şarkı çıkmıyor aklımdan, sorry) 😅

Çok iyi
Bana çok kez "sana aşığım" denildi, ama hepsi yalandı. O kadar çok söylediler ki, kelimeler artık hiçbir şey ifade etmiyor. İnsan gerçek duyguları, sözlerin ötesinde anlar. Söylenen her "sana aşığım"ın ardında gerçek bir bağ olmadı. Gerçek sevgi, o kelimelerden çok daha fazlasıdır.
Çok duydum da hiç saymadım ajsjsjsjdjd Bazıları kendilerine aşık etmek için tüm hünerleri gösterir sonra karşı tarafı kendine aşık etmeyi bir hüner sanıp bununla övünürler. Bir de aşık olanı aşağılayıcı sözler ederler. Aman ne kadar matah ahajsjsjsjsjsjsjs neyse sustum.
Bir şekilde aşık edebileceğini sanmak zaten çok beyinsizce bir hareket :D aşk, o insanın içinden gelmeli ve genelde sebepsizce. Aşağılayıcı sözler edilse nolur, aşka layık olmayan o’dur. Aşk öyle güzel bir şey ki, çoğu zaman karşındaki insana ihtiyacın bile yok onu severken.
Karşımdaki insana ihtiyacım var aşıksam ben aşka değil ona aşık olmayı tercih ederim. O yoksa aşk da yoktur. Ama layık olabilene tabi.
Zaten ona aşıksındır, aşka aşık olmak da ne :D djdjs ‘çoğu zaman’ derken, o olmasa bile sevmeye devam edersin. Aman neyse ya
Teşekkürleer bebek 😍
Rica ederim cicim 🌸
Görünürde herkes Aşık, gel gelelim meselenin özü, bel altına dayanıyor. Bu yüzden aşk sevgi sözleri bana samimi gelmiyor, bunu hissetmesi belli bir güven sağlaması lazım, yoksa bende lahmacuna aşığım, ama diyette olunca yemiyorum mesala.
Aşka lahmacun karıştırmayalım tatlım jdfjsk
Aşık kadınlar genelde s**** oluyor, kim ne dersen sorgusuz sualsiz kukla gibi yapıyor, oldu öyle üç dört tane kuklam... Ama ben dik duruşlu kadınlara aşık oluyorum genelde
Kukla? Üslubumuza dikkat edelim. Ne kadar kaba bir görüş bu?
Gerçekler bazen kabadır...
Kaba olan tek şey senin üslubun
Ben ne yazdığımı da neden yazdığımı da biliyorum sıkıntı yok o yüzden kabaysa da benim
Ben de az çok biliyorum, o sebepten duble kaba bir davranış. Kendine gel
Geçerli bir sebep vermek için yazdım o yorumu! Ben kendimdeyim neyse anladıysan sorun yok
Bence kendine getirmeli seni, değilsin çünkü. Geçerli bir sebep veremedin.
Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok bazı sözlerin üzerine söz edilmez.. iyi geceler 👍
Bazı insanlara laf anlatılmaz, değmez. Kaba geldiler, kaba gidecekler. İyi geceler
Cevap
52Cevap
Kimseden bunu duymadım ama sana çok ilgim var sana aşık olmaya çok yakın bir noktadayım cümlelerini çok duydum onu diyenler şimdi yoklar demek ki gerçek değilmiş djjdj
Aman kendileri kaybeder
hiç kimse gerçek anlamda bir kere bile bunu söylemedi neden diye soracak olursan belki de lise zamanlarında kendimi bu kadar yüklenmemem gerekiyordu üniversiteyi kazanacağım diye etrafımda duvar ördüm akabinde annemin ölümü babamın hastalığı başıma gelmeyen kalmadı Mecnun olduğumda da buraya katıldım burada da başıma gelmeyen kalmadı neyse sonuca bakacak olursak bir kere bile seni seviyorum lafını duymadım
Bi kere (çıkmadığım ama aynı ortamda olduğum engelli bi bayan söylemişti)
Onun dışında annem bana sana aşığım der hep
Sevgisine inandığım tek insan annemdir
Kızların hepsi için demiyorum ama beni sevgisine inandırabilicek biri karşıma zoor çıkar
Cunki sahiplenilmek her insana nasip olmaz
Çok fazla artık çok samimiyetsiz gelen bir söz herkese aşık olamazsın, yok ben ilk kez sende aşık oldum yok çok güzelsin bunlar hep söz ve bomboş altları söz söyliyeceğine icraat ararım benim için uğraşması, yoğun da olsa 2-3 dk zaman ayırıp konuşması, aradığımda açamayacak kadar meşgulse bile "ben seni arıycam" yazıp müsait olduğunda arayıp şöyle şöyle durum vardı açamadım kusura bakma... vb. davranışlara ihtiyacım var bunlar sevgidir söz boş.
Duydum birkaç kez ama eylemler ve sözler tutmalı zira tutsa şu an yalnız olmazdım.😄
Çok duydum ama artık inanmıyorum.. Geçti borunun pazarı sür eşeğini Niğde 'ye diyorum..
Şarkıyı kime söyleyebileceğimin tek bi şıkkı belirdi aklımda ama amcaya söylemeye edebim müsaade vermez 😂
🙄 soru şarkıyla alakalı değil
Sifir sifir sifir 😃
Millete kaç kez aşık olunmuş? Türk kahvemi yudumlarken okuyacağım şimdi jdhdjd
Çok aşık olunmuş :D ben de yapayım kahve ya off canım çekti
Biz anca böyle uzaktan izleriz 😂
Dolaylı yoldan duydum da doğrudan bunu söyleyen oldu mu hatırlamıyorum. Söylendiyse de samimi bulmamışım ki unutmuşum..
Cesaret edemediler sana kesin sjdja
Niye adam mı yiyorum ben ashsh
Sert bir duruşa sahipsin :D
Ben? Hiç değilim. Pamuk gibi bir insanım asdhd
Perdelerini kaldırınca :D doğru djdjsk
Sus kız canavar mıyım ben ashsh
Aşk olsun ben sana hiç canavar der miyim minikbiricik lokmacık :D djdjs
Az önce serttik şimdi lokmalık biricik olduk ashsh
Dışarıya karşı öyle canım, bana karşı mesela göründüğü üzere lokmalık biricik minicik djdjs
Tamam şimdi oldu işte bak ashsh
Olur olur, olmazsa oldururuz djfdgg
Sen el atarsan olur. Ondan şüphem yok asdf
😏😅
Çok duydum fakat bunların benim için hiçbir kıymeti olmadı çünkü karşılıksızdı ben bana aşık olana aşık olamadım bu çok acı
Bu durum fena ya
Maalesef
onlarca kere maalesef keske bi tane dogru duzgun duysaydik ahshahah
Bir tanesini bari gerçek ve içten olsaydı dimiii
ayynen oyle
Valla hiç duymadım, iyi mi, kötümü bilemiyorum 😅😅
Ben de bilemedim şimdi kardo
Onu da bilemedim kardo çünkü bence önemli sjdjs
Duydum birkaç kez. Sen duymadım diye kıskanma sakın 😄
Piüüüh kıskançlıktan çatladım patladım
Biliyorum zaten beni kıskandığını 😄
Çok duydum ama hepsi birer birer gittiler 😂
Ben aşka inanmıyorum hepsi yalan dolan😂
Hemen ‘aşka inanmıyorum’ deyin zaten djdj
Ama ben inanmıyorum ki 😂
Öyle bir şey yok uyduruyor herkes😂
Kocam binlerce kez söylemiştir sevgililik döneminden bu yana..
Öncesinde platoniklerim tarafından da söyleyen oluyordu
Maşallah 🧿
Birincisi ortaokuldaki sıra arkadaşımdan dhsndhsnhd ikincisi mahalledeki bi m. aldan üçüncüsü lisedeki takıntılı sizofrenden tam 3 kere sosyal medyadaki abazalari saymazsak
Bir çok kez duydum kuru gürültü.. Emin olmadığım birine, iki tatlı lafa da gönlümü kaptırmam. Ben glossuma, yeni sürdüğüm ojeme aşık olmayı seçerim en azından rengi belli.💅🏻🤭
Bozuk plağın tekrarı kadar işte. Her biri bir şekilde kendini tekrar ediyor. Bu kelime öbeği de aynı kaderi paylaşıyor. Değeri türk lirası kadar düşüşte benim gözümde.
Çok kez duydum , içi boş
Aptalllaaar djdjs
Öyle demeyelim yinede
Öyle çoook duydum diyemem ama duydum en son duyduğumdan bu zamana çok uzun zamnalar geçmiş insan özlemiyor değil ilgili alakayı
Hatırlamıyorum ama sizin aynı şeyi hissetmediğiniz insandan duymak kadar rahatsız edici bir şey yok; o duyguyu çok iyi hatırlıyorum.
4 kere falan 4 sevgilim oldu hepsinden duydum ama önemli olan ağzından çıkan değil kalpten gelen.
"Tak, tak yapıyor amcası" o bikerem, nası şarkılar dinliyorsunuz a aaa ! Kınıyorum sizi 🤭
Konoyorom sozoo🙆♀️
Düğünlerde maruz kaldığımız normalde orada olan, elli altmış yaş üstü insanların dinlesen kapat şunu diyeceği ama sırf düğün diye eşlik ederek oynadığı garip bir ortam, ilk bu şarkıyı duyduğumda utanarak salondan çıkmıştım. Olum bu neyin kafası len 🤦♂️
Ankaralı namık söyleyince kötü Gülşen ah ah diye inleyince şarkılarda iyi, Tarkan hüpletirken gel acımayacak derken de iyi, İsmail yk sen daha doymadın mı derken de ses yok :D aynennnnsss
Onları da dinlemem ki 😮💨
Ne dinliyorsun yabancı şarkıcıları mı?
Hayır.
evliliğe kadar gidecek çok kişi de söyledi hayatı yalandan ibaret olanda çok duyduk bu sözleri
Yakın zamanda duymadım zaten, ama geçmişte 1 2 kere duydum
Hatırlamıyorum ki ama diyen olmuştur hayatımda baya yalancı insan gelip geçti.
Hiç kere. Bakış ve gözler herşeyi anlatıyor.
5 defa ve gözlerimin içine baktılar söylediler
Saymadim ama karsilikli duygular yasadiginiz 3 kisiden de duydum...
Ağzı olan söylüyor çok duyduk iki elin parmaklarını geçer
Duydum ama karşılık vermedim. Çünkü ben bir şey hissetmiyordum, öyle de olmuyordu işte
Aynı kişiden defalarca sonuç sesini bile unutuyorum yavaş yavaş
Hatırlamıyorum ama birçok kişi benden hoşlandığını söyledi, sana aşığım sözü hatırlamıyorum.
Çok duydum ama o sözü duymadığım kişiler daha çok sevdi beni yani gerçekten seven 🥰
2 ve ikisindede o hissi yaşadım
Mutlu olsunlar yinede
18 yaşındayım bir tane sevgilim olmadı kimse de sana aşığım demedi nerdesin be
Sadece bir kere duydum.
Hiç duymadım🤔
İnanmayız
Valla 🥹
Saynadım bereketi kaçmasın diye
dffkd çok iyi 😅
1 kere duymuştum ama o kadar oldu ki daha çişimi tutamıyodum.
Para edenini çok az duydum.
Onun para edeni mi olur be
Sözde çok duydum gerçeğini Allah bilir 🙂
dimii.. haklı bir yorum.
Çok kez duydum da millet hoşlantıyı aşk sanıyor
O da var tabii :D
Çok duydum canim yaaa
Çok duydum bea.
Saymadım üç beş olmuştur heralde
Çok defa ama hep yalan dolan
duymadım 2 kere seni seviyorum kelimesi duydum
Bi çok kez kimi yalandan kimi kalpten